Sayfa 203 / 578 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon
6,061 ile 6,090 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ya bazen sizi de anlamıyorum. şike soruşturması başladığında çıkıp TS'yi şampiyon ilan eden BJK taraftarı değil miydi ? nasıl kabulleniyorsunuz bu kadar çabuk.. istemem kardeşim kimseyi Saraçoğlunda. bu yüzden Galatasaraylılara da gayet de hak veriyorum ama bir gerçek var ki; BJK Arena'da oynayacak bu sene, çıkıp başkanları bakana tepki göstermediği sürece.
    Bazı Fenerbahçeliler'in gelsinler oynasınlar söylemi sırf Galatasaraylıları kızdırmak adına zaten. Kendi çaplarında eğleniyorlar. İş ciddiye biner de Arena olmadı Saraçoğlu olsun istiyoruz derslerse göreceğim ben burada eğlenen arkadaşları. Maça gittiğinizde oturduğunuz koltuğun önünde çarşı yazısını gördüğünüzde anlarsınız artık.

İnşallah Beşiktaş yıkım izni alamaz, yeni stad falan yapamaz. Gerçi yıkım izni alsa ne olacak, yıkım da ciddi maliyet..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

o degil olan sari-kirmizi koltuklara olacak stadimizin ismi kotuye cikacak irkci tezehuratlarla ve koltuklari kirip atcaklar nese umarim yonetim sozlesme yaparda kirik dokuk oldugunda parasini aliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

GS'ın alehine olan her haberi fenerli arkadaşlardan öğrenmek ne güzel, nasıl bir hevesle giriyorlar acaba bu konuya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bazı Fenerbahçeliler'in gelsinler oynasınlar söylemi sırf Galatasaraylıları kızdırmak adına zaten. Kendi çaplarında eğleniyorlar. İş ciddiye biner de Arena olmadı Saraçoğlu olsun istiyoruz derslerse göreceğim ben burada eğlenen arkadaşları. Maça gittiğinizde oturduğunuz koltuğun önünde çarşı yazısını gördüğünüzde anlarsınız artık.

İnşallah Beşiktaş yıkım izni alamaz, yeni stad falan yapamaz. Gerçi yıkım izni alsa ne olacak, yıkım da ciddi maliyet..
    Sadece koltuk değil bizim stad tam Fenerbahçelilerin çoğnlukta olduğu yerin kalbinde. Her maç olay çıkacak. Olimpiyat stadı bakımdaysa en uygun stad TT Arena gibi malesef.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Şuanda TT Arena veya Saraçoğlu yıkılacak olsa ben 2takım içinde İnönüde oynamalarını isterdim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

http://www.medyaspor.com/yazarlar/de...-stadi-3083532

Zahmet edip okuyanlar belki birazcık empati yapabilirler.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

adamlar sadece stad istedi, haklı veya haksız bir istem belki de bilmiyorum ama yapmadığınızı bırakmamışsınız yahu
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Suat Kilicin uslubu guzelmis spor bakaniymis bakanligina bisey diyecemde forum kurallarina sigmiyor

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    adamlar sadece stad istedi, haklı veya haksız bir istem belki de bilmiyorum ama yapmadığınızı bırakmamışsınız yahu
    Biz mi ? Adamlara sizi stadda istemiyoruz dedikçe işi arsızlığa vurdular.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yalnız ben pek doğru yolda olduğumuzu düşünmüyorum.

Fenerbahçeyle kötüyüz
    Kayserisporla kötüyüz
    Beşiktaşla kötü oluyoruz
    Burak Yılmaz'ı alsaydık (veya alırsak) Trabzonsporla da kötü olacaktık
    TFF'yle kötüyüz
    Kulüpler birliğiyle kötüyüz...

Bunlar dışında Eskişehir, Sivas, Gençlerbirliği hep Fenerbahçeye yakın kulüpler. Anadolu kulüplerinin çoğu Trabzonspor ve Bursaspora sempati duyuyor, transferlerde bu iki kulübe kolaylık sağlıyorlar. Biz ise kimseden oyuncu alamayacak duruma geliyoruz.

Tamam doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali haksızlıklara yanlışlıklara tepki gösterdiğimiz için gittikçe tek kalıyoruz ama en azından diğer kulüplerle ilişkilerde daha yapıcı olmamız lazım. Hani Beşiktaş kardeş kulüptü bizim için? Şimdi bir stad meselesi yüzünden ilişkilerin bu hale gelmesi doğru mu? Geçmişte onlarda bize yapmıştı yaklaşımı da yanlış çünkü bugün lanetlediğimiz kan davaları da bu şekilde başlamıştır.

Ünal Aysal müthiş bir işadamı orası belli ancak spordaki rekabet ile iş dünyasındaki rekabetin farklı olduğunu öğrenmesi gerekiyor biran önce. İş dünyasında rakiplerinizle iyi ilişkiler içinde olmazsınız, birbirinizin işine taş koyar veya elinden kapmaya çalışırsınız, rakibinizi o piyasadan silmeyi amaçlarsınız. İş dünyası çok daha acımasızdır, dibe vurduğunuz zaman kimse elinizden tutmaz ve tekrar toparlanabilmeniz çok ama çok zordur. Büyük ihtimalle yok olup gidersiniz.

Spordaki rekabette ise rakiplerinizle iyi ilişkiler kurmanız gereklidir, ezeli rekabet-ebedi dostluk sözü boşuna söylenmemiştir. Rakibinizi sahada yenmeyi, şampiyonalarda geçmeyi ve mali açıdan geride bırakmayı amaçlarsınız ancak asıl amacınız kendi başarı hedeflerinize ulaşmaktır, rakibinizi alt etmek yok etmek değil. Sporda dibe vurduğunuz zaman iyi ilişkiler içinde olduğunuz kulüpler size sırt dönmezler. Toparlanıp tekrar zirveye çıkma şansınız vardır. Bugün Ankaragücü tüm yaşadıklarına tüm zorluklara karşın amatör lige bile düşse yok olmayacaktır. Bir zamanlar fırtına gibi esen Göztepe, Kocaelispor, İstanbulspor, Altay gibi kulüpler eski günlerinden uzak olsalar da sonuçta hala belirli bir seviyede mücadelelerini sürdürmektedirler ve her an tekrar Süperlige geri dönebilme şansları vardır.

Galatasaray yönetimi diğer kulüplerle ve kurumlarla ilişkilerinde bana göre yanlış yoldadır. Bunun dışında başkanımız ve bazı yöneticilerimiz de hem bizi hem kendilerini zor durumda bırakan yanlışlara imza atmaktadırlar. Nedir bu yanlışlar? Genelde söz verdikleri isimler ve tarihlerle sonuçlanmayan transfer açıklamaları, sezon bitince konuşacağız tarzı açıklamaları, stad konusunda taraftarları yeterince aydınlatamamaları, play-off sürecindeki açıklamaları ile takımın havasını olumsuz etkilemeleri vs...

Geride bıraktığımız sezonda bir önceki felaket sezonun ardından gösterilen performanstan ötürü yönetimi ve takımı eleştirmek acımasızlık olacağı için bazı şeyler dile getirmedik. Ancak artık yönetim de acemilik dönemini atlattığına göre bazı yanlışları tekrarlamamaları gerekiyor. Galatasaray taraftarının en büyük özelliği yanlışa yanlış demeyi bilmesidir. Yöneticilerimiz de bunu gayet iyi biliyorlardır...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post

Fenerbahçeyle kötüyüz
    Kayserisporla kötüyüz
    Beşiktaşla kötü oluyoruz
    TFF'yle kötüyüz

Bunlar dışında Eskişehir, Sivas, Gençlerbirliği hep Fenerbahçeye yakın kulüpler. Anadolu kulüplerinin çoğu Trabzonspor ve Bursaspora sempati duyuyor, transferlerde bu iki kulübe kolaylık sağlıyorlar. Biz ise kimseden oyuncu alamayacak duruma geliyoruz.

Tamam doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali haksızlıklara yanlışlıklara tepki gösterdiğimiz için gittikçe tek kalıyoruz ama en azından diğer kulüplerle ilişkilerde daha yapıcı olmamız lazım. Hani Beşiktaş kardeş kulüptü bizim için? Şimdi bir stad meselesi yüzünden ilişkilerin bu hale gelmesi doğru mu? Geçmişte onlarda bize yapmıştı yaklaşımı da yanlış çünkü bugün lanetlediğimiz kan davaları da bu şekilde başlamıştır.

Ünal Aysal müthiş bir işadamı orası belli ancak spordaki rekabet ile iş dünyasındaki rekabetin farklı olduğunu öğrenmesi gerekiyor biran önce. İş dünyasında rakiplerinizle iyi ilişkiler içinde olmazsınız, birbirinizin işine taş koyar veya elinden kapmaya çalışırsınız, rakibinizi o piyasadan silmeyi amaçlarsınız. İş dünyası çok daha acımasızdır, dibe vurduğunuz zaman kimse elinizden tutmaz ve tekrar toparlanabilmeniz çok ama çok zordur. Büyük ihtimalle yok olup gidersiniz.

Spordaki rekabette ise rakiplerinizle iyi ilişkiler kurmanız gereklidir, ezeli rekabet-ebedi dostluk sözü boşuna söylenmemiştir. Rakibinizi sahada yenmeyi, şampiyonalarda geçmeyi ve mali açıdan geride bırakmayı amaçlarsınız ancak asıl amacınız kendi başarı hedeflerinize ulaşmaktır, rakibinizi alt etmek yok etmek değil. Sporda dibe vurduğunuz zaman iyi ilişkiler içinde olduğunuz kulüpler size sırt dönmezler. Toparlanıp tekrar zirveye çıkma şansınız vardır. Bugün Ankaragücü tüm yaşadıklarına tüm zorluklara karşın amatör lige bile düşse yok olmayacaktır. Bir zamanlar fırtına gibi esen Göztepe, Kocaelispor, İstanbulspor, Altay gibi kulüpler eski günlerinden uzak olsalar da sonuçta hala belirli bir seviyede mücadelelerini sürdürmektedirler ve her an tekrar Süperlige geri dönebilme şansları vardır.

Galatasaray yönetimi diğer kulüplerle ve kurumlarla ilişkilerinde bana göre yanlış yoldadır. Bunun dışında başkanımız ve bazı yöneticilerimiz de hem bizi hem kendilerini zor durumda bırakan yanlışlara imza atmaktadırlar. Nedir bu yanlışlar? Genelde söz verdikleri isimler ve tarihlerle sonuçlanmayan transfer açıklamaları, sezon bitince konuşacağız tarzı açıklamaları, stad konusunda taraftarları yeterince aydınlatamamaları, play-off sürecindeki açıklamaları ile takımın havasını olumsuz etkilemeleri vs...

Geride bıraktığımız sezonda bir önceki felaket sezonun ardından gösterilen performanstan ötürü yönetimi ve takımı eleştirmek acımasızlık olacağı için bazı şeyler dile getirmedik. Ancak artık yönetim de acemilik dönemini atlattığına göre bazı yanlışları tekrarlamamaları gerekiyor. Galatasaray taraftarının en büyük özelliği yanlışa yanlış demeyi bilmesidir. Yöneticilerimiz de bunu gayet iyi biliyorlardır...
    Hayır istemiyorsa Ünal Aysal gitsin Fikret Ormanla yüz yüze konuşsun demeçler vererek olmaz bu iş mazeretlerini anlatsınlar Avrupa maçlarımız lig maçlarımız var zemine birşey olur desin.Eskiden izin vermeyen sonuçta Fikret Orman değil.Klüpleri isimleriyle değil yönetenleriyle yargılamak doğrudur.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post

Fenerbahçeyle kötüyüz
    Kayserisporla kötüyüz
    Beşiktaşla kötü oluyoruz
    TFF'yle kötüyüz

Varsın olsun tek olalım hiç dostumuz olmasın biz bu yoldan ayrılmayalım zaten meyve veren ağacı taşlarlar şu ana kadar adımız ne şike ile geçti ne de mali durum ile biz en doğru yolda ilerliyoruz.

Hak bildiğin yolda, yalnız da olsan yürüyeceksin!-Tevfik Fikret

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

@Walter Sakana

Abi biz doğru bildiğimizi yapalım da dostumuz olmasın olur.Duruşumuzu bozmadan bildiğimiz yolda olalım.Doğrudur,yanlıştır onu bilemem ama bildiğimiz şeyi yapmamız gerekiyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Hayır istemiyorsa Ünal Aysal gitsin Fikret Ormanla yüz yüze konuşsun demeçler vererek olmaz bu iş mazeretlerini anlatsınlar Avrupa maçlarımız lig maçlarımız var zemine birşey olur desin.Eskiden izin vermeyen sonuçta Fikret Orman değil.Klüpleri isimleriyle değil yönetenleriyle yargılamak doğrudur.
    Stadı isteyen senin kulübün, sürekli konuşan da, demeç veren de senin başkanın. Önce gelip düzgünce istemeyi öğrensin, arada adam sokmaya çalışmadan.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

http://twitpic.com/a0dcrr

Efsane başkan Seba'nın İstanbulspor'un İnönü'de oynama kararı üzerine yaptığı açıklama.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İstanbul'da hangi statta maçlarını yapacakları konusunun Ankara'da gerçekleştirecekleri ziyaretin ardından netleşeceğini söyledi.

Demek ki bu 5 kulüp bu üç stattan birinde oynayacak. İstanbulspor geçmişte Beşiktaş'ın stadında oynamıştı. Beşiktaş o dönemde oynamamasını istiyordu. Ama idari bir karardı. Futbol Federasyonu bir karar vermişti ve İstanbulspor da oynamıştı. Bu statlar kimsenin şahsi, tapulu malı değil. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne bağlı olan değerler'' diye konuştu
    .

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@zeck17 & europeanconquer

Gene doğru bildiklerimizi savunalım, gene yanlış gördüklerimize tepki gösterelim ama diğer kulüplerle düşman olmaya gerek yok onu anlatmaya çalışıyorum. TFF'ye tepki göster, SGM'ye tepki göster gerekirse UEFA'ya tepki göster ama Beşiktaş, Kayseri, Alibeyköyspor vs... diğer kulüplerle düşman olma. Olursan Kayseri Hasan Ali'yi Fenerbahçeye 3.5'a verip Amrabat için sana 15m fiyat çeker işte.

pele96 arkadaşım güzel bir noktaya değindi; Ünal Aysal ile Fikret Orman yüzyüze görüşseydi çok daha farklı gelişen bir süreç izliyor olacaktık belkide. Ama bizimkiler ne yaptı, çıkıp oynatmayız, istemiyoruz tarzı açıklamalar yaptılar. Beşiktaşlı bazı yöneticiler de orada oynayacağız tarzından açıklamalar yapınca iş bu noktaya geldi. Suat Kılıç'ın "emredersek" ifadesi büyük bir skandaldır, kendisiyle ilgili içimden geçenler sizlerden farklı değil. Ama O öyle dedi diye Beşiktaşa karşı bu kadar agresifleşmeye, Beşiktaşlılarla ilgili bu kadar olumsuz ifadeler kullanmaya gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@Walter Sakana

Ya ben yanlış biliyorum abi ya sen.

Bu süreci başlatan biz değiliz, süreçten kastım basına demeç verme. Zaten bu şekilde olması mantık dışı. Beşiktaş cephesi Arena diye tutturdu, basına konuştu. Bunun üzerine bizden açıklamalar geldi, zaten Ünal Aysal fazlasıyla kibar bence, bu konuda dik duran tek insan var o da Adnan Öztürk. Ünal Aysal bizimle görüşmediler, resmi bir talepte bulunmadılar dediler. Kamuoyunu yönlendirmeye çalışan Beşiktaş cephesiyken, kalkıp Fikret Orman'a gidip, ya Fikretcigim bizim statta oynamak istiyormuşsunuz basından öğrendik, olmaz canım o iş mi demek lazım.

Kulüplerin arasının iyi olması meselesine gelince, bu diğer kulüplerin sorunu bence. Birine başka fiyat ötekine başka fiyat istemek, onların art niyeti, iş bilmezliğinden başka bir şey değil. Ya da aralarında gizli pilot kulüp anlaşması olabilir, özel hayatlarında ticarı çıkarları vb şeyler olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi görüşmede Aysal muhtemelen Fikret Orman'a olumsuz yanıt verecek.Bakan Suat Kılıç'ta görüşmede olacak.Merak ettiğim şey Aysal red cevabı verdikten sonra Orman,Suat Kılıç'a ne diyecek.Bizi almıyorlar bakanım olaya el atın mı diyecek.Ve muhtemelen öyle diyecek.Suat Kılıç'ta,Aysal'a canımızı sıkmayın Beşiktaş Arena'da oynayacak diyecek.Ve Beşiktaş bunu nasıl içine sindirebilecek?

Ve en çok merak ettğim nokta hiç bir Beşiktaşlı taraftarın burda Arena hakkında görüşünü görmedim.SÜrekli belli kişiler tartışıp duruyoruz.Onlar ne düşünüyor?İçlerine sinecek mi Arena?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Stadı isteyen senin kulübün, sürekli konuşan da, demeç veren de senin başkanın. Önce gelip düzgünce istemeyi öğrensin, arada adam sokmaya çalışmadan.
    Daha olaylar yokken “Şike davasında Fenerbahçe ile omuz omuza karar aldılar. Şimdi de gitsinler, Saracoğlu’nda oynasınlar” dedi.Bundan sonra ne dememiz lazım ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Daha olaylar yokken “Şike davasında Fenerbahçe ile omuz omuza karar aldılar. Şimdi de gitsinler, Saracoğlu’nda oynasınlar” dedi.Bundan sonra ne dememiz lazım ?
    Kaynak nedir? Benim böyle bir şeyden haberim yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

@uAburak89
    Demiştir büyük ihtimal abi,boş ver.

@Pele96
    O bunu dedi tamam.Siz de hiç mi gurur yok ? İstenmediğimiz yerde durmayız diyemiyor musunuz ? Adnan Öztürk o açıklamayı yaptıktan sonra,Fikret Orman çıkıp ; ''Böyle düşünen insanlarla aynı stadı paylaşmayız zaten,başka stad da kabul edileceğimiz şekilde çıkarız oynarız'' deseydi bugün bir tane bile Galatasaraylı açıp ağzını laf etmezdi.Bizim ağzımıza lafı biz değil Beşiktaş'ın eski ve yeni yönetimi verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şunu diyip duruyorsun bir haber felan gösterde görelim.Ben Aysal'ın öyle bir çıkış yaptığını hatırlamıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Stadı ısrarla istemeniz lazım !
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Beşiktaş'lı arkadaşların ezeli rakipleriyle aynı stadı paylaşma durumu nasıl içlerine siniyor anlamıyorum.Hiç kavga çıkmayacak mı? Olaylar olmayacak mı sanıyorsunuz? Aynı şey Fenerbahçe stadında oynarsa da olacak. O yüzden ezeli rakiplerin aynı sahada oynamaması lazım özellikle Türkiye'de.Hele de son seneler de bu kadar herkes birbirine girmiş durumdayken.Biz Olimpiyat'ta oynarken,işkence çekerken neredeydi bu kadar duyarlı insanlar?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

gs-bjk derbilerinde yari yariyami paylascaz

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Galatasaray'ın en genç yeteneği

Manchester City O'nu bekliyor

Ataberk Özden.. Henüz 10 yaşında ama yaptıkları yaşından çok daha büyük..

4 yıldır sırasıyla Gençlerbirliği, Antalyaspor ve Galatasaray Futbol Okullarında futbol eğitimi alan Ataberk, İngiltere Premier Lig Şampiyonu Manchester City'i peşinden koşturuyor.

Ataberk için hazırlanan görüntüleri izleyen Manchester City Alt Yapı sorumlusu Traver Todd, Özden Ailesi'yle irtibata geçerek minik Ataberk'i İngiltereye beklediğini bildirdi.

Ataberk'in babası Selçuk Özden, "Ataberk için hazırladığım videoyu Traver Todd'a gönderdim ve çok kısa sürede bana dönüş yaptılar ve Ataberk'i İngiltere'ye beklediklerini söylüyorlar. Bu klibi Türkiye'deki bırakın büyük kulüpleri alelade bir kulübe bile gönderseydim 10 yaşındaki bir çocuk için beni kaale bile almazlardı." dedi.
    VİDEO: http://www.sporaktif.com/videogaleri.asp?vid=186965

Bu yaşta her iki ayağını da kullanabilmek önemli bir meziyet. Topa vuruş gücü ve hareketli toplara düzgün vurması da 10 yaşındaki bir çocuk için çok iyi bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla çocuğu küçümsemek gibi olmasın ama ben bundan daha iyisini yapan bin tane çocuk bulurum sokaklardan.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Valla çocuğu küçümsemek gibi olmasın ama ben bundan daha iyisini yapan bin tane çocuk bulurum sokaklardan.
    Aynı kanıdayım.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Galatasaray'ın altyapısı buna benzer bir sürü çocuk kaynıyordur.Ama öyle babaları yok ki videolarını çekip internete koysun.

Mesaj Yetkileri