1 ile 30 arası toplam 819 sonuç

Konu: The Tigers Revolution

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by bnmv View Post
    abi ben çözdum cardozoyu tek fw ya da cıft fw 2 sını de oynar.. mutlaka long shots u sık sık yapıorum tum frıkık ve penaltıları ona verıyorum... target man yapıyorum... kornerlerde onu on dırege koyuyorum,kornerı kullanana on dırege atmasını soyluyorum.. her korner cok tehlıkelı pozısyon oluyor (frıkık ve penaltıları harıka kullanıyor her kornerde de bı sekılde topa vuruyor frıkık ve penaltıların hepsını mutlaka cardozoya wermemız lazım cunku cardozo oyundan kopabılen bır oyuncu, oyunda mumkun oldugunca aktıf olabılmesı gerekiyor,bu sekılde macta sureklı etkın harıka bır forvet bence,oyundakı en ıyı forvetlerden biri
    samimi soyluyorum aldıgım her takımda gol kralı oldu bir de mutlaka mactan once cardozoya ustunde baskı olmadıgını soyleyın, o basıt gollerın kacırmasının sebebı uzerınde fazla baskı hıssetmesı ve konsantre olamaması,dedıgım gıbı mactan kopabılıyor dedıgım team talk ı yapın bakın bakalım kacırıo mu

neyse umarım yardımcı olabılmısım abim

karıyer sunumu harıka durum da ıyı gozukuyo bol sans dılerım abim
    Aslında çokta şikayetçi değilim, fena oynamıyor. ama profiline bakınca insan çok daha fazla şeyler bekliyor ondan doğal olarak

Frikikleri onla Vukcevic'e verdim, penaltılar zaten Cardozo'nun. Kornerleri ise klasik 6 pas taktiği yaptırıyorum dediğin gibi oynatmasını bilirsen çok faydalı olur belli, 27 yaşındaki adama "baskı yok" demek bana saçma gelse de deneyeceğim dediğini Bide takımda Milevskyi'de var ya acaba diyorum ondan mı, ikiside aşağı yukarı aynı tarz oyuncu olduklarından.

Yorumun ve şans dileğin içinde teşekkür ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bnmv View Post
    yok abi est. ya baya fm 2009 oynadım bı de cardozo bıldıgın adamım hem ucuz her takıma da gelıyo cıdden aldıgım her takımda gol kralı oldu ama 9.1 den bahsedıorum 9.3 de denemedım daha
    he o zaman daha iyi, benimki de 9.0.1
    Last edited by Walter Sakana : 26.Eylül.2009 at 04:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    Aslında çokta şikayetçi değilim, fena oynamıyor. ama profiline bakınca insan çok daha fazla şeyler bekliyor ondan doğal olarak

Frikikleri onla Vukcevic'e verdim, penaltılar zaten Cardozo'nun. Kornerleri ise klasik 6 pas taktiği yaptırıyorum dediğin gibi oynatmasını bilirsen çok faydalı olur belli, 27 yaşındaki adama "baskı yok" demek bana saçma gelse de deneyeceğim dediğini Bide takımda Milevskyi'de var ya acaba diyorum ondan mı, ikiside aşağı yukarı aynı tarz oyuncu olduklarından.

abi can cıkar huy cıkmaz

sonucları paylasırsan sevınırım

ne demek abım ıns yardımcı olabılmısımdır takıpcınım bol sans
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by hissiz View Post

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

he o zaman daha iyi, benimki de 9.0.1
    abi valla bn adebayorla yan yana oynattım bu sekılde oynadı,trezeguetle oynadı..aynı tıp oyuncu olayından olmayabılır bılmıyorum dene sonucu mrk edıorum
    Last edited by bnmv : 26.Eylül.2009 at 04:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Premier Lig

7.Hafta

Eski gözağrım 3-4-1-2...özlemişim taktiğimi

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri