Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 41.18%
  • Berabere biter

12 23.53%
  • Galatasaray kazanır

18 35.29%
Sayfa 20 / 31 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 943 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 6. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Fener bu kadar mı acıttı canını ? Şampiyon olduysan git kendi takımına tezahurat yaparak sevin nedir bu bize sataşma çabaları ban mı yedirtmeye çalısıyorsun ?

he canım, he gülüm

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    perşembenin gelişi çarşambadan belli(yanlışsam affola böyle birşeydi), olacaklar gün gibi meydanda. ama bilmemne yetkilisi maçtan önce çıkıyor, güvenlik önlemleri yeterli diyor, fazlasına gerek yok diyor. ondan sonra olan çevredeki masum insanlara, kendi halindeki vatandaşlara çoluğa çoçuğa kadına anneye oluyor. bir maç yüzünden bunların olmasına göz göre göre izin veriyorsunuz. şampiyonluk umrumda değil, bu dandirik it dalaşından, dünyanın en gereksiz gerginliğinden insanlar vuruluyor, kalp krizi geçiriyor. sevinirken aklınızın bir köşesinde bunlar da olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

FBTV de maçsonrası gösteriliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İşin içinde Fenerbahçe taraftarı var diye demiyorum ama ne biçim devletiz anlamıyorum.

Sahada Fenerbahçe taraftarı varmış. Yahu nasıl çıkaramıyorlar. Gerçi Almanya ya da İngiltere değiliz.

Başbakan yine devreye girmiş ve kupayı kaldıracağız. Hemen koşup oy atalım. Hey Allahım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Meloya şampiyonluk şerefine benden bi köpek öldüren şarap.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu arada Dia umarım defolup gider.Dia benim gözümde bu saatten sonra haindir.Bursa maçında 18e dahi alınmamalı direk kovulmalı takımdan.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bu arada Dia umarım defolup gider.Dia benim gözümde bu saatten sonra haindir.Bursa maçında 18e dahi alınmamalı direk kovulmalı takımdan.
    Abartılmamalı. Dia'yı bu kadar sinirli ilk kez gördüm o pozisyona faul çalınmasına çok sinirlenmiş belli zaten faul yapmamak için elleri havada gitti ama hakem katletmek için elinden geleni yaptı.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Abartılmamalı. Dia'yı bu kadar sinirli ilk kez gördüm o pozisyona faul çalınmasına çok sinirlenmiş belli zaten faul yapmamak için elleri havada gitti ama hakem katletmek için elinden geleni yaptı.
    Öylede abartılmalı ki böyle önemli bir maçta başlarım sinirine adam gibi oynayacaksın topunu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bursa maçında cezadan dolayı zaten alınamaz : ) Ben Dia'da suç bulmuyorum hatta bugünün en iyi oyuncularından biriydi. Çok defa içeri katetti. Hem Cristian hem de Semih'e %100'lük 2 pozisyon bıraktı ama değerlendiremediler. Kırmızı Kart gördüğü pozisyonda sahada olan ben olsaydım o pozisyona faul çalan adama sağlam bir tokat atardım.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yahu o pozisyon faul değil zaten keşke herkes kırmızı görseydi.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Yahu o pozisyon faul değil zaten keşke herkes kırmızı görseydi.
    Ya olan olmuş.Sen böyle bir maçta bu hatayı yapamazsın.Bari git bir tane tokat at ittir bişey yap öyle kart gör.Salak gibi topa vurupta atılamazsın böyle bir maçta.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yıldırım Demirören vali ile görüsüyormuş.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

trt3 de oyun kaç dakika durdu onu hesaplıyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

aslansınız aslan !!!!!!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aman basbakan demeseydin :S

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

arkadaş şampiyon olduk bazı fenerliler hala 0-0 diyor dlkfjsdkljfsdlkjfsd
    not : siz üstünüze alınmayın başka fenerliler

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    arkadaş şampiyon olduk bazı fenerliler hala 0-0 diyor dlkfjsdkljfsdlkjfsd
    not : siz üstünüze alınmayın başka fenerliler
    Çooooook komik kahkahala attım evde.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Abdurrahim Albayrak'ta amma yalakalık yaptı Başbakana be.Tamam izin vermiş yeter be 50 kere teşekkür etti.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

10 dakika uzatılması gerekirken hakem 5 dakika uzatmış

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Ben Galatasaraylı değilim dikkatli olmalısın.

Biz neden 17ye 1 diyoruz hiç düsündün mü ? Bir Bursaspor taraftarının Galatasaray şampiyonluğuna böyle sevindigi için.

Haklı olanın yanında olmak kadar insanın içini rahatlatan duygu yok.Ha Fenerbahçe bu yıl iyi mücadele etti mi etti.Ama bazı kesimlerin çirkefliği yokmu.. Söylencek çok söz var ama Çarşamba akşamı en iyi cevabı vericez emin olun.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by carlito94 View Post
    Ben Galatasaraylı değilim dikkatli olmalısın.

Haklı olanın yanında olmak kadar insanın içini rahatlatan duygu yok.Ha Fenerbahçe bu yıl iyi mücadele etti mi etti.Ama bazı kesimlerin çirkefliği yokmu.. Söylencek çok söz var ama Çarşamba akşamı en iyi cevabı vericez emin olun.
    Al meşaleni çık sokaga o zaman sevin haklının yanındayım diye.Sen Bursaspor'luysan sevinmezsin Gs şampiyonluguna.Kendi durusunu sergilersin.Neyse maç konusunda sacma bir tartısma çarşamba görüsürüz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Kuvvetler ayrılığı deniyordu ama tek kuvvet başbakan oldu... arkadaş özerk değil mi bu tff. Başkanı ne derse o olmaz mı? Dün Demirören kupa saraçoğlu'nda verilecek dedi ve doğrusu da budur.

Hala neden başbakandan emir bekleniyor? ya da valilik izin vermiyordu şartlar uygun değil diye başbakandan emir gelince değişti mi şartlar? Ne biçim bir ülkeyiz biz be. her yer siyasi
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyice sidik yarışına döndürdünüz işi.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

O Kupa o Statta kalkacak !

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

polisin yaptığı çok yanlışda o adam ne geziyor orda ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bi insanı düşürmek için vurursun,çekersin,itersin polissin tutuklamak zorundasın çünkü. Ya da zarar vermesine engel olmak ama bu nedir? Sen etkisiz hale getirdiğin insana ne hakla tekme atıyorsun hem de suratına.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sonrada neden Fenerbahçe taraftarı polise saldırdı.Nefret ediyorum polisten orda onları öldürseler icim acımazdı.Şimdi onun görevi ayagına yatmayın kelepceyi takar götürür bu yaptıgı insanlık işi mi ? 3 temmuzdan beri neler neler yaptı polis bu taraftara en iyi şekilde karşılıgını verin sizde onlar atıyorsa biber gazı sizde meşale atın üstlerine.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sonrada neden Fenerbahçe taraftarı polise saldırdı.Nefret ediyorum polisten orda onları öldürseler icim acımazdı.Şimdi onun görevi ayagına yatmayın kelepceyi takar götürür bu yaptıgı insanlık işi mi ? 3 temmuzdan beri neler neler yaptı polis bu taraftara en iyi şekilde karşılıgını verin sizde onlar atıyorsa biber gazı sizde meşale atın üstlerine.
    Şimdi kapını zorlasalar ne Aziz Yıldırım ne Fenerbahçe taraftarı seni kurtarır. Tak polisi ararsın.

Bu tarz olaylarda kimse kimseye durup dururken bunu yapmaz. Biz burada vurmanın doğruluğu ya da yanlışlığını tartışmıyoruz. Eminim ki herkes şiddete karşıdır. Yine tüm polisler düzgündür ya da değildir tartışması da yapmıyoruz. Her mesleğe bağlı bu tarz yanlış iş yapanlar vardır.

Ancak bir grup polisin kafasını yarar ve polis müdahale eder. Taş atılma anı yoktur ama polisin müdahalesi kare kare görünür. Sonra biz bir şey yapmadık aaa polis bize daldı olur.

Yine %100 polis suçlu olsun. Yayın yapan kanal spikerlerine havai fişek atmanın nedeni nedir. O yüzden bu topluluklar bir yere gidiyorsa ve istedikleri olmuyorsa olay çıkarmak için gidiyorlardır. Ben sana grup diyorum sen ister adını Fenerbahçe grubu ister Galatasaray grubu ister işçi grubu de farketmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Şimdi kapını zorlasalar ne Aziz Yıldırım ne Fenerbahçe taraftarı seni kurtarır. Tak polisi ararsın.

Bu tarz olaylarda kimse kimseye durup dururken bunu yapmaz. Biz burada vurmanın doğruluğu ya da yanlışlığını tartışmıyoruz. Eminim ki herkes şiddete karşıdır. Yine tüm polisler düzgündür ya da değildir tartışması da yapmıyoruz. Her mesleğe bağlı bu tarz yanlış iş yapanlar vardır.

Ancak bir grup polisin kafasını yarar ve polis müdahale eder. Taş atılma anı yoktur ama polisin müdahalesi kare kare görünür. Sonra biz bir şey yapmadık aaa polis bize daldı olur.

Yine %100 polis suçlu olsun. Yayın yapan kanal spikerlerine havai fişek atmanın nedeni nedir. O yüzden bu topluluklar bir yere gidiyorsa ve istedikleri olmuyorsa olay çıkarmak için gidiyorlardır. Ben sana grup diyorum sen ister adını Fenerbahçe grubu ister Galatasaray grubu ister işçi grubu de farketmez.
    Ben haklı demiyorum.Ama sen her Fenerbahçe toplulugu gördügünde saldırırsan biber gazı sıkarsan (Daha olay çıkmadan) tabiiki bunlar olur.Üstüne hala böyle insanlık dışı davranıslar sergilersen tabiki polis arabalarını yakarlar.Benim anlamadıgım doğuda yaşanan olaylarda kalkanı kaldırıp bekleyen polisin havası sadece taraftarlara mı ötüyor.

Sayfa 20 / 31 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon

Mesaj Yetkileri