Sayfa 22 / 41 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Cem SUltan'In kafa toplarına çıkış için zamanlaması Hakan Şükür gibi, bitiriciliği Ümit Karan'a benzer. İyi zıplıyor. Erkenden hareketleniyor boş alanlara...Topları iyi takip ediyor top kaleciden döndüyse, pozisyonun devamını takip edip golünü atıyor..Driblingi iyi...

bilekeride alex gibi driplingi rıdvana benzer paslarıda segene ....

taylan sen cem sultandan biraz fazla etkilenmişe benziyorsun....hakan şükür türkyenin en iyi hava toplarına santraforlarından ümit kararınde belik en iyi özelliği türkiyenin en iyi bitirici vuruş yapan forveti olması...

ömer sana örneklerle anlat demiş onun için böyle örneklerle anlatıyorsun ama böyle örnekler vereceksen bence hakan Şükür gibi kafaya çıkar ümit gibi bitiricidir diyeceksen birde eksi yönlerinide yazacaksın....

Cem Sultan danmı bahsedirsun BOJAN KRİKİC ten mi belli değil...

tamam bende zaten türk oyuncularına daha fazla güvenilsin diyenlerdenim ama abartıya kaçmakta çok doğru olmaz bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bojanda hakan gibi kafaya çıkamazki
    bojanı anlatsa yine iyi klose yi anlatıyor sanki
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    bilekeride alex gibi driplingi rıdvana benzer paslarıda segene ....

taylan sen cem sultandan biraz fazla etkilenmişe benziyorsun....hakan şükür türkyenin en iyi hava toplarına santraforlarından ümit kararınde belik en iyi özelliği türkiyenin en iyi bitirici vuruş yapan forveti olması...

ömer sana örneklerle anlat demiş onun için böyle örneklerle anlatıyorsun ama böyle örnekler vereceksen bence hakan Şükür gibi kafaya çıkar ümit gibi bitiricidir diyeceksen birde eksi yönlerinide yazacaksın....

Cem Sultan danmı bahsedirsun BOJAN KRİKİC ten mi belli değil...

tamam bende zaten türk oyuncularına daha fazla güvenilsin diyenlerdenim ama abartıya kaçmakta çok doğru olmaz bence..
    Hakan Şükür'ün ve Ümit Karan şimdiki hallerinden bahsetmiyorum. Cem'in gelecekte onlar gibi olabileceğinden bahsediyorum...

Eksi yönleri geriye fazla gelmiyor ve önde fazla pres yapmıyor..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    taytopcuoglu SEN BENDEN DAHA COK IZLEMISSIN AMA COK IYI TOP SUREMIYO SANKI CEM....
    Dribbling zaten top sürme demek
    Last edited by Nocna Mora : 20.Haziran.2008 at 15:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

taytopcuoglu drıblıngın ne demek oldugunu bılıyorum kardesım drıblıngı ıyı demıssın bende o kadar ıyı degıl dedım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

5-6 kere seyrettim; size söz veriyorum. Seneye bu çocuğu ve diğerlerini videoya çekip göndereceğim ama seneye büyük ihtimalle PAF'ta oynar...Ayrıca Rıdvan sanırım sen Türkçe'nin aziziliğine uğramışsın sanki sen diyince ben az söylemişim gibi oldu da...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Arkadaşlar burada birbirinize girmenin mantıgı nedir. Sonuçta herkesin bir görüşü olacak. Bu görecelidir. Sana göre kafa 18,bana göre 13 olabilir. Bunları birbirinize kabul ettirmek için idişmeyin. Sonuçta bu takımı araştıran bir şef var. Asıl puanı kendisi verecek. Siz böyle yazdıkça okumaya bile tenezzül etmez.

Daha ılımlı mantıklı şeyler yazın. Taytopçuoğlu sürekli izleyip böyle olmalı şöyle olmalı diyorsun. Ozaman bir izlemeye gittiğinde kameraya çek. Getir bizde göelim. Hiç izleyemenler ise GSTV-BJKTV de paf takımların maçları veriliyor. Açıp izleyin. Bende Cem Sultanı 3-4 kere izledim. Ama çıkıpta şu şöyle olmalı bu böyle olmalı diye bişey demedim. Sen acaba kaç kere izledin de bu kadar emin konuşuyorsun. Adam yukarda bagırıyor bas bas. Eğer şu şöyle olmalı ise mantıklı bir izahını yap.AMa sen bunun yerine artırılmalı diyip duruyorsun.

Araştırma bukadar kolay iş değil. O yüzden sırf kendi görmek istediğiniz hayelinizde ki özelliklerin rakamları yüksek yüksek buraya yazmayın.
    Mantıklı bir izahdan örnek verebilirmisiniz?
    Last edited by Nocna Mora : 20.Haziran.2008 at 20:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kardeşim kızma ama , bırak da bu işi büyüklerin yapsın.Ömer abi kırmamak için sana kibarca cevap veriyor ama araştırmacılık işi biraz tecrübe gerektirir.Ca dengelerini , oyuncu kıyaslamarlını , oyuncu yetenek yargılamarını, potansiyel ölçmeyi sen Ömer abiden daha iyi bilemezsin eminimki.Hevesini kırmak istemem ama çok büyütoyrsun bence.Buraya gelip ikide bir şu -9 olsun, şu -8 olsun demekle olmuyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İkidebir gelip öyle demiyorum ayrıca abilerime saygım sonsuz...Ben sadece yardımcı olmaya çalışıyorum
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2003

İkidebir gelip öyle demiyorum ayrıca abilerime saygım sonsuz...Ben sadece yardımcı olmaya çalışıyorum
    Taylancigim tesekkur ederim yardim etmek istedigin icin. Emin ol vermek istedigin bilgiler ne yararsiz, ne de onemsiz.

Ancak takdir edersin ki tipki Emre Colak ve Emrah Yollu orneklerinde oldugu gibi, kendim veya arastirmayi detayli olarak bilen/takip eden (yani bir bakima surekli diger oyunculari da takip edip karsilastirma yapabilen) kisiler Cem'i izleyemedigi takdirde ciddi detaylar iceren bir profil yaratilmasi pek mumkun degil.

5-6 mac izledigimiz oyuncu hakkinda arastirma ekibinde olanlarimizin cogu en azindan 5-6 paragraf yazi yazabiliriz hem zayif hem de kuvvetli yonlerini anlatan. Dikkat ederseniz arastirmaci olarak ekibe katilmasini istedigimiz kisiler de bu forumlarda bir donemde bu analizleri kendi takimlari icin yapmis/yapabilmis kisilerden olusuyor. Yani hem FM'i iyi bilecek, hem de mac icinde izledigini FM'e aktarma amacli karsilastirmayi yapabilen kisilere oncelik veriyoruz.

Umarim hazirlik maclarinda veya PAF liginde bu yil Cem'i izler ve biraz daha bilgi sahibi olabiliriz ve yansitabiliriz. Sanki genc oyuncularin profillerini yapmak istemiyormusum gibi bir hava olusmasini istemiyorum. Ancak flu yorumlari degerlendirerek iyi bir sonuca da varamayiz. Gelecek sezon genc oyunculardaki profil eksikligini gidermek icin PAF maclarini da olabildigince izlemeye calisiriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Seneye ben her haftasonu Florya Metin Oktay Tesisleri'nde olacağım seneye size yardımım dokunur inşallah...
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arda kazandı
    hakanın pozisyon alması muhteşemdi muhteşem kaddemeler yaptı çok soğukkanlıydı koçum benim manisadan beri arkasındayım alnından öpüyorum
    mehmet topal en sonunda stresi üzerinden attı süperdi koçum benim
    sabri yine pas hataları yaptı yine geri pası atarken hata yaptı yine taça vurulacak topu kaptırdı
    arda çok sıkı marke edildi soğukkanlılık farkını gösterdi ben modriçten daha soğukkanlıyım dedi en azından
    birde arda izlediğim 3 maçlık modriçten daha consantre maçta varlığını daha çok hissetiriyor
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda takımda liderliği ele aldı. Terim penaltıcıları secerken arda ile uzun uzun konuştu. O da cok soğukkanlı ve liderlik vasfı ile golü attı.

Arda ile Modric arasinda tekniksel özellikler bakimindan fark yok.Arda zihinsel özellikleri,liderlik özellikleri ile bu Modrici 2ye katlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda Modric'ten hep üstündü yine üstün kalacak
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

ardanın sogukkanlıga 20 versenızz yerıdır.....hakan balta omer abının verdıgı top kapma 17 ı hak edıyo.......

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Arda ile Modric arasinda tekniksel özellikler bakimindan fark yok.Arda zihinsel özellikleri,liderlik özellikleri ile bu Modrici 2ye katlar.
    Modric'in paslari ve oyunu okuyusu Arda'dan daha iyi.

Ozellikle hizlanmasi, topsuz hareketliligi de Arda'dan daha iyi.

Teknik/dripling dersek Arda onde tamam. Bazi zihinsel ozellikler yine daha iyi o da tamam. Ancak bu macta Arda'nin penalti disinda pek iyi oynayamadigini da kabul etmemiz lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

elbette arda etkisizdi ama izlediğimiz modriç ve ardanın 3 maçında ardanın consantrasyon 14 modriçin 8 gibiydi
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Teknik/dripling dersek Arda onde tamam. Bazi zihinsel ozellikler yine daha iyi o da tamam. Ancak bu macta Arda'nin penalti disinda pek iyi oynayamadigini da kabul etmemiz lazim.
    Evet Arda çok etkili değildi yaptığı olumlu hareketleri çok fazla değildi ama Modricde bekleneni veremedi bence Mehmet Topal çıkana kadar ondan sonra daha etkili gibiydi ama bence o da yeterli olamadı..

Bi de belki tam yeri değil ama adamlar bizden daha fazla dinlendi ama bizimkiler uzatmalarda daha diriydi, amerikadan getirilen adam iyi kondüsyon yüklemiş heralde ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi unutmamamız gerekn bir yer daha var Arda'yı da 2-3 kişi tuttu.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

arda da etkısızdı modrıcte sıkı marke edıldıgınde her oyuncu etkısızz kalırr....ardanın cogu zıhınsell ozellıgı modrıcten ıyı oyunu okusu bence modrıcten daha ıyı ardanın pasları cok kotu sayılmazz ama modrıcten ıyı degıll.....omer abı son bı soru ardanın ca 150 ustumu altımı evet veya hayır dıye bı cevap verebılırmısın?bıde emre asıgın profılını ankaraspor arastırmacısımı ya***ak senmı?

Sheriff Misafir

Arda serbest kaldığı bazı pozisyonlarda da etkili olamadı.. Modric açık açık ben çok tehlikeli bir oyuncuyum diyor ama kesinlikle CA olarak daha yüksek, Özellik olarak top sürme, özel yetenek gibi özellikler Arda'nın daha iyi..

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

Sheriff ca olarak daha yuksek derken modrıcın ca sı fazlamı demek ıstedın?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet bence öyle demek istedi.

Önümüzdeki sene gerçek Arda'yı izleme fırsatımız olacak, umarım o zaman da iyi performans sergiler de FM'de de iyi olur..
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

yorumcular sole dıyo.:amerıkalı koclar oyunculara asırı yukleme yaptıgından dolayı oyuncularrr bu sezon ıyı performans gostermeyebılırrr.....sezonu cok erken actılar cunku ınsallah bole bısey olmazz

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Evet niye şaşırdın ?Arda çok yetenekli bir oyuncu .150 + Ca olsa kimse bişey diyemez ama Modric'i gözünüzde bu kadar küçültmeyin...

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

sasırmıs gıbımı yazmısım...modrıcın abartı oldugunu dusunenlerdenım.....

Sheriff Misafir

Evet öyle demek istedim.. Modric'in CA'sı daha yüksektir..
    Evet bence öyle demek istedi.

Önümüzdeki sene gerçek Arda'yı izleme fırsatımız olacak, umarım o zaman da iyi performans sergiler de FM'de de iyi olur..
    Oyunda iyi bir PA'sı var gelişimini tamamladığında oldukça iyi oluyor.. Dahada yükselecektir zaten bu senede, Ömer abi gerekeni yapar ona..

Nesil
    2003

Mehmet Topal'da Modric'i devamli marke etti. Modric top almak icin kendi yari sahasina her gittiginde Mehmet Topal yaninda gidiyor ve Hamit ile Tuncay'in onune geciyordu. Uzatmalarda Hamit ile Tuncay'da Modric'in bos alan bulmamasi icin ugrasti durdu.

Ona ragmen direkten donen topu yaratti. 45 metre ters kanada markaj altindayken bekletmeden adrese teslim pas atti, bir kanada yigilmis defansimizin dengesini bozdu.

Arda'nin hic daha oyle pas attigini, veya benzer hizla topla dripling yaptigini gormedim ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Arda'yı överken Modric'ı kötü göstermek ,Modrici överken Arda'yı küçültmek.. ikiside yanlış! Modric zaten yeterince dikkat çekip Premier Lig'e transfer olmuş bir oyuncu,Arda da Modric'ten daha da genç ve potansiyelli bir oyuncu olarak önü açık,umarız iyi yerlere gelir.Fm08'de iki oyuncu arasında uçurum vardı ama yeni datada bu zaten daralmış olucak fazla tartışcak birşey yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda dün formda değildi takım olarakta atak yapamadık zaten..Ama arda modricten daha iyi bi turnuva çıkardı genel olarak bunu kabul etmek gerekir.

arda süperman'mi hermaçta aynı performansı göstersin 3günde bir ma yapıyo adamlar cok noral degilmi.modric'te almanya macındaki gibi degildi aurelio olsa modric bu oynadıgının yarısını oynmazmıydı ayrıca ardanın hiç top kaybını görmedim ben semihin önüne attıgı cok güzelde bi pas var uzatmalarda ardanın şansızlıgı sabriydi onunla iyi paslaşamadı

Sayfa 22 / 41 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon

Mesaj Yetkileri