1 ile 30 arası toplam 819 sonuç

Konu: The Tigers Revolution

Hybrid View

Oooof O Kadar Milli Oyuncunun Olmasıda Sıkıntı Yav Fauberte Üzüldüm Yav Ama Çabuk Toplar O Kendini Tam Profesyonel Kendine Bakar O Maşşallah Diyelimde Çabukcak Dönsün Sahalara
    Aboovvv Milevskidemi Sakat Desene Cardozonun Eline Düştük

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Oooof O Kadar Milli Oyuncunun Olmasıda Sıkıntı Yav Fauberte Üzüldüm Yav Ama Çabuk Toplar O Kendini Tam Profesyonel Kendine Bakar O Maşşallah Diyelimde Çabukcak Dönsün Sahalara
    Aboovvv Milevskidemi Sakat Desene Cardozonun Eline Düştük
    12 gün ara vardı milli maçlardan dolayı, Faubert'i yetiştirdik. maşallah benim doktorlar süper yaw
    ama milevskyi yok hemde maça bak

Man City - Hull

Man City 7 maç 6 galibiyet 1 beraberlik - attığı 16, yediği 3 - lider
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    dur moralim yerine geldi. onlarda da Zhirkov, Hamsik, Keirrison sakatmış
    Last edited by Walter Sakana : 26.Eylül.2009 at 05:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Premier Lig

8.Hafta

3-0'dan sonra Haygary kardeşimin "birbakalım v3" taktiğine geçerek toparlandık ve 2 gol bulduk ancak Cardozo'nun her atağımızı baltalaması sonucu, lider karşısında elimizden bu kadar geldi.
    Buluştuğu her topu kaybetti, hava toplarında gene etkisizdi. Atak yaparken onun kaybettiği toplardan ataklar yedik hep. Profiliyle ne kadar zıt bir performanstır anlamadım. Güçlü kuvvetli bir oyuncu, ancak bi tane top tutamıyor ayağında. Milevskyi de sakat olunca elimiz mahkum kaldı.

Puan Durumu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Süper Doktorlarımız

İşte oyuncularımızın beklenenden çabuk iyileşmesini sağlayan, takımın gizli kahramanları 2 süper doktorumuz. Son olarak sahalardan 1 ay uzak kalacak denilen Milevskyi'yi 2 haftada iyileştirdiler.

Aynı zamanda Brezilya ve İngiltere milli takımlarının doktorluğunu da yapıyorlar.

Last edited by Walter Sakana : 26.Eylül.2009 at 06:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri