Sayfa 26 / 32 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Biliyorum Emre bu sezon bazı sakatlıklar yaşadı dönüşleride hiç öyle sancılı olmadı gayet iyi toparladı kendisini 15+ olsun demiyorum bende 12 civarı diyorum geçmişe bakarak, 5 çok az.
    injury pronenes için de 16 ye indirlmeli diye düşünüyorum geçen sezon öyle zırt pırt sakatlanan bi Emre yoktu neticede, ki 16 zaten yüksekte bi rakam bu sakatlanmayacak oyuncu anlamına gelmez ortalama üstünde sakatlanma potansiyeli taşır oyunda Emre bu rakamla..

hafif sakatlıklar geçirmiş olabilir. ama "12" değeri hiç de az veya normal bir değer değil emre için. yani bazı özellikleri biraz abartıyoruz. hiç sakatlanmayan adama o zaman 20 üzerinden 25 falan vermek gerekir. standardın üstünde bir değer, "12".. peki emre standardın üstünde bir sağlığa sahip mi? BENCE hayır..

edit: bak mesela natural fitness ı 11-12-13 olan adamların ufak bir listesi;

Lionel Messi
    Fernando Torres
    Sulley Muntari
    Franck Ribery
    Adrian Mutu
    De Rossi
    Agüero
    Robben

anlatmak istediğim, istediğin "natural fitness:12" değeri standardın üstünde bir değer. hele ki emre b. için fazlaca olur bence..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    hafif sakatlıklar geçirmiş olabilir. ama "12" değeri hiç de az veya normal bir değer değil emre için. yani bazı özellikleri biraz abartıyoruz. hiç sakatlanmayan adama o zaman 20 üzerinden 25 falan vermek gerekir. standardın üstünde bir değer, "12".. peki emre standardın üstünde bir sağlığa sahip mi? BENCE hayır..
    5 te çok düşük tekrar söylüyorum.
    Emre'nin zaten çok hırslı, azimli biri olması Fenerbahçe'de gelir yatar hep sakat birisi sakatlıktan kurtulmaz vs yorumları onun sakatlığında psikolojik olarak ters tepkiyle daha iyi daha çabuk dönmesini, daha iyi çalışmasını sağlıyor.Newcastle yada İnter'dekinden farklı olduğu kesin bu konuda.
    E bunu oyunada yansıtmak gerek bence elimizde en yakın geçen sezon gibi değerlendirebileceğimiz bi performans söz konusuyken..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Lionel Messi
    Fernando Torres
    Sulley Muntari
    Franck Ribery
    Adrian Mutu
    De Rossi
    Agüero
    Robben

anlatmak istediğim, istediğin "natural fitness:12" değeri standardın üstünde bir değer. hele ki emre b. için fazlaca olur bence..
    en kötü 10 dur Emre için o zaman 12 biraz fazla iyimser olursa bile 5 de çok acımasızdır bana göre..

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Lionel Messi
    Fernando Torres
    Sulley Muntari
    Franck Ribery
    Adrian Mutu
    De Rossi
    Agüero
    Robben

Robben Emre'den daha beter sakatlık konusunda..Emre gecen sezon ciddi sakatlık gecirmedi..Özellikle 2.devre nerdeyse her mac oynadı takımın en iyisiydi..
    Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

torreste öyle gecen yıl sürekli sakatlandı messi ribery gibi oyuncuların degeri cok az demekki yahu 5 diyoruz örnegin defans oyuncularının bitiriciligi 5 falan oluyo felaket yani.bu özellikte 5 vermek az bence emre için 9-12 arası her deger normal dedirtir bana
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by sananes View Post
    torreste öyle gecen yıl sürekli sakatlandı messi ribery gibi oyuncuların degeri cok az demekki yahu 5 diyoruz örnegin defans oyuncularının bitiriciligi 5 falan oluyo felaket yani.bu özellikte 5 vermek az bence emre için 9-12 arası her deger normal dedirtir bana
    işte bu anlatmaya çalıştığım, siz herşeyi az buluyorsunuz. defans oyuncusuna min 9 finishing verirsen ne olur biliyor musun? felaket..

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    @ 2pac;

robben in injury proneness i "16" zaten. senin dediğin bu. natural fitness ayrı birşey, yukarıdaki mesajlara bak istersen

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Natural fitness yoğun tempoda maçtan maça kondüsyonunu ne kadar koruyabildiği demektir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Natural fitness yoğun tempoda maçtan maça kondüsyonunu ne kadar koruyabildiği demektir.
    Natural Fitness (Sağlık)
    Oyuncunun ne kadar sağlıklı olduğu. Sakat olduğu veya antrenman yapmadığı dönemlerde oyuncunun ne kadar zinde olduğu. Sağlıklı oyuncular, sakatlıktan çabuk çıkar ve yaşlandığında daha uzun süre zinde kalırlar.

Yazmakta buna göre konuşursam Emre için 5 değeri çok az sizin dediğiniz içinde çok az ki ben sizin dediğinizi daha iyi anlıyorum çünkü Fenerbahçe ile oynarken Emre en zayıf kondisyon gösteren oyuncu bir maçtan diğerine geçerken, diğer oyuncular %95 civarlarında ise emre 88 87 gibi rakamlarla başlıyo maça ve bu arttırılmalı bence
    Ayrıca Consistency ninde 3 puan arttırılması düşüncesindeyim 11 çok düşük 14 15 civarları Emre ye uygun bence.
    İnjury p. nin 16 ya düşmesi gerekiyor 18 de fazla Emre geçen sezon öyle zırt pırt sakatlanan sakatlanacak bi izlenim vermedi..
    Ve staminanında minumum 14 optimum 15 olması gerektiğini düşünüyorum..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post

Yazmakta buna göre konuşursam Emre için 5 değeri çok az sizin dediğiniz içinde çok az ki ben sizin dediğinizi daha iyi anlıyorum çünkü Fenerbahçe ile oynarken Emre en zayıf kondisyon gösteren oyuncu bir maçtan diğerine geçerken, diğer oyuncular %95 civarlarında ise emre 88 87 gibi rakamlarla başlıyo maça ve bu arttırılmalı bence
    Ayrıca Consistency ninde 3 puan arttırılması düşüncesindeyim 11 çok düşük 14 15 civarları Emre ye uygun bence.
    İnjury p. nin 16 ya düşmesi gerekiyor 18 de fazla Emre geçen sezon öyle zırt pırt sakatlanan sakatlanacak bi izlenim vermedi..
    Ve staminanında minumum 14 optimum 15 olması gerektiğini düşünüyorum..
    Hayır öyle değil.
    Antrenman ve fiziğini koruma performansı ile alakalı.
    Maçtan maça çalışarak kondüsyonunu kazanmayı bilen oyuncu zaten sakatlıktan sonra da çabuk kondüsyon toparlar.

Yine söylüyorum maçtan maça kondüsyonu koruma ve antrenman performansı ile dengeleme becerisi.Bunun kıstası fikstür ilerledikçe maçtan maça oyundan daha da önce düşmeye başlamasıdır.

Emre maç sonlarını pek kaldırabilen bir oyuncu değil, o yüzden bunu beklememelisiniz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    FM2008'de heading'i 19 olan Semih FM'2009'da 16'ya düştü. Neden? Çünkü bitiriciliği ve diğer özellikleri yükseldi. Onlar yükselmişken heading'in 19 kalması mümkün değildi. Tutmuş penaltısına 16 vermişsiniz. Bu çocuk hayatında bir kere penaltı kullandı, o da hırvatistan maçı. Başka resmi maçlarda kullandığı penaltı yok. Maksat profil kabarsın başka bir neden yok... Penaltısını 7-8'e düşürün, gerçek özelliklerinin hakkını verin...
    Semih'in kafa vuruslari FM 2008'in ilk ciktigi gunlerde 13 idi. Ocak ayindaki yamada 12 yapilmis.

Yazinizin geri kalanina gelince...

Arda dunyanin en iyi 30 sol kanat oyuncusu icinde.
    Gokhan dunyanin en iyi 50 sag bek oyuncusu icinde.
    Semih ise dunyanin en iyi 100 forvet oyuncusu icinde.

Ustlerindeki ve etraflarindaki oyunculara bakinca, gayet makul seviyeler geliyor bana.
    Last edited by perpetua : 30.Temmuz.2009 at 09:38

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Arda Dünya'nın en iyi 30 sol acıgı icindeyse Gökhan Gönül Dünya'nın en iyi 10 sag acıgından biridir bana göre..

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by 2pac View Post
    Arda Dünya'nın en iyi 30 sol acıgı icindeyse Gökhan Gönül Dünya'nın en iyi 10 sag acıgından biridir bana göre..

neye dayanarak bunu diyorsun gökhan arda dan daha değerli bir adam sana göre o zaman öyle mi

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Katılıyorum,piyasada çok fazla kaliteli sağ bek kalmadı.Daniel Alves,Maicon istisnadır.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

neye dayanarak bunu diyorsun gökhan arda dan daha değerli bir adam sana göre o zaman öyle mi
    Siz neyi karşılaştırıyosunuz ? Gökhan Gönül DR Arda Turan AML oynuyo.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

1.si GÖkhan sağ bektir.. 2. dünyanın sence en iyi 10 sağ bekini sayda bizde görelim kimmiş bu oyuncular..

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Siz neyi karşılaştırıyosunuz ? Gökhan Gönül DR Arda Turan AML oynuyo.

arkadaş gökhan gönül ü sağ açık yapmış onun için dedim

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    1.si GÖkhan sağ bektir.. 2. dünyanın sence en iyi 10 sağ bekini sayda bizde görelim kimmiş bu oyuncular..
    Ben Gökhan sol acık mı dedim ? Arda Dünya'nın en iyi 30 sol acıgından biriyse Gökhan'da Dünya'nın en iyi 10 sag bekinden biridir dedim..

@ForCimbom

Bence daha degerli..Arda'da Avrupa'da oynayacak hız ve fizik göremiyorum..Galatasaray'lı diye söylemiyorum mesela Mehmet Topal EPL'de oynayabilir ama Arda oynayamaz bence..İleriki senelerde görecegiz zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ben Gökhan sol acık mı dedim ? Arda Dünya'nın en iyi 30 sol acıgından biriyse Gökhan'da Dünya'nın en iyi 10 sag bekinden biridir dedim..

@ForCimbom

Bence daha degerli..Arda'da Avrupa'da oynayacak hız ve fizik göremiyorum..Galatasaray'lı diye söylemiyorum mesela Mehmet Topal EPL'de oynayabilir ama Arda oynayamaz bence..İleriki senelerde görecegiz zaten.
    1. si sağ açıktır dedin herneyse olabilir yanlış yazabilirsin.. Bende diyorum ki 10 tane sağ bek say ki bizde bunları görelim..

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

1. si sağ açıktır dedin herneyse olabilir yanlış yazabilirsin.. Bende diyorum ki 10 tane sağ bek say ki bizde bunları görelim..
    Alves
    Maicon
    Sagna
    Bosingwa
    Ramos(daha cok sag bek)
    Zanetti
    Zambrotta
    Miguel
    Rafinha
    Gökhan

Benim en iyi 10 sagbekim bu..Sence Gökhan 10.sırada olamaz mı ?

Nesil
    2006
    Yer

Alves
    Maicon
    Sagna
    Bosingwa
    Ramos(daha cok sag bek)
    Zanetti
    Zambrotta
    Miguel
    Rafinha
    Gökhan

Benim en iyi 10 sagbekim bu..Sence Gökhan 10.sırada olamaz mı ?

bu saydıkların hem fiziksel olarak hem ofans olarak hem defans olarak gökhan dan misli misli üstün oyuncular. en azından şuan ki formunda böyle bu.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bence olamaz Srna, Cicinho, Philip Lahm(ki hem sağ hem sol), Glen Johnson, Arne Friedrich gibi isimler var bu listeyi zorlayacak..

Birde şu taraftan bak olaya madem ki Gökhan Gönül ilk 10 içerisinden piyasada neden ismi geçmiyor? En azından üst düzey 20 takımın birinden teklif almıyor.Ki sen Gökhan'ı tanıdığın için iyi olduğunu biliyorsun bence de Gökhan Türkiye'nin en iyi sağ beki ancak bu kadar abartacak kadar iyi değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Piyasada gecmiyor derken..Mesela Rafinha süper bir oyuncu ama oynadıgı takım Shalke İnter veya L'pool degil..Bir futbolcunun cok iyi olması icin illa medyada ismi gecmesi mi gerekiyor ? Srna sadece sag bek degil Lahm sol bek Glen Johnson ve Fredrich'te bence listedekilerden iyi oyuncular degil..

Sizin mantıgınızla baksak Srna'da kötü oyuncu..O da transfer olamadı bir türlü..Veya Lahm..Lahm süper oyuncu olsa Madrid almadan bırakmazdı sizin bakıs acınıza göre..Jonhson'da kac senedir Porstmuth'taydı ama simdi L'pool aldı..

@ForCimbom

Nasıl misli misli oluyor anlatır mısın ?

Mesela Miguel'in Gökhan'dan fazlasını söyler misin ? Bence ikiside esit oyuncular..Birde Dünya'nın en iyi 30 sol acıgını sayın bizde ona karar verelim..

Nesil
    2006
    Yer

Piyasada gecmiyor derken..Mesela Rafinha süper bir oyuncu ama oynadıgı takım Shalke İnter veya L'pool degil..Bir futbolcunun cok iyi olması icin illa medyada ismi gecmesi mi gerekiyor ? Srna sadece sag bek degil Lahm sol bek Glen Johnson ve Fredrich'te bence listedekilerden iyi oyuncular degil..

Sizin mantıgınızla baksak Srna'da kötü oyuncu..O da transfer olamadı bir türlü..Veya Lahm..Lahm süper oyuncu olsa Madrid almadan bırakmazdı sizin bakıs acınıza göre..Jonhson'da kac senedir Porstmuth'taydı ama simdi L'pool aldı..

@ForCimbom

Nasıl misli misli oluyor anlatır mısın ?

Mesela Miguel'in Gökhan'dan fazlasını söyler misin ? Bence ikiside esit oyuncular..Birde Dünya'nın en iyi 30 sol acıgını sayın bizde ona karar verelim..
    ah fanatizm ah .

miguel gökhan dan birkaç kat güçlü birisi. daha hızlı, daha dengeli, daha dayanıklı. teknik olarak da en az gökhan kadar var. + yıllardır valencia nın sağ bekini dolduran bir adam. misli misli olmasa da gökhan dan kesinlikle daha iyi bir oyuncudur. nokta.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Arkadaşlar Goal dergisini takip eden varsa aranızda yaklaşık 1 sene önce en iyi 15 sağ bek içinde Gökhan Gönül 14.sıradaydı.Ve daha kendini tam geliştirememiş iken :
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

ah fanatizm ah .

miguel gökhan dan birkaç kat güçlü birisi. daha hızlı, daha dengeli, daha dayanıklı. teknik olarak da en az gökhan kadar var. + yıllardır valencia nın sağ bekini dolduran bir adam. misli misli olmasa da gökhan dan kesinlikle daha iyi bir oyuncudur. nokta.
    Arda'da en iyi 30 sol acık icine giremez hatta EPL,Serie A ve La Liga'da kesinlikle oynayacak ne fizik kapasite ne hız ne güc var nokta.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Schalke Bundesliga'da olmasından ötürü Fenerbahçe'den daha fazla değer görüyor ne bakımdan oyuncuları pazarlama açısından sen Rafinha gitmiyor diye satılmıyor diyemezsin ve ya teklif gelmiyor. Ancak takip ettiğimiz üzere Gökhan'a gelen teklifler Fenerbahçe'den iyi takımlardan değil.

Lahm süper oyuncu ki FC Bayern gibi bir takımda oynuyor.Bayern'in kalitesini tartışacak değilsindir umarım.Glen Johnson 3 sene önce Chelsea'den Portsmouth'a transfer olmuş şimdide Liverpool'a gitti.

Demem o ki Gökhan Gönül'ü sen iyi tanıdığı için ilk 10 görmek istiyorsun ama bir çok sağ bek'ten de bi habersin. Aynı bizim Gökhan'dan dünyanın bi haber olduğu gibi, Gökhan gibi hatta Gökhan'dan daha iyi oyunculardan Türkiye bihaber.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Arkadaşlar Goal dergisini takip eden varsa aranızda yaklaşık 1 sene önce en iyi 15 sağ bek içinde Gökhan Gönül 14.sıradaydı.Ve daha kendini tam geliştirememiş iken :

hayır, gökhan o zamandan beri düştü. o zaman daha iyiydi. bence. veya takım iyi olmadığı için öyle gözüküyor ama bu da iyi değil zaten.

bir de o sıralamalara bakacaksak daha neler neler çıkar. onları baz almak doğru olmayabiliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Ozzy'cim bu sıralamalar genellikle o an için formda olan oyuncular için yapılır. Farzedelim ki Alves formda değilse ve bu listeye giremiyorsa bu Alves'in kötü olacağı anlamına gelmez.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Türksportal araştırmalarda gerçekten çok başarılı ...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Schalke Bundesliga'da olmasından ötürü Fenerbahçe'den daha fazla değer görüyor ne bakımdan oyuncuları pazarlama açısından sen Rafinha gitmiyor diye satılmıyor diyemezsin ve ya teklif gelmiyor. Ancak takip ettiğimiz üzere Gökhan'a gelen teklifler Fenerbahçe'den iyi takımlardan değil.

Lahm süper oyuncu ki FC Bayern gibi bir takımda oynuyor.Bayern'in kalitesini tartışacak değilsindir umarım.Glen Johnson 3 sene önce Chelsea'den Portsmouth'a transfer olmuş şimdide Liverpool'a gitti.

Demem o ki Gökhan Gönül'ü sen iyi tanıdığı için ilk 10 görmek istiyorsun ama bir çok sağ bek'ten de bi habersin. Aynı bizim Gökhan'dan dünyanın bi haber olduğu gibi, Gökhan gibi hatta Gökhan'dan daha iyi oyunculardan Türkiye bihaber.
    Ben tartısma baslamadan de demistim..Arda eger en iyi 30 sol acık icindeyse Gökhan en iyi 10 sag acıktan biridir..Sizde sayın en iyi 30 sol acıgınızı 10 sagbekinizi ona göre yorum yapalım..

Siz Arda'nın en iyi 30 sol acıktan biri oldugunu söylüyorsunuz bende hayır ne fizik,ne güc,ne hava topu ne hız var kesinlikle Avrupa'da hedefi olan klüpte oynayamaz diyorum..Tuncay bile EPL'de ne halde ki Tuncay Arda'dan daha özellikli bir oyuncu.

Sayfa 26 / 32 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon

Mesaj Yetkileri