Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği kazanır

5 18.52%
  • Berabere biter

5 18.52%
  • Galatasaray kazanır

17 62.96%
Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 121 sonuç

Konu: Gençlerbirliği-Galatasaray | STSL 15. Hafta

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bu laf bana ise cevap vereyim. Pres yapmadan da iyi futbol oynayabilirsin ama o zaman olması gereken her varyasyonu mükemmel yapman gerekir. Galatasaray'ın sistem sorunlarını minimize edebilmesinin tek yolu hücum presten geçiyor. Çünkü o zaman rakibin zaafları önemli oluyor ve oynadığın futbolun kalitesi önemsizleşiyor. Sorunları görmemezlikten gelirseniz, başarısızlık sezonu sonu sorumluluk almayan herkesin suçu olur. Her bir teknik direktörü şampiyon ilan eden de yok ayrıca, gereksiz alınganlık, tavır yapmaya da gerek yok.

Fenerbahçe'nin futbolunu bu kadar küçümsemek de komik gerçekten. Puan tablosu öyle olmadığını gösteriyor.
    Zaten senin sorunun burada arkadaş.
    Puan tablosu.
    Skor yorumculugu yapıyorsun. Eğer aynı futbolu oynayıp Fenerbahce aşağılarda olsaydı ki olabilirdi, böyle küçümsüyorsun demeyecektin ve en başta sen saydıracaktın Yanal'a.
    4 tane son dakikada çevrilmiş maç var. Bu sence sağlıklı bir olaysa diyecek bir sözüm yok bence futbol açısından sağlıklı bir durum değil. Futbolcuların azmi mücadelesi ayrı konu teknik taktikten bahsediyoruz.
    Keşke Avrupa'da ceza almamış olsaydınız da Yanal'ı Avrupa'da da görebilseydik o zaman ne demek istediğimi anlayabilirdin bir nebze.
    O küçümsediğin yok defansif futbol bık bık yaptıgın Kocaman 60 küsür maç yaptı ve tarihinizin en büyük Avrupa zaferini getirdi ki iç karışıklıkların tavan yaptığı başkanın hapis yattıgı bir dönemde.
    Yanal tarzı futbol bir sezonda en fazla 10 maç gidebilecek bir futbol bunu önceden de söyledik ama "puan tablosu" yüzünden iplemiyor kimse. He daha fazla gitti mi evet gitti burada futbolcuların profesyonelliği, kenetlenmesi ve bizce (biz Galatasaraylılar) FB'nin federasyon tarafından kollanması da bir faktor. (bu yok diyebilirsin ben var diyorum bunu ıspat edemeyiz)
    Sen sanıyormusunki futbolcuların azmiyle her maç ölürcesine mücadele etmeleriyle 30 maç kaldırabileceklerini ? Bu işler o şekilde yürümüyor maalesef. He bak yine de bu sene şampiyon olabilir Fenerbahce kötü oynayıp da kazandıgı maçlar da olacak. Ama bu işin gelecekte ne hale dönüşeceğini de düşünmek lazım. Öyle umut verici bir futbol yok sahada. Umut verici bir mücadele var mı tabi ki var.
    Bulent Uygun Sivasspor'la bile bu tarz bir futbolla şampiyonluga oynadı bu ligde. Bu tarz bir futbolun oyuncuları cok fazla fiziki dejenerasyona uğratacağı gerçeği de var.

Ayrıca "küçümsemek" demişken dünya tarafından taktik dehası kabul görmüş bir teknik direktörü, isteyerek yapmadı diye eleştirmek acaba nasıl bir çelişkidir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yarın biletleri alacağız arkadaşlarla,inşallah Galatasaray kale arkasında yer kalır.A blok dolmuş B,C,D,E,F,G blokta yer kalmış,yarına kadar bitmez umarım,yoksa işimiz iş.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    06

Taraftarı bilmem de son 2 maçtır Manchini'nin iştahı kabarmıştır takım üzerinde , tıpkı biz Football manager oyuncularının seri galibiyetlere başladığımız zamanlarda olduğu gibi , Adamın futbol anlayışı ilk olarak gol yememek üzerine olduğu için ,
    Şöyle ki 1-0 'lık galibiyetleri 5-2 lik galibiyetlere oyun şekli ne olursa olsun tercih edebilecek bir teknik direktör.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Sinan'ın yerinde olsam ben de biraz duygusal düşünürdüm. Lakin temelde 532 dizilimi ortaya çıkıyor. 352 oynamanın en büyük sıkıntısı sürekli kateden, ciğersiz kanatlara sahip olmak gerektiği. Riera ve Eboue iyi bek olabilirler ama iyi kanat oyuncusu değiller. Ayakları çok düzgün oldukları için ilk tercih oluyorlar ama hücuma az katılıyorlar. Pozisyon çok rahat olmadıkça hücuma katılmıyorlar, topla katetmiyorlar. Sadece orta sahada pas oyununa katılıp ayaklarına pas geldikçe garanti pas yapıyorlar. Kanat beklerin 3. bölgeye toplu/topsuz koşuları olmadan 352'nin hücum varyasyonlarını yapabilmek çok zor. Juventus'ta Lichtsteiner ve Asamoah sürekli topla katetmeye çalışıyorlardı. Gerçi Asamoah kanat değil ama savunma dönüşleri yapabilen tek kateden oyuncu olduğu için orada oynatılıyor.

532 kötü bir sistem de değildir. Lazio yıllarca 532 oynadı. Az gol yiyen ama az gol pozisyonu bulan fizik mücadele oyunu üzerinden oynanan bir savunma taktiğidir 532. Bu kadar yıldır hücum oyununu izleyen bir takımın taraftarları şimdi nasıl buna katlanabilecek merak ediyorum. Aykut Kocaman'ın oyununa katlanamadık biz. 3 Temmuz sonrası mental direnç katabilen tek isim olduğu için sabır gösterdik. Aslında onun oynattığı direnç futbolu Avrupa için çok uygundu. O yüzden Avrupa Ligi yarı final gördük zaten. Bundan zevk alabilmek imkansıza yakın.

Mancini'nin sisteminin Galatasaray'ın fizik-kondüsyon eksikleri nedeni ile Fatih Terim'in Sneijderlı 4312'sinin üstüne çıkabilmesine imkan yok. Hamit ile beraber 1 fazla hücumcu ile oynuyordu Fatih Terim. Fatih Terim'in sıkıntıları, tempo ve yaratabilme sıkıntısını daha ağır yaşayacak Mancini. Tabi Fatih Terim kadar gol yemediğin zaman oyunun sonuna kadar en kötü şişirerek dahi olsa gol pozisyonu yaratabilme şansı var hele Drogba varken elinde. Tabi bu uzun vadede nereye kadar gider? Fenerbahçe bu sene son dakikalarda çok atıyor, evet ama son 15 dakikada 3-4 gol pozisyonuna girerek son dakika golleri atıyor. Yaratamıyorsan şans senin eline sürekli gelmez. Drogba ve Burak'ın pres yapmaması nedeni ile 532 oynarken Sneijder'e verilen her birebir markaj Galatasaray'ın oyununu kökten bozar, tüm 3. bölge bağlantılarını keser. Çok yan pasa dayalı statik bir oyun çıkar ortaya. O yüzden diyorum oyuncu profilleri değişmeden oyun değişmez diye. Burak ve Drogba pres yapmadıkça oynanan oyunun mesafeleri açılıyor ve yaratıcılık eksikliği daha fazla etki ediyor. Formata uygun işler yapan oyuncuları bulursan 532 ile bile şampiyon olunabilir.

Kısa dönemde Galatasaray'ın fizik üstünlüğü ile gol bulabilmesi halinde kolay gol yemeyeceği için galibiyetler getirebilir ama zorluk düzeyi yüksek ve daha düzgün zeminlerde Galatasaray çok zorlanacak. Şu anda tabi kötü zeminin azizliği ile rakip topu çıkartamadıkça çok önemli olmayabilir ama ilerleyen zamanlarda anlaşılır.

Esami listesinde kim çizmiş, niye çizmiş bilmiyorum ama dizilim açık çizilmiş. İki takım da 352 kağıt üzerinde ama aynı şey olmadığını görebilirsiniz.

tesekkurler yazi icin fotolar uefa xom bildigim kadariyla orada gormustum

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Pazar Günü İyi Bir Oyun Daha Sergileyip Kendimizi Fazla Sıkmadan Galip Geleceğiz Gibime Geliyor İnşallah Yanılmam Takım Böyle Bir Hava Yakalamışken Gençlerbirliği Maçında Berbat Oynaması Beklemez

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Foto hikmet karamana ait ben paylasmistim onuda burda.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Zaten senin sorunun burada arkadaş.
    Puan tablosu.
    Skor yorumculugu yapıyorsun. Eğer aynı futbolu oynayıp Fenerbahce aşağılarda olsaydı ki olabilirdi, böyle küçümsüyorsun demeyecektin ve en başta sen saydıracaktın Yanal'a.
    4 tane son dakikada çevrilmiş maç var. Bu sence sağlıklı bir olaysa diyecek bir sözüm yok bence futbol açısından sağlıklı bir durum değil. Futbolcuların azmi mücadelesi ayrı konu teknik taktikten bahsediyoruz.
    Keşke Avrupa'da ceza almamış olsaydınız da Yanal'ı Avrupa'da da görebilseydik o zaman ne demek istediğimi anlayabilirdin bir nebze.
    O küçümsediğin yok defansif futbol bık bık yaptıgın Kocaman 60 küsür maç yaptı ve tarihinizin en büyük Avrupa zaferini getirdi ki iç karışıklıkların tavan yaptığı başkanın hapis yattıgı bir dönemde.
    Yanal tarzı futbol bir sezonda en fazla 10 maç gidebilecek bir futbol bunu önceden de söyledik ama "puan tablosu" yüzünden iplemiyor kimse. He daha fazla gitti mi evet gitti burada futbolcuların profesyonelliği, kenetlenmesi ve bizce (biz Galatasaraylılar) FB'nin federasyon tarafından kollanması da bir faktor. (bu yok diyebilirsin ben var diyorum bunu ıspat edemeyiz)
    Sen sanıyormusunki futbolcuların azmiyle her maç ölürcesine mücadele etmeleriyle 30 maç kaldırabileceklerini ? Bu işler o şekilde yürümüyor maalesef. He bak yine de bu sene şampiyon olabilir Fenerbahce kötü oynayıp da kazandıgı maçlar da olacak. Ama bu işin gelecekte ne hale dönüşeceğini de düşünmek lazım. Öyle umut verici bir futbol yok sahada. Umut verici bir mücadele var mı tabi ki var.
    Bulent Uygun Sivasspor'la bile bu tarz bir futbolla şampiyonluga oynadı bu ligde. Bu tarz bir futbolun oyuncuları cok fazla fiziki dejenerasyona uğratacağı gerçeği de var.

Ayrıca "küçümsemek" demişken dünya tarafından taktik dehası kabul görmüş bir teknik direktörü, isteyerek yapmadı diye eleştirmek acaba nasıl bir çelişkidir.
    O kadar fanatikçe bir gözle bakıp hırsla yazmışsınız ki cevaplamaya tenezzül bile etmiyorum. Rakibin başarısını küçümse, kendi başarısızlığına kulp bul ne kadar kolay bir yöntem. Dileklerinizi realite ile karıştırmayın. Sizin dualarınızdakiler olmuyor ne yazık ki sahada.

Takdir görmüş insanlar hata yapamaz sanki, hepsi ilah değil mi? Ayrıca hiç takdir gördüğü yok. 1 Milyar Dolar para harcayıp son dakika golü ile şampiyon oldu. Kusura bakmayın takdir edilecek bir şey yok.

1 tane mantıklı argümanınız yok beni eleştirmeye kalkıyorsunuz. Galatasaray hakkında olumsuz bir şey duymaya tahammülünüz yok. Fanatiklik konusunda sınırlarınız olmalı, beceremiyorsanız sakinleşene kadar yazmayacaksınız.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Galatasaray hakkında olumsuz bir şey duymaya tahammülünüz yok.
    Bu cümle Galatasaray hakkında fenerbahçeli birinden olumsuz bir şey duymaya tahammülünüz yok olarak yazarsak daha realist olur

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe'lilerin çok mu tahammülü var?
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ben de yeni oynanan oyunla ilgili görüşlerimi yazayim

Öncelikle Fatih Terim de geride olduğu maçlarda 3-5-2 oynuyordu hatırlarsanız arenadaki çevirdiğimiz maçlarda real madrid maçlarında melo stoperlerin arasına çok geliyor eboue ileride oynuyordu sezonun geri kalanında bu taktikle başlamasak bile oyun olarak hep buna dönüyorduk rieranın gol atması hakan baltanın daha fazla katılması bu taktikle ilgili örnek verilebilir

Yani fatih hoca 2.plan olarak görüyordu ama artık mancini bunu ilk diziliş olarak kullanacak bu dizilişle oynamamız melonun ve selçuk'un gol sayısını artırabilir ilk sezondaki gibi çünkü melo fazla geride kalmak zorunda değil fakat büyük takımlarla oynarken melo ile birlikte 6 defansa dönüyor gibi olacağız

Ceyhun-Semih olayıysa elazığ maçı topu ayağımızda daha fazla tutacağımız bir maçtı 3 stoper yerine bir fizik gücü yüksek ön libero koyayim diye başladı mancini ki doğru olan buydu fakat juve maçında 3 stoper olunca 30.dakikadan sonra oyun durmasa juventus pirlosuz olsa bile oyunun hakimiyetini almış olacaktı ki zor bir durum ortaya çıkabilirdi

bir diğer nokta eboue ve riera nın pozisyona uygunluğu riera biliyorsunuz transferin son günlerinde çok maliyetli bir şekilde bu takıma geldi ilk sezon baya kötüydü yeni ortam oyuna uyum sağlayamama önceki sezon ise sürpriz bir performans sergiledi bir kere iyi bir sol ayağı olan futbolcu bu büyük avantaj ama önceki sene pozisyon bilgisi ilk defa oynadığı için çok kötüydü hatırlarsınız schalke maçlarında çok adam kaçmıtı arkasına real madrid genellikle oradan daha fazla hücum etmişti matchstudy sitesinde real madrid maçlarında eboue nin tarafına kat eden oyunculara bakarsak mesut ve ronaldo ve bunlar da ender şekilde topla buluşmuşlar yani rieranın tarafı yine defans olarak sorun ama sol stoper hızlı olursa(ki chedjou iyi bir hamleci semih de o düzeyde olmasa da iyi durumda fakay eboue chedjou uyumunda semih sol stoper olmalı) ama riera hücum olarak çok büyük bir katkı sağlar açtığı ortalar çalımlar çok önemli

Eboue ise bence defansif olarak da ofansif olarak da ortalamanın üstünde ilk sezonundaki performansı gibi çizgiye daha çok iner kanatlarda çalım atıp adam eksiltebilirse sezonun en fazla asist yapan oyuncularından olur bindirmeleri fazla yaparsa sneijder'in çok iyi toplar atacağı aşikar

bruma tarafından bakarsak olaya biraz da yeteneği filan aşikar skor üretememesi çok büyük bir sorun değil şu anda daha çok maça çıkmadı günümüzdeki büyük kanat oyuncuları bile gençken ilk maçlarında gol sayısıları baya düşük savunma tarafını geliştirirse ki fotoğraflardan görünüyor ki çalışıyor bu çocuk riera dan formayı alabilir tabi şu an için en uygunu bazı lig maçları ve kupa maçlarında oynaması

Selçuk hakkında yazmaya gerek yok muhteşem bir zeka ilerde teknik direktörümüz olur inşallah çok çabuk öğreniyor ve aynı şekilde çözüm buluyor

Aboo'ya cevap olarak 3-4-2-1 yi mancinin isteyerek oynatmadığını yazmış mancini'yi biraz araştırsa tezlerini okusa bu yorumunun çok ağır olduğunu anlayacaktır isterse ben link atıyorum

http://ugurkarakullukcu.blogspot.com...ster-tezi.html

Bu arada küçük bir istatistik lucescu'ya da zamanında çok savunma oynatıyor deniliyordu fakat adam son yıllarda en fazla gol attığımız sezonlar onun teknik direktörlüğünde olmuş

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Şifo ilk geldiğinde Gençlerbirliği'ni çıkışa geçirmişti. Fakat son 2-3 haftadır Gençlerbirliği'nin o hırslı halinden eser yok.

Kolay maç olmasa bile Galatasaray'ın 2-0 kazanacağını düşünüyorum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Cidden güldürdün beni Bu konular neden var ? Forumda yer alan ve yorum yapmak isteyen insanların yorum yapması için değil mi ?

Eee o zaman düşünceleri nasıl yazıya dökeceğiz.Sen diyebilirsin ki Galatasaray 10 atar vurur geçer bende diyebilirim ki Galatasaray ayakları yere basarsa kazanabilir çünkü bi anda yerden yere vurulan takım ilah olarak gösterilmeye başlandı.

Eğer bunları yazdığımızda bu kadar gerilip sadece işinize gelen kısmı yorumlayacaksınız ne anladık bu konuların yoruma açık bırakılmasından ? Konu kilitli kalsın sadece ankete oy verelim daha mantıklı ! eleştiriyi olumlu veya olumsuz kabul edemeyen insanlar için.
    Abi valla senin yazdığın yorumu okumamıştım bile yorumumu atarken. Üstüne alınmışsın yanlış yere. Arena'da ki Kopenhag maçı gibi bir oyun bekliyorum ben o yüzden o mesajı attım. Senin mesajınla cidden ilgisi yok.

Nesil
    2007

ABOOO'nun yorumlarına pek katılmam açıkçası ama bu sefer iyi noktalara parmak basmış.

Kadro konusu; kadro öyle bir kadro ki diziliş belli olmadan ilk 11 zaten belli. İlla Burak, Drogba oynayacak. Sneijder Selçuk, Melo da oynamazsa olmaz. Defans dörtlüsü ve kalecide değişemez. Çok ender belki bir adam değişir ama yedeklerin kalitesi ilk 11 kalitesiyle bir değil. Yabancı sınırı da malum. İlk 11'den adam çıkaramadığı için diziliş değişmeli o dizilişe de uyan formasyon bu. FT de böyle oynuyordu, sadece stoperi 2 kişi yapıp orta sahaya bir adam ekliyordu. Kısaca transfer yapana kadar bu tip bir formasyonda oynarız. 4-2-3-1 ile Burak'ı kanata atıp bitiriyoruz, Drogba da eski çabukluğunda olmadığından tek forvette biraz sönük kalabiliyor bence. Hele hele klasik Türk takımları bir kapanıyor ki eyvah Sneijder'i de etkisizleştirdiler mi Drogba ilerde tek kalıyor. Burak sol kanatta defansa da yardım etmiyor, hücumda nerede olduğu belli olmuyor. Saçma bir şey çıkıyor ortaya. Bu formasyonda da Sneijder etkisizleştirilebilir ama Burak'ı iyi kaçırabilirsek bir gol opsiyonumuz daha olur. Drogba iyi top saklayıp indirip pas atabiliyor. Selçuk'a da çok iş düşüyor burada, Sneijder markaj altındayken oyunu açabilecek bir isim. Kanat beklere de transfer şart gibi. Eboue bir var bir yok. Juve maçının ilk günü en iyi oyuncumuz olan adam ikinci gün neredeydi çözemedim. Stat koşulları da kötüydü tabi ama oyunlar arasında çok fark vardı özellikle oyunu gerektiğinde açması gereken bekler olunca o bölgeler çok kıymete biniyor. Riera kaç tane orta kesti Eboue'den bir şey göremedik.

Az gol yiyoruz ya da şimdilik öyle gözüktük. Sonuçta son iki maçımızda bu dizilişi kullandık ve birinde rakip Elazığ idi birinde de stat berbattı. Bu iki maçı baz alıp az gol yiyoruz bu taktik olmuş demek saçma ki iki maçı da izlemiş biri olarak pozisyon zenginliği sağlayabildiğimizi düşünmüyorum. Bir de önümüzde Juventus örneği var. Lig performanslarını bilmiyorum ama onların da taktiği kağıt üstünde 3-5-2 ve ŞL'de 9 gol atabilmişler, 4'ü zaten penaltıdan(bu formasyon maçları kısırlaştırıyor olabilir, uzun vadede görürüz artık). Kısaca evet Juve'den gol yemedik ama adamların maç başına attığı gol bir bile değil, penaltıları saymazsak tabi.

Bu maça gelirsek açıkçası takım ŞL sarhoşuyken bu maçı takıp da oynarlar mı bilmiyorum. Tek korkum bu. Kazanabilecek güçteyiz ama bu tip rahatlamadan sonra puan kaybı da yaşanabilir. İnşallah yaşamayız, puan farkı kapanacak gibi değil yoksa. Tek güvencem Ersun Yanal ve ligin ikinci yarıları Şansımızı sonuna kadar kovalayalım

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Abi valla senin yazdığın yorumu okumamıştım bile yorumumu atarken. Üstüne alınmışsın yanlış yere. Arena'da ki Kopenhag maçı gibi bir oyun bekliyorum ben o yüzden o mesajı attım. Senin mesajınla cidden ilgisi yok.
    Yazdıklarım dan sonra senin mesajı görünce alıntıladığım yerlerden anlaşılacağı gibi direk bana yazdığını düşündüm hata etmişim Kusura bakma gerçekten yargısız infaz oldu benimkisi.Kusura bakma tekrardan
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

O kadar fanatikçe bir gözle bakıp hırsla yazmışsınız ki cevaplamaya tenezzül bile etmiyorum. Rakibin başarısını küçümse, kendi başarısızlığına kulp bul ne kadar kolay bir yöntem. Dileklerinizi realite ile karıştırmayın. Sizin dualarınızdakiler olmuyor ne yazık ki sahada.

Takdir görmüş insanlar hata yapamaz sanki, hepsi ilah değil mi? Ayrıca hiç takdir gördüğü yok. 1 Milyar Dolar para harcayıp son dakika golü ile şampiyon oldu. Kusura bakmayın takdir edilecek bir şey yok.

1 tane mantıklı argümanınız yok beni eleştirmeye kalkıyorsunuz. Galatasaray hakkında olumsuz bir şey duymaya tahammülünüz yok. Fanatiklik konusunda sınırlarınız olmalı, beceremiyorsanız sakinleşene kadar yazmayacaksınız.
    Valla su yazdiginla kim fanatikce davraniyor belli. Ben arguman sundum en azindan bazi konular hakkinda yorum yaptim ama sen söylediklerimin aksini kanitlamak yerine- ki benim yaptigim buydu- kacis yolunu tercih edip bana ve genel gslilara ve hatta son dakika sampiyon oldu diye manciniye giydirmissin. Bak senin postunu ilk kez okumuyorum ben. sinirlenmeden benim yazdiklarima anti tez cikarabileceksen buraya yaz saga sola giydirip fenerli kim ne yaptiysa göklere cikaracaksan da fb sohbet alanina yazmani tercih ederim

Ayrica takdir gormus insanlar hata yapamaz diye bisey söylemedim. Mancini bilerek 3 5 2ye gecmedi demissin, bir nevi spontane gelisti demeye getirmissin ya cevabim onaydi. Bi hata yapti dedigin noktayi elestirmedim zaten. Mesela ornekliyeyim dany yi sol bek koydu bence hata yapti desen bunu neden yapmis olabileceğini soylerim seni elestirmem hata yapti dedin diye.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Valla su yazdiginla kim fanatikce davraniyor belli. Ben arguman sundum en azindan bazi konular hakkinda yorum yaptim ama sen söylediklerimin aksini kanitlamak yerine- ki benim yaptigim buydu- kacis yolunu tercih edip bana ve genel gslilara ve hatta son dakika sampiyon oldu diye manciniye giydirmissin. Bak senin postunu ilk kez okumuyorum ben. sinirlenmeden benim yazdiklarima anti tez cikarabileceksen buraya yaz saga sola giydirip fenerli kim ne yaptiysa göklere cikaracaksan da fb sohbet alanina yazmani tercih ederim

Ayrica takdir gormus insanlar hata yapamaz diye bisey söylemedim. Mancini bilerek 3 5 2ye gecmedi demissin, bir nevi spontane gelisti demeye getirmissin ya cevabim onaydi. Bi hata yapti dedigin noktayi elestirmedim zaten. Mesela ornekliyeyim dany yi sol bek koydu bence hata yapti desen bunu neden yapmis olabileceğini soylerim seni elestirmem hata yapti dedin diye.
    Söylediklerinizin bir tanesi bile argüman değil. Her oyuncuya methiyeler düzmüşsünüz. Fanatikliğin sınırlarını aşmış, uzaya varmışsınız. Galarasaray 50 puan önde zaten, he diyorum he.

Gayet güzel teknik bir açıklama yapmıştım. Baştan aşağıya karalamışsınız. Fanatikçe karşısındakine saldıran birine cevap vermeye tenezzül edemem. Sinirlenip bana saldıran sizsiniz.

Cahil ithamı yapan, skor yorumcusu gibi saçma sapan şeyler söyleyen, her dediğime anlamsız şeyler yazarak saçma diyen birine cevap veremem. Verecek çok cevap var ama size cevap vermek gereksiz. Cevap vermeyi haketmiyorsunuz. Söylediklerimi anlamaya çalışmayarak inkar eden sizsiniz kaçış yapan.

Tekrar yazıyorum, cevap vermeye tenezzül etmiyorum, çünkü cevabı anlamaya çalışmak yerine kendi görüşünü hatasız gören ve karşısındaki aşağılayan birine cevap vermek o kişiyi asla ikna edici olmaz.

Detaylı bir analiz yaptım yukarıda. Tekrar okursanız ve Galatasaray'ı hatasız, uzay futbolu oynayan takım olmayan bir takım olarak görmekten vazgeçerseniz anlarsın. O gün sizinle futbol konuşmayı tercih edebilirim. Ego tatmini yapan sizsiniz, ben değilim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

@ABOOO

valla seni anlamaya çalışıyorum ama sanki gözüne perde inmiş gibi konuşuyorsun.
    Yazdıklarıma tekrar baktım da GS'ın futbolunu öven herhangi bir şey yazmamışım.
    Herhangi bir oyuncuya herhangi bir ovgude de bulunmamışım.
    Hala uzay futbolu ego vs birşeyler diyorsun.
    biz takımın ne oynadıgını zaten cok iyi biliyoruz. Juventus'u yendik diye üzerine set çekecek değiliz.
    Ancak bizim (ikimizin) tartışmamızda bununla ilgili bir konuşma yok.
    Eleştirdiğim nokta tamamen şu bakış açınız;
    "Mancini bir şeyler yapıp başarılı oldugu zaman şans ama Ersun Yanal puan tablosunda yukarıda diye şöyle iyi hoca böyle iyi hoca" bu tema üzerinde durdum ben. Senin GS analizinden bagımsız konuştum zaten.

Yani ben Gs şöyle iyi top oynuyor böyle bilmem ne yapıyor diye bir şey konuşmadım zaten.
    Gs'ın sistem analizi yaptıgın noktalarda katıldıgım yerler bile var ama oraya gelemedik çünkü Mancini istemeden yaptı diyerek son derece fanatikçe bir karalama yaptın.
    Ben de bu bakış açısını eleştirdim.
    Böyle reaksiyon verdiğine göre de doğru yerden eleştirdiğimi düşünüyorum.
    Yok cevap almayı haketmiyorsun falan filan buralara girmiyorum futbolun dışına çıkıyor.
    Ben sana skor yorumculugu yapıyorsun dedim futbol üzerinden gittim ama sen bunun dışına çıkıyorsun.
    Fanatik de hasta Gs'lısın de ben bunlara alınmam sıkıntı da yapmam ama yok haketmiyorsun falan bunlar senin zaafiyetini gösteriyor biraz benim değil kusura bakma

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@ABOOO

valla seni anlamaya çalışıyorum ama sanki gözüne perde inmiş gibi konuşuyorsun.
    Yazdıklarıma tekrar baktım da GS'ın futbolunu öven herhangi bir şey yazmamışım.
    Herhangi bir oyuncuya herhangi bir ovgude de bulunmamışım.
    Hala uzay futbolu ego vs birşeyler diyorsun.
    biz takımın ne oynadıgını zaten cok iyi biliyoruz. Juventus'u yendik diye üzerine set çekecek değiliz.
    Ancak bizim (ikimizin) tartışmamızda bununla ilgili bir konuşma yok.
    Eleştirdiğim nokta tamamen şu bakış açınız;
    "Mancini bir şeyler yapıp başarılı oldugu zaman şans ama Ersun Yanal puan tablosunda yukarıda diye şöyle iyi hoca böyle iyi hoca" bu tema üzerinde durdum ben. Senin GS analizinden bagımsız konuştum zaten.

Yani ben Gs şöyle iyi top oynuyor böyle bilmem ne yapıyor diye bir şey konuşmadım zaten.
    Gs'ın sistem analizi yaptıgın noktalarda katıldıgım yerler bile var ama oraya gelemedik çünkü Mancini istemeden yaptı diyerek son derece fanatikçe bir karalama yaptın.
    Ben de bu bakış açısını eleştirdim.
    Böyle reaksiyon verdiğine göre de doğru yerden eleştirdiğimi düşünüyorum.
    Yok cevap almayı haketmiyorsun falan filan buralara girmiyorum futbolun dışına çıkıyor.
    Ben sana skor yorumculugu yapıyorsun dedim futbol üzerinden gittim ama sen bunun dışına çıkıyorsun.
    Fanatik de hasta Gs'lısın de ben bunlara alınmam sıkıntı da yapmam ama yok haketmiyorsun falan bunlar senin zaafiyetini gösteriyor biraz benim değil kusura bakma
    Adamın yaptığı yorumu okumadan ahkam kesiyorsun. Kimseye laf attığı yok. Sadece oynanan oyunu yorumlamış. Ve bence de haklı yorumlarında. Ama senin amacın onun yazdığını karalamak ve gerginlik çıkarmak. Bunuda ilk kez yapmıyorsun.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Galatasaray kale arkası ve kapalı tükenmiş,Gençler kale arkas,kapalı ve maraton kaldı bugün kale arkası da biter bize 3 bilet düşer inşallah.

@CRaCPoT

Kendiliğinden 3-5-2'ye (3-4-1-2 gibi kağıt üzerinde) dönmüş oldu. İsteyerek yaptığını da hiç sanmıyorum
    Yok hala anlayamadıysanız da valla söyleyecek sözüm yok.

Ama takdir ediyorum sizi. Fb'liler olarak şu forumda bulunan aranızdaki dayanışma bizlerde yok.
    Arka bahçenize çevirip FB'li olmayan ne futbol adamı, futbolcu, yorumcu varsa yaptıkları sizin için değersiz ya da şans eseri. Size tepki veren de 1-2 kişi var onları da forumun huzurunu kaçırmakla itham ediyorsunuz. Çalan siz oynayan siz.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

@CRaCPoT

Yok hala anlayamadıysanız da valla söyleyecek sözüm yok.

Ama takdir ediyorum sizi. Fb'liler olarak şu forumda bulunan aranızdaki dayanışma bizlerde yok.
    Arka bahçenize çevirip FB'li olmayan ne futbol adamı, futbolcu, yorumcu varsa yaptıkları sizin için değersiz ya da şans eseri. Size tepki veren de 1-2 kişi var onları da forumun huzurunu kaçırmakla itham ediyorsunuz. Çalan siz oynayan siz.
    Abi herşeyi geçtim de ısrarla Ersun Yanal'ın ve Fenerbahçe'nin şanslı olduğunu söyleyen, uzun topa dayalı saçma sapan bir sistem diyen sen değil misin? Sen bunları diyorsun ABOO'da senin dediklerini fenerli olarak Gs'ye söylüyor. Yanılıyor muyum? ha bana kalsa ne Mancini istemeden sistemi buldu sonuçta her maç deniyordu. Ne de Ersun Yanal'ın oyunu saçma.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Buraların en büyüğü o bir başka bugs bunny bugs bunny çok yaşa.

Tartışacağınız zaman en azından şunu bi anlayabilseniz hiç bunlar yaşanmayacak aslında.Anlamanız gerekir dediğim şu '' Görüşler insanlara aittir malum , aynı yerde yaşayan x ' in görüşü hava çok soğukken y ' nin görüşü de hava çok sıcak olamaz mı ? - Olabilir. Gereken biraz saygı ve karşıdaki insanın düşüncelerine körü körüne bakmamak ''

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İlk paragrafta yazdığınız şeylerin tamamını kendiniz de yapıyorsunuz. Bilmiyorum farkında mısınız?

Herkes hata yapar doğrudur. Ancak Premier Lig gibi kurtlar sofrasında alınan şampiyonluğu küçük görmek olmaz bence, hele de o şampiyonluğun kaç yıl sonra alındığını hesaba katarsak. Kaç para harcanırsa harcansın, aynı maddi durum yine var. Yine milyonlar harcandı, şu anda Manchester City ligde 4. sırada. Hem de Chelsea ve Manchester United'ın genel performanslarının çok altında olduğu bir ligde. Yine ilk paragrafa dönüyoruz, başarıyı küçük görmek. Bunu siz sık sık yapıyorsunuz, özellikle de konu başlığı Galatasaray içeriyorsa.

2 yıldır takım başarılıyken olumlu birşeyler yazdığınızı, başarıyı takdir ettiğinizi görmedik. Ne zaman takım biraz tökezlese hemen konu altında sizin yazılarınızı görüyoruz. Tamam, Galatasaray hakkında olumlu konuşmayı tercih etmek zorunda değilsiniz. Ama o zaman aynı tutumunuzu olumsuzluk durumunda da devam ettirmeniz daha tutarlı olacaktır. Böyle yaparak sadece insanları geriyorsunuz, tepki görünce de asabiyetten yakınıyorsunuz.

Maç başlığı altında bunları daha fazla konuşmayı lüzumlu görmüyorum. Maç hakkında yoruma dönelim.

Son 2 maçta oynanan maçlarda gözlemlediğimiz kadarıyla savunma zaafları yeni oyun tarzıyla beraber azalmış durumda. Elazığ maçı test değil dedik, Juventus maçında da pek pozisyon vermedik. Hücumda bu yıl zaten hiç yaratıcı değildik, ama kaliteli hücum hattıyla bir şekilde gol buluyoruz. Yeni dizilimle hücum opsiyonları bir nebze olsun artmış durumda, üstelik kilit oyuncularımız da yavaş yavaş formsuzluklarını üzerinden atmakta. Bunlara dayanarak pek de güçlü görmediğim Gençlerbirliği maçında galibiyete uzanacağımıza inanıyorum, ancak dikkatli olmak gerek. Gençlerbirliği deplasmanı ne olursa olsun zor geçer her zaman.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    İlk paragrafta yazdığınız şeylerin tamamını kendiniz de yapıyorsunuz. Bilmiyorum farkında mısınız?

Herkes hata yapar doğrudur. Ancak Premier Lig gibi kurtlar sofrasında alınan şampiyonluğu küçük görmek olmaz bence, hele de o şampiyonluğun kaç yıl sonra alındığını hesaba katarsak. Kaç para harcanırsa harcansın, aynı maddi durum yine var. Yine milyonlar harcandı, şu anda Manchester City ligde 4. sırada. Hem de Chelsea ve Manchester United'ın genel performanslarının çok altında olduğu bir ligde. Yine ilk paragrafa dönüyoruz, başarıyı küçük görmek. Bunu siz sık sık yapıyorsunuz, özellikle de konu başlığı Galatasaray içeriyorsa.

2 yıldır takım başarılıyken olumlu birşeyler yazdığınızı, başarıyı takdir ettiğinizi görmedik. Ne zaman takım biraz tökezlese hemen konu altında sizin yazılarınızı görüyoruz. Tamam, Galatasaray hakkında olumlu konuşmayı tercih etmek zorunda değilsiniz. Ama o zaman aynı tutumunuzu olumsuzluk durumunda da devam ettirmeniz daha tutarlı olacaktır. Böyle yaparak sadece insanları geriyorsunuz, tepki görünce de asabiyetten yakınıyorsunuz.

Maç başlığı altında bunları daha fazla konuşmayı lüzumlu görmüyorum. Maç hakkında yoruma dönelim.

Son 2 maçta oynanan maçlarda gözlemlediğimiz kadarıyla savunma zaafları yeni oyun tarzıyla beraber azalmış durumda. Elazığ maçı test değil dedik, Juventus maçında da pek pozisyon vermedik. Hücumda bu yıl zaten hiç yaratıcı değildik, ama kaliteli hücum hattıyla bir şekilde gol buluyoruz. Yeni dizilimle hücum opsiyonları bir nebze olsun artmış durumda, üstelik kilit oyuncularımız da yavaş yavaş formsuzluklarını üzerinden atmakta. Bunlara dayanarak pek de güçlü görmediğim Gençlerbirliği maçında galibiyete uzanacağımıza inanıyorum, ancak dikkatli olmak gerek. Gençlerbirliği deplasmanı ne olursa olsun zor geçer her zaman.
    Ibretlik yorum olmus, soyleyecek fazla bi sey de kalmamis. Ben de skor tahmini yapayim o halde, Genclerbirligi 1-2 Galatasaray

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bilet bulamadık,insanda şans olacak,başka bir şey değil.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post

Son zamanların en güzel ve doğru yorumlarından biri olmuş ben de tüm mesaja katılıyorum. Ayrıca gol yemeden tek farkla kazanacağımızı düşünüyorum. Takım yavaş yavaş oturuyor. Daha bir takım olarak oynuyoruz. Doğru yoldayız
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

15.30 çok ters olmuş ya

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Maç ertelendimi bu arada, bilginiz var mı?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Maç ertelendimi bu arada, bilginiz var mı?
    Cumartesi oynancakdı fakat Pazara alındı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Muslera - Eboue, Chedjou, Semih, Gökhan, Hakan- Melo, Selçuk, Sneijder- Umut, Drogba.

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri