Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 52 arası toplam 52 sonuç

Konu: Deportivo Kariyerim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

şu beraberlikleride bi düzeltsen rahatlayacan..

eger para varsa forvete zarateyi al.. taksitle 2,8-4 milyon arası verdin mi kabul ediyolar..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Seeric_Lee View Post
    şu beraberlikleride bi düzeltsen rahatlayacan..

eger para varsa forvete zarateyi al.. taksitle 2,8-4 milyon arası verdin mi kabul ediyolar..
    20 trilyon param var 2. resimde gördüğün gibi zarateyi 7.5 trilyona almıştım bir kez başka bi oyunda ama şimdi gökhan ünalımı alsam diyorum

La Liga 24. Hafta

Eralp: Hedefiniz mutlak galibiyet olmalı 1 puan düşünülemez
    Aaritalo: Ben teklemekten sıkıldım beni çiftle
    Eralp: Pardon
    Aaritalo: 2 forvet oynayalım diyorum
    Eralp: hee tamam sen yeterki iste olm inzagi goş lan ilk 11 desin
    İnzagi gözlerimden yaşlar geliyo bu maçta sizin için gol atcam

İnzagi: oyyy yandım anaam ben kafadan 1 ay yokum yaw
    Eralp: her topa atlarsan olcağı bu
    Riki: gol attım
    coloccini: Bende
    Rodriguez: Bende
    Eralp: iyi afferin ne diyim nese bi soru sorıyım Aaritalo namazı kim kılsın?
    Aaritalo: Jack Nicholson( cek nikılsın)
    Aaritalo: Arabalar namaz kılarmı
    Eralp: Renault Clio

Transfer Market:

Espanyol takımından david garciayla anlaştık takımdaki sol bek mevkisine ilaç olcak ve ilgilendiğim 4 süper futbolcu var bunlardan 2sini almak istiyorum

Bunlar:

Mauro Zarate

Riquelme

Ümit Karan

Gökhan Ünal

Hangi ikisini alıyım??

HEPSİNİ AL:d

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emirhan Cihad View Post
    HEPSİNİ AL:d
    O kadar para nerdeeee

La Liga 25. Hafta

Eralp: Grafiğimiz yükseliyo inzagide sakat tamam bu maçta gol olur yağarız
    Aaritalo: Hocam çok güzel bi söz örendim
    Eralp: Neymişş
    Aaritalo: Altın gibi çocuktu bozdurup bilezik yaptılar
    Eralp: İstiyosan bizde seni satıp transfer yapalım
    Munua: Hocam şiir yazdım başı şöle Aşkından oldum nezle, Silemedim yirmi beş metre bezle, Bir eşek iki katır, Bana seni hatırlatır.
    Eralp: Tamam yeterr bu kadar şamata hadi maça gidin

Eralp: Afferin beyler iyi gidiyosunuz bence böyle giderse şampiyonların ligine gidebiliriz
    Rodrigez: Yine gol attım
    Eralp: Riki sana kötü bi haberim var
    Riki: Neymiş
    Eralp: Katardan forvet getirttim
    Riki: Kaç yaşında 55 mi
    Eralp: Yok yaw 20 yaşında zarate varya onu aldım

Transfer Bakkal (hep market diodum deyişiklik olsun)

Mauro Zarateyi 7.5 trilyona aldım hayırlı olsun al rayyanda kazık yedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kariyerini yeni gördüm çok güzel gidiyorsun Zarate ve Aaritaloyu yan yana forvette oynat her maç fark atarsın ikinci yarılar aaritaloyu kanada çekip inzaghi'yi kopyabilirsin dediklerimi bir dene...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Kariyerini yeni gördüm çok güzel gidiyorsun Zarate ve Aaritaloyu yan yana forvette oynat her maç fark atarsın ikinci yarılar aaritaloyu kanada çekip inzaghi'yi kopyabilirsin dediklerimi bir dene...
    Zarate sonraki sezona geliyo inzagide sonraki sezona gidiyo ama yinede fikrini değerlendirebilirim şu an la ligada en az gol atan ekiplerden biriyim ondan aldım zareteyi

La Liga 26. Hafta

Eralp:Oğlum gel buraya gol bekliyorum senden Adriyan
    Adrian: Başüstüne tamam içecek olarak ne alırsınız?
    Eralp: Dalga geçme olum eğer bu maçta 63. dakikada gol atmazsan seni iskendurunspora satarım
    Adrian: Beni sattın ya villareale
    Eralp: Olsun paralarını geri senide iskenduruna veririm
    Adrian: Peki görürsün

Eralp: waaay dakkasını bile tutturdun
    Adrian: tabi olum kariyerimi bitircek halim yok bank asya 2. lige giderek
    Munua: Gözlerin nehir olsa kirpiklerin köprü olsa ben geçerken köprü kopsa düştüğüm yer dudakların olsa
    Eralp: Tabi bu kiloyla kopar köprüde kopar....
    Riki: Rikide kopar ölüyom lan gülmekten hangi kıza yazdın bunları
    Munua: sanane

Bu da yeni gol makinem ''BEA''

Kendisi deportivo C takımında oynuyo 1-2 yıl içinde A ya çıkar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Transfer Market

??????????
    Çok ünlü bir futbolcuyu transfer ettim tip olarak ricardinhoya benziyo tahmin edin ayrıca orta sahada oynuyo Baş harfi ''R''

La Liga 27. Hafta
    Eralp: zor maç fark yemeyin yeter
    Sergio: Ben gol atıcam
    Adrian: Bende
    Eralp: Çok umrumdaydı ya
    Munua: Neden ben oynamıyorum
    Eralp: Canım istemiyo hadi maça gidin

Eralp: Vayy siz beraberede kalıyomuşsunuz real mardin pardon madrid gibi takımlarla
    Riki: Ben neden yedek oldum
    Eralp: biraz yedek kal bence sen olgunlaşmamış portakal
    Riki: Yaşım 25 yolun yarısı demek
    Eralp: Yürüyün lan o iki kırmızı kart gören arkadaş birazdan odama gelin
    2si birden: Tamam eralp baba
    Last edited by Addolorato : 15.Şubat.2008 at 20:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

iyi avrupaya açılırız artık:d
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    iyi avrupaya açılırız artık
    Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 15.Şubat.2008 at 20:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emirhan Cihad View Post
    iyi avrupaya açılırız artık:d
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    iyi avrupaya açılırız artık
    Avrupa Garantide Hangisi belli değil UeFAmı Şampiyonlar ligimi

Transfer Bakkalı

John Osheayi istiyorum acaba alabilirmiyim adam tam anlamıyla yol ayrımında

Sonunda............

Rikelmeyi aldım sonunda tam bi maestro ve bedavaya almam süper oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

zarate riquelme ii olmus.. gökhan AB statüsünde olmuyo heralde en azından AB kontenjanından yememiş oldun o yüzden zarate güzel..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

zarate riquelme ii olmus.. gökhan AB statüsünde olmuyo heralde en azından AB kontenjanından yememiş oldun o yüzden zarate güzel..
    Evet baya iyi oldu zaten gökhan ünalı alıcak maaş bütçemde kalmadı transferi bitirdim sanırım daha dönem başlamadan

La Liga 28. Hafta

La Liga 29. Hafta

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=502&i=29zs5.jpg][IMG]

La Liga 30. Hafta

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=507&i=30zy1.jpg][IMG]
    La Liga 31. Hafta

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=507&i=31ro7.jpg][IMG]

La Liga 32. Hafta

La Liga 33. Hafta

La Liga 34. Hafta

Puan Durumu

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Tebrikler.Son maçlarda baya düzelmişsin.Transferlerde güzel gerçekten.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tottiyilmaz View Post
    Tebrikler.Son maçlarda baya düzelmişsin.Transferlerde güzel gerçekten.
    Teşekkür ederim transferlerim güzelde biraz önce başkan beni çok kızdırdı 87 trilyona satabileceğim guardadoyu 34 trilyona satmak zorunda kaldım çünkü başkan teklifi kabul etti. Ve böylece tekrar sol bek almak zorunda kalıcam bu arada valencia şampiyonluğunu ilan etti 91 puan topladı ligde son maçı benle kazanırsam yada berabere kalırsam şampiyonlar ligine gidicem ben kaybedip atletico madrid kazanırsa UEFA ya gidicem .

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Harika bir kariyer oluyor gerçekten. Oyun versiyonun sanırım 800 veya beta patchlerden bir tanesi.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Harika bir kariyer oluyor gerçekten. Oyun versiyonun sanırım 800 veya beta patchlerden bir tanesi.
    Yorumunuz için çok teşekkür ederim versiyon olarak 800 kullanıyorum

La Liga 35. Hafta

La Liga 36. Hafta

La Liga 37. Hafta

La Liga 38. Hafta

Son maçımızı kaybetsekte ligi 4. bitirerek bir mucizeyi başardığıma inanıyorum bu ekonomik sıkıntı içinde bu başarı çok zor oldu benim için yakında 2. sezonla karşınızda olucam bizi izlemeye devam edin...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yorumunuz için çok teşekkür ederim versiyon olarak 800 kullanıyorum

La Liga 35. Hafta

La Liga 36. Hafta

La Liga 37. Hafta

La Liga 38. Hafta

Son maçımızı kaybetsekte ligi 4. bitirerek bir mucizeyi başardığıma inanıyorum bu ekonomik sıkıntı içinde bu başarı çok zor oldu benim için yakında 2. sezonla karşınızda olucam bizi izlemeye devam edin...

Not: Türkiye Avrupa Kupası grubunda 0 çekerek elendi
    Türkiyede Ligi Galatasaray kazandı ayrıca bu yıl avrupada en çok basamak atlayan takımda oldu.
    İngilterede Chelsea şampiyon olurken arsenal ligi 6. sırada bitirsede şampiyonlar ligi şampiyonu olarak ligi unutturdu.
    İtalyada inter şampiyon oldu ama UEFA final maçında kupayı stuttgart a kaptırdı
    Fransada her zamanki gibi şampiyon Lyondu
    Almanyada ise şampiyon Bayern Munich oldu hamit altıntop başarılı bir oyun sergiledi tüm sezon içinde
    Last edited by Addolorato : 16.Şubat.2008 at 18:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gercekten cok guzel bi kariyer oluyor, seneye ekonomik durumunu dahada duzeltmis olcan, aldigin oyuncular ise sana dogrudan katki yapacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

kariyer gayet güzel kardeşim.. sol kanat için alabilirsen hoffenheimden eduardo yu al çok mükemmel bi oyuncudur.. o olmazsa damian escudero olması lazım arjantinli genç yetenek onu alabilirsin.. eduardo ligi kaldırır ama escudero yu bilmiyorum denemedim hiç büyük liglerde.. ayrıca forvet için yine hoffenheimden edu ya bi bak sözleşmesi bitiyodu gitmediyse başka takıma onuda alabilirsin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Gercekten cok guzel bi kariyer oluyor, seneye ekonomik durumunu dahada duzeltmis olcan, aldigin oyuncular ise sana dogrudan katki yapacaklar.
    Yorumun için teşekkür ederim bu yılda yine sıkıntılar içindeyim umarım bu yıl avrupada kazandığım başarılarla ekonomimi düzelticem.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kariyer gayet güzel kardeşim.. sol kanat için alabilirsen hoffenheimden eduardo yu al çok mükemmel bi oyuncudur.. o olmazsa damian escudero olması lazım arjantinli genç yetenek onu alabilirsin.. eduardo ligi kaldırır ama escudero yu bilmiyorum denemedim hiç büyük liglerde.. ayrıca forvet için yine hoffenheimden edu ya bi bak sözleşmesi bitiyodu gitmediyse başka takıma onuda alabilirsin
    Yorumun için sanada teşekkür ederim hoffenheima biraz önce baktım eduardoyu göremedim zaten eduyuda marsilya kapmış escuderoyuda alcak param yok yönetim bana 2 trilyon transfer bütçesi layık gördü

Transferler

Not: Ronaldoyu milan serbest bırakmıştı bende renklerime kattım henüz yaşıda genç sayılır katkı sağlıyacağından eminim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Transfer Market

Sadece 7 milyara böyle yetenekli bir futbolcuyu transfer ettim 1-2 yıl deportivo B takımında kalıcak

Avrupa kupası göz önüne alındığında ezquero gibi bi futbolcu gerekiyodu bonservis ödemeden takımımıza katıldı

Hazırlık Maçı
    Last edited by Addolorato : 17.Şubat.2008 at 11:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Transfer ettiğin oyuncular yaşlı oyuncular genelde. Yerinde olsam geleceğin takımını kurardım.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sol açıkta sıkıntın varsa mark gonzalez yada salim arracheyi alabilirisin istersen...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Transfer ettiğin oyuncular yaşlı oyuncular genelde. Yerinde olsam geleceğin takımını kurardım.
    Param yokki genç oyunculara vericek ancak böyle yaşlı adamları alabiliyorum ama 1-2 yıla kadar para kazanıp genç oyunculara yönelicem
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Sol açıkta sıkıntın varsa mark gonzalez yada salim arracheyi alabilirisin istersen...
    Sol açıkta sıkıntım yok ama önerilerin için teşekkür ederim
    Last edited by Addolorato : 17.Şubat.2008 at 19:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Tebrikler kariyerinde güzel ilerliyorsun.Bencede biraz para biriktirip genç oyuncu almaya çalış.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar malesef dün akşam 802 yüklemeye çalıştım ama yükleyince oyun bozuldu update i sildim dahada bozuldu kısaca oyunu uninstall yapmam gerekicek ve malesef kariyerde burada bitiyo başka bi kariyerde görüşürüz

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri