Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 68 sonuç

Konu: Hedefimiz Saygı Kazanmak | 3.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başlık ilgimi çekti girip bir bakayım dedim iyikide girip bakmışım. Baştan sona doğru hiç sıkılmadan okudum, gerçekten sürüklüyor gidiyor. Anlatım tarzın çok hoş. Başarılar dilerim, takip edeceğim.
    Canım FEDA olsun sana !

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Hocam Sakaryaspora geç be ya
    Sakaryaspor'a yazık etmiyelim şimdilik
    Quote Originally Posted by gokaygfb12 View Post
    Çok sürükleyici bir anlatımın var hocam. Valla okudukça okuyasım geldi.
    Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Sonuçlar pek iç açıcı değil ama çok güzel bir anlatımın var, sürüklüyor gidiyor
    Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Başlık ilgimi çekti girip bir bakayım dedim iyikide girip bakmışım. Baştan sona doğru hiç sıkılmadan okudum, gerçekten sürüklüyor gidiyor. Anlatım tarzın çok hoş. Başarılar dilerim, takip edeceğim.
    Böyle yorumların gelmesi sevindirdi beni. İnşallah bu çizgiyi uzun süre koruyabilirim.

-----

1 Mart 2013 – Zor Günler Geçiriyoruz!

Göreve geldiğimizde belirtmiştim genç ve tecrübesiz biri olarak zor bir durumla karşı karşıya kalabileceğimi tahmin etmiştim. Oyuncularım üzerinde yeterli güveni sağlayamadık. Başarısız sonuçlar yönetim açısından hatalı karar verdik demeye gidiyor. Önümüzdeki hafta lig lideri ile karşılaşacağız. İyi bir sonuca şiddetle ihtiyacımız var.

17 Şubat 2013 – Bielefeld 1-1 Unterhaching | 3.Liga 28.Hafta

Maç Sonrası Görüşlerimiz:

“ Lig lideri karşısında çok çok iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen malasef son dakika yediğimiz golle puanlardan olduk. Ancak maç için pek bir şey konuşmayacağım. Bielefeld kariyerimde 14. Karşılaşmama çıktım. 4 galibiyet 4 beraberlik aldım. Beklentilerimin altında kaldım. Ancak eldeki şartlara baktığımda bu tablonun çokta kötü olmadığını düşünüyorum.

Eğer şartlar sadece dışardan gözüktüğü gibi olsa gözümü kırpmadan devam ederdim. Ancak yönetim ile aramızda bir bağlantı yok. Bana güvendiklerini sanmıyorum. Aynı şey oyuncularımla da aramızda mevcut. Bu şartlar altında devam etmek çok mantıksız olacaktı.

Bielefeld yönetimine böyle zorlu bir durumda bana bu şansı verdikleri için teşekkür ederim. Ancak anlaşmanın daha uzun sürmesi olanaksız. İstifa kararımın herkes tarafından memnuyitle karşılanacağını düşündüğüm için Bielefeld görevimden istifa ediyorum.”

8 Mart 2013 – Doğru Kararı Verdik!

İlk tecrübemiz kötü bitti. Malasef ilk Bielefeld’le imzalarken kurduğumuz hayaller gerçekleşmedi. Ancak iyi bir tecrübe edindiğimizi düşünüyorum. Bundan sonra kolay iş bulmak yine zor olacak. *Aslında tam sezonun sonlarına girdiğimiz şu günlerde bir çok takım hocasını yolluyor uygun takımlar da olabilir ancak şuan için sezon sonuna kadar beklemeyi tercih ediyorum.

31 Mart 2013 – Vakit Buldukça Sakarya’dayız!

Görevden ayrıldıktan sonra ilk fırsatta Türkiye’ye gelerek Sakaryaspor’umuzu izleme fırsatı buldum. Yerel medyamızda bu detayı kaçırmadı.

Last edited by sakary Ali : 25.Nisan.2013 at 01:34

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Hocam Sakaryaspora geç be ya
    malatyAdana!

Çok sürükleyici bir anlatımın var hocam. Valla okudukça okuyasım geldi.

Bu istifa olmadı ya inanıyordum ki seneye bu takım daha iyi yerlerde olucaktı ama yönetim benim kadar inanmamış ve seni hiç desteklememiş hocam

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Sakaryanın durumu nasıl hocam
    malatyAdana!

sakary Ali Misafir

Bu istifa olmadı ya inanıyordum ki seneye bu takım daha iyi yerlerde olucaktı ama yönetim benim kadar inanmamış ve seni hiç desteklememiş hocam
    Muhtemel devam etseydim kovulabilirdim, dediğim gibi devam etmemin bir anlamı olmayacaktı başarı gelse bile.
    Sakaryanın durumu nasıl hocam
    Malasef 3.lige düştük

----

22 Mayıs 2013 – Sezon Bitti!

Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu – Man UTD

Avrupa Ligi Şampiyonu – Tottenham

Bu arada memleketimizin takımı malasef 3.lige düştü.

Uzun bir dinlenme sürecinin ardından sezonu tamamladık. Sezonun bittiği şu günlerde bazı kulüplerde hocalarıyla yollarını ayırma kararları aldılar. Bu takımlardan biri de Almanya 3. Ligi takımlarından Münster idi. Münster ligi 15. Sırada bitirmiş ve hocasıyla yollarını ayırmıştı.

Bu haberi aldıktan sonra hemen Münster yetkileleri ile iletişime geçip bu göreve talip olduğumu bildirdim.

23 Mayıs 2013 – Medyada Münster Görevi İstediğime Dair Haberler Çıktı!

26 Mayıs 2013 – Münster Acele Karar Vermek İstemiyor!

Münster yetkileleri benim görevi istediğime dair çıkan haberlere karşılık bir açıklama yapma gereği duymuşlar. Yapılan açıklama da benim de adaylar arasında olduğum ancak hata yapmamak için ince eleyip sık dokuduklarını bildirmişler. Bakalım beklemedeyiz.

31 Mayıs 2013 – Münster Baumann ile Anlaştı!

Malasef istediğimiz haberi alamadık. Bu haber zorlu yollardan geçeceğimizi gösterdi bize.

3 Haziran 2013 – Denizli Bld’den Teklif Var!

Denizli Belediyespor’dan teklif aldık. Ancak Türkiye’de çalışmayı düşünmüyoruz. Türkiye’den en azından bu teklifi aldığımız için mutlu olduk.

Artık çoğu takım yeni sezon hazırlıklarına başladı. İstediğimiz bir takımla anlaşma fırsatı yakalayamadık. Bu sezonun başında görev alma hayallerimiz suya düştü gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Türkiyeye neden gitmiyorsun hocam ?
    malatyAdana!

sakary Ali Misafir

11 Ağustos 2013 – Yeni Sezon Başladı!

Avrupa Liglerinde yeni sezonlar yavaş yavaş başlıyor. Yine özel olarak Bundesliga 3’ü yakından takip ediyorum. Yine isteğim bir Alman kulübü ile anlaşmak.

24 Ağustos 2013 – Bundesliga 3’te Maç İzliyoruz!

Bundesliga 3 karşılaşmalarından Hallescher FC – SVW Manheim karşılaşmasını tribünden takip ettik.

31 Ağustos 2013 – Kalshurle Maçındayız!

Bu sefer Bundesliga 3 ekiplerinden Kalshurle karşılaşmasını izledik. Kalshurle ligte ilk 6 karşılaşmasında galip gelememiş ve hocası hakkında spekülasyonlar çıkıyordu ancak kendi sahalarında 3-0 kazanmayı başardılar.

27 Ekim 2013 – Fransa Liginden İş Talep Ediyoruz!

Geçen boş zamanın ardından Championnat National liginden EFC Saint-Rafael takımına iş başvurusunda bulundum. Bielefeld döneminin ardından kendimi gösterme fırsatı bulacağım çok zorlu bir çalışma ortamına sahip bir yer. Eğer benimle çalışmak isterlerse kendimi yüzde yüz vereceğime eminim.

Ve aynı günün akşamı Fransa’ya giderek EFC Takımının maçını izledim. Bielefeld’e gelmeden önce yaptığım gibi burada da kendimi göstermek istedim.

29 Ekim 2013 – EFC Frajeus Saint-Raphael Teklifi Sundu!

Yaklaşık 2 gün sonra EFC takımından teklif aldım. Ancak yaklaşık 3 gün boyunca Fransa’da kalma şansı yakalamıştım. Takımın son lig maçını da izleme fırsatı bulmuştum. Takım hedefleri ile kendi hedeflerim uyuşmadığı için bu teklifi reddetme kararı aldım.

9 Kasım 2013 – Kalshurle Straka ile Yollarını Ayırdı!

Uzun bir süredir beklediğim haber sonunda geldi. Bundesliga 3 ekiplerinden Kalshurle’yi uzun zamandır izliyordum ve bugün itibariyle hocasıyla yollarını ayırdılar. Bu işe talip olduğumu anında bildirdim.

11 Kasım 2013 – Kalshurle Acele Etmeyecek!

Kalshurler yetkileleri henüz teknik direktör seçimi için acele etmeyeceklerini belirttiler. Bakalım eğer bu görevi alabilirsek çok iyi bir şans yakalayabiliriz. Buna ciddi şekilde ihtiyacımız var.

17 Kasım 2013 – Geleneği Bozmadık!

Geleneği bozmayarak Kalshurle’nin kendi sahasında Aue ile oynadığı karşılaşmayı tribünden izledik. Kalshurle iyi bir oyunla 3 puanı almayı başardı. Gerçekten kaliteli bir takım var. Bu görevi çok istiyorum!

21 Kasım 2013 – Hayallerimiz Yıkıldı!

Kalshurle resmi bir açıklamayla kulübün teknik direktörlüğüne Wolfgang Wolf’un getirildiğini duyurdu. Çok istediğimiz bir görevi alamadık. Malasef kötü oldu.

sağlık olsun hocam ama bırakma kariyeri sakın içime doğdu güzel bi kariyer yakalıyacaksın hocam

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Senin gibi adamı daha çok ararlar
    malatyAdana!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sana takım mı yok, elini sallasan ellisi. Şaka bir yana umudunu kaybetme, elbet uygun bir takım buluruz.
    Canım FEDA olsun sana !

sakary Ali Misafir

sağlık olsun hocam ama bırakma kariyeri sakın içime doğdu güzel bi kariyer yakalıyacaksın hocam
    Bakalım sonuçta daha genciz Kariyerimiz uzun
    Senin gibi adamı daha çok ararlar
    Sana takım mı yok, elini sallasan ellisi. Şaka bir yana umudunu kaybetme, elbet uygun bir takım buluruz.
    Takımlar yetmedi sizde alay etmeye başladınız Bakalım sezon sonuna kadar bekleyeceğiz herhalde.

---

25 Kasım 2013 – Ya Olursa

Kalshurle denemesinin ardından Bundesliga 2 ekiplerinden Paderborn hocası ile yollarını ayırmıştı. Pazartesi günü olan Herta BSC karşılaşmasına gittim. Maç öncesi de Paderborn yönetimi için bu görevi istediğimi belirttim. Ancak herhangi bir beklentimiz yok tabi ki.

Görevi istememize rağmen bu görevden gelebilecek tepki ile pek ilgilenmedik ve yaklaşık 1 hafta sonra Paderborn’un da yeni bir menajer ile anlaştığını duyduk.

14 Aralık 2013 – Bir Bundesliga 3 Şansı Daha!

Bundesliga 3 ekiplerinden Aue Gençlerbirliği’nin eski teknik direktörü Ralf Zumdick ile yollarını ayırdı. Yine kulüp yetkileleri ile temasa geçtik. Lige ara verildi. Bakalım bu arayı Aue takımı hocasını nasıl seçerek değerlendirecek.

1 Şubat 2014 – İş Yok!

Zaman hızla geçip gidiyor ve bu sezonu malasef herhangi bir takımda görev alamadan kapatacağız gibi. Bu arada gelecek sezon için açık olan liglere Polonya Ligini de ekledim. Almanya’ya yakın bir yer olan Polonya’da da iş bakabiliriz. Gelecek sene Polonya 2. Ligi ve üstü açık olacak.

6 Şubat 2014 – Avellino?

İtalya 3.ligi takımlarından Avellino kötü gidişatın ardından hocasıyla yollarını ayırmış. Zor bir durumda olan Avellino takımına mail yoluyla bir yazı göndererek eğer isterlerse görüşmeler için İtalya’ya geleceğimi ve takımın başına geçmek istediğimi belirttim

Ancak İtalya’dan bakılınca sanırsam pek hoş biri olarak gözükmüyorum. Sert bir yanıt aldık.

22 Şubat 2014 – Rota Yine Bundesliga 3!

Bundesliga 3 ekiplerinden Sandhausen’de hoca arayışlarına başladı. Bir önceki sezon 2. Ligten düşen Sandhausen ligte 12. Sırada ve bakalım şansımızı deneyeceğiz.

1 Mart 2014 – Sandhausen 1 – 1 Oberhausen

Yine ilgilendiğimiz takımlardan Sandhausen’in Oberhausen karşılaşmasını tribünden takip ettik. Çok kritik bir karşılaşmaydı. Sandhausen kümede kalma yolunda rahatlaması için kazanması gerekiyordu ancak karşılaşma 1-1 sona erdi.

8 Mart 2014 – Yine Olmadı!

Sandhausen yönetimi teknik direktörlük için Dais ile anlaşmaya vardıklarını söyledi. Pek diyecek bir şey yok.

Aynı gün yine 3.lig ekiplerinden Unterhaching de hoca arayışı içersindeydi. Apar topar Unterhaching – Kiel maçına giderek neler olabileceğine baktık.

12 Mart 2014 – Türkiye’den Teklif Var!

Türkiye 3.lig takımlarından İstanbulspor’dan ilginç bir teklif geldi. Ancak nazik bir şekilde bu teklifi reddettiğimizi bildirdik. Hala Türkiye’ye gelmeyi düşünmüyorum. Bu arada Unterhaching takımı da yeni hocasını bulmuş.

2 sezon boyunca oynayabildiğimiz karşılaşma sayısı sadece 14.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Hocam büyük fırsat tepiyo takımlar seni almayarak İnşallah kısa sürede bulursun

hocam keske türkiyeye gitseydin orda kendini gösterip tekrar almanyaya geçerdin ama sen bilirsin umarım iyi bi takım bulursun kısa sürede

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Avrupa'da kendini kanıtlamadan Türkiye'ye dönme, iyi yapmışsın teklifleri kabul etmeyerek.
    Canım FEDA olsun sana !

Boşver Türkiye ye gelme hiç sen Almanya da denemeye devam et şansını bi şekilde ekmek yiceksin

sakary Ali Misafir

4 Temmuz 2014 – İtalya’ya Gidiyoruz!

İtalya 3.lige bu sezon yükselen Martina Franca takımı ile anlaştık. İtalya’nın Martina Franca şehrinin takımı. Kendimizi göstermek için iyi bir fırsat olacak. Yeniden çalışma fırsatı bulabileceğimiz için çok memnunum. Hem orada muhtemelen bana güvenen, sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturabilecek bir yönetime gideceğiz.

1 yıllık sözleşmeyi imzaladık. Burada başarak çok şeyimiz var. Önümüzdeki zorlu bir sezona hazırlak için uzun bir dönem var. Elimizden geleni yapacağız.

sakary Ali Misafir

Ve evet yepyeni bir maceraya Martina Franca ile başlıyoruz. Yeni bir heyecanla Martina Franca hakkında ne öğrenirsek işimize yarayacak düşüncesiyle hareket ediyoruz.

Martina Franca

Kulüp tarihinde Serie B yok!

1947 tarihinde kurulan Martina Franca’nın en büyük başarısı şuan da bulunduğumuz Lega Pro Prima Divisione (3. Lig) ligte yer almak. Kulüp uzun bir aradan sonra yeniden bu ligte mücadele edecek. Ancak kulüp bu lige pek hazır değil gibi.

Medyanın genel bakışına göre 16 takımlık ligte geçebileceğimiz bir takım görmüyorlar. Diğer takımlarla aramızda ciddi bir fark olduğunu ve ligte kalma ihtimalimizi çok düşük tutuyorlar.

Stadımız 4310 Kişilik!

Şartlara baktığımızda makul bir stada sahibiz. Kurumsallaşma anlamında da temel özelliklerimiz yerinde. Gelişme anlamında potansiyelimizin olduğunu düşünüyorum. Mali açıdan bir sıkıntı yaşamıyor olmamız bizim için büyük avantaj.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

İlk kez duyuyorum takımın ismini Başarılar hocam
    malatyAdana!

Başarılar hocam

Yeni takımında başarılar.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

sakary Ali Misafir

27 Temmuz 2014 – TIM Cup Eşleşmeleri Belli Oldu!

İtalya Kupasında rakibimiz Grosseto oldu. Daha ideal takımlar çekebilme şansımız vardı ama olmadı. Grosseto ile aynı ligte mücadele ediyoruz ve onların hedefi Serie B’ye yükselmek.

2 Ağustos 2014 – Martina Franca ile İlk Maçımıza Hazırlanıyoruz!

Martina Franca ile ilk resmi karşılaşmamıza çıkacağız. Zorlu bir sezon bizi bekliyor. Yerel medya da heyecanla başlangıcı bekliyor.

3 Ağustos 2014 – Grosseto Maçı Kadromuz Hazır

Transfer çalışmalarımız henüz bitmediği için transferlerimizi vermedim henüz. İlk kupa karşılaşmasına bu kadro ile çıkacağız. Bu kadronun üzerine 1-2 genç oyuncu alacağız. Dar bir kadroya sahibiz. İlk sezon için tek hedefimiz ligte kalmak olacak.

Grosseto 2 – 1 Martina Franca | TIM Cup 1.Tur

Maç Sonu Görüşlerimiz:

“ Genel olarak takımımın gösterdiği performanstan mutluyum. Rakibimizle aynı tempoda mücadele etmeye çalıştık. Başardığımızı da söylemeliyim. 2 duran top golü yedik. Bunlara rağmen rakip kalede pozisyon üretebildik. Umut verici bir oyun oynadığımızı düşünüyorum.”

İlk karşılaşmamızda mağlubiyet almamıza rağmen gerçekten iyi oynadık. Basın toplantısında da dediğim gibi çok umut verici bir karşılaşma oldu.

8 Ağustos 2014 – Transfer Tamam, Zorlu Bir Sezon Bizi Bekliyor!

Transferlerimizi noktaladık. Elimizden geldiğince kaliteli oyuncularla kadromuzu genişletmeye çalıştık. Ancak oyuncuları Martina Franca’yı getirmek için ikna etmek bir hayli zor oldu. Yine de iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Tek isteğim ciddi sakatlık sorunları yaşamadan yola devam etmek. Çünkü dar bir kadroya sahibiz. Takıma da güveniyorum.

16 takımın bulunduğu ligte son sıradaki takım küme düşecek. Diğer 4 takım ise Play-Out mücadelesine katılacak. Öncelikli hedefimiz son sıradan olabildiğince uzak durmak. Eğer yapabiliyorsakta Play-Out mücadelesinden de kaçmak.

31 Ağustos ile birlikte sezona başlıyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Başarılar yeni takımınla

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İlginç bir deneyim olacak senin adına, umarım üstesinden gelmeyi başarırsın. İşin zor hocam, başarılar.
    Canım FEDA olsun sana !

Hocam işin zor olsada başarabileceğini düşünüyorum bence bu sezon için hedefine ulaşabilceksin

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Başarılar yeni takımınla
    Teşekkürler.
    Quote Originally Posted by bojan54 View Post
    Sakın yapma ben son güncellemeyle bi yapayım dedim.İlk sezon yükselemedim ama 2 sezon sonra süper lige çıktım ve ilk sezon düşmemeyi başarmama rağmen itibar hiç yükselmedi desem yeridir..En fazla değeri 1m euro olan oyuncu gelmek istiyor oda 1 2 tane..

Alabildiğim en iyi oyuncular Cangele,Hüseyin Cimşir,Julio Alves,Furkan Şeker,Lokman Gör gerisini sen düşün.
    Deme öyle hocam,
    İlginç bir deneyim olacak senin adına, umarım üstesinden gelmeyi başarırsın. İşin zor hocam, başarılar.
    Gerçektende ilginç bir deneyim. Kulübü tamamen baştan aşağı kurduk gibi. Bakalım şartlar oluşursa uzun süre burada kalmak isterim.
    Hocam işin zor olsada başarabileceğini düşünüyorum bence bu sezon için hedefine ulaşabilceksin
    Başlangıç ligte kalabilecek kapasitemizin olduğunu gösteriyor ama sezon uzun ve kadromuz kısıtlı. Neler olacağını göreceğiz.

---

31 Ağustos 2014 – Benevento 1 – 0 Martina Franca | C1B 1.Hafta

Maç Sonu Görüşlerimiz:

“ İyi bir oyun iyi bir mücadele ancak puanı alamadık. Oynadığımız oyunun karşılığı 1 puan olabilirdi. Bazı pozisyonlarda bulduk ancak değerlendiremedik. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Ligte kalabilmek için gereken özelliklere de sahibiz.”

7 Eylül 2014 – Martina Franca 2 – 1 Sorrento | C1B 2.Hafta

Maç Sonu Görüşlerimiz:

“ Hakettik ve 3 puanı kazandık. Maçın başında erken gol bulduk. Bu golün ardından karşılaşmaya bakış açımız değişti. Fazlasıyla kontrollü olduk. Rakibimiz beraberlik golü için kalemize gelmeye başladı ve golü de buldu. Ancak bu gole cevap verebilmemiz ne kadar kaliteli bir takım olduğumuzu ortaya koydu. Çok önemli bir galibiyet aldık. Kendimize güvenmemiz gerek. Kaliteli bir ekibe sahibiz.”

Kupada başa baş oynayıp yenildiğimiz Grosseto ligte 2 maçını da kazanmayı başardı. Ligte oynadığımız takımlarda bizim maçlarımız dışındaki maçları kazandı. Çok umut verici bir başlangıç yaptık. Şimdi önümüzde 2 karşılaşmayı kaybeden Virtus Lanciano karşılaşması var.

14 Eylül 2014 - Martina Franca 3 –0 Virtus Lanciano | C1B 3.Hafta

Maç Sonrası Görüşlerimiz:

“Kazandığımız için mutluyuz. Sezon başından beri bu yana ortaya koyduğumuz oyun ise beni oldukça memnun ediyor. Bugün de oyunu kontrol etmeye çalışan, rakip kalede tehlikeler oluşturma peşinde olan bir takımdık. Rahat bir galibiyete imza attık. Önümüzdeki haftalarda alabileceğimiz 1-2 deplasman galibiyeti sezonumuzu çok farklı noktalara götürebilir.”

Bu galibiyetin ardından eve huzurlu dönüyorum. Oynadığımız tüm karşılaşmalarda iyi futbol oynadık. Şuana kadar işler yolunda gidiyor. Bu arada Coppa Italia Lega Pro’da ilk turdaki rakibimiz Trapani oldu. Dar kadromuz ile pek mücadele etmemiz zor gözüküyor.

21 Eylül 2014 Prato 4 – 2 Martina Franca | C1B 4.Hafta

28 Eylül 2014 – Martina Franca 2 – 3 Paganese | C1B 5.Hafta

Maç Sonu Görüşlerimiz:

“ Kendi sahamızda kaybetmememiz gereken bir karşılaşmaydı. Son 2 karşılaşmada bireysel hatalar yaparak bedelini ödedik. 0-3 geriye düşmemize rağmen 2 gol bulmayı başardık. Ancak ilk golü erken atamadığımız için puan alma şansını kaçırdık. Ayaklarımız yere daha sağlam basacak. “

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yeni takımında başarılar, başlangıç fena değil. Takımı tanıyana kadar orta sıralarda gider gelir, seneye kalıcı olursan Seri B'ye çıkar da bayram olsun onlara : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

sakary Ali Misafir

Felaket!

Ligte oynadığımız son 10 karşılaşmada sadece 1 beraberlik alarak çok kötü bir dönemden geçtik. Takım tamamen yerle bir olmuş durumda. Bir türlü istediğimiz uyumu yakalayamadık. Her anlamda dökülüyoruz. Özellikle savunma anlamında çok çok basit hatalar yapıyoruz. Gelecek adına hiç umut vermiyoruz.

Lig lideri Foligno deplasmanımız var. Ardından 4 puan önümüzdeki Salernitana ile yeniden güven kazanma adına önemli bir karşılaşma oynayacağıız. İşleri tersine çevirmek için elimizden geleni yapacağız. Transfer dönemine kadar en iyi şekilde puan kazanmak istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

takim konusmasi falan yap ali, gaza getirmen lazim bunlari. yoksa dibe demir atarsiniz. maglubiyet haklarini simdiden doldurmussun, senden artik yesil isikli bir seri bekliyoruz.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri