Sayfa 247 / 447 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347 ... SonSon
7,381 ile 7,410 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Alex'in bu tür sorulara bi kez 'ben' dediğini görmedim. Yanlış anlamayan ikisi farklı oyuncular zaten karşılaştırılması mantıksız da Alex'e sen mi ?Hüseyin Çimşir mi desen Hüseyin der.
    Engin vur dedik öldürdün Hüseyin Çimşir nedir ya.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Adamlar öyle bir duruma gelmiş ki Aykut Kocaman > Fenerbahçe durumundalar adeta.Çıkıp bir Fenerli bile kendi hocasını eleştirse sen nasıl Fenerbahçelisin diyorlar.Aslında o kişilere sormak lazım ortada bu kadar yanlış şey var ama sen hala körü körüne savunuyorsun bu nasıl Fenerbahçelilik diye.Dün geceki süper kupa maçında bazı Fenerbahçeliler twitterda Falcao bizde olsa Aykut Kocaman solda oynatır diye makara yapıyor Birtakım konu ne olursa olsun bir şeyleri körü körüne savunan kesim dışında herkes görüyor Aykut Kocaman'ın hatalarını.
    Ben de diyorum Fenerbahçe'li birinin eleştirildiği bir durumda bu arkadaş nerede kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Valla maç başlığı bile Aykut-Alex muharebe savaşına dönmüş. Sonuna kadar Alex arkadaş. Bu adam değil miydi Avrupa'da en çok gol atan oyuncumuz, Ligde gol kralı olan, asist kralı olan efsanemiz. Düzinelerce gol attı, bir çok maçı ipten aldı. Böyle bir anda silemezsiniz. Dünya bile 6 günde yaratılmış. Eğer kadroda düşünmüyorsanız herşeyin bir adabı usulü vardır. Olay Alex'in oynayıp oynamamasından çok ona yapılan saygısızlıktır. Ona yapılan saygısızlığın arkasında ne var, ne amaç ne maksad var o önemlidir. Bu olayında performans yaşlılık gibi şeylerden olduğunu sanmıyorum. Heykelini diktiğin adamı 3 paralık edemezsin. Eğer Alex bu şekilde linç edilirse taraftarda hesabını sorar bunun.
    Alexe ne gibi bi saygısızlık yapılmıştır söyler misiniz
    Aykut hoca önceden Alex ile konuşup gereken açıklamaları yapmıştır
    asıl saygısızlığı Alex hocasına Kıskanc diyerek yapmıştır
    Futbolcular iyi olabilir ama ben taraftar olarak hocama kıskanç diyen birini kendini fenerbahçeden büyük gören birini istemem herkes yerini bilecek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Alex - Kocaman konusunda haklı olan taraf Kocaman tarafıdır. Hiçbir futbolcunun patronuna "Kıskanç" deme hakkı yoktur. Cezası da kadro dışı kalmaktır.

Ama takım açısından Aykut Kocaman'ın gönderilmesi lazım. Kötü yönetiyor takımı.
    Last edited by Nedvedmania : 01.Eylül.2012 at 20:27
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Adamlar öyle bir duruma gelmiş ki Aykut Kocaman > Fenerbahçe durumundalar adeta.Çıkıp bir Fenerli bile kendi hocasını eleştirse sen nasıl Fenerbahçelisin diyorlar.Aslında o kişilere sormak lazım ortada bu kadar yanlış şey var ama sen hala körü körüne savunuyorsun bu nasıl Fenerbahçelilik diye.Dün geceki süper kupa maçında bazı Fenerbahçeliler twitterda Falcao bizde olsa Aykut Kocaman solda oynatır diye makara yapıyor Birtakım konu ne olursa olsun bir şeyleri körü körüne savunan kesim dışında herkes görüyor Aykut Kocaman'ın hatalarını.
    Aygün'e yüzde yüz katılıyorum. Özellikle altını çizdiğim yere.

Fenerbahçe'nin menfaatlerini düşünüyorum diyordu Aykut Kocaman. Tek düşündüğünün F.Bahçe'nin menfaatleri olduğunu birçok basın toplantısında söylemişti. Lütfen F.Bahçe menfaatleri için istifa etsin.

Geçen gün bir anket yapılmış, %70 Kocaman gitsin, %30 Kocaman kalsın çıkmış. Kocaman en sonunda küfürler, hakaretler eşliğinde, ıslıklana ıslıklana gidecek bu kulüpten; en iyisi istifa etmesi.

Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek var mı? Krasic dünya çapında bir sağ açıktır, bu adamı solda oynatmak çılgınlıktır. Adam G.Antepspor maçında golden sonra bile hocaya söylemiş solda verimli olamadığını. Geçen sene Fatih Hoca Eboue'yi forvet arkası deniyordu (sene başındaki birkaç maçta), aynı onun yaptığı hatayı nasıl dile getirdiysek bugün de Kocaman'ın hatalarından bahsetmek zorundayız.

Kocaman'ın teknik-taktik hataları dağ olup taştı. Savunulacak hiçbir yanı kalmadı.

Aygün'ün dediği gibi Kocaman'ı eleştirmek de F.Bahçe düşmanlığı oldu. Bizim F.Bahçeliliğimizi kimse sorgulayamaz. Ben takımımın 4-5 senede bir Şampiyonlar Ligi'ne gitmesini istemiyorum, her sene gitmesini istiyorum. İki Şampiyonlar Ligi'ni Kocaman yedi hatalarıyla (Y.Boys ve Spartak).

Sonra Alex çıkıp kulübe vizyonsuz dedi mi kabahat oluyor. Zico'lardan, Aragones'lerden, dünya çapı hocalardan Kocaman'a kaldık. İsmail Kartal ve Ömerovic de cabası. Bu adamlar ne anlar futboldan Allah aşkına? "Geri dön, pas yap, rakibi oynatma, boş alan bırakma, adam al, şut çek" tarzı taktik veren adam bunlar. Zico gibi mükemmel bir hocayı bıraktık, yetmedi Aragones gibi bugünkü İspanya'yı şekillendiren adamı bıraktık. O zaman da diyordum, Aragones kalmalıydı ekibiyle diye. Zamanında Löw'ler, Hiddink'ler harcandı, Kocaman nasıl bu bu kadar durabiliyor, hayret doğrusu.

Olimpiyatlara gittik, rezil bir sonuçla döndük. Türk antrenörlerin başarısı ortada. Bu işi beceremeyen adamlara yol verilmesi lazım. Çıkıp motive etmekten başka işe yaramıyorlar. Futbolda da aynısı. Atletico Madrid dün Chelsea'yi sahadan sildi? Nasıl, Diego Simeone sayesinde. Adam öyle bir takım yarattı ki, orta sahanın, topun kontrolü tamamen Atletico'da. İnanılmaz bir takım savunması. Arda bile ne diyor? "Simeone taktik olarak beni çok geliştirdi". Arda Türkiye'dekinden 5 kat daha iyi futbol oynuyor, adamın kalitesi arttı.

Yabancı hoca getirip ona emanet edilmeli takım. Arthur Zico gibi bir cevher varken ne yazık ki bu adam harcandı. Aziz Yıldırım'ın keyfiyeti Zico'yu harcadı. Sonra Aragones gibi iyi bir hoca getirdi, doğru seçimdi yaşlı olmasına rağmen ama onun da eline berbat bir kadro verildi, hiçbir özgürlük tanınmadı. Orta sahaya Josico'yu koyduktan sonra Mourinho olsa kaç yazar?

Şu potansiyel doğru kullanılamıyor ya ona üzülüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oynatsa suç ki manevi oğlu denebilecek kadar eleştirilir, oynatmasa yine suç.

Doğrudur ya da yanlıştır, bir şeyler deniyor. Senelerdir benzer şekilde oynuyoruz, ne geçti elimize? Anlamadığım neden yapılan her hareketin ardında art niyet aranıyor? Eğer her yapılana olumsuz manada eleştiri hatta eleştiriden de öte hakarete veren tepkiler veriliyorsa orada art niyet vardır.

Niye taraf seçmek durumundayız, ben Aykut Kocaman senelerdir bu takımda kalmalı derken Alex'ten nefret mi etmeliyim ya da Alex nasıl kadro dışı kalır deyip Aykut Kocaman'dan niye nefret edeyim.

Ben Alex'i de seviyorum, Aykut Kocaman'ı da. Hoca istediği zaman oyuncuyu kullanabilir, istediğini deneyebilir, yarın Salih oynar belki ama biz çıkarız niye Cristian'ı oynatmıyor deriz oysa ki 2 hafta önce Salih neden alındı oynamayacaksa demişizdir.

Yanlışlar eleştirilir, hadler aşılmadıkça ama bir insanın her hareketi de yanlış olamaz. Hoca gitsin diye takımın kötü sonuç almasını istemek hiç aklımın almadığı bir şey, korkuyorum ki 17'de 16 Aykut hoca ile oldu dememek için biz şike yaptık deme seviyesine de gelecek bu zihniyet, yakındır.

Ha maça gelirsek, Kuyt kanada hapsedilmezse atacağı gol ya da goller olacaktır ve bu sebeple kazanırız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman'ı eleştirmek başka insanları ikna etmek için hakaretler etmek başka. Ettiğin hakaretler orada duruyor. Kimse senin Fenerbahçe'liliğine karışamaz da sen niye milletin Aykut Kocaman saygısına karışıyorsun?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

@egowich
    Aykut Kocaman Fenerbahçe camiası büyük oranda da yönetimindeki Fatih Terim kompleksidir.
    Onlardan çıkıyor bizim niye efsane hocamız olmasın mantığı hakim.
    Ayrıca Aziz Yıldırım tarafından her dediği yerine getirelecek sorgulanmayacak bir isim, Aziz Yıldırım bu yüzden tutuyor onu görevde.
    Zico'nun yardımcısı Ali Yıldırım'ı soyunma odasına almadı adamın bileti kesildi sene sonunda.
    Bir kısım taraftarda efsanemiz çok iyi insan çok iyi Fenerbahçe li adam gibi adam diyerek Aykut Kocaman'ı destekliyor.
    Bunlar Fenerbahçe antrenörü olmaya yeter vasıflar değil ne yazık ki.
    Bende Aykut Kocaman istifa etmezse küfür ıslık ve çirkin olaylarla ile ayrılacağını düşünüyorum, en geç 1 sene içinde gerçekleşecek bu ayrılık.
    Aziz Yıldırım bu kadar arkasında durmaya devam ederse o da koltuğundan olur, ki kendisi zaten gerileme dönemi içinde başarı durumu artık sorgulanmaya başladı.( ben geçen sene bireysel olarak elimden geldiğince destek oldum taraftar olarak arksındaydık adliye silivri cağlayan metris aziz yıldırım mualifi değilim)
    Galatasaray'ın olası bir başarılı 2 yıl geçirmesi halinde bu sesler daha da artacak.

Değindiğin noktalar çok doğru ancak bence Aragones çok büyük bir hata idi yaşı ve heycanını kaybetmiş olması sebebiyle.
    Şimdi Aragones dedin diye Aykut hocayı savunanlar sen Aragonesi mi beğeniyorsun sana o layık o zaman şöyleydi ne kadar kötü hocaydı böyleydi gibi şeylerle gelcekler.
    Nedense yazıların tümünü okumaktansa cımbızla çekip cevap veriyorlar.
    Aykut hocayı eleştirdikçe Alex konusunda napcaktı burası Fenerbahçe kimse büyük değil falana döküyolar işi.Oysa Alex konusu sorunların çok ufak bir bölümü, ki bu konuda haklı da olabilir her ne kadar kendisinin sebebiyet verdiğini düşünsem de.

Adamın yaptığı hatalar verdiği kararlar candan bezdirdi artık yazmaktan bıktım.Oyun anlayışı, oyuncu tercihleri, kenardaki negatif enerjisi, oyuncu ilişkileri, yıldızları yönetememesi, sabit fikirliliği vs..
    Kredisinden gün be gün yiyor..
    Kendisinin en büyük destekçisi Galatasaray taraftarı aslında, günlük hayatta hangi Galatasaray'lı ile konuşsam Aykut hoca nın uzun yıllar başımızda kalması için dua ediyor.
    Vahameti açıklamaya yeter de artar bile.
    Last edited by GebzeLi1907 : 01.Eylül.2012 at 21:04

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman'ın kişiliğini tartışmak bize düşmez ama iyi bir teknik adam olmadığı kesin.Ne kadar düzgün biri olursanız olun , iyi futbol oynamadan taraftarı memnun etmek mümkün değil.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Oynatsa suç ki manevi oğlu denebilecek kadar eleştirilir, oynatmasa yine suç.

Doğrudur ya da yanlıştır, bir şeyler deniyor. Senelerdir benzer şekilde oynuyoruz, ne geçti elimize? Anlamadığım neden yapılan her hareketin ardında art niyet aranıyor? Eğer her yapılana olumsuz manada eleştiri hatta eleştiriden de öte hakarete veren tepkiler veriliyorsa orada art niyet vardır.

Niye taraf seçmek durumundayız, ben Aykut Kocaman senelerdir bu takımda kalmalı derken Alex'ten nefret mi etmeliyim ya da Alex nasıl kadro dışı kalır deyip Aykut Kocaman'dan niye nefret edeyim.

Ben Alex'i de seviyorum, Aykut Kocaman'ı da. Hoca istediği zaman oyuncuyu kullanabilir, istediğini deneyebilir, yarın Salih oynar belki ama biz çıkarız niye Cristian'ı oynatmıyor deriz oysa ki 2 hafta önce Salih neden alındı oynamayacaksa demişizdir.

Yanlışlar eleştirilir, hadler aşılmadıkça ama bir insanın her hareketi de yanlış olamaz. Hoca gitsin diye takımın kötü sonuç almasını istemek hiç aklımın almadığı bir şey, korkuyorum ki 17'de 16 Aykut hoca ile oldu dememek için biz şike yaptık deme seviyesine de gelecek bu zihniyet, yakındır.

Ha maça gelirsek, Kuyt kanada hapsedilmezse atacağı gol ya da goller olacaktır ve bu sebeple kazanırız.
    Eleştirilen nokta niye Cristian'ı kadroya almadığı değil Aykut Kocaman'ın kendi içinde tutarsızlığı, dengesizliği.
    Bu zamana kadar en gözde oyuncularından birini, spartak maçında oyuna kurtarıcı olarak aldığı ismi şimdi kadro dışı bırakması biraz tuhaf değil mi ?
    Cristian bence iyi bir oyuncu değil sözleşme uzatılmaması gerekirdi orası ayrı konu.
    Keza Bienvenü öyle, rusyada kurtarıcı olarak sahaya sürülüyor o zamana kadar hiç kadroya girememiş hazırlık maçında dahi oynamamış ve sonrasında yine giremiyor.
    Kendi deyimiyle klup tarihinin en önemli maçlarından birine böyle mi hazırlanıyor Aykut hoca diye sorası geliyo insanın.
    O maça tüm hazırlığını yapmış, sistemini oturtmuş deneyeceği şeyleri denemiş kendinden emin şekilde çıkması gerekiyordu.

Taraf seçmek diye birşey olmaz Alex konusu çok küçük bir konu Aykut Kocaman yönetimi için, ama Alex suçlu olduğu için birden Aykut hoca değerli hale geldi.
    Alex olayı patlak vermeden önce de eleştriliyordu Aykut hoca futbol konusunda yaptıkları ile.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

yerlerinin şu an en iyi şekilde dolacağını bilsem, hem alex'in, hem aykut hoca'nın, hem de yönetimin gitmesini isterdim...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

aykut kocaman ve alex için bi konu mu açılsa ne her konuyu açtığımızda bu muhabbeti görmekten sıkıldım bıkkınlık geldi ıyk geldi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Aykut Kocaman'ı eleştirmek başka insanları ikna etmek için hakaretler etmek başka. Ettiğin hakaretler orada duruyor. Kimse senin Fenerbahçe'liliğine karışamaz da sen niye milletin Aykut Kocaman saygısına karışıyorsun?
    heh işte bu. günlerdir bunu diyorum ya eleştirin de hakaret niye ??
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Alexe ne gibi bi saygısızlık yapılmıştır söyler misiniz
    Aykut hoca önceden Alex ile konuşup gereken açıklamaları yapmıştır
    asıl saygısızlığı Alex hocasına Kıskanc diyerek yapmıştır
    Futbolcular iyi olabilir ama ben taraftar olarak hocama kıskanç diyen birini kendini fenerbahçeden büyük gören birini istemem herkes yerini bilecek
    Alex öyle ya da böyle silinmeye çalışılıyor. İçin işine başkanda girdi. Olay ilk 11 e alınmama olayı değil. Aykut Kocaman ilk geldiği günde demişti Alex'siz F.Bahçe diye. Olay çok derinlerde. O nedenle bu konuda Alex'in arkasındayım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Olur mu yahu, Baroni Aykut Kocaman'ın manevi oğlu, şimdi Alex ile koşuyor diye kesik yemesin takımdan, kadro dışı kalır mı acaba o da?
    3 gün önce yazmıştın abi gerçekten oldu kadro dışı kalmasının sebebi de aynı mı acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

alex 2015e kadar kontrat yapma isteginde ama sanirim FB yonetimi tarafindan boyle istenmiyor. onlar da hakli cunku oynamadigi surece rahatsizlik yaratan ve yasi da belli bir seviyeye geldigi icin yedek kalmasi asikar bir oyuncuya boyle uzun bir kontrat oneremezsin. ben de uzuluyorum sahsen alexin dustugu duruma ama sartlari zorlamamali o da, her guzel seyin sona erdigi bir gun var. sanirim o gun fazla uzak degil. taraflar birbirini daha fazla yipratmadan cozum yoluna gidilmeli bence. devre arasini falan beklersek bu is obur sezona bile sirayet eder. cunku biliyorum ki alex kalirsa yine ilk 11e girecek performansi gosterir ve sezonu burda bitirir, FB de istedigi devrimi yapamaz. tabi bu devrim olur mu, ondan emin degilim :] bu bir kisir dongu ve 2 yildir bunu yasiyoruz camia olarak maalesef. keske geldigi yasta olsaydi alex, bi 8 yil daha izleyebilseydik kendisini. yedek kalmayi problem etmeyecekse bu sezon da bizimle olmasini cok isterim. klubede de olsa takima katki verebilecek bir isim, aykut kocaman oyle bir kozun yaninda olmasini herkesten cok istiyordur eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    3 gün önce yazmıştın abi gerçekten oldu kadro dışı kalmasının sebebi de aynı mı acaba ?
    aykut hoca bu forumu takip ediyo hanginiz aykutsunuz olm

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Twıtterda bı abımız guzel yazmıs bıraz karısık ama ; Krasıcı oynatmıyor - hazır degıl - madem aldın oynasın - oynar sakatlanır - sakat adamı almıssınız - yıne mı Baronı var - ee baronı yok - Salıh oynasın kendı kalesıne gol atsın - oynar hata yapar Fener'ın topcusu degıl - baskan cıksın yeterkı - baskan ıstıfa - stajyer zıco bunu mu buldunuz - ı love you zıco - alex alex oyna bıraz yuhhh - ı love you alex

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Twıtterda bı abımız guzel yazmıs bıraz karısık ama ; Krasıcı oynatmıyor - hazır degıl - madem aldın oynasın - oynar sakatlanır - sakat adamı almıssınız - yıne mı Baronı var - ee baronı yok - Salıh oynasın kendı kalesıne gol atsın - oynar hata yapar Fener'ın topcusu degıl - baskan cıksın yeterkı - baskan ıstıfa - stajyer zıco bunu mu buldunuz - ı love you zıco - alex alex oyna bıraz yuhhh - ı love you alex
    Hepsinin toplamı herkesi memnun edemezsin

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

4 yıl çalıştığı Fenerbahçe'de 2 şampiyonluk elde eden Christoph Daum, Aykut Kocaman'ın "Alex artık yaşlandı" gerekçesiyle Brezilyalı oyuncusuz bir takım kurma planını da değerlendirdi. Daum şunları söyledi: "Futbolda sorulması gereken soru yaş değil; kalite ve performans. Kaliteli olmayan ama genç olan çok sayıda oyuncu tanıyorum. 'Yaşlanıyor' derken neyi kastediyor? 'Yaşlı' oyuncular bir takım için vazgeçilmez olabilir.
    daum sonuna kadar hakli.. türkiyede bu mentalitenin degismesi lazim manchester giggsi 40 yasina geldi hala oynatiyor italyanlar tottiyi buffonu tereddüt etmeden hala oynatiyor cünkü adamlarin performanslari hala üst seviyede ama türkiyede bir oyuncu 32 sini devirdimi o oyuncuya yasli gözüyle bakiliyor.. biz laf anlatamiyoruz burdaki kocaman fanatiklerine elinde alex gibi bir adam varsa ve performansi hala üst seviyedeyse niye onu kullanmak yerine harciyorsun? spartak maclarinda alexle baslasaydi belkide turu gecmistik 2. macta sonradan oyuna girdiginde gösterdi ki hala bu takimi sirtlayabilir.. ancak su olur orta sahanda topu ileriye tasiyabilen 2-3 oyuncun olurda alex ten vazgecersin ama oda yok o halde takimin kaderiyle oynamaya lüzum yok koy alexi kenardan izle zaten 2 senedir izlemekten baska yaptigin birsey yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Fenerbahçe'nin UEFA maçları Star veya Ntv'den verilecekmiş.Kesin bir bilgi yok henüz ama öyle bir muhabbet var.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Fenerbahçe'nin UEFA maçları Star veya Ntv'den verilecekmiş.Kesin bir bilgi yok henüz ama öyle bir muhabbet var.
    Ben sana söyleyeyim kesin : ) Eğer herhangi bir değişiklik olmadıysa tek takım bulunduğundan otomatikman o maç şifresiz verilir. Eğer 2 takım olsaydı biri şifreli diğeri şifresiz maç maç değişmeli olurdu.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Christoph Daum: "Aykut Kocaman ile iyi ilişkiler kurabilmek için her şeyi denedim. Ancak maalesef hiç bir zaman kendisiyle iyi ilişkiler kuramadım."
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Daum'a ne oluyor onu anlamadım.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Daum'a ne oluyor onu anlamadım.
    röportaj yapmislar kendisiyle oda sorulan sorulari cevaplamis haliyle.. aykut kocamanla problemi varsa ne desin problemim yoktu cok iyi anlasiyorduk mu desin? daum acik sözlü birisi..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şimdi gündeme gelmesi de garip, sırf Aykut Kocaman'ı eleştirecek nasılsa, biz de bunu haber yaparız, nasılsa Aykut'a sallamak için bekleyenler çok, ilgi çekeriz mantığıyla yapılmış bir röportaj bence.

Geçen sene Fenerbahçe'yi karıştırmak için bu kadar uğraşılmamıştı be...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aykut Kocaman'ı eleştirmek için Daum'dan medet ummaya gerek yok. Sokakta tanımadığım bir adam herhangi birisine eleştiri yapsa ben Daum'un yaptığından daha çok dikkate değer bulurum bunu.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

mumkunse daum konusulmasin, mide bulandiriyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

daum ne yaptida adamdan bu kadar nefret ediyorsunuz? 2 sene üst üste sampiyon oldu 3. sezon nasil kacirdigini zaten hepimiz biliyoruz.. 2010 da ki son macta kacan sampiyonlukta da ayni moskova maci gibi top kaleye girmeyince kacirdik.. daum aykut kocamana en kötü haliyle bile 10 basar daum taktik dehasidir en kötü futbolcudan bile yararlanmasini bilir ümit özat örnegi var tuncay örnegi var forvette cok kötü oynarken tuncaydan sol kanat ümit özattan sol bek yaratti.. aykut kocaman bunlarin hicbirini yapamaz.

Mesaj Yetkileri