forvet hattına pogrebniyak ı satıp carlos fierro yu almanı tavsiye ederim ilk sene rotasyon adamı ama ikinci sezon tam bir gol makinesi oluyor bi külübüyle görüş derim eğer iyi fiyata alabilirsen kısa sürede büyük kar edersin
forvet hattına pogrebniyak ı satıp carlos fierro yu almanı tavsiye ederim ilk sene rotasyon adamı ama ikinci sezon tam bir gol makinesi oluyor bi külübüyle görüş derim eğer iyi fiyata alabilirsen kısa sürede büyük kar edersin
Fransa'da senelerdir defans futbolu hakim, bazı büyük takımlar haricinde.Avrupa'da en az gol atılan ligler arasında hatta.Bi ara düzeldi gibiydi tekrar bozdu.Bundan ötürü defans oyuncularını abartıyorlar, e tabi birazda haklılar.
Pogrebnyak'ın alıcısı yok maalasef, zaten bize de bu sene gelmiş, satamıyoruz.Fierro'yu biliyorum ama henüz çok genç, paramız kısıtlı.Bir dahaki sezonun başında gençlerin peşinde olacağız zaten.Alıp yetiştireceğiz, ama bu sezon pişmişi lazımdı bize ve Mohammed'le kapattık eksiğimizi![]()
UEFA Avrupa Ligi 4. Tur 1. Maç
Bu maçtan sadece 3 gün sonra ManU maçı var diye yedeklerle çıktık.İlerde bi kaç as vardı sadece, ama bütün defans hattı yedekti.Ama yedek diye de bu takımdan 3 tane yenmez ki.Maçı 5-3 kazandık ama savunma açısından berbattık.Ofansif olarak takımı beğendim.Önümüzde ki maç ManU maçı.
UEFA'da gruplara kalacağını düşünüyorum. Forvet transferini beğendim ancak oynayamadan sakatlanması kötü bir durum. Başarılar + takip.
Canım FEDA olsun sana !
Sanki ben bu sözü bi yerden hatırlar gibiyim.Defansı Fransa'dan alacaksın, çok iyi abartıyorlar.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Premier Lig 2. Hafta
İngiliz devi ManU karşısında pek varlık gösteremedik.Tam anlayamadım ama kendi kalemize çok gol atıyoruz3 kez iyi geldik onlarda da De Gea iyi çıkardı gerçekten.Önümüzdeki maç Avrupa Ligi rövanş maçı, ardından Chelsea maçı var.
Aynen .![]()
Şu Fulham takımına Sabri iyi gider diye düşünüyorum bence denemelisin : )
...
UEFA Avrupa Ligi 4. Tur 2. Maç
Evimizde yedeklerimizde 5-3 mağlup ettiğimiz rakibimizi, rövanş maçında, deplasmanda, yine yedeklerimizle, 0-3 yenerek gruplara kalmayı başardık.Johnson attığı 2 golle bize galibiyeti getirdi.Önümüzde zorlu Chelsea deplasmanı var.
Grubumuz belli oldu.
İlginç bi kura oldu.Şöyle ki güçlü Lyon'u saymazsak, transfer ettiğimiz forvet oyuncusunu yani, Abdellaoue'yi Hannover'den almıştık, Hannover bizim gruba düştü.Diğeri ise Rosenborg.Rosenborg Norveç kulübü Abdellaoue'de Norveç'liBu açıdan biraz ilginç oldu.Tabi Adbellaoue Valeranga'daydı yani Rosenborg'un ezeli rakibinde.
Bu arada Lig Kupası kuraları çekildi.Rakibimiz Bolton oldu.
Premier Lig 3. Hafta
Chelsea'yle çok zevkli bir maç oynadık.İlk yarı hemen hemen hiç varlık gösteremedik, ama 2. yarı biraz daha toparlandık.Maç artık bitti derken Duff cezasahası dışından mükemmel bir golle bize beraberliği getirdi.Derken 90+2 de Etuhu'nun sebebiyet verdiği penaltıdan tekrar geriye düştük.Yazık oldu derken, Riise'nin ortasında, Ruiz minik bir dokunuşla bize beraberliği getirdi.Bu zorlu deplasmandan 1 puanla ayrılmak hayli sevindirici, çünkü forvette Abdellaoue, defansta Hangeland'ın sakatlıkları devam ediyor.Önümüzdeki maç Wolves'le evimizde.
Last edited by berkay123456 : 24.Mart.2012 at 08:01
Premier Lig 4. Hafta
Premier Lig 4. hafta maçında evimizde Wolves'i ağırladık ve mükemmel bir oyunla 4-0 kazandık.Gerçekten çok iyi bi oyun çıkardık, böylelikle Lyon deplasmanına moralli gidiyoruz.
UEFA Avrupa Ligi G Grubu 1. Hafta
Avrupa Ligi'nde fire vermeden gruplara kadar gelmiştik ve grubumuzun en güçlü takımı Lyon'la deplasmanda karşılaştık.Hangeland'sız olmamıza rağmen çok iyi savunma yaptık.Sonradan kazandığımız penaltıyla da golü bulduk.71'de 10 kişi kalsakta 1-0'ı korumayı başardık ve gruplara çok iyi bi başlangıç yapmış olduk.
Premier Lig 5. Hafta
Zorlu Lyon maçından hemen sonra Swensea'ya konuk olduk.İlk yarıdaki üstün performansımızla durumu 0-3'e getirdik.Ama 2. yarıda işler değişti, Lyon maçının yorgunluk belirtileri başladı ve maç birden 2-3'e geldi.Az daha 0-3 ten puan kaybedecektik, neyse ki 3 puanı almayı başardık.Bu arada Abdellaoue ilk maçına çıktı ve ilk maçında golünüde attı.Nice gollere diyoruz.
Puan Durumu
OL galibiyeti müthiş.Çok iyi gidiyorsun.
Canım FEDA olsun sana !
Güzel gidiyorsun. Hücum hattın çok sağlam olmuş ancak biraz daha az gol yemek için odaklanırsan çok faydalı olabilir![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Lig Kupası 3. Tur
Lig Kupası'nda eşleştiğimiz Bolton'u 0-2 mağlup ettik.Tek maç üzerinden oynandığı için 4. tura yükselmiş olduk böylelikle.Maç tamamen bizim üstünlüğümüzle geçti ama sadece 2 gol bulabildik.Yine de yetti.
Lig Kupası 4. Tur'da rakibimiz Birmingam oldu.Maçı deplasmanda oynayacağız.
Premier Lig 6. Hafta
Ligin 6. haftasında evimizde Blackburn'u ağırladık.Maçı baştan aşağı iyi oynadık ancak ilk yarıda skor üretemedik ve devre arasına 1-0 geride girdik.Bazı taktiksel değişikliklerimiz sonuç verdi ve 75'te beraberliği yakaladık.Son bölümlerde de Abdellaoue'nin golleriye 3-1 kazanmasını bildik.Ruiz'in 3 golde de katkısı vardı, takımda fark yaratıyor gerçekten.Şuan için 15 maçta, 5 gol 13 asistle oynuyor.
UEFA Avrupa Ligi G Grubu 2. Hafta
Avrupa Ligi 2. hafta maçında şanssız bir şekilde 3-2 mağlup olduk.Böylelikle 7 maçlık namağlup, 5 maçlık galibiyet serimiz son bulmuş oldu.İlk yarı kötü maç çıkardık gerçekten ve 0-2 geriye düştük.2. yarıda da aynı derece iyiydik.Abdellaoue'nin golleriyle beraberliği yakalasak ta son dakikada ki gole engel olamadık ve mağlup olduk.3 puana giderken 1 puandan olduk özetlersek.![]()
Premier Lig 7. Hafta
Hannover mağlubiyetinin ardından, West Brom'a konuk olduk.Maç dengede gitti.Ne iyi oynadık ne kötü.Yorgunluktan ötürü herhalde pek üstünlüğümüzü gösteremedik.Ama yinede Dempsey'in golüyle galip ayrılmasını bildik.Takımda bazı oyuncular fark yaratıyor gerçekten.
Premier Lig Puan Tablosu
UEFA Avrupa Ligi G Grubu
Liderlik yakışmış hocam.Hannover mağlubiyetini de beklemezdim senden.
Lig kupasını zor da olsa kazanacağını düşünüyorum.
Canım FEDA olsun sana !
Fark Yaratanlar
Bryan Ruiz yeni olmasına rağmen, takımdaki kilit oyuncu olmayı başardı.Hem atıyor, hem attırıyor.İleride o varken çok rahatız.Ben olduğum sürece Ruiz bu takımdan kolay kolay ayrılmayacak.
Dempseeeyyy.. Takımla bütün maçlara çıkan tek isim.Sağ kanatta, arasıra sol kanatta şans vermeme rağmen, asistleriyle değil, golleriye dikkat çekiyor.Attığı çoğu golde cezasahası dışında oluyor.Bu yıl, daha çok jeneriklik gollerini izleyeceğiz gibi görünüyor.
9.5M 'a kadromuza kattığımız Abdellaoue geldikten hemen sonra sakatlanmıştı.Sahalara dönüşü ise muhteşem oldu.Hem sakatlıktan yeni çıkmış, hem de takımda yeni olmasına rağmen 6 maçta 6 kez ağları bulmayı başardı.Kendisine güvenimiz tam çok daha fazlasını atacaktır.
Murphy, o bizim her şeyimiz.Büyük kaptan ve orta alanımızın lideri.34 yaşındaki emektar futbolcumuz görevini layıkıyla yerine getiriyor.Asistleriyle, gerektiğinde de golleriyle takımın olmazsa olmazlarından.
Andy Johnson, tabiri caizse nöbetçi golcümüz.Olası sakatlıkta veya rotasyonda görev buluyor.Ve görev bulduğunda da görevini çok iyi bi şekilde yerine getiriyor.Çok az maça çıkmış olmasına rağmen 5 gol 4 asistle oynayan Andy, yüzündeki Stoch tipiyle de asla unutmayacağımız bir golcümüz.
Dembele tam bir joker oyuncumuz.Gerektiğinde forvet, gerektiğinde forvet arkası, gerektiğinde kanatlarda görev verdiğimiz oyuncumuz şu ana kadar çok iyi performans gösteriyor.Attığı 9 golle takımda ki en golcü oyuncular arasında.
Ligde çok çok iyisin transferlerinde güzel Avrupa Liginde gruptan çıkacağını düşünüyorum
İnşallah bakalım.
Premier Lig 8. Hafta
Evimizde Tottenham'la puanları paylaştık.İlk 20 dakika fırtına gibi estik ve 1-0 üstünlüğü yakaladık.29'da Adebayor'un golüne engel olamayınca maç 1-1'e geldi.Ardından dengeli bir oyun ortaya koyduk ve puanları paylaştık.
UEFA Avrupa Ligi G Grubu 3. Hafta
Avrupa Ligi grup maçlarında 3. hafta'da Rosenborg'u evimizde ağırladık.Kolay maç olacağını düşündüğümden Abdellaoue, Dembele ve Etuhu dışında bütün oyuncularımız yedeklerden oluştu.Çok zorlanmadan Abdellaoue'nin golleriyle rakibimizi 2-0'la geçtik.
Lig Kupası 4. Tur
Lig Kupası 4. turunda, Championsip takımı Birmingham'ı 0-3'le geçtik ve çeyrek finale yükseldik.Pek zorlandığımız söylenemez, rakibin kaleyi bulan şutu yoktu.
Lig Kupası'nda çeyrek finalde rakibimiz Sunderland oldu.İyi bi kura çektiğimizi düşünüyorum.
Premier Lig 9. Hafta
9. haftanın açılış maçında, evimizde Everton'la puanları paylaştık.2 kez üstünlüğü ele geçirmemize rağmen 1 puana razı olduk.Ama yine de Everton bizden iyi oynadı diyebilirim.
UEFA Avrupa Ligi G Grubu 4. Maç
Rakibi fazlasıyla küçümsedik ve takımın tamamını yedeklerden kurduk.Bedelini ağır bi şekilde ödedik.Oyunu ne kadar biz oynasakta, ne kadar biz pozisyona girsekte, tamamen yedeklerle çıkmamalıydık.
Bu yıl ki taktiğimiz şu şekilde;
Bazen minik değişiklikler yapsak ta evimizde genel olarak çıktığımız taktiğimiz bu.Oyuncular olarak bazen Murphy'i ileri çekip, mc'ye Sidwell'i koyuyoruz.Deplasmanda rakibimiz zayıfsa yine bu taktikle, eğer denk veya daha güçlüyse 4-5-1 şeklinde çıkıyoruz.Şu ana kadar gayet başarılı bir görüntü çizdik.
Biraz da gelecek vaat eden oyuncularımıza göz atalım.Dikkat çeken 3 isim var şimdilik.Kasami as takımda ve sıklıkla şans buluyor.Ama diğerleri yedek takımımızda.Kerim Frei gerçekten gelecek için umut vaat ediyor.Takımda şuan sadece umut veren 3 isim var.Bu oyuncuları da çok iyi bir şekilde yetiştireceğiz.Gelecek sezon da takıma böyle bir çok genç kazandırıp faydalanacağız.Şimdilik bu 3 ismi tanıyalım;
Kerim Frei
Pajtim Kasami
Ryan Williams
Güzel başlangıç , başarılı transferler ... İlk sezon çok büyük şeyler beklememek lazım yine de ...
O genç yeteneklerden pek umudum yok şahsenScout programını biraz daha geliştirip çıtır çerez beleş 1-2 genç bulmaya çalış bence
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
İngiltere liginin logoları oyunda yokmu yahu.?
Yoksa sen mi kullanmak istemiyorsun
Aylardır söylüyorum. DLP ve AP mevikleri sırıtır olm ikiside oyun kuruyor sonuçta Ap'ye ver Am'yi daha rahat olur senin için.![]()
İyi başladık, devamı gelecek umarım.
Bunlar biz de olanlar, gelecek sezon çok daha fazlasını alıcaz, yetiştiricez.
Yok, yama kullanmak istemiyorum.
Deniycem önümüzdeki maç senin için
![]()
Valla Alican az önce denedim de daha iyi oldu sanki.Ama böyle yapınca DLP'in mentalitesini biraz arttırmak gerekiyor.Öyle yaptım denedim biraz, bide AM yapınca daha çok topu alıp ceza sahasına yöneliyor, yani Finishing'i yüksek bir adam seçmemiz gerekecek oraya.
Teşekkür ederim.![]()