31 ile 60 arası toplam 116 sonuç

Konu: Yenilmez Armada Olmak İstiyorsanız Buyrun İçeri(Yenilmez Armada Taktik Paketi)

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Default Yenilmez Armada Olmak İstiyorsanız Buyrun İçeri(Yenilmez Armada Taktik Paketi)

Evet arkadaşlar sizler içinde faydalı olmasını umduğum ve üzerinde çalıştığım taktiğimi sizlerle paylaşmak istedim.Umarım sizlerde ben gibi başarılı olursunuz.
    EVet şimdi taktiğe geçelim.
    Önce genel bilgilerle başlayalım.
    Taktik İsmi:Yenilmez Armada
    Diziliş:4-1-4-1 ya da isteğe göre 4-3-2-1
    Genel Mantalite:Normal ama atak üzerine kurulu.
    Tempo:Hızlı
    Paslar:Karışık
    Defansif Çizgi:İlerde Kurulu

Diziliş ve Mantalite Aşağıdaki Gibidir.

Oyuncu Özelliklerine Geçelim.
    Kaleci(GK):Normal bir kaleci işinizi görür.Ama iyi olursa daha çok işinize yarar.
    Stoperler(DC):Havasal hakimiyeti iyi kornerlere iyi çıkan tipler olursa kornerlerden çok gol bulacağınıza garanti verebilirim.
    Bekler(DL,DR):Çabuk ve hızlı olmaları gerekir.Yeri geldiğinde hücuma çıkabilecek,yeri geldiğinde geriye çabuk dönebilecek isimler olmalı.
    Ön Libero(DM)efansa yardımcı olabilecek savunma yönü kuvvetli bir libero olsun.
    Orta Saha(MC):Ayağında çok iyi top tutan birisi olmalı.Skjelbred tarzı oyuncu işinizi çok iyi görür.
    Kanatlar(ML,MR):Hızlı,çalım atabilen iyi ortalar yapan kanatlar gerekli.
    Forvet Arkası(AMC):Bu iki oyuncunuzda forveti besleyebilecek,İyi ortalar yapıp stoperleri gol kralı yapacak,iyi frikik kullanan oyuncular olsun.Mesela ben Buonanotte'yi şiddetle öneririm bu mevkii için.
    Forvet:Teknik,hava toplarında etkili,gerektiğinde uzun şutlar atabilen(yani uzun şutu 10-11'den başlayan),tek oynayabilecek bir santraforunuz olsun.Önerim Cardozo gibi bir isim.Ama Claudio Pizarro bu taktikte uçmuştu.

ALDIĞIM BAŞARILI BİRKAÇ SONUÇ VE GENEL DURUM HAKKINDA SSLER
    Hull City kariyerimden 2 ss

Küme düşer denilen Hull'u ilk yarı sonunda 8.sıraya kadar çıkarmıştım.

Şimdi de PSG kariyerimden birkaç ss

Fikstürün bir kısımını da koydum.Skorlara dikkat(Galibiyet,Mağlubiyet Durumu İçin)

Notlar:
    Arkadaşlar ben bu paket içinde çoğu zaman Ofansif adlı taktiğimi kullandım.Diğerleri zora düşünce size yardımcı olabilir.
    Eğer;Rakip sizden kat kat güçlü ise veya iki ayaklı maçlarda golsüz maçlar size yetiyorsa defansif taktiğimi kullanabilirsiniz ya da
    Yine iki ayaklı bir maçta gol lazımsa son 15-20 dk Full Atak taktiğine geçebilirsiniz.
    Eğer squad harmony ne kadar yüksekse,takım birbirine ne kadar çok alışıksa taktik o orantıda iyi çalışır.

Buyrun arkadaşlar bu da taktik paketinin linki;
    http://www.turksportal.net/dosya/fm/29077/bilgi/

Arkadaşlar başarılı ya da başarısız sonuçlarınızı ss destekli bildirin yardımcı olmaya çalışayım.
    Taktiğin eksiklerini yada artılarını görürsenizde bildirin.
    Last edited by Sekopej : 04.Eylül.2009 at 20:15

Mesaj Yetkileri