şu beraberlikleride bi düzeltsen rahatlayacan..
eger para varsa forvete zarateyi al.. taksitle 2,8-4 milyon arası verdin mi kabul ediyolar..
şu beraberlikleride bi düzeltsen rahatlayacan..
eger para varsa forvete zarateyi al.. taksitle 2,8-4 milyon arası verdin mi kabul ediyolar..
20 trilyon param var 2. resimde gördüğün gibi zarateyi 7.5 trilyona almıştım bir kez başka bi oyunda ama şimdi gökhan ünalımı alsam diyorum
La Liga 24. Hafta
Eralp: Hedefiniz mutlak galibiyet olmalı 1 puan düşünülemez
Aaritalo: Ben teklemekten sıkıldım beni çiftle
Eralp: Pardon
Aaritalo: 2 forvet oynayalım diyorum
Eralp: hee tamam sen yeterki iste olm inzagi goş lan ilk 11 desin
İnzagi gözlerimden yaşlar geliyo bu maçta sizin için gol atcam
İnzagi: oyyy yandım anaam ben kafadan 1 ay yokum yaw
Eralp: her topa atlarsan olcağı bu
Riki: gol attım
coloccini: Bende
Rodriguez: Bende
Eralp: iyi afferin ne diyim nese bi soru sorıyım Aaritalo namazı kim kılsın?
Aaritalo: Jack Nicholson( cek nikılsın)
Aaritalo: Arabalar namaz kılarmı
Eralp: Renault Clio
Transfer Market:
Espanyol takımından david garciayla anlaştık takımdaki sol bek mevkisine ilaç olcak ve ilgilendiğim 4 süper futbolcu var bunlardan 2sini almak istiyorum
Bunlar:
Mauro Zarate
Riquelme
Ümit Karan
Gökhan Ünal
Hangi ikisini alıyım??
HEPSİNİ AL:d
O kadar para nerdeeee
La Liga 25. Hafta
Eralp: Grafiğimiz yükseliyo inzagide sakat tamam bu maçta gol olur yağarız
Aaritalo: Hocam çok güzel bi söz örendim
Eralp: Neymişş
Aaritalo: Altın gibi çocuktu bozdurup bilezik yaptılar
Eralp: İstiyosan bizde seni satıp transfer yapalım
Munua: Hocam şiir yazdım başı şöle Aşkından oldum nezle, Silemedim yirmi beş metre bezle, Bir eşek iki katır, Bana seni hatırlatır.
Eralp: Tamam yeterr bu kadar şamata hadi maça gidin
Eralp: Afferin beyler iyi gidiyosunuz bence böyle giderse şampiyonların ligine gidebiliriz
Rodrigez: Yine gol attım
Eralp: Riki sana kötü bi haberim var
Riki: Neymiş
Eralp: Katardan forvet getirttim
Riki: Kaç yaşında 55 mi
Eralp: Yok yaw 20 yaşında zarate varya onu aldım
Transfer Bakkal (hep market diodum deyişiklik olsun)
Mauro Zarateyi 7.5 trilyona aldım hayırlı olsun al rayyanda kazık yedi
![]()
Kariyerini yeni gördüm çok güzel gidiyorsun Zarate ve Aaritaloyu yan yana forvette oynat her maç fark atarsın ikinci yarılar aaritaloyu kanada çekip inzaghi'yi kopyabilirsin dediklerimi bir dene...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Zarate sonraki sezona geliyo inzagide sonraki sezona gidiyoama yinede fikrini değerlendirebilirim şu an la ligada en az gol atan ekiplerden biriyim ondan aldım zareteyi
La Liga 26. Hafta
Eralp:Oğlum gel buraya gol bekliyorum senden Adriyan
Adrian: Başüstüne tamam içecek olarak ne alırsınız?
Eralp: Dalga geçme olum eğer bu maçta 63. dakikada gol atmazsan seni iskendurunspora satarım
Adrian: Beni sattın ya villareale
Eralp: Olsun paralarını geri senide iskenduruna veririm
Adrian: Peki görürsün
Eralp: waaay dakkasını bile tutturdun
Adrian: tabi olum kariyerimi bitircek halim yok bank asya 2. lige giderek
Munua: Gözlerin nehir olsa kirpiklerin köprü olsa ben geçerken köprü kopsa düştüğüm yer dudakların olsa
Eralp: Tabi bu kiloyla kopar köprüde kopar....
Riki: Rikide koparölüyom lan gülmekten hangi kıza yazdın bunları
Munua: sanane
Bu da yeni gol makinem ''BEA''
Kendisi deportivo C takımında oynuyo 1-2 yıl içinde A ya çıkar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transfer Market
??????????
Çok ünlü bir futbolcuyu transfer ettim tip olarak ricardinhoya benziyo tahmin edin ayrıca orta sahada oynuyo Baş harfi ''R''
La Liga 27. Hafta
Eralp: zor maç fark yemeyin yeter
Sergio: Ben gol atıcam
Adrian: Bende
Eralp: Çok umrumdaydı ya
Munua: Neden ben oynamıyorum
Eralp: Canım istemiyo hadi maça gidin
Eralp: Vayy siz beraberede kalıyomuşsunuz real mardin pardon madrid gibi takımlarla
Riki: Ben neden yedek oldum
Eralp: biraz yedek kal bence sen olgunlaşmamış portakal
Riki: Yaşım 25 yolun yarısı demek
Eralp: Yürüyün lan o iki kırmızı kart gören arkadaş birazdan odama gelin
2si birden: Tamam eralp baba
Last edited by Addolorato : 15.Şubat.2008 at 20:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
iyi avrupaya açılırız artık:d
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
iyi avrupaya açılırız artık![]()
Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 15.Şubat.2008 at 20:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
zarate riquelme ii olmus.. gökhan AB statüsünde olmuyo heralde en azından AB kontenjanından yememiş oldun o yüzden zarate güzel..
Evet baya iyi oldu zaten gökhan ünalı alıcak maaş bütçemde kalmadı transferi bitirdim sanırım daha dönem başlamadan
La Liga 28. Hafta
La Liga 29. Hafta
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=502&i=29zs5.jpg][IMG]
La Liga 30. Hafta
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=507&i=30zy1.jpg][IMG]
La Liga 31. Hafta
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=507&i=31ro7.jpg][IMG]
La Liga 32. Hafta
La Liga 33. Hafta
La Liga 34. Hafta
Puan Durumu
![]()
Tebrikler.Son maçlarda baya düzelmişsin.Transferlerde güzel gerçekten.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Teşekkür ederim transferlerim güzelde biraz önce başkan beni çok kızdırdı 87 trilyona satabileceğim guardadoyu 34 trilyona satmak zorunda kaldım çünkü başkan teklifi kabul etti. Ve böylece tekrar sol bek almak zorunda kalıcambu arada valencia şampiyonluğunu ilan etti 91 puan topladı ligde son maçı benle kazanırsam yada berabere kalırsam şampiyonlar ligine gidicem ben kaybedip atletico madrid kazanırsa UEFA ya gidicem .
Harika bir kariyer oluyor gerçekten. Oyun versiyonun sanırım 800 veya beta patchlerden bir tanesi.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Yorumunuz için çok teşekkür ederim versiyon olarak 800 kullanıyorum
La Liga 35. Hafta
La Liga 36. Hafta
La Liga 37. Hafta
La Liga 38. Hafta
Son maçımızı kaybetsekte ligi 4. bitirerek bir mucizeyi başardığıma inanıyorum bu ekonomik sıkıntı içinde bu başarı çok zor oldu benim için yakında 2. sezonla karşınızda olucam bizi izlemeye devam edin...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yorumunuz için çok teşekkür ederim versiyon olarak 800 kullanıyorum
La Liga 35. Hafta
La Liga 36. Hafta
La Liga 37. Hafta
La Liga 38. Hafta
Son maçımızı kaybetsekte ligi 4. bitirerek bir mucizeyi başardığıma inanıyorum bu ekonomik sıkıntı içinde bu başarı çok zor oldu benim için yakında 2. sezonla karşınızda olucam bizi izlemeye devam edin...
Not: Türkiye Avrupa Kupası grubunda 0 çekerek elendi
Türkiyede Ligi Galatasaray kazandı ayrıca bu yıl avrupada en çok basamak atlayan takımda oldu.
İngilterede Chelsea şampiyon olurken arsenal ligi 6. sırada bitirsede şampiyonlar ligi şampiyonu olarak ligi unutturdu.
İtalyada inter şampiyon oldu ama UEFA final maçında kupayı stuttgart a kaptırdı
Fransada her zamanki gibi şampiyon Lyondu
Almanyada ise şampiyon Bayern Munich oldu hamit altıntop başarılı bir oyun sergiledi tüm sezon içinde
Last edited by Addolorato : 16.Şubat.2008 at 18:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gercekten cok guzel bi kariyer oluyor, seneye ekonomik durumunu dahada duzeltmis olcan, aldigin oyuncular ise sana dogrudan katki yapacaklar.
kariyer gayet güzel kardeşim.. sol kanat için alabilirsen hoffenheimden eduardo yu al çok mükemmel bi oyuncudur.. o olmazsa damian escudero olması lazım arjantinli genç yetenek onu alabilirsin.. eduardo ligi kaldırır ama escudero yu bilmiyorum denemedim hiç büyük liglerde.. ayrıca forvet için yine hoffenheimden edu ya bi bak sözleşmesi bitiyodu gitmediyse başka takıma onuda alabilirsin![]()
Yorumun için teşekkür ederim bu yılda yine sıkıntılar içindeyim umarım bu yıl avrupada kazandığım başarılarla ekonomimi düzelticem.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yorumun için sanada teşekkür ederim hoffenheima biraz önce baktım eduardoyu göremedim zaten eduyuda marsilya kapmış escuderoyuda alcak param yok yönetim bana 2 trilyon transfer bütçesi layık gördü
Transferler
Not: Ronaldoyu milan serbest bırakmıştı bende renklerime kattım henüz yaşıda genç sayılır katkı sağlıyacağından eminim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transfer Market
Sadece 7 milyara böyle yetenekli bir futbolcuyu transfer ettim 1-2 yıl deportivo B takımında kalıcak
Avrupa kupası göz önüne alındığında ezquero gibi bi futbolcu gerekiyodu bonservis ödemeden takımımıza katıldı
Hazırlık Maçı
![]()
Last edited by Addolorato : 17.Şubat.2008 at 11:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Transfer ettiğin oyuncular yaşlı oyuncular genelde. Yerinde olsam geleceğin takımını kurardım.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Sol açıkta sıkıntın varsa mark gonzalez yada salim arracheyi alabilirisin istersen...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Last edited by Addolorato : 17.Şubat.2008 at 19:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrikler kariyerinde güzel ilerliyorsun.Bencede biraz para biriktirip genç oyuncu almaya çalış.
Arkadaşlar malesef dün akşam 802 yüklemeye çalıştım ama yükleyince oyun bozuldu update i sildim dahada bozuldu kısaca oyunu uninstall yapmam gerekicek ve malesef kariyerde burada bitiyo başka bi kariyerde görüşürüz