Sayfa 203 / 569 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon
6,061 ile 6,090 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu saldıran gruptakiler ankarada protesto yürüyüşüne giden kişilermiş. Yarın onlar yürüyünce "Vay be helal olsun. Bizimkiler ne güzel protesto yaptı" demiyecek misiniz ? E bu saldırıyı yapanlarda aynı kişiler değil mi ? İyi taraflarını övüp kötü taraflarını görmemezlik olmaz. Saldıran kişileri "Fenerbahçeliğe yakışmadı. Saldıranların hepsini kınıyorum" diyeceğinize "Yok canım onlar saldırmamıştır, önce onlar başlatmıştır, onlar bizden değil zaten" diyorsunuz. Bunu yapan GS li olsa benim tepkim belirttiğim şekilde olurdu. Mesela gençler futbol maçında çıkan kavgaya katılanları eleştirdik hepimiz. Evet böyle tipler çıkıyor her takımda.

Bu söylediklerim herkes için geçerli değil. Olayı görmezden gelenler için geçerli.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu mevzuda top dönüp dolaşıp renklere geliyor ya gıcık oluyorum. Ortada bir saldırı var sözlü, sopalı vs. Genç kız sporcular yemek yerken dışarıdan gelen bi grup bunları rahatsız ediyor, kargaşada yaralananlar oluyor yok onlar böyle yok bunlar böyle. Yok biz yapmadık, yok aslında orada hiçbir şey olmamış sadece uğramışlar falan. Geçin bunları.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Suat KILIÇ ?@GSB_SuatKilic

TT Arena Stayumu ile ilgili olarak "Emredersek yaparlar" dediğime ilişkin haberler TAMAMEN gerçek dışıdır...

Suat KILIÇ ?@GSB_SuatKilic

Bu konuda bir soruya muhatap olmadığım gibi bu yönde bir cevap da vermedim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İki seçenek var olası tepkilerden dolayı geri vites yaptı yada yalan haber. Bana ilki daha mümkün geliyor sonuçta potansiyel oy kaybı bunlar hep.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Lefter Fenerbahçeli'dir. Buradan bakarak o kişilerin Fenerbahçe'li olmadığını anlayabiliriz. Polise , insanlara saldırmakta helallik bir şey değil küfürlük neyse devamını getiremem kurallar var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Lefter Fenerbahçeli'dir. Buradan bakarak o kişilerin Fenerbahçe'li olmadığını anlayabiliriz. Polise , insanlara saldırmakta helallik bir şey değil küfürlük neyse devamını getiremem kurallar var.
    polise , insanlara durduk yere saldıran bütün herkes şerefsiz , adidir Allah belalarını versin ilk mesajımda da yazdım , hatta 15-16 yaşındaki voleybolcular laf attıysa bile aynı şekilde hiç farketmez.

Ama bu ülkenin polisi gelip bana durduk yere saldırırsa , ben de ona saldırırım kimse kusura bakmasın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    polise , insanlara durduk yere saldıran bütün herkes şerefsiz , adidir Allah belalarını versin ilk mesajımda da yazdım , hatta 15-16 yaşındaki voleybolcular laf attıysa bile aynı şekilde hiç farketmez.

Ama bu ülkenin polisi gelip bana durduk yere saldırırsa , ben de ona saldırırım kimse kusura bakmasın.
    Final maçında oradaki her polis size saldırmış mıydı ? Polis arabalarını patlatanlar masum insanların canına da kıyabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Final maçında oradaki her polis size saldırmış mıydı ? Polis arabalarını patlatanlar masum insanların canına da kıyabilirdi.
    final maçında oradaki her taraftara saldırıldı .

etki tepki , etkiyi yapan organize , güvenliği sağlaması gereken , bu işin eğitimini almış kişiler , tepkiyi gösteren grup 1 senedir polis tarafından her görüldüğü yerde coplanmış , biber gazı atılmış , çocuğuyla biletli maça alınmamış , saatlerce bekletilmiş , 50.000 kişilik 1 senelik siniri olan dağınık bir grup .

Polisin yaptığı etkiye - tepki.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    final maçında oradaki her taraftara saldırıldı .

etki tepki , etkiyi yapan organize , güvenliği sağlaması gereken , bu işin eğitimini almış kişiler , tepkiyi gösteren grup 1 senedir polis tarafından her görüldüğü yerde coplanmış , biber gazı atılmış , çocuğuyla biletli maça alınmamış , saatlerce bekletilmiş , 50.000 kişilik 1 senelik siniri olan dağınık bir grup .

Polisin yaptığı etkiye - tepki.
    Oradaki her polis mi yaptı ? Maça giden arkadaşlarım da var onlara hiç bir şey olmamış sadece taraftarın sahaya girdiğini görmüşler sonra olaylar gelişmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçeliler'in de değişimi hemen belli olmuş

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Fenerbahçeliler'in de değişimi hemen belli olmuş
    Polis keşke sana sırf tezahurat yaptın diye yanında küçük bir kardeşin filan varken gaz bombası atsa acaba polise bu yüksek saygın sürecek mi çok merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Polis keşke sana sırf tezahurat yaptın diye yanında küçük bir kardeşin filan varken gaz bombası atsa acaba polise bu yüksek saygın sürecek mi çok merak ediyorum.
    Nasıl bir tezahurat bu? Polis neden durduk yere vursun,gaz bombası atsın kardeşim,saçmalamayın yahu.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Neyi savunduğunu bi anlayabilsem,ama haklısın sen uzatmanın anlamı yok sizin köy en iyisi.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Neyi savunduğunu bi anlayabilsem,ama haklısın sen uzatmanın anlamı yok sizin köy en iyisi.
    Anlayamıyorsan senin problemin.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

evet problem benim zaten sen de haklısın o yüzden uzatma hadi kimsenin canını sıkma burada
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Dostum amacın ney?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

@Walter Sakana Siz ve geriye kalanlar nerede peki ? Şöyle birşey de var o mesajlar içinde 11 ve 15. mesajlarda bunlar gerçek Gs taraftarı degildir deniyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@Walter Sakana Siz ve geriye kalanlar nerede peki ? Şöyle birşey de var o mesajlar içinde 11 ve 15. mesajlarda bunlar gerçek Gs taraftarı degildir deniyor.
    Benim SBS dönemime denk geldi ve evet onlar gerçek Gs taraftarı değildir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Benim SBS dönemime denk geldi ve evet onlar gerçek Gs taraftarı değildir.
    Bende öyle diyorum bunlar renkle ilgili şeyler degil ama burda herşey futbola taraftarlıga çekiliyor.Madem öyle deniyor sizde demissiniz manası ile koydum ben bunu.Yoksa benim görüsümde aynı bunun futbolla taraftarlıkla alakası yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İlla bi açık bulup bi tartışma ortamı yaratmak mı istiyosun anlamadım ki. Demişsinki nerdeydiniz GS formalı kişiler Gabi abi de olayla ilgili en sık yazanların ordaki postlarını bulmuş buraya koymuş o olayda da ne dediğimizi görmen için. Ama inatla bi tahrik, bi Fenerbahçe'yi koruma falan. Burda ısrarla söylüyoruz rengi yok bu işin diye ısrarla birileri gelip olayı karıştırıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    İlla bi açık bulup bi tartışma ortamı yaratmak mı istiyosun anlamadım ki. Demişsinki nerdeydiniz GS formalı kişiler Gabi abi de olayla ilgili en sık yazanların ordaki postlarını bulmuş buraya koymuş o olayda da ne dediğimizi görmen için. Ama inatla bi tahrik, bi Fenerbahçe'yi koruma falan. Burda ısrarla söylüyoruz rengi yok bu işin diye ısrarla birileri gelip olayı karıştırıyor.
    Benim en başta ne dedigimi görseydin (yada anlasaydın)bu gereksiz mesajı atmazdın.Ben en başta bunun taraftarlıkla alakası yok dedim ancak mesajım farklı yerlere çekildi ve muhabbet gereksiz şekilde uzadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Suat Kılıç'ın yazdıkları bugün biraz Galatasaray lehine gibiydi. Tepkileri onlarda görüyor tabi ki ama sözleşmeyi okuyan herkes görüyo ki stad Galatasaray'ın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kusura bakma ama sen ".Geçen sene 16-17 yaşındaki çocukları Florya'da dövüyorken Gs formalı kişiler nerdeydiniz ?" dersen o muhabbet uzar.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kusura bakma ama sen ".Geçen sene 16-17 yaşındaki çocukları Florya'da dövüyorken Gs formalı kişiler nerdeydiniz ?" dersen o muhabbet uzar.
    Çünkü herşeyi tüm Fenerbahçe taraftarının üstüne yıkmaya yönelik mesajlar atıldı.Bu olayı yapanlara istediginizi diyin demekte haklısınız zaten ama tüm Fenerbahçe taraftarına saldırmanın anlamı yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çünkü herşeyi tüm Fenerbahçe taraftarının üstüne yıkmaya yönelik mesajlar atıldı.Bu olayı yapanlara istediginizi diyin demekte haklısınız zaten ama tüm Fenerbahçe taraftarına saldırmanın anlamı yok.
    İyide burda çoğunluk renge bakmıyoruz diyor sen hala Fenerbahçe taraftarlarının geneline yıkılmaya çalışıldı diyosun. Evet binlerce kişi bunu yaptı ama yüzbinlerce kişide rengi olmaz bu işin dedi ki sende bunlardan birisin ama uzattıkça da uzatıyorsun Fenerbahçe'nin üzerine yıkılmaya çalışılıyor diye. Öyle bişey yok, azınlığın dediğini kalanlara yıkamazsın. Ayrıca Gabi abinin paylaştığı konu linkini verdiği o lanet olayda da tüm Galatasaray taraftarının üstüne yıkılmaya çalışıldı suç ama yine çoğunluk ağır bastı olayın o kısmı kapandı. 3-5 kişinin lafına bakıp alınganlık ediyorsun, genel kanıyı görmezden geliyorsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İyide burda çoğunluk renge bakmıyoruz diyor sen hala Fenerbahçe taraftarlarının geneline yıkılmaya çalışıldı diyosun. Evet binlerce kişi bunu yaptı ama yüzbinlerce kişide rengi olmaz bu işin dedi ki sende bunlardan birisin ama uzattıkça da uzatıyorsun Fenerbahçe'nin üzerine yıkılmaya çalışılıyor diye. Öyle bişey yok, azınlığın dediğini kalanlara yıkamazsın. Ayrıca Gabi abinin paylaştığı konu linkini verdiği o lanet olayda da tüm Galatasaray taraftarının üstüne yıkılmaya çalışıldı suç ama yine çoğunluk ağır bastı olayın o kısmı kapandı. 3-5 kişinin lafına bakıp alınganlık ediyorsun, genel kanıyı görmezden geliyorsun.
    Ben herkese demiyorum zaten diyenlere diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Arkadaşlar genellemeden kaçınalım. Bir grup kendini bilmezin yaptığını milyonlara mal etmeyelim. O kişiler üzerlerinde forma olduğu için taraftar, ama aslında onların taraftarlıkla alakası yok. Bu tarz kötü olaylarda renk ayrımı olmasın en azından.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

geçen seneki olayda "GALATASARAY" Yonetimi uzuntusunu belli etmis yazi yayimlamistir karsi taraftada o yok nese buyutmeye gerek yok 3-5 capulcu saldirmis

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Neyse uzatmayalım konuyu daha fazla çünkü konuşulması gereken yer hiç konuşulmadı zaten bu olayla ilgili.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu arada resimler yine yayınlanmaya basladı en başa dönüyoruz.Güvenlikçinin suçu ne ? yakında sinemalarda.Sen o kadar insanı çıldırttıktan sonra ayrım yapmasını mı bekliyorsun ? Dur bu güvenlik heh bu bize saldırdı yok bu degil diye.Olaylar patlamıs bir kere.Polis ayrım yaptı mı bu suçlu bu suçsuz diye herkese biber gazı sıktı.Koltuk degnegi olan adama da sıktı yaşlıya da sıktı.

Mesaj Yetkileri