ya bişe soracam. bu Cardozo niye kafa topu alamıyor o boyla. deli etti beni yaw
ya bişe soracam. bu Cardozo niye kafa topu alamıyor o boyla. deli etti beni yaw
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Cardozo nun positioning özelliği 10 , agression 12 yani ne kadar zıplama , kafa özellikleri olsada topun geldiği yere gitmediği sürece alamaz
Football is simple,but Football Manager is not
Cardozoyu Bende Çözebilmiş Değilim Adamın Kaçırdığı Goller İnsanı Delirtiyor Hocam![]()
Newcastle Bristol Maçları İyide West ve Chelsea Maçlarında Günümüzde Değilmişiz Cardozoyu Bence Yedekten Sok Hocam Daha İyi Olur Heral.
Valencianın Kabusu Sanırım Sen Olacaksın 2 Maçtır Adamları Yeniyorsun HocamAma Gs'ye Maçı Resmen Satmışın Olmamış Sen Hull'dan Ekmek Yiyosun Senin Gs İle Alakan Yok Hatta Fark Bile At Hocam Gs'ye Şöyle 7-8 Falan Rekoru Kır
![]()
Sezona Mehter Gibi Başlamışız Hadi Allah Sonunu Hayır Etsin Hocam![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Aslında beni uyarmışlardı Cardozo için de şu Fm2010 çıkmadan içimde kalmasın dedim aldım. Neyse 18 milyon saydık, sokağa da atamayız artık bir şekilde faydalanacaz
West maçında tam aksine günümüzdeydik, ama rakip yenilgisiz bir takımdı sanırım fm yenilmezlik serileri devam etsin istediyoksa perişan ettik adamları tek kale maçtı. Chelsea maçıysa benim hatam, korkak oynattım takımı.
GS maçını hiç sorma rezil olduk, madem maçı satıyonuz bari çaktırmadan yapın değil mio kadar da uyardık. :P
abi ben çözdum cardozoyutek fw ya da cıft fw 2 sını de oynar.. mutlaka long shots u sık sık yapıorum tum frıkık ve penaltıları ona verıyorum... target man yapıyorum... kornerlerde onu on dırege koyuyorum,kornerı kullanana on dırege atmasını soyluyorum.. her korner cok tehlıkelı pozısyon oluyor
(frıkık ve penaltıları harıka kullanıyor
her kornerde de bı sekılde topa vuruyor
frıkık ve penaltıların hepsını mutlaka cardozoya wermemız lazım cunku cardozo oyundan kopabılen bır oyuncu, oyunda mumkun oldugunca aktıf olabılmesı gerekiyor,bu sekılde macta sureklı etkın harıka bır forvet bence,oyundakı en ıyı forvetlerden biri
samimi soyluyorum aldıgım her takımda gol kralı oldubir de mutlaka mactan once cardozoya ustunde baskı olmadıgını soyleyın, o basıt gollerın kacırmasının sebebı uzerınde fazla baskı hıssetmesı ve konsantre olamaması,dedıgım gıbı mactan kopabılıyor
dedıgım team talk ı yapın bakın bakalım kacırıo mu
neyse umarım yardımcı olabılmısım abim
karıyer sunumu harıkadurum da ıyı gozukuyo bol sans dılerım abim
![]()
Aslında çokta şikayetçi değilim, fena oynamıyor. ama profiline bakınca insan çok daha fazla şeyler bekliyor ondan doğal olarak
Frikikleri onla Vukcevic'e verdim, penaltılar zaten Cardozo'nun. Kornerleri ise klasik 6 pas taktiği yaptırıyorumdediğin gibi oynatmasını bilirsen çok faydalı olur belli, 27 yaşındaki adama "baskı yok" demek bana saçma gelse de deneyeceğim dediğini
Bide takımda Milevskyi'de var ya acaba diyorum ondan mı, ikiside aşağı yukarı aynı tarz oyuncu olduklarından.
Yorumun ve şans dileğin içinde teşekkür ederim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
he o zaman daha iyi, benimki de 9.0.1![]()
Last edited by Walter Sakana : 26.Eylül.2009 at 04:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
abi can cıkar huy cıkmaz
sonucları paylasırsan sevınırım
ne demek abım ıns yardımcı olabılmısımdırtakıpcınım bol sans
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
abi valla bn adebayorla yan yana oynattım bu sekılde oynadı,trezeguetle oynadı..aynı tıp oyuncu olayından olmayabılırbılmıyorum dene sonucu mrk edıorum
![]()
Last edited by bnmv : 26.Eylül.2009 at 04:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Premier Lig
7.Hafta
Eski gözağrım 3-4-1-2...özlemişim taktiğimi
Sen İşi Çözmüşün Hocam Vay Be Neymiş Bu Cardoza![]()
Faubert Koşularıyla Anlaşılan Rakibi Bir Hayli Yormuş. Tymoschukta Yaşı Kelama Ermesine Rağmen Performansından Bişey Kaybetmiyor Kilit Adamlar İkisiBu Arada Milevski Her Maç Atıyor Maşşallah Allah Nazardan Saklasın
![]()
Faubert tam bir istikrar abidesi. geçen sezon ara transferde aldığımdan bu yana tek bir kötü maçı yok (tahtaya vur) Tymoschuk'u nettin öyle hemen dur hele adam daha 31 yaşında yaw
Tymo kemale erdiyse Giggs neye ermiş oluyor
He Milevskyi dedin mi dur. O gözbebeğim benimFm2009 devri kapanıyor ben daha ideal forvetimi yeni buldum
Yaw adamda herşey var maşallah. Boy desen var, hız desen var, teknik, bitiricilik, mücadelecilik hepsi üst düzeyde. Komple forvet işte budur.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Faubert dedin sakatlandı adam 2 hafta yok. tahtaya vur dedik demi![]()
Last edited by Walter Sakana : 26.Eylül.2009 at 04:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Abi taktiğimin 3. versiyonu çıktı bir ara çevrimiçi olursan söylede yollayam amc ye biraz özellik ekledim![]()
çevrimiçiyim ki zaten
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya arkadaş 20 oyuncu milli takımlara gitti yarısı sakat döndü pff..
milveskyi 1 ay yok![]()
Last edited by Walter Sakana : 26.Eylül.2009 at 04:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Oooof O Kadar Milli Oyuncunun Olmasıda Sıkıntı Yav Fauberte Üzüldüm Yav Ama Çabuk Toplar O Kendini Tam Profesyonel Kendine Bakar O Maşşallah Diyelimde Çabukcak Dönsün Sahalara
Aboovvv Milevskidemi Sakat Desene Cardozonun Eline Düştük![]()
12 gün ara vardı milli maçlardan dolayı, Faubert'i yetiştirdik. maşallah benim doktorlar süper yaw
ama milevskyi yok hemde maça bak
Man City - Hull
Man City 7 maç 6 galibiyet 1 beraberlik - attığı 16, yediği 3 - lider
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dur moralim yerine geldi. onlarda da Zhirkov, Hamsik, Keirrison sakatmış![]()
Last edited by Walter Sakana : 26.Eylül.2009 at 05:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Premier Lig.
8.Hafta
3-0'dan sonra Haygary kardeşimin "birbakalım v3"taktiğine geçerek toparlandık ve 2 gol bulduk ancak Cardozo'nun her atağımızı baltalaması sonucu, lider karşısında elimizden bu kadar geldi.
Buluştuğu her topu kaybetti, hava toplarında gene etkisizdi. Atak yaparken onun kaybettiği toplardan ataklar yedik hep. Profiliyle ne kadar zıt bir performanstır anlamadım. Güçlü kuvvetli bir oyuncu, ancak bi tane top tutamıyor ayağında. Milevskyi de sakat olunca elimiz mahkum kaldı.
Puan Durumu
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Süper Doktorlarımız
İşte oyuncularımızın beklenenden çabuk iyileşmesini sağlayan, takımın gizli kahramanları 2 süper doktorumuz. Son olarak sahalardan 1 ay uzak kalacak denilen Milevskyi'yi 2 haftada iyileştirdiler.
Aynı zamanda Brezilya ve İngiltere milli takımlarının doktorluğunu da yapıyorlar.
Last edited by Walter Sakana : 26.Eylül.2009 at 06:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hücum Anlamında Vasatı Aşamamışsın Ama Değişikliklerle Tam Teşhis Olduğunu Gösteriyor Sorun Belli Çözümüde Çok İyi Olmuş Ama Yetmemiş Hocam
Açıkçası çok yanlış bir taktikle çıktım o maça. İlk yarı dağıldık zaten. Ataklarımız ise hepsi 2.yarıda. Taktik yanlıştan dönünce maçın ikinci yarısı onların yarı sahasında geçti ama iş işten geçmişti. dediğim gibi Cardozo gününde olsa yada Milevskyi olsaydı puan çıkartırdık bu maçtan.
Sonradan oyuna giren 3 oyuncumdan ikisi golleri atarken, diğeri de o 2 golünde asistini yaptı, buda güzel bir ayrıntıydı bizim için.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cardozo konusunda beni uyarmıştın zatenama dediğim gibi fm2010 çıkmadan içimde kalmasın diye aldım. belli olmaz belki açılır, doğru kullanmayı öğrenirsek.
man city bence de normal bir yenilgi, zaten çok formdalar. Sakatlıklar konusuna gelince, aslında geniş bir kadrom var ancak sakatlanan oyuncular hep kilit isimler olunca sıkıntı oluyor. Mesela orta sahadan oyuncu sakatlansa onun alternatifi var ama Milevskyi gibi bir oyuncunun yerini doldurmak pek kolay olmuyor.
Last edited by Walter Sakana : 26.Eylül.2009 at 21:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Uefa Avrupa Ligi
K Grubu - 3.Maç
300 metreden yediğimiz golle yenik duruma düştük ancak yüksek pas yüzdesi ve topa sahip olma oranlarıyla rakibin başını dönderip, rakip kaleyi de bombardımana tutarak galibiyete uzandık.
Premier Lig
9.Hafta
Dişli rakibimiz karşısında rahat bir oyunla gelen net galibiyet.
Sakatlıktan çıkan Milevskyi'nin dönüşü muhteşem oldu.
Puan Durumu
Ayın Genç Oyuncusu Ödülü - Ekim
Birkaç oyuncu hakkında fikrinizi almak istiyorum.
1- Marouane Fellaini (Everton) : Takımından ayrılmak istiyor.
İlk sezon 3.64 top çalma, %80 pas yüzdesi, 7 gol ve 2 asist (40 maç)
İkinci sezon 5.82 top çalma, %79 pas yüzdesi, 5 gol ve 2 asist (34 maç)
almaya değer mi takımda Tymoschuk, Ramires, Banega varken?
2- Yada Fellaini mi, bu mu? : gelecek vadeden bir oyuncu, Fellaini'yi almayıp daha sonra bunu mu kadroya katsam?
2- Regen : Bu oyuncu listemde, birsürü takım istiyor ve teklif yapmaya başladılar. Hızı ve çevikliği zayıf olduğu için tereddütlüyüm. Çünkü asıl mevkisi sağ kanat.
3- Türk regen : Bu çocuk adam olur mu?
![]()
Cardozo yu iyi kullananlar var ama ben hiç kullanamayanlardanımMan city zaten normal yenilgi , adamlar utd den iyi oynuyor
. Sakatlıklar kötü olmuş umarım döndüklerinde formlarını kaybetmiş olmazlar
Az önce benficayı aldım cardozoyu denemek için 1-2 maç yaptım5.5 i geçemedim.İşi ustalarına bırakmak lazım. Ramires 65 pas maşallah. Defanslar bekler 50 şer pas bravo vallaha şöyle bir taktik yapmak lazım
![]()
Fellaini'yi hemen kap abi regen pahalıya malolur.Norveçli regenin yaşı daha genç hızı 14-15lere çıkar bence.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
1- Fellaini'yi kaparım kapmasına da, aynı tarz oyuncu olarak Tymoschuk, Ramires, Petre, Kompany var. Hangi birini oynatacamİşte bu yüzden kararsız kaldım. Gerçi unuttuğum bir ayrıntı var, 5.5 milyon transfer bütçem kalmış
Fellaini'yi ancak takat+para karşılığı belki alabiliriz.
Alacaksam hemen almam lazım, çünkü listeye konulursa Arsenal, Man City falan atlar hemen.
Sen almıştın onu yanlış hatırlamıyorsam. Performansı nasıl?
2- Norveçlinin hızının o kadar yükseleceğini sanmıyorum en fazla 12 falan olur gibime geliyor. 2 milyona alınır gibi.
Az önce yedekler takımı Man City ile maç yapmış ona bakıyordum.
Man City'nin reserves takımındaki adamlara bakın:
Kasper Schmeichel, Stephen Ireland, Shaun Wright-Phillips, Valon Behrami, Jo, Ched Evans, Maor Bozaglo
al bu takımı premier ligde ilk 5'e oynat direk
Wrigth Phillips'i direk kap aralarından abi.Booth'a ondan iyi örnek olacak kimse yok,EPL'nin en iyi fiziği bence onda.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
norveçlinin Oynadığı bölgede hız fazla önemli olmuyor eğer kanatta oynatmazsan.Bknz. Riquelme![]()
Wright-Phillips zor. 7.5m değeri var ve As takımda da oynuyor. Daha önce almaya çalıştım as takımda kadroya giremediği zamanlarda, gelmemişti.