Sayfa 238 / 436 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon
7,111 ile 7,140 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

olmuyor işte öyle. neyse konu bireysel tartışmaya kayıyor , uzatmaya gerek yok.

Yukarıda verdiğim 2 kadrodan biriyle çıkarız ve 2 farkla kazanırız.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Aykut Kocaman'ı eleştirmek ile Fenerbahçe düşmanlığının bir tutulması gerçekten çok komik hatta daha ilersi iğrenç.

Aykut Kocaman'ın linç etmeye çalıştığı adamın söylediği sözler:

"Ben bu soruyu es geçme taraftarıyım. Düşüncelerimi söylemek istemiyorum. Muhtemelen kendi düşüncelerimi, kendi tarzımda söylersem Başkan'ın komşusu olurum bu ülkede. Başkanımızın avukatları var ve kendisi güçlü bir insan. Kendini savunuyuor mehkemede. Konuşursam başıma neler gelebileceğini bilmediğinden susuyorum. Tek istediğim bu belirsiz durumun bir an önce aydınlanması. Suçlu ya da suçsuz bir insanın ne yaptığı belli olmadan özgürlüğünden bu kadar uzaklaştırılması haksızlık."
    Bu kadar cesur, delikanlı bir adamı kimse linç edemez.

Aykut Kocaman bu kadar cesur bir açıklama yapabildi mi süreç başından beri?
    İlk gün çıktı, "Saha içi temiz. Hata yapanlar olduysa da cezalarını çeksinler. Biz zor maçlar yaptık, direnci güçlü takımlarla oynadık. En ufak bir futbolun akışına aykırı bir şey yok." dedi.
    Neden Alex kadar cesur konuşamadı?

Burada birçok arkadaşın eleştirdiği kaptan Alex işte böyle bir karakterde insan. Bu kadar cesur, açık konuşan bir adama karşı linç kampanyası yürütülüyor, ben de buna üzülüyorum.

Ve böylesine başkana sahip çıkmış adam kalkıp medya önünden başkan tarafından azarlanıyor. Kadınlar susturuluyor.

ALEX'E YAPILANLAR UTANÇ VERİCİDİR.
    G.ANTEPSPOR MAÇINDA YAŞANANLAR, BAŞKANIN ANONSU VE SÖYLEDİKLERİ UTANÇ VERİCİDİR.

Kocaman'ın taraftara kırgın olduğunu söylemesi de utanç vericidir.

Ben bir F.Bahçeli olarak kendi yönetim ve başkanımdan utandım.

Harika bir analiz Kocaman hakkında:

bu aralar da cristian'a taktı. bu takıntılarını anlamak güç. sorunu kendinde arasa, selçuk gibi sessiz adamlarla değil yetenekli adamlarla oynandığını öğrense şu oyunun, oyuncularla sorun yaşamak yerine onları kontrol edebilse bir gün belki iyi bir teknik direktör olabilir. takıntıları onun sonunu getirecek ama.

stoch denilen adam zorla formayı kaptı elinden geçen sene araya bir tatil girdi hop adamı yeniden kesti. sow'u kesti bir ara baktı olmuyor solda falan oynatıp kendini haklı göstermek istedi belki de bakın oynayamıyor dercesine ama sow her oynadığı maçta bir şekilde gol atmayı başardı, mevkisine çekmek zorunda kaldı. alex'le olan takışması malum.

hani diyoruz ya şu barça bende olsa ben de oynatırım diye aykut oynatamaz işte. messi'ye gider yapar, iniesta'yı bozar, bosquet'le kanka olur. geçen seneki şansı 3 temmuz nedeniyle kenetlenen camia imiş. hani şu hep dem vurduğu 3 temmuz olayları var ya o sayede herkes birbirine kenetlenmiş olduğundan problemsiz geçirip şampiyonluğa kısıtlı imkanlarla oynamış. ha bir de emre mevzusu var o kenetlenmede onu seçip yollatmış. biz de gitmesini istedik. takım için değil emre için tabii. ama yerine de birisini almak gerek be aykut ne zaman öğreneceksin bilmiyorum ki. takıntılara devam et boş ver. yüzün hiç gülmesin, negatif enerji yaymaya devam et sen.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Birader, sen de git istediğin takımı tut istersen. Mutlu olacaksanız.

Hafızaları tazeleyelim. Ben ortada bir şey yokken sallamıyorum herhalde Kocaman'a, o kadar acımasız değilim.

Şu aşağıdaki olayı başka bir hoca yaptığında (mesela Ümit Özat'ın yaptıklarını hatırlayın, eski kaptan olmasına rağmen ne küfürler ne hakaretler yedi) neler demiştik?

Kocaman dokunulmaz mı?

Kim F.Bahçe'ye o sene linç kampanyasını başlattı, bir hatırlayın.

Kocaman'ın basın toplantısında zehir zemberek konuşması sayesinde o sene F.Bahçe ağır bir linçe maruz kalmadı mı; ALIN BUNLAR PANKARTLARI.

Çabuk unutuyorsunuz bazı şeyleri.

Kocaman neden Konyaspor'un pankartla çıkmasına engel olamadı?
    Madem F.Bahçe'nin çocuğu, madem efsanevi futbolcu?
    Duygusal bağı olan bir takıma karşı üstelik hakemlerini hatasını mal etmek ne demektir? Hakem hata yapmıştır, elle atılan golü vermiştir, bunda F.Bahçe'nin günahı ne?

Kocaman gerçeğini inşallah bir gün siz de görürsünüz.
    Dedikleriini okuyup anlarsan Fenerbahçe'ye değil sisteme kızdığını anlarsın. Ee yani haklıydı da .. Sadece büyük takımlar korunuyor küçük takımlar yoksayılıyor diye birşey demişti yani onu ima etmişti. Tabi medya ve diğer takımlar bunu kullandı .. O ayrı bir mesele .. Zaten yanlış olan birşeyi kendi takımı bile olsa yanlış diyebilen pırıl pırıl bir insandır Aykut Kocaman. Nitekim futbolcu iken Fenerbahçe'den koparma sebepleri de o yüzdendi ..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

millet gene döktürmüş

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    millet gene döktürmüş
    konudaki siskinligi gorunce ben tahmin etmistim dokturuldugunu

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

kocamana laf söyletmiyorlar @_yolcu_ senin ne zaman söylediğin beni ilgilendirmiyor.Tekrarlıyorum umarım yarın yeniliriz hatta kocamanı gitme noktasına getirecek kadar başarısız sonuçlar alırız artık kocamanı savunacağım bir yönü kalmadı,umudum da kalmadı.

Alex'in twit atması kesinlikle doğru bir davranış içerideki sorunları birşekilde dışarı yansıtması -taraftarı haberdar etmesi-gerekiyordu kendisi kulube en az zarar verecek yolu seçti.Eminim twit öncesi başkanla da konuşmuştur bu problemleri fakat işe yaramadığı için twit yolunu seçti ya röportaj verseydi ismail kartal gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    kocamana laf söyletmiyorlar @_yolcu_ senin ne zaman söylediğin beni ilgilendirmiyor.Tekrarlıyorum umarım yarın yeniliriz hatta kocamanı gitme noktasına getirecek kadar başarısız sonuçlar alırız artık kocamanı savunacağım bir yönü kalmadı,umudum da kalmadı.

Alex'in twit atması kesinlikle doğru bir davranış içerideki sorunları birşekilde dışarı yansıtması -taraftarı haberdar etmesi-gerekiyordu kendisi kulube en az zarar verecek yolu seçti.Eminim twit öncesi başkanla da konuşmuştur bu problemleri fakat işe yaramadığı için twit yolunu seçti ya röportaj verseydi ismail kartal gibi.
    Taraftarlık ne ?

Fm cm fifa pesten sonra herkesin afedersin bi tarafı kalktı
    olm se bi taraftarsın maçına gidersin oyuncunu izlersin beyenirsin alkışlarsın beyenmezsin ıslıklarsın
    sanane t.direktörle arasında geçenden
    sanane orta sahada kimin oynadığından
    sanane alexin oynatılıp oynatılmadığından
    sanane alexin twitlerinden

futbolcular teknik direktörler bu heyecanlı kitleyi kendi çıkarları doğrultusunda kullanıyor örnek alex...
    yedek kalmasını kendine yediremeyip taraftarı kullanmıştır bizde iki haftadır laf ediyoruz eylem yapıyoruz v.s.

olm kendinizi kullandırtmayın maçınızı izleyin beyenin yada eleştirin gerisinden sanane banane onane

nedir bu her tuza ***** olma durumu anlamıyorum ki

Not Sanane kelimesi genel kullanılmıştır şahsi algılamazsan sevinirim.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Taraftarlık ne ?

Fm cm fifa pesten sonra herkesin afedersin bi tarafı kalktı
    olm se bi taraftarsın maçına gidersin oyuncunu izlersin beyenirsin alkışlarsın beyenmezsin ıslıklarsın
    sanane t.direktörle arasında geçenden
    sanane orta sahada kimin oynadığından
    sanane alexin oynatılıp oynatılmadığından
    sanane alexin twitlerinden
    Taraftarlık ne demişsin de ıslıklamakla alkışlamakla taraftarlık olunmuyor ? O zaman kimse taraftar olmasın,takımlar kendi aralarında oynasınlar sende buraya yorum yapma Fenerbahçe hakkında çünkü taraftar sadece ıslıklamak ve alkışlamak için vardır değil mi

Taraftarlık,yer ve zaman fark etmeden renklerine sahip çıkabilmek,takımla birlikte ağlayıp takımla birlikte gülmektir.Yeri geldiğin de sesi kısılana kadar bağırmak kimi zaman bağlı olduğun renkler için hayatını tehlikeye atmaktır.Islıklamak,alkışlamak değil sadece.Kimsenin kişiliğine şahsiyetine kötü laf etmek istediğim gibi eleştiririm takımı istediğim gibi de yüceltirim.Bu benim takımım ve o takımda yer alan hiç bir kimse benim takımımdan üstün değildir
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Taraftarlık ne demişsin de ıslıklamakla alkışlamakla taraftarlık olunmuyor ? O zaman kimse taraftar olmasın,takımlar kendi aralarında oynasınlar sende buraya yorum yapma Fenerbahçe hakkında çünkü taraftar sadece ıslıklamak ve alkışlamak için vardır değil mi

Taraftarlık,yer ve zaman fark etmeden renklerine sahip çıkabilmek,takımla birlikte ağlayıp takımla birlikte gülmektir.Yeri geldiğin de sesi kısılana kadar bağırmak kimi zaman bağlı olduğun renkler için hayatını tehlikeye atmaktır.Islıklamak,alkışlamak değil sadece.Kimsenin kişiliğine şahsiyetine kötü laf etmek istediğim gibi eleştiririm takımı istediğim gibi de yüceltirim.Bu benim takımım ve o takımda yer alan hiç bir kimse benim takımımdan üstün değildir
    benim yazdıklarımdan onu anlamışsın ya bravo

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Adamlar öyle bir duruma gelmiş ki Aykut Kocaman > Fenerbahçe durumundalar adeta.Çıkıp bir Fenerli bile kendi hocasını eleştirse sen nasıl Fenerbahçelisin diyorlar.Aslında o kişilere sormak lazım ortada bu kadar yanlış şey var ama sen hala körü körüne savunuyorsun bu nasıl Fenerbahçelilik diye.Dün geceki süper kupa maçında bazı Fenerbahçeliler twitterda Falcao bizde olsa Aykut Kocaman solda oynatır diye makara yapıyor Birtakım konu ne olursa olsun bir şeyleri körü körüne savunan kesim dışında herkes görüyor Aykut Kocaman'ın hatalarını.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Adamlar öyle bir duruma gelmiş ki Aykut Kocaman > Fenerbahçe durumundalar adeta.Çıkıp bir Fenerli bile kendi hocasını eleştirse sen nasıl Fenerbahçelisin diyorlar.Aslında o kişilere sormak lazım ortada bu kadar yanlış şey var ama sen hala körü körüne savunuyorsun bu nasıl Fenerbahçelilik diye.Dün geceki süper kupa maçında bazı Fenerbahçeliler twitterda Falcao bizde olsa Aykut Kocaman solda oynatır diye makara yapıyor Birtakım konu ne olursa olsun bir şeyleri körü körüne savunan kesim dışında herkes görüyor Aykut Kocaman'ın hatalarını.
    Seninde bu fikir ayrılığını kullandığını ve alevlendirdiğini düşünüyorum. Eminim zevkde alıyorsundur o küçük düşüncelerinle

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Seninde bu fikir ayrılığını kullandığını ve alevlendirdiğini düşünüyorum. Eminim zevkde alıyorsundur o küçük düşüncelerinle
    Okuması zevkli tabi ki ama ortada bir yanlış var ve ben de bunu belirtiyorum.Küçük düşünceler diyerek muhteşem laf soktun yerin dibine girdim söylemeden geçemeyeceğim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de diyorum Fenerbahçe'li birinin eleştirildiği bir durumda bu arkadaş nerede kaldı.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Fm cm serisinden sonra kimsenin bir yeri kalkmadı
    Dediklerini yaparsak koyundan farkımız olmaz gol oldu sevin kaçırdı küfret kötü oynuyor yuhala ee? ne olacak bunun sonu bu mu? sen böyle mi seviyorsun futbolu? taraftarı olduğumuz takımı analiz de mi edemeyecez? bu bahsettiklerimiz ekonomik yönetim gibi problemler değil saha içersinde ki problemler adam gibi oynamayan bir takımı -senin anlayışınla-kim ne yapsın? izlerken ne oynadığımızı bilen biri var mı? pas oyunu diyip topu şişirmek nedir?

Alex benim için ve birçok fenerli için özel bir futbolcudur kırgınlığı düşüncelerini önemseriz kendisine haksızlık yapılmışsa arkasında dururuz fakat kimse de fenerbahçeden büyük değildir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla maç başlığı bile Aykut-Alex muharebe savaşına dönmüş. Sonuna kadar Alex arkadaş. Bu adam değil miydi Avrupa'da en çok gol atan oyuncumuz, Ligde gol kralı olan, asist kralı olan efsanemiz. Düzinelerce gol attı, bir çok maçı ipten aldı. Böyle bir anda silemezsiniz. Dünya bile 6 günde yaratılmış. Eğer kadroda düşünmüyorsanız herşeyin bir adabı usulü vardır. Olay Alex'in oynayıp oynamamasından çok ona yapılan saygısızlıktır. Ona yapılan saygısızlığın arkasında ne var, ne amaç ne maksad var o önemlidir. Bu olayında performans yaşlılık gibi şeylerden olduğunu sanmıyorum. Heykelini diktiğin adamı 3 paralık edemezsin. Eğer Alex bu şekilde linç edilirse taraftarda hesabını sorar bunun.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Valla maç başlığı bile Aykut-Alex muharebe savaşına dönmüş. Sonuna kadar Alex arkadaş. Bu adam değil miydi Avrupa'da en çok gol atan oyuncumuz, Ligde gol kralı olan, asist kralı olan efsanemiz. Düzinelerce gol attı, bir çok maçı ipten aldı. Böyle bir anda silemezsiniz. Dünya bile 6 günde yaratılmış. Eğer kadroda düşünmüyorsanız herşeyin bir adabı usulü vardır. Olay Alex'in oynayıp oynamamasından çok ona yapılan saygısızlıktır. Ona yapılan saygısızlığın arkasında ne var, ne amaç ne maksad var o önemlidir. Bu olayında performans yaşlılık gibi şeylerden olduğunu sanmıyorum. Heykelini diktiğin adamı 3 paralık edemezsin. Eğer Alex bu şekilde linç edilirse taraftarda hesabını sorar bunun.
    Alexe ne gibi bi saygısızlık yapılmıştır söyler misiniz
    Aykut hoca önceden Alex ile konuşup gereken açıklamaları yapmıştır
    asıl saygısızlığı Alex hocasına Kıskanc diyerek yapmıştır
    Futbolcular iyi olabilir ama ben taraftar olarak hocama kıskanç diyen birini kendini fenerbahçeden büyük gören birini istemem herkes yerini bilecek

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Alexe ne gibi bi saygısızlık yapılmıştır söyler misiniz
    Aykut hoca önceden Alex ile konuşup gereken açıklamaları yapmıştır
    asıl saygısızlığı Alex hocasına Kıskanc diyerek yapmıştır
    Futbolcular iyi olabilir ama ben taraftar olarak hocama kıskanç diyen birini kendini fenerbahçeden büyük gören birini istemem herkes yerini bilecek
    Alex öyle ya da böyle silinmeye çalışılıyor. İçin işine başkanda girdi. Olay ilk 11 e alınmama olayı değil. Aykut Kocaman ilk geldiği günde demişti Alex'siz F.Bahçe diye. Olay çok derinlerde. O nedenle bu konuda Alex'in arkasındayım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Alex - Kocaman konusunda haklı olan taraf Kocaman tarafıdır. Hiçbir futbolcunun patronuna "Kıskanç" deme hakkı yoktur. Cezası da kadro dışı kalmaktır.

Ama takım açısından Aykut Kocaman'ın gönderilmesi lazım. Kötü yönetiyor takımı.
    Last edited by Nedvedmania : 01.Eylül.2012 at 20:27
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Aygün'e yüzde yüz katılıyorum. Özellikle altını çizdiğim yere.

Fenerbahçe'nin menfaatlerini düşünüyorum diyordu Aykut Kocaman. Tek düşündüğünün F.Bahçe'nin menfaatleri olduğunu birçok basın toplantısında söylemişti. Lütfen F.Bahçe menfaatleri için istifa etsin.

Geçen gün bir anket yapılmış, %70 Kocaman gitsin, %30 Kocaman kalsın çıkmış. Kocaman en sonunda küfürler, hakaretler eşliğinde, ıslıklana ıslıklana gidecek bu kulüpten; en iyisi istifa etmesi.

Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek var mı? Krasic dünya çapında bir sağ açıktır, bu adamı solda oynatmak çılgınlıktır. Adam G.Antepspor maçında golden sonra bile hocaya söylemiş solda verimli olamadığını. Geçen sene Fatih Hoca Eboue'yi forvet arkası deniyordu (sene başındaki birkaç maçta), aynı onun yaptığı hatayı nasıl dile getirdiysek bugün de Kocaman'ın hatalarından bahsetmek zorundayız.

Kocaman'ın teknik-taktik hataları dağ olup taştı. Savunulacak hiçbir yanı kalmadı.

Aygün'ün dediği gibi Kocaman'ı eleştirmek de F.Bahçe düşmanlığı oldu. Bizim F.Bahçeliliğimizi kimse sorgulayamaz. Ben takımımın 4-5 senede bir Şampiyonlar Ligi'ne gitmesini istemiyorum, her sene gitmesini istiyorum. İki Şampiyonlar Ligi'ni Kocaman yedi hatalarıyla (Y.Boys ve Spartak).

Sonra Alex çıkıp kulübe vizyonsuz dedi mi kabahat oluyor. Zico'lardan, Aragones'lerden, dünya çapı hocalardan Kocaman'a kaldık. İsmail Kartal ve Ömerovic de cabası. Bu adamlar ne anlar futboldan Allah aşkına? "Geri dön, pas yap, rakibi oynatma, boş alan bırakma, adam al, şut çek" tarzı taktik veren adam bunlar. Zico gibi mükemmel bir hocayı bıraktık, yetmedi Aragones gibi bugünkü İspanya'yı şekillendiren adamı bıraktık. O zaman da diyordum, Aragones kalmalıydı ekibiyle diye. Zamanında Löw'ler, Hiddink'ler harcandı, Kocaman nasıl bu bu kadar durabiliyor, hayret doğrusu.

Olimpiyatlara gittik, rezil bir sonuçla döndük. Türk antrenörlerin başarısı ortada. Bu işi beceremeyen adamlara yol verilmesi lazım. Çıkıp motive etmekten başka işe yaramıyorlar. Futbolda da aynısı. Atletico Madrid dün Chelsea'yi sahadan sildi? Nasıl, Diego Simeone sayesinde. Adam öyle bir takım yarattı ki, orta sahanın, topun kontrolü tamamen Atletico'da. İnanılmaz bir takım savunması. Arda bile ne diyor? "Simeone taktik olarak beni çok geliştirdi". Arda Türkiye'dekinden 5 kat daha iyi futbol oynuyor, adamın kalitesi arttı.

Yabancı hoca getirip ona emanet edilmeli takım. Arthur Zico gibi bir cevher varken ne yazık ki bu adam harcandı. Aziz Yıldırım'ın keyfiyeti Zico'yu harcadı. Sonra Aragones gibi iyi bir hoca getirdi, doğru seçimdi yaşlı olmasına rağmen ama onun da eline berbat bir kadro verildi, hiçbir özgürlük tanınmadı. Orta sahaya Josico'yu koyduktan sonra Mourinho olsa kaç yazar?

Şu potansiyel doğru kullanılamıyor ya ona üzülüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Sen mi Fernandes mi demişler Alex'e

Oda : Fernandes demiş...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Sen mi Fernandes mi demişler Alex'e

Oda : Fernandes demiş...
    Alex'in bu tür sorulara bi kez 'ben' dediğini görmedim. Yanlış anlamayan ikisi farklı oyuncular zaten karşılaştırılması mantıksız da Alex'e sen mi ?Hüseyin Çimşir mi desen Hüseyin der.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Alex'in bu tür sorulara bi kez 'ben' dediğini görmedim. Yanlış anlamayan ikisi farklı oyuncular zaten karşılaştırılması mantıksız da Alex'e sen mi ?Hüseyin Çimşir mi desen Hüseyin der.
    Engin vur dedik öldürdün Hüseyin Çimşir nedir ya.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Akhisar mı ? Nerden bulmuş ki

Edit : Çakma imiş sanırım aşağılara doğru saçma cevapları var..
    Last edited by Kaka Leite : 03.Eylül.2012 at 09:33

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Volkan

Gökhan Yobo Egemen Hasan

Krasic Topal Meireles Stoch

Kuyt Sow

Krasic sakatken pek ala Aykut Kocaman'ın aşığı olduğu 4 3 3 de oynanabilir.
    Kuyt ve Stoch kanatlarda olmak şartıyla.Oralarda fantezi denemeden.

Bu kadronun iyi bir teknik ekip elinde bu ligi dağıtması lazım.
    Avrupa'da da cesur bir anlayış ve kendine güven ile finale kadar yolu açık bir kadro..
    Ama Aykut Kocaman bunu başarabilir mi inanın neredeyse hiç güvenim yok.

Aykut Kocaman'a verilen kadro imkanlar gerçekten klup tarihinde kimseye verilmedi heralde, bu kadar kaliteli yabancı ve yerli bir arada.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Alex'e bi kere sen mi ben mi diye sormuştum cevap vermedi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oynatsa suç ki manevi oğlu denebilecek kadar eleştirilir, oynatmasa yine suç.

Doğrudur ya da yanlıştır, bir şeyler deniyor. Senelerdir benzer şekilde oynuyoruz, ne geçti elimize? Anlamadığım neden yapılan her hareketin ardında art niyet aranıyor? Eğer her yapılana olumsuz manada eleştiri hatta eleştiriden de öte hakarete veren tepkiler veriliyorsa orada art niyet vardır.

Niye taraf seçmek durumundayız, ben Aykut Kocaman senelerdir bu takımda kalmalı derken Alex'ten nefret mi etmeliyim ya da Alex nasıl kadro dışı kalır deyip Aykut Kocaman'dan niye nefret edeyim.

Ben Alex'i de seviyorum, Aykut Kocaman'ı da. Hoca istediği zaman oyuncuyu kullanabilir, istediğini deneyebilir, yarın Salih oynar belki ama biz çıkarız niye Cristian'ı oynatmıyor deriz oysa ki 2 hafta önce Salih neden alındı oynamayacaksa demişizdir.

Yanlışlar eleştirilir, hadler aşılmadıkça ama bir insanın her hareketi de yanlış olamaz. Hoca gitsin diye takımın kötü sonuç almasını istemek hiç aklımın almadığı bir şey, korkuyorum ki 17'de 16 Aykut hoca ile oldu dememek için biz şike yaptık deme seviyesine de gelecek bu zihniyet, yakındır.

Ha maça gelirsek, Kuyt kanada hapsedilmezse atacağı gol ya da goller olacaktır ve bu sebeple kazanırız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Oynatsa suç ki manevi oğlu denebilecek kadar eleştirilir, oynatmasa yine suç.

Doğrudur ya da yanlıştır, bir şeyler deniyor. Senelerdir benzer şekilde oynuyoruz, ne geçti elimize? Anlamadığım neden yapılan her hareketin ardında art niyet aranıyor? Eğer her yapılana olumsuz manada eleştiri hatta eleştiriden de öte hakarete veren tepkiler veriliyorsa orada art niyet vardır.

Niye taraf seçmek durumundayız, ben Aykut Kocaman senelerdir bu takımda kalmalı derken Alex'ten nefret mi etmeliyim ya da Alex nasıl kadro dışı kalır deyip Aykut Kocaman'dan niye nefret edeyim.

Ben Alex'i de seviyorum, Aykut Kocaman'ı da. Hoca istediği zaman oyuncuyu kullanabilir, istediğini deneyebilir, yarın Salih oynar belki ama biz çıkarız niye Cristian'ı oynatmıyor deriz oysa ki 2 hafta önce Salih neden alındı oynamayacaksa demişizdir.

Yanlışlar eleştirilir, hadler aşılmadıkça ama bir insanın her hareketi de yanlış olamaz. Hoca gitsin diye takımın kötü sonuç almasını istemek hiç aklımın almadığı bir şey, korkuyorum ki 17'de 16 Aykut hoca ile oldu dememek için biz şike yaptık deme seviyesine de gelecek bu zihniyet, yakındır.

Ha maça gelirsek, Kuyt kanada hapsedilmezse atacağı gol ya da goller olacaktır ve bu sebeple kazanırız.
    Eleştirilen nokta niye Cristian'ı kadroya almadığı değil Aykut Kocaman'ın kendi içinde tutarsızlığı, dengesizliği.
    Bu zamana kadar en gözde oyuncularından birini, spartak maçında oyuna kurtarıcı olarak aldığı ismi şimdi kadro dışı bırakması biraz tuhaf değil mi ?
    Cristian bence iyi bir oyuncu değil sözleşme uzatılmaması gerekirdi orası ayrı konu.
    Keza Bienvenü öyle, rusyada kurtarıcı olarak sahaya sürülüyor o zamana kadar hiç kadroya girememiş hazırlık maçında dahi oynamamış ve sonrasında yine giremiyor.
    Kendi deyimiyle klup tarihinin en önemli maçlarından birine böyle mi hazırlanıyor Aykut hoca diye sorası geliyo insanın.
    O maça tüm hazırlığını yapmış, sistemini oturtmuş deneyeceği şeyleri denemiş kendinden emin şekilde çıkması gerekiyordu.

Taraf seçmek diye birşey olmaz Alex konusu çok küçük bir konu Aykut Kocaman yönetimi için, ama Alex suçlu olduğu için birden Aykut hoca değerli hale geldi.
    Alex olayı patlak vermeden önce de eleştriliyordu Aykut hoca futbol konusunda yaptıkları ile.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman'ı eleştirmek başka insanları ikna etmek için hakaretler etmek başka. Ettiğin hakaretler orada duruyor. Kimse senin Fenerbahçe'liliğine karışamaz da sen niye milletin Aykut Kocaman saygısına karışıyorsun?

Mesaj Yetkileri