Barça küme düşsün o zaman hem fabregası ayarttı arsenal yollamamak istemesine rağmen hem alexis sanchez i ayarttı city nin teklifinin kabul edilmesine rağmen barça kümeye![]()
Barça küme düşsün o zaman hem fabregası ayarttı arsenal yollamamak istemesine rağmen hem alexis sanchez i ayarttı city nin teklifinin kabul edilmesine rağmen barça kümeye![]()
Fenerbahçe tarafıda bunun böyle olduğunu biliyor. Söylemek istedikleri madem öyle ise Emenike yüzünden neden suçlandık.
Oyuncuyu transfer etme ile seni alıyoruz ama bize karşı oynama arasındaki farkı anlatamıyoruz. Mahkemenin iddiası Fenerbahçe'nin oyuncuları alması değildir. Alırken kendi lehine çıkar sağlamasıdır.
Sonuçlar tatmin eder etmez ayrı konudur ama bu yönde suç bulunmuş ki karar çıktı. Yargıtay onaylarsa ispatlı cezalandırmış olacaklar. Sırf durum bu diye Galatasaray'a saldırmanın mantığı nedir? Galatasaray'ın seni alıyoruz ama bize karşı oynama dediğine dair bir belge varsa ortaya konsun.
Diyelim ki Galatasaray'da kendi lehine çıkar sağlıyor. Suç, suç ile temizlenmez. Aynı Aziz Yıldırım mantığı var. Biz şike yaptıysak Galatasaray'ın yaptığı nedir diye kaset izletiyor.![]()
Manzaraya bak be...
![]()
Zemin şekil ilişkisi...
Benimde otobüsteki kupalar dikkati mi çekti. Herkesin otobüsü olur ama üstünü öyle süslemek ayrı bir konu.
Yıllık ücretlere baktım da çok şaşırdım.Muslera 2 milyon alıyor Riera 2,9.Elmander 1,8 alıyor Baros 2,5.Selçuk 2 ve Semih 200 binRiera ve Baros satılırsa yıllıklarından da ciddi bir kazanç elde etmiş olucaz.
Şu riera çok iyi adam ama bi türlü gösteremedi kendini. Vuruşlarını havadan değilde yerden yapsa birsürü gol atmıştı şimdi. Çok iyi abanma gücü var ama kontrolsüz kullanıyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Riera acil gönderilmeli !
Kontrolsüz güç![]()
1. transfer döneminin son günüydü antalya maçı yanılmıyosam transfer döneminde de adam alamıcaksak ne zaman alıcaz ? trabzon de neyi ayartmışız burak mı ? burak 2. playoff maçında çıkıp aslanlar gibi oynadı ligin 2. yarısındaki maçta da bize gol attı gelelim ordu ya basına verilen demeçlerle oyuncu ayartılıyo he ? ve bu adam bizim oyuncumuz ? biz culio olmasa orduyu yenemicez hemculio GS'ın sözleşmeli futbolcusuydu o zaman da şuanda da ordunun opsiyonu vardı ama culio kalmak istemediği sürece geçerli olan bişey değildi bu gelip bizi burda provake etmenin size ne kazandırdığını da merak ediyorum açıkcası
Facx biz 213213 kez anlattik ANLAMIYORLAR yorma kardesim kendini klavyenin tuslarina yazik.
Buraya kim ne yazarsa yazsın da, Fenerbahçeli arkadaşlar gelip şikeden filan bahsetmesinler lütfen. Sanki cezası varmış gibi.
Trabzon maçı için söyliyim. Burak operasyon geçirmişti ve bu nedenle rahat nefes alamıyordu riske edilmedi.
Ordu maçı için alttaki videoyu izlemen yeterli olacaktır.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=WRZaWEPtfDM"]Fatih Terim Ayarı[/YOUTUBE]
Antalya için konuşursakta. Necati'yle anlaştığımızda transfer dönemi içindeydik. Antalyaspor'la aramızda hiçbir sorun olmadı. Necati alacaklarına karşılık bonservisiyle birlikte bize geldi. Bir daha söylüyorum transfer dönemi içindeydi.
Ama sen illa benim duymak istediklerimi söyle diyorsan. Biz şikeciyiz, rakipleri hep oyuncularını alarak yeniyoruz. Kadromuzda da 1654343 kişi var.
Screw you guys, I'm goin' home
Sanırım Necati, Burak ve Culio'yu kastediyorsun. Birkaç defa açıklamam gerekecek anlaman için, o yüzden ilk parti ile başlayayım.
1.si Necati, bize karşı normal sezon maçlarından Antalya'daki maçta forma giymiş, Arena'da 1-1 berabere kaldığımız maçta giymemiş. O konuda yasa dışı hiçbir işlem yok. Bu sezonun geç başlamasından ötürü lige ara verilmedi ve transfer döneminde de maçlar oynandı. Bu sebeple sizin gibi fırsatçılara ekmek çıktı. Necati'nin transferi, resmi transfer döneminin son günlerinde yapılmış yasal bir transferdir ve hiçbir usülsüzlük bulunmamakta bu transfer hakkında.
2. olarak Burak Yılmaz'a gelelim. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor ile oynadığımız 4 maçın 3ünde forma giymiş ve 1 de gol atmış bize karşı. Oynamadığı maç da Süper Final'de Trabzon'da 4-2 kazandığımız maç. Burak hakkında neden bu tarz söylentiler çıkıyor anlamış değilim. Eğer Sadri Şener oyuncuyla yeni kontrat imzalarken bu kadar çıkış yapabileceğini öngörmeyip böyle bir madde koyuyorsa oyuncunun sözleşmesine, bu ne Galatasaray'ın, ne Burak Yılmaz'ın ne de başkasının suçudur. Burak'ın ayrılmasının tek sebebi Trabzonspor yönetimidir. Galatasaray takımı, sırf Trabzonspor ile bulunan sözde dostane ilişkiler zedelenmesin diye fazladan 2 milyon € teklif etti kulübüne. O teklifi reddedince yasal minimum bedel olan 5 milyon €'yu TFF'ye yatırdı ve transfer için hukuki süreç başladı. Bu transferde de herhangi bir ayartma söz konusu değildir. Galatasaray kulübü Burak'la sezon içinden beri ilgilense bile oyuncunun aklının karışmaması için resmi teklifi resmi transfer döneminde yapmıştır. Geçiniz...
Son olarak da Culio. Culio bilindiği üzere bizim sözleşmeli oyuncumuz ve Orduspor'da kiralık oynadı. Sözleşmesinde de Orduspor'a öncelik tanıyan ve 1 milyon € civarı serbest kalma bedeli barındıran bir madde vardı. Orduspor da devre arasında bu bedeli aynı bizim yaptığımız gibi yatırıp Culio'yu alabilirdi ama ne teklif yapıldı ne de birşey. Ayrıca Culio da kendisi kulübüne döneceğini belirtti ve kadro dışı bırakıldı yanlış hatırlamıyorsam Amrabat gibi.
Görüldüğü üzere bu 3 başlıkta da Galatasaray'ın hiçbir usulsüzlüğü bulunmamaktadır. Sizin gibi fırsatçı tipler kendi kulübünün hatalarını örtbas etmek için bu tarz yollara başvuruyor. Galatasaray'lı arkadaşlar itibar etmezler umarım bu şahıslara.
Necati olayında Antalyaspor maçından bir gün önce bitmedi değil mi transfer ? Transfer dönemiydi ve görüştüğü takıma karşı oynatılmadı çünkü lig oynanıyordu.
Burak, Play-Off'ta sonraki maçta oynasa da kafası karışık falan filan denilerek oynatılmadı. Açıklamanda sebep de sunmamışsın hayal kırıklığına uğradım. Ayrıca ben Burak'ın 5 milyon olayıyla falan da bir eleştiride bulunmadım zaten.
Culio transfer sayılmasa da en ilginciydi bence. Culio, Galatasaray'a geri dönmek istiyor haberleri çıkıyor ve bir anda kadro dışı kalıyor. Buraya kadar her şey normal gibi. Ama işin ilginci tam bunlar olurken yine Galatasaray-Orduspor maçı var o günlerde.
Dediğim gibi benim derdim ilgilenilen oyuncunun kendisiyle ilgilenen takımla oynanacak maça çıkmaması. DisCo'nun dediği gibi Emenike olayı suçsa bunlar da suç. Çünkü yaşanan çok açık.
Ön yargıyla baktığınız için anlamıyorsunuz. İgilenilen oyuncu kendisiyle ilgilenen takımla oynanacak maça çıkmıyor. Bu suç mu size soruyorum. Eğer suçsa Emenike'ye yazık değil mi ?
Muthis Kadro Oldu Yalniz.
![]()
Kadroya bir daha baktım da en güven veren kişi kalecimiz, gerçekten uzun yıllardır özlemişim bu güveni sezon başında hissetmeyi![]()
1. Necati transferi yanlış hatırlamıyorsam transferin son gününde gerçekleşti, maçtan 1 saat önce açıklandı zaten. Oynayıp da gol kaçırsa bu sefer de bilerek kaçırdı denilmeyecekti sanki.
2. Oynamadı dediğiniz Burak'ın burnu kırıktı, bilmem farkında mısınız? 2. maçta da gayet oynadı zaten, o maçta puan da kaybettik galiba.
3. Culio zaten Galatasaray'ın oyuncusuydu, Fatih Hoca'nın da dediği gibi bugüne kadar hiçbir oyuncuya bize karşı oynamasını engelleyecek bir madde konulmadı. Satın alma opsiyonu denilen para kulübün bankasına yatana kadar da o oyuncu Galatasaray'ındır zaten. Kadro dışı kalması Orduspor'la Culio arasındaki problemdir, bizi bağlamaz.
Yine de anlamak istemezseniz artık bizim de yapacak birşeyimiz kalmıyor. Ayrıca Emenike olayı beni hiç mi hiç alakadar etmiyor valla.
Mantıksız argümanlarla geliyorsun maalesef. Emenike ile yapılan görüşmeler transfer dönemi dışında idi. Burak ve Necati ise yasal dönemlerde oldu.
Burak için konuşacak olursak, Burak'ın madem kafası karışıktı, neden arka arkaya 2 Süper Final maçının ikisinde de oynamadı ? Mantıklı bir sebep değil bu sunduğunuz. Zaen Burak kafası karışık falan diye değil sakatlığı dolayısıyla oynatılmadı.
Necati içinse, Antalya maçının transfer dönemine denk gelmesi sizin ağzınıza sakız olmamıza sebep olan bir tesadüften ibaret. Oyuncuyu oynatıp oynatmamak Antalyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek'in insiyatifinde bir durum. O da Necati'yi transfer olmak üzere olduğu takıma karşı oynatırsam ve kötü oynarsa şike şüphesine düşmüş olurum korkusuyla oynatmamış olabilir.
Culio içinse ortalığı kızıştıran videodan anlaşılacağı gibi tamamen Nedim Türkmen. Madem böyle bir madde var, anlaş kulübüyle, yatır parayı, oyuncu da isterse alırsın, konu da kapanır. Zaten şike gibi bir düşünce olsa ilk maç sırasında da yapılırdı bu.
Özetle Galatasaray bu 3 futbolcunun hiçbirini ayartmamıştır. 2. partiyi de anlatmış oldum böylece. Bakalım kaçıncıda anlayacaksın ?
Burada Emenike ile Galatasaray transferlerinin bitiştirilmesinin iki manası var:
1- Biz şike yapıyoruz ceza alıyoruz, aynı şikeyi Galatasaray yapıyor ama neden ceza almıyor.?
2- Galatasaray'ın yaptığı transferler temizdir, bizde aynı şekilde temiz transfer yapıyoruz ama neden suçlanıyoruz?
Daha önce soruşturma başlığında da yazmıştım. Fenerbahçe şike yapmış olsa galibiyet golünü son dakikada mı atardı deniyor. Beşiktaş - Galatasaray maçındaki Hasan Kabze gollerine ise şikedir deniyor. O gollerde son dakikada gelmişti. Galatasaray şike yapsa son dakikaya mı bırakır. Hatta daha net kanıt söyleyeyim Galatasaray şike yapmış olsa Cordoba topu en beceriksiz adam olan Sabri'ye atmazdı. Yani bahane bulmak isteyince daha dehşeti de ortaya çıkabiliyor.
Bunu tekrardan niye yazdım çünkü Fenerbahçe tarafının aynı konularda tek fikir olabilme yetisi yoktur. Bu da çıkarına göre konuşmanın diğer adıdır. Aynı görülen fakat farklı yaklaşılan transfer konusuna dönelim.
Fenerbahçe'nin Emenike transferini Galatasaray'ın transferleri ile bağdaştırıyorsanız ya ikiside şike ya ikiside temiz. Okuduklarıma göre Emenike transferi temiz diyorsanız Galatasaray'ın da transferleri temizdir. Ee, soruşturmayı Galatasaray mı açtı?
Burada neden Galatasaray'ı suçlayıcı konuşuyorsunuz? Sıkıntı buradadır. Yahu 2 maçta kırmızı kart gören Yiğit İncedemir'i, Yiğit Gökoğlan yapmaya kalktınız ona bile ses etmedik. Neymiş Galatasaray maçlarında atıldığı için Galatasaray onu almış.
Aksine dediğim çok açık ve dediklerinden bambaşka bir yerde. Fark ettin mi aklıma gelen 3 tane oyuncu saydım. 1 değil 2 değil. Zorlarsam ve azıcık araştırmayla Yiğit'i, Amrabat'ı falan da katabilirdim. 5 bile olabilirdi. O zaman anlamam için klavyeni baya zorlamak zorunda kalacaktın.
Emenike de bize ilk maçında gol atmıştı ama ağızlarda hala Emenike ? Trabzon maçında da oynamamıştı. Mahkeme boşuna dosya açmış o zaman. Ayrıca Emenike'nin transfer görüşmelerinin sezon içerisinde yapıldığını nereden biliyorsun ?
Burak'ın kafası karışık diye Şenol Güneş söyledi diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir.
Necati olayında transfer dönemi bildiğim kadarıyla 2 hafta falan yani 2-3 gün değil. Bunu dillere düşürmeden yapabilmek mümkün değildi dersen ona diyecek lafım yok.
Culio yine dediğim gibi haberlerin çıkması, Culio'nun Galatasaray'ı özleyesi tutması, kadro dışı kalması falan ilginç tesadüfler.
Bu 3 olayda da ben transferin yapılış biçiminden değil oynamamalarından dert yanıyorum. Bunlara cevap vereceğine önüme sözleşmeleri sereceksin neredeyse.
Kaldı ki benim derdim bu da değil. Bu olayların tanımı suçsa Galatasaray bu suçu işledi. "Suçsa".
Bu arada Galatasaray'ı durdurma konusunda neler yapıldı hiç bilmiyorum biri beni özel,vs. falan konusunda aydınlatırsa sevinirim.
Yiğit'i katsan n'olcak ki. Bak bakalım Yiğit bize ne zaman gelmiş. Bize karşı oynamış mı oynamamış mı ?
Culio konusunda videoyu izlemen yeterliydi belli ki izlememişsin hala aynı şeyleri söylüyorsun.
Emenike'nin transfer dedikoduları çıktığında, görüşüldü anlaşıldı haberleri çıktığında transfer döneminde miydik ki acaba iyi hatırla.
Screw you guys, I'm goin' home