hey maşallah be.zeytinburnu için 2009 yılı çok büyük bir önem taşıyor kuruluşları artık 2009
![]()
hey maşallah be.zeytinburnu için 2009 yılı çok büyük bir önem taşıyor kuruluşları artık 2009
![]()
Çok güzel transferler yapmışsın Kaan abi.Ceyhun stoper hattını güçlendirecektir.En çok Ceyhun ve Ramon transferlerini beğendim.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
![]()
![]()
Zeytinburnu United olarak yeni isimle kuruluşumuzu kutlarız artık abisi
![]()
![]()
Ramon çok iyi oyuncu abisi,Emre'nin defans zaafını gözden göremezdim,değişimli oynayacaklar artık, ama Ramon şu anda olimpiyatlarda.Kendisini ligin 4. maçında anca oynatırız çünkü Brezilya finale kadar gider![]()
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çok teşekkür ederim Buğracım. Aslında Deniz Naki'yi alacaktım ama kulubu çok iyi bir paraya verdi ama oyuncu gelmedi kariyerimi Türkiye'de geçirme konusunda kararsızım diye.seneye gene denerim![]()
![]()
Arjantinli oyuncu şu an Özer'den daha formda ama ilerleyen haftalarda ne olur bilmem fakat ilk kez bu kadar genç bir Arjantinlinin direkt uyumlu olarak oynadığını gördüm,daha öncekiler en az 4-5 ay alıyodu abisi.
Aslında unutulan bir isim daha var, bence Ömer Toprak en iyi transfer benim açımdan. 3 senedir takip ettiğim diğer defansta gelseydi süper olurdu ama Biefeld'ten gitmediği gibi Biefeld'de de kalmak istemiyor herhalde gözü daha büyük kuluplerde. Seneye Spolli'yi satınca onu almayı bir daha deneyeceğim ,eğer alabilirsem defansa yabancı harcamamış olurum,ve bunu daha iyi bir mevkiye kullanabilirim ama en iyi mevkilerde iyi adamlarım var,belki star bir kaleci alırım abisi.
Last edited by Melekovic : 20.Eylül.2009 at 14:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ligin ilk maçı Beşiktaş deplasmanıydı. Yeni transferlerin uyum sürecinde temkinli oynamayı tercih ettik,rakibimizde aynısını tercih edince seyir zevki çok düşük bir maç oldu ama işte Fener'in belalısı Kalu ise Beşiktaş'ın da belalısı Bora 25 metreden sağ çaprazdan yaptığı güzel vuruşla topu 90'a taktı ve galibiyetle ayrıldık,tebrikler kaptan![]()
![]()
Bu arada diğer gruplara bakınca 4. torbadan şeker gibi kura çektik![]()
![]()
CeyhuN Ve Özer Transferlerini Çok Beğendim Abi Bu Sene Avrupada Daha Başarılı Olacağından Eminim
Grubun gerçekten çok kolay abi yani artık çıkarsın o gruptan kesin![]()
Düşebileceğin en iyi grup abi.2. sırada tamamlarsın grubu. 1.lik bile olabilir![]()
Diğer grupları görünce 2. tur bu gruptan kesin gelir diyorum abisi![]()
![]()
1. olabilmek için çabalayacağım abisi çünkü 2. olana çok ender geliyor denk takım![]()
![]()
Latin futbolundan esintiler gösterdiğimiz maçta Kayserispor'u Figueroa ve Ramon'un golleriyle geçtik,çok güzel bir maç oldu ama Ufuk bu sene her gelen ilk topu kaleye alıyor![]()
![]()
Mutsuzluğu formsuzluğuna sebep oluyorsa Markovic'i kaleye alıp onuda kontratı bitene kadar 3 sene süründürürüm,şimdilik fırsat veriyoruz
![]()
![]()
benfica 1.torbada mı ya![]()
Cardozo yapmıştır kesin,Real bile 2. torbaya düşmüş abisi,hey gidi koca Real hey![]()
![]()
![]()
5. maçımızda kalede Appiah ile sahaya çıktık,keşke Vorsah'ı koysaydım dedirtti Apiah,hiç değilse o kafayla falan uçuyodu![]()
![]()
Neyseki bu maçta oyuncularımız çok hovarda değildi de yediğimizden fazlasını atabildik
![]()
![]()
kalede appiahabi böyle başka milletten bir oyuncuyu ganalı yapmaya çalış
gana maçları çok komedi geçiyor ya koca ülkeden bi kaleci çıkmazmı yatransferler fena değil en azından gelişime açık oyuncular basarsın training i verirsin coşkuyu uçar onlar
bu arada bi de taktikle birlikte team introduction u verme ihtimalin varmı rakipler görmesin dersen o ayrı saygı duyarım
![]()
Öyle bir gelen olsa kesin yapacam da abisi,nerde![]()
![]()
Bir de bir zamanlar Gana Milli takımının kalecisi altyapımızda diye övünüyorduk,meğerse adamların başka kalecileri yokmuş![]()
![]()
Vereyim de abisi görüntü olarak bir şey ifade etmez,oyuncu iç özellikleri çok farklı,bir de direkt çalışan bir sistem değil rakip oyuncuların özelliklerine göre sert gir pres yap topu zayıf ayağına almasına sağla gibi direktifler vererek işleyen bir sistem, direkt oynanırsa dağılabilir.
Anlatması uzun diye taktiği direkt koymuyorum ama bir ara onu da koyar altına yapılacakları yazarım, zaten rakibin oyununa göre oynama sistemi ve bu konu üzerinde düşünülerek oynanan ve maç içinde sürekli değiştirilmesi gereken bir sistem olduğu için başarılı oluyor.
Taktik güzel ama şu wbl/wbr nin çok sağlam olması gerekiyor galiba çünkü neredeyse tüm sayı koşuyorlar![]()
O kadar sağlam olmasına gerek yok abisi ama yine de yedeklenmesi gerekiyor, aslında normalde oynatmayacağın oyuncular bu sistemde başarılı oluyor o mevkilerde,biraz hızlı olmaları daha iyi ama o kadar da önemli değil.Pedro vardı bir ara 9 hız 9 hızlanma ile gayet iyiydi.Ara açıklarını defans kapıyor zaten,kendileri de o hattı kapıyolar çünkü benim wbl wbr sistemim özel. Brezilyavari bir şekilde ikisine de serbest rol veriyorum Cafu Roberto Carlos zamanlarındaki gibi böylece daha çok bindiriyolar ama merkezden atak yaptığımız için hücuma katılmaları gerektiği an katıldıklarından hem daha etkili oluyolar hem daha çok boşa kaçıyolar hem de çok alan vermiyolar. Tabi bazen ciğer meselesi durumları olabiliyor.Onu da 2. yarıların ortalarına doğru yedek bekleri sokarak dengeleyebiliyorsun abisi.
Bu arada Paraguay ile hazırlık maçı yaptık, bir kaç kullanmadığım oyuncu ve sistemde bir acaba denedim,acabayı deneyince kalede Kingston olduğunu unutmuşum 4-0 geriye düştük![]()
![]()
Sonra kendimize gelip eski halimize döndük bastık ve ortaya çok güzel bir karşılaşma çıktı
![]()
![]()
abi o maçta kale mevkiinde oynayan oyucuyu tebrik etmek isterim top kurtarmış![]()
Müthiş bir geri dönüş olmuş bu Kaan abi 4-0 dan 4-4 helal olsun![]()
Vallahi Paraguay Maçındaki Dönüş Muhteşem Olmuş Lige Başlangıçta İyi Şampiyonlar Ligi Kurası ÇoK İyi
Üç Kupayıda İstiyoruz Kaan Abi![]()
Appiah'ı koysaydım gene daha iyiydi abisi bari top çarpardı,Kingston faciası![]()
![]()
Yunuscum daha önceden 2 gole kadar endişelenmiyodum nasılsa cevap veririz diye şimdi olay 4 gole çıktı abisi![]()
![]()
Bakalım Buğracım ilk deplasmandan güzel oynayarak döndük ve yeni transferlerimizin katkısı çok iyi,bu gidişle 2. tur ve Çeyrekte çok güçlü iki takımdan biriyle karşılaşmazsak ve onlar da elenirse şansımız var diyebiliyorum abisi![]()
![]()
Ligde Manisa deplasmanındaydık. Dengeli oynadığımız maçta rakibimize pozisyon vermedik ama pozisyonları Gökhan Unal ile cömertçe harcıyoduk.2. yarıda bu iş forvetin harcı değil diyen Şelçuk'un 20 metreden güzel golü ve Figueroa'nın çalımlarla içeri girip attığı güzel gol ile 2-0 galip gelmesini bildik![]()
![]()
Şampiyonlar Ligi ilk maçında evimizde başlamak isterdik ama olmadı. Gökhan Ünal yine müsait pozisyonlardan yararlanamadı, acaba kaza golü yiyip puansız mı ayrılacağız derken 19 yaşındaki forvetimiz Gökhan'a dersini verdi![]()
![]()
Ligde pilot takımımız Kocaelispor ile karşılaştık. Takımın yorgunluğu göze çarpıyordu.Gökhan ise bildiğimiz Gökhan'dı![]()
![]()
Aşırı isabetsiz oynarken bu maçta Shaktar maçınında yorgunluğunun verdiği etkilyle,Gökhan sakatlandı ,takımımız 2 kere kaleyi buldu ikisi de gol oldu, kaleyi daha çok tutturabilsek farkı arttırabilirmişiz belki dedirtti bize bu olay
![]()
![]()
Bu arada bu sene altyapıya gelen forvetim oynadı son 65 dakika sırıtmadı.Neyseki Kalu iyileşti Gençler maçı öncesi Gökhan'da 5 gün sakat.Kalu'yu 2. yarı oyuna sokup ilk yarıda 16 yaşındaki forvetime şans vereceğim
![]()
![]()
Kalu'nun iyileşmesi Gökhan'ın performansı görünce çok iyi haber.
Son Maçlar Mükemmel Allah Nazardan Saklasın Maşallahımız Var![]()
Bu sıralar öyle gidiyoruz abisi,her oyucununda bir alternatifi olduğundan formsuz olan bu forma benim diyemiyor![]()
![]()
Gençler maçında Sporting maçını düşünerek oynadık,kapanıp açıldık ve rahat bir skorla deplasmandan şen döndük![]()
![]()
Sporting maçında 2-0 öne geçtik,sonra ilk yarıda bu skoru sağlam tutmak için biraz korumaya giriştik fakat Ceyhun'un 6 dakikada yaşadığı konsantrasyon probleminden karbon kopyası 2 gol yedik, fakat 2. yarı Euller durumu 3-2'ye getirdi,Spolli Ceyhun'un yerine oyuna girdi ve rakibe net şans tanımadık 2 maç 6 puan oldu,gruptan çıkma yolunda büyük avantaj elde ettik böylece![]()
![]()
Antalya maçında Antalya hem sert başladı hem sağlam defans yaptı.Beklerimizi sakatladılar ama yedek hazır kıta oyuncularımız vardı,maç sonunda öğrendik ki sakatlıkları 5'er gün ve bu bizi mutlu etti. Neyse kilidi son 18 dakikada Euller ile açtık ve maçı kazandık.Şu an bavullarımı topladım ve Gana'ya uçuyorum grubun son maçı için![]()
![]()
Bu arada Euller Hakan Şükür'ün kopyası yapılan her ortada havadan çok etkili,yerden ise saç baş yolduruyor.Şimdi o özelliklerine çalıştırıyorum.Galiba 1 sene sonra Morales'den daha da iyi olacak. Şu an 9 maç 9 golü var,3 golünün Şampiyonlar Ligi'nde olması sevindirici.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Türkiye Kupası grup kuraları çekildi.En rahat gruptayız![]()
![]()
Last edited by Melekovic : 21.Eylül.2009 at 18:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
şimdiden iyi oyunculara 4-5 yıllık imza attırda yine bi kaza olmasın moralesteki gibi bide şimdiden türkiye u18 milli takımındaki 15-18 yaşlarındaki iyi oyunculara scout yaptırıp toplamaya başla bence hem rakipler zayıflar hem de geleceğe ambargo koyarsın bol şans![]()
Ayın Kariyeri ödülünü kazanmanı bekliyoruz Kaan abi senden![]()
Dediğini yaptım abisi, Aralık ayında incelemeye başlayacak raprları verecek o doğrultuda. Önceden o işlere kendim bakıyordum ama yorucu oluyor ve çok da takip edemiyorsun bir süre sonra. İlk geleceğe dönük transferi pilot takımım Kocaelispor'un sol bekini alarak yaptım makul bir fiyata. O bölgede aynı özellikte Scheneider ve Cenk Özer olacak şimdi. Alparslan Erdem biraz daha alt seviyede kalacağı için onu Ocak ayında satacağım.Sağ beklerde de aynı şekilde 10 yıl rahatız.Kaleci mevkide öyle.Defans 5-6 sene rahat eder.Ortasahada öyle. Forvet desen biri 10 sene rahat oynar eğer kalırsa Kalu ise sakatlığının ardından çok formsuz ve diğerlerine göre düşmeye de başladı.Belki Ocak ayında bir santrafor alıp onu da satabileceğim en iyi fiyata satarım. 2 senede 57 gol attı ama ben ne zaman satayım desem coşuyo işte![]()
![]()
![]()
Var mı ki öyle bir ödül abisi benim haberim yok![]()
![]()
Libya maçında rahat oynayıp grupları tamamladık. 3. tur grubunda bizi daha zorlu rakipler bekliyor.
Bu da Ocak ayında gelecek diye bahsettiğim Cenk Özer:
Cenk Özer İyi Elemanmış Kaan Abi
Gana İle Maçların Süper Olmuş
Aygünün Dediği Gibi Bence Bu Kariyer Ayın Kariyeri Ödülünü Kesinlikle Hakediyor
Kaan Abi SL grubu baya koLay![]()
Kaan abi gerçekten son sürat devam ediyorsun skorlar süper. Sana zahmet Euller'in profilini koyarmısın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tamam arka sayfada varmış![]()
Last edited by Addolorato : 22.Eylül.2009 at 03:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kankacım Stevie Wonder gibisin. Bundan iyisi şamda kayısı senle bir kitap yazalım. Bughunters tactical theorems die![]()