Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ben Halis olsam düdüğü asarım. Olay bitmiştir.
simdi TRT3 te gordum, zaten guvenini yitirmis bir kurumdu gozumde devlet televizyonu olmasina ragmen ama bu yaptiklari artik cizmeyi asiyor. sonradan ortaya cikan ve meirelesin savunmasindaki hakliligini ispatlayan hakemin arkasindan cekilen goruntu tam eylemi yapacagi yerde kesilip basa sarilarak defalarca gosteriliyor, ama diger muamma olan ve herkesi eylemi yaptigini dusundurdugu goruntuleri kesintisiz ve amacina uygun bolumleriyle sunuluyor. TRT hepten dustu gozumden, belki ufak bir detay, spor haberidir, onemsizdir ama burda bile tarafsizligini koruyamiyorsa gerisini siz dusunun.
Fenerbahçe de açıklama yapmış, cevap haklarını kullanacaklarını herkes tahmin ediyordu herhalde.
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=32530
GS ve TS'den sonra FB de saçmalamış ama onlarınkini daha makul karşılıyorum cevap hakkı doğuranların payı var.
Bu cümleyi okurken aklıma direk olarak Cemal Nalga olayının takipçisiyiz kalıbı geldi.tarafı olmadıkları ihtilaflara masa başında müdahale etme
Onun dışında klasik demogoji, ülke menfaati laflarına artık alıştım. Manipüle'yi yanlıs yazmışlar, acele ile yazıldığı belli zaten genel olarak tıpkı dünkü bizim açıklama gibi. Meireles'i yanlış yazmışlardı, düzeltmişler sonradan. Kulüp yöneticileri taraftarlardan beter fanatikler, seviyeleri hep yerlerde ne yazık ki.
Bir de bir şey soracağım, FB'nin sitesinin linki niye hala 2008 yazıyor ?
Ayrıca bu son olaydan sonra kafa karıştırıcı bir durum var, Bilica penaltı noktasını kazınca hakem görmedi görüntülerden ceza mı olur denildi, Meireles için hakem tükürdü dedi görüntülerde yok bakıldı tükürmediği gözüküyor denildi. Burada bir karışıklık var, bu sezon TS - Bursa maçıydı galiba gol oldu hakem vermedi ama görüntülerde gol. Kime inanacağız şimdi biz, her olay farklı yorumlanıyor. Buna kesin çözüm lazım.
Bazı durumlarda görüntülerden yararlanılacak bazı klüplerin cıkarına,
bazı durumlarda görüntülerden yararlanılmayacak.
Nokta
Not: Sadece Fb lehine değil Gs lehine ve BJK lehine de "görüntü" muhabbeti aynı şekilde işliyor.
Ama TS ve diğer takımlara gelince iş hakem var rapor var oluyor.
Ey PFDK madem o cezayı verdin, neden indiriyorsun ? Madem indireceksin, neden o cezayı veriyorsun ? Türkiye'de futbol bitmiş arkadaş.
Canım FEDA olsun sana !
Cezayı veren PFDK, indiren Tahkim Kurulu. İkis de birbirinden bağımsız kurumlar. Zaten hiç kimse indireceği cezayı vermez.
Asıl sorun PFDK nın araştırmadan, delilleri görmezden gelerek ceza vermesidir. Caner konusunda yaşanan fiyasko bu konuya etki etmiştir. PFDK'nın profesyonel ve adil bir şekilde çalışmadığı açıkça ortadadır. En başından araştırıp öyle karar verilseydi böyle olaylar olmazdı. Yapılacak şey basitti, Özkahya raporundan tükürük kelimesini çıkartacaktı, PFDK da hakaretten daha ağır bir ceza verecekti (benim düşüncem 6-7 ideal olanıdır) sonra da bir tane Fenerli gıkını çıkartamayacaktı. Ama böyle amatörce verilen kararlar futbolu bu hale getirdi.
Kulübün bu gün yaptığı açıklamada ki son kısımdır. Nokta atış budur.Ve unutulmamalıdır ki futbolu sadece Fenerbahçe’ye karşı oynanan bir oyun olarak görenler, tarihi bir yanılgı içinde olmaya devam edeceklerdir…
Coritiba resmi facebook sayfası ;
Canım FEDA olsun sana !
Şu mu montaj olan?
http://www.youtube.com/watch?v=jO1kyABRbzE
Yoksa bu orijinal görüntü olup, üzerinde oynanmış başka bir versiyon daha mı vardı?
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Fener'in maçı var! @fenerinmacivar
BILGI: @kadircetincali'nin servis ettigi goruntuleri Ligtv'den aldiklari goruntulerle karsilastiran Tahkim goruntulerde montaj tespit etti.
Dün okuduğum tweetlerden bir tanesi sadece bu değil 2-3 yerde daha gördüm. Kastedilen video o.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Şuradakinden çok fazla farklı bir hareketi yok aslında hakemin: Hatta Meireles uzaklaşırken yüzünü de siliyor.
http://www.youtube.com/watch?v=dcnBUKwFM_Y
Varsın yakın çekim olan videoya montajla ekstra bir ekşime eklenmiş olsun. Uzak çekim olan videoda da hakemin tükürük yemiş yahut yüzüne tükürük sıçramış misali bir takım hareketleri var neticede.
Bu montaj olayını tahkim mi açıkladı, birileri uyduruyor mu ? Ayrıca tahkim de montaj konusunda uzman bilirkişiler mi varmış ?
Hakemin suratına tükürük ya da sıvı gelmediğini iddia eden yok sanırım burada.. Konuşurken gayri ihtiyarı tükürük saçılmıştır lakin kasti bir tükürme eyleminin olmadığı da aşikarken nedir bu yaygara?
Apaçık tükürüyr hiç bir açıklaması yok. Yine soyunma odasına inme vakası 2 olmuş 11 maçtan 4 maça inmesi.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu tukurugu mubah gösteren herkes demekki yuzune tukurulunce yagmur zannediyorlar sanırım
http://www.youtube.com/watch?v=jO1kyABRbzE
İnsan haksızda olsa kendi takımnı savunur. Hakemde yarabbi şükür yapıp dua ediyor sanırım Meireles tükürmediyse![]()
Tükürmediğine inandıysanız 50 tane video getirilse onada montaj denilir. Meireles Türklerin bugını bulmuş. Hareket çek tükür sonra armayı öp senden kralı yok. Bu hareketi İngiltere'de yapsa dört maça kesinlikle inmezdi. Fakat İngiltere'de bu hareketi yapmakta sıkar. Halis Özkahya'nın İngiliz hakemlerinden neyi eksik? Türkiyede demek ki bazı kurumlar hakemin önüne bile geçebiiyor. Önümüzdeki günlerde hakeme tekme tokat girişilse montaj ya da eli kaydı denecek sanırm
Ek olarak: Bu hareketi Engin yapsa burada asılır kesilirdi. Galatasaraylı arkadaşlar savunmaya geçerdi Fenerbahçeli arkadaşlarda kesin tükürüyor derdi. Bunu Meireles yapınca herkes yapmadı montaj, kelime söylerken ağzından cıktı deniliyor.
Hakemin, yüzüne gelen sıvıyı tükürük zannederek hatalı bir karar verdiğini savunanlar var. Bir de hakemin, yüzüne gelen sıvının tükürük olmadığını bildiği halde raporuna "Meireles bana tükürdü" yazdığını savunanlar var.
Ek: Meireles'in hakeme tükürdüğünü savunanlar da var, unutmuşum.
Zaten kasti tükürdüğünü savunanları kaale alacak bir durum yok, geçiyorum..
Yüzüne gelen gayri ihtiyari tükürüğü, kasti düşünüp yazmış olabilir. Bu tamam. Ancak ortalıkta dolaşan bir rapor değişti dedikodusu da var ve bu halen yalanlanmadı veya düzeltilmedi ki bu sebeple tükürük olmadığı halde olmuş gibi düşünenler var..
Ben ortada bir kargaşa görmüyorum. Ha, bu karar yüzünden Türk futbolunun kara bir leke içine girdiğini düşünen varsa, Elmander'in (iyi niyetinden dolayı) düşen cezasına ya da Fatih Terim'in ertelenen cezasına da aynı tepki verilebilirdi.. Ancak geçmişte olduğu gibi bugün de her kararda bir renk çifti aranıyor.. Geçmişte sarı-kırmızı deniyordu şimdi sarı-lacivert, siyah-beyaz da oldu bordo-mavi de oldu.. Tartışmak lüzumsuz
abi şöyle bir şey var; Halis Özkahya raporu yazarken Meireles'in tükürükten minimum 8 maç ceza alacağını biliyor olması gerek. bunu biliyorsa ona göre hareket etmeli. bir hakem olarak tükürük mü geldi yoksa tükürdü mü bunu ayırt edebilmeli. eğer ayırt edemediyse raporda bunu belirtmeli. bu adam kaç maç yönetmiştir kim bilir , karşısında tükürüklü konuşan birsürü adam çıkmıştır , hangisine böyle rapor yazmış bu adam ? tükürdü diyebilmek için çok emin olması gerek. ee görüntülerde de böyle bir şey yok. raporun değiştiği söylentileri de var tabii. iddialara göre ilk raporda 'tükürük geldi' yazmış , sonra değiştirmiş ve 'tükürdü' yapmış. eğer raporu değiştirdiyse böyle zaten gereken hemen yapılmalı , yok değiştirmediyse , tek rapor varsa ve o raporda da tükürdü yazdıysa 'emin olmadan' bunun da sonuçlarını katlanmalı. kesinlikle bu olayın üstü böyle kapanmamalı.
Raporun değişip değişmediği anlaşılabiliyormuş heralde. hakemler telefonlarına gelen şifreyle bir sisteme girip raporu yazıyorlarmış , eğer değiştiyse gözüküyormuş. Ama biz değişip değişmediğini hiçbir zaman öğrenemeyiz.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Benim söylemim, genel olarak "bak tükürmemiş, hakem düdüğünü assın" kalıbına karşıydı; "raporu değiştirdiyse düdüğünü assın" kalıbına bir şey diyemem tabii.
Tekrar etmiş olacağım ama; farzet ki hakem bir saniyeliğine gözünü kapıyor yahut başka bir yöne çeviriyor, o esnada yüzüne tükürük geliyor. Damla veya bütün olarak gelip gelmediğini de herhalde en iyi hakem bilir.Originally Posted by ThreepWooD
İlk andan itibaren ben tükürdüğünü düşünmüyordum. O sıra sert bir konuşma tarzından dolayı kafa öne doğru hareket etmiştir diye düşünüyordum haklı çıktım. Ön çekim videosundan tükürmediği belli oluyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İtalya kaynaklı Meireles - Inter haberi var, bu kadar muhabbetin üstüne bu adam giderse iyi gülerim.![]()
Galatasaray açıklama yapıyor
Trabzon açıklama yapıyor
sonra TFF açıklama yapıyor
Konu Fenerbahçe olunca, sadece tartışma, tartışma, tartışma. Pazar günleri açın spor programlarını tartışılan tek şey yine Fenerbahçe. Futbol adına hiç bir şey yok, sahada da yok. Bu durum inanılmaz sıkıcı ve mide bulandırıcı. 2 senedir aynı şeyleri tartışmak aynı kısır muhabbetlerin dönmesi ve yaratılan kamuoyu gerçekten insanı futboldan soğutuyor.
...