prowler bilmiyorum abi ne zamandır bu forumları takip ediyorsun ama şunu söyleyeyim Galtasaraylı arkadaşlarımın çoğusu günlerdir günlerdir yazıyorlar..Arda turan ne olacak diye tek aldığımız cevap ..bir kısım oyuncu ufak tefek düştü ...bir kısım ufak tefek arttı ...bu mudur yani olay...
geçen senenin başındaki Servete bak...Bu sene ki servete bak..arada uçurum var...şimdi hep bizim yediğimiz goller aklınıza geliyor...
birde 10 dakkada 3 gol yiyen çeklerin defansına bak kaç PA kaç CA.... ulfalujiye bir bak..yanlış hatırlamıyorsam 170 üstüydü..gygera gene 160 ların üstüydü..rozenhal keza öyle
Geçen Sene kim tahmin ediyordu MEHMET TOPAL galatasarayda muhteşem oynar milli takıma kadar yükselir diyen benim diyen çıksın abi resmen patlama yaptı bu çocuk... ...
geçen sene de ARDA vardı yine mükemmeldi tabi ama adam kendini aştı resmen..toplam elemelerde 5 gol yemiş takıma 14 dakka da 3 gol onun muhteşem oyunuyla geldi..
bir diğer süper çıkışta AYKUT tan geldi çocuk mükemmmel reflexlerini konuşturdu var tabi eksikleri ama o damir bilmem ne adlı konyanın kalecisi kadar PA alamıyor (bu arada damiride kovmuş konya)
İster Galatasaray olsun ister fenerbahçe beni tanıyanlar bilir yanlışa yanlış derim doğruya doğru sözümüde esirgemem...
türk oyuncuları resmen FM de alay edilecek değerlerde...
millet iki pası zor yapan oyuncusunu yıldız diye pazarlayacak ben avrupadayı sallayan ARDA yı hala 160 bilmem kaç değerlerinde göreceğim..
Özür dilerim kimse kusura bakmasın..amacım kırmakta değil...eleştrmek sadece...
insanların sessiz ve içinden düşündüğünü daha yüksek sesle söyleyebilmek benim yaptığım...
SEN FAZLA ELEŞTRİ YOK DEMEYE DEVAM ET KARDEŞ İNSANLARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU ŞUANKİ NE ARDADAN NE MEHMET TOPALDAN NE SERVETTEN NE AYKUTTAN memnun değil ..ve soruyorlar ne olacak diye
aldığımız tek cevap UFAK TEFEK DÜŞÜŞLER VAR VAR UFAK TEFEK ARTIŞLAR!!!!!
buda bizi dahada umutsuzluğa itiyor..daha fazla içimiz burkuluyor ve üzülüyoruz..