1 ile 30 arası toplam 819 sonuç

Konu: The Tigers Revolution

Hybrid View

Hücum Anlamında Vasatı Aşamamışsın Ama Değişikliklerle Tam Teşhis Olduğunu Gösteriyor Sorun Belli Çözümüde Çok İyi Olmuş Ama Yetmemiş Hocam

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Hücum Anlamında Vasatı Aşamamışsın Ama Değişikliklerle Tam Teşhis Olduğunu Gösteriyor Sorun Belli Çözümüde Çok İyi Olmuş Ama Yetmemiş Hocam
    Açıkçası çok yanlış bir taktikle çıktım o maça. İlk yarı dağıldık zaten. Ataklarımız ise hepsi 2.yarıda. Taktik yanlıştan dönünce maçın ikinci yarısı onların yarı sahasında geçti ama iş işten geçmişti. dediğim gibi Cardozo gününde olsa yada Milevskyi olsaydı puan çıkartırdık bu maçtan.
    Sonradan oyuna giren 3 oyuncumdan ikisi golleri atarken, diğeri de o 2 golünde asistini yaptı, buda güzel bir ayrıntıydı bizim için.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Cardozo yu iyi kullananlar var ama ben hiç kullanamayanlardanım Man city zaten normal yenilgi , adamlar utd den iyi oynuyor . Sakatlıklar kötü olmuş umarım döndüklerinde formlarını kaybetmiş olmazlar
    Cardozo konusunda beni uyarmıştın zaten ama dediğim gibi fm2010 çıkmadan içimde kalmasın diye aldım. belli olmaz belki açılır, doğru kullanmayı öğrenirsek.

man city bence de normal bir yenilgi, zaten çok formdalar. Sakatlıklar konusuna gelince, aslında geniş bir kadrom var ancak sakatlanan oyuncular hep kilit isimler olunca sıkıntı oluyor. Mesela orta sahadan oyuncu sakatlansa onun alternatifi var ama Milevskyi gibi bir oyuncunun yerini doldurmak pek kolay olmuyor.
    Last edited by Walter Sakana : 26.Eylül.2009 at 21:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Uefa Avrupa Ligi

K Grubu - 3.Maç

300 metreden yediğimiz golle yenik duruma düştük ancak yüksek pas yüzdesi ve topa sahip olma oranlarıyla rakibin başını dönderip, rakip kaleyi de bombardımana tutarak galibiyete uzandık.

Premier Lig

9.Hafta

Dişli rakibimiz karşısında rahat bir oyunla gelen net galibiyet.
    Sakatlıktan çıkan Milevskyi'nin dönüşü muhteşem oldu.

Puan Durumu

Ayın Genç Oyuncusu Ödülü - Ekim

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Birkaç oyuncu hakkında fikrinizi almak istiyorum.

1- Marouane Fellaini (Everton) : Takımından ayrılmak istiyor.

İlk sezon 3.64 top çalma, %80 pas yüzdesi, 7 gol ve 2 asist (40 maç)
    İkinci sezon 5.82 top çalma, %79 pas yüzdesi, 5 gol ve 2 asist (34 maç)

almaya değer mi takımda Tymoschuk, Ramires, Banega varken?

2- Yada Fellaini mi, bu mu? : gelecek vadeden bir oyuncu, Fellaini'yi almayıp daha sonra bunu mu kadroya katsam?

2- Regen : Bu oyuncu listemde, birsürü takım istiyor ve teklif yapmaya başladılar. Hızı ve çevikliği zayıf olduğu için tereddütlüyüm. Çünkü asıl mevkisi sağ kanat.

3- Türk regen : Bu çocuk adam olur mu?
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri