Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 74.19%
  • Berabere biter

3 9.68%
  • CFR Cluj kazanır

5 16.13%
Sayfa 3 / 10 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 299 sonuç

Konu: Galatasaray - CFR Cluj | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Hybrid View

Nesil
    2007

Riera bence iyi olmuş gol atmamız lazım bunu da çabuk yapmamız lazım. Hakan hücumda yok, 0'ın da altında. Orta-kafa ile gol bulmamız da zor ama belki kafayla veya karambolden yerden bir şekilde bulabiliriz en azından denemek lazım. Onun dışında keşke Engin oynasaydı diyorum ama fena kadro değil genel olarak.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Atakları şutla sonuçlandırmalıyız, yoksa kontra yeriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu Murat Kosova olayını anlamıyorum, millet geçen senelerde de ağlanıyordu bu adama futbol maçı anlattırmayın diye!

Geçen maçta Murat Kosova tek başına anlattı yorumcu yoktu.. İki gün sonra Fenerbahçe maçını Ercan Taner anlattı Rıdvan Dilmen yorumladı.. Bunu aklım almıyor..

Ayrıca yin geçen maçtaki gibi %100 futbol devre arası - maç sonu programları sadece Fenerbahçe maçı için yapılacak!

NTV'ye olan güvenim giderek sarsılıyor..

Maça gelirsek; Fatih hoca oyunu ele alan bir Galatasaray olacak demiş; yine işimiz çok zor!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    bu Murat Kosova olayını anlamıyorum, millet geçen senelerde de ağlanıyordu bu adama futbol maçı anlattırmayın diye!

Geçen maçta Murat Kosova tek başına anlattı yorumcu yoktu.. İki gün sonra Fenerbahçe maçını Ercan Taner anlattı Rıdvan Dilmen yorumladı.. Bunu aklım almıyor..

Ayrıca yin geçen maçtaki gibi %100 futbol devre arası - maç sonu programları sadece Fenerbahçe maçı için yapılacak!

Maça gelirsek; Fatih hoca oyunu ele alan bir Galatasaray olacak demiş; yine işimiz çok zor!
    Bizim ilk maçı da Murat Kosova anlattı. Birden mi düşman oldular neler oldu?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bizim ilk maçı da Murat Kosova anlattı. Birden mi düşman oldular neler oldu?
    Düşmanlık yok. Fakat Murat Kosova'nın futbol maçı anlatmamasını aşağı yukarı herkes istiyor.. Onun dışında Rıdvan Dilmen temelli olarak Ntvspor 3 Temmuz'dan sonra Fenerbahçe yanlısı gibi gözükmeye başladı.. Ben de bunu diyorum Rıdvan Hoca sadece Fenerbahçe'nin sırtını sıvazlamak için mi NTVSpor'dan milyonlar alıyor? Avrupanın en büyük kulüp turnuvasında tek takımımız var onunda maçını Murat Kosova anlatıp yanında kimse yorumcu olarak bulunmuyorsa nerede kaldı bunun prestiji.. haa tüm maçları Ercan Taner anlatıp, Rıdvan Dilmen yorumlasın demiyorum ben ama o maçtan 2 gün sonra Ntvspor'un Fenerbahçe maçında tam kadro olması benim kafamı karıştırdı doğrusu! Zaten üstteki yorumda arkadaşın dediği gibi Aziz Yıldırım'ın sadece Ntvspor'a çıkmasının en büyük sebebi Rıdvan Dilmen ve yanında Rıdvan ne derse he diyen Güntekin Onay var..

Zaten Fenerbahçeliler dışındaki taraftarın çoğu 3 Temmuz olayından sonra Rıdvan Dilmen yorumlarının yanlı olduğunu düşünüyor ben de aynı şekilde düşünüyorum. Bu yüzden Rıdvan Dilmen Galatasaray maçlarını yorumlamaması daha iyi zaten çok alakasız bir yerden konuyu yine Fenerbahçe'ye getirmeyi beceriyor.. Tahminimce Rıdvan Dilmen'in FB taraftarı dışındakilerin gözünden düşmesinden sonra Rıdvan Dilmen çok fazla program almıyor NTVSpor'da önceden bir kaç farklı programda yer alıyordu.. Not Defteri vardı mesela hala devam ediyor mu bilmiyorum.. Rıdvan Hoca sürekli kendini tekrara düşürmeye başladı.. NTVSpor'da Mehmet Demirkol ve Önder Özen'in bakış açılarını seviyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Rıdvan olayına açıkcası katılmıyorum.Rıdvan bir Fenerli tamam oldukça objektif ancak yine de ben Galatasaraylı olsam Rıdvan yorumlasın istemezdim..

Ancak o devre arası-maç sonu olayı hakkında katılıyorum.Ayrıca Gs maçları için de yorumlayacak bir sürü yorumcusu var zaten Ntvspor'un nedense koymuyorlar..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThersoN View Post

aman %100 futbol olmasın zaten mehmet demirkol metin tekin falan olsun yanılmıyosam geçen maçlarda öyle olmuştu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Rıdvanı dinlemeyi coktan bıraktım..Tarafsız yorum yapamıyor..Ntvspor Fenerbahcenin..Arka bahcesi olmaya devam ediyor.Bunda hiç bir değişiklik yok..Aziz Yıldırım "SADECE NTVSPOR" cıkmasını anlıyabiliriz..

"KONTRA ATAK FUTBOL OYNAYAN BİR TAKIMA" "BOL BOL UZUN ŞUT ATINIZ" "EN AZINDAN 30 TANE ŞUTTAN BİRİ GİRER" "UZUN ŞUT ATARSANIZ DEFANSINIZ HER ZAMAN GERİDE KALIR"..."BUDA GALİP GELMESENİZ,BERABERLİĞİ GARANTİ ALTINA ALIR"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Semih oynuyor mu beyler ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

oynuyor ..Semih ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@ThersoN

Rıdvan Dilmen ben kendimi bildim bileli yorumlarında Fenerbahçe yanlısı, çünkü o bu kulübün içinde yetişmiş kulüp için simge isimlerden biri. Bu konumdaki biri ne yaparsa yapsın tarafsız görünemez. Mehmet Demirkol da böyle, konuşurken ağzından taraf akıyor : ) Önder Özen her ne kadar uzun bir süre Fenerbahçe'de çalışmış bir isim olsa da bir futbol adamı, futbola bakış açısı elbet bir gazeteciden, eski bir futbolcudan daha realist geliyordur, bende onu beğeniyorum, bu maç için yorumcu olabilirdi mesela.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @ThersoN

Rıdvan Dilmen ben kendimi bildim bileli yorumlarında Fenerbahçe yanlısı, çünkü o bu kulübün içinde yetişmiş kulüp için simge isimlerden biri. Bu konumdaki biri ne yaparsa yapsın tarafsız görünemez. Mehmet Demirkol da böyle, konuşurken ağzından taraf akıyor : ) Önder Özen her ne kadar uzun bir süre Fenerbahçe'de çalışmış bir isim olsa da bir futbol adamı, futbola bakış açısı elbet bir gazeteciden, eski bir futbolcudan daha realist geliyordur, bende onu beğeniyorum, bu maç için yorumcu olabilirdi mesela.

Prensip olarak NTVSpor şike iddaalarını tartışmama kararı almıştı. Yani Fuat Akdağ'ın sözlerini hatırlıyorum ben biz diğer kanallar gibi sabah akşam bu konuyu konuşmayacağız demişti ve Telegol'e gönderme yapmıştı. Fakat Rıdvan Hoca 3 Temmuz olayından sonra sürekli hem ekranda hem de ekran dışında çok fazla önplanda olup tarafsızlığını iyice yitirmiştir. Tamam bir camianın parçası olabilirsiniz fakat bir camianın parçası olup da tarafsızlığını koruyan camiasını çatır çatır eleştiren adamlar da var.. Mehmet Demirkol'da öyle bir eğilim görmüyorum ben.. onun tarzını beğeniyorum zira adam söyleyeceği şeyleri ortalama bir futbolseverin anlayabileceği şekilde basit anlatıyor.. Önder Hoca bence ilerleyen zamanlarda NTVSpor'da dümene geçebilir fakat onun da olumsuz yani bazen teknik detaylı konuşmalarını dibine iniyor. O yüzden maç esnası yorumları sıkıntılı olabilir. Fakat NTV Grubu Star'ı aldıktan sonra çok fazla maç yayınlamaya başladı, tüm maçlara aynı önemi vermek sıkıntı yaşatıyor olabilir. Eğer durum böyle ise kanalın yeni isimler barındırması anlamlı olur. Boşta bir çok teknik adam var maçlar için yorumculuk yapabilir.. Spikerlik için Ertem Şener var; Murat Kosova'nın anlatımından kat kat daha iyidir diye düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunu daha önce birisi verdi mi bilmiyorum ama ben çok güldüm sizde izleyin

[YOUTUBE="dl4yU3Ss8e0"]Fatih[/YOUTUBE]
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

terim yeni baba serisi cekilse vito carleoneyi rahat oynar, bana onu animsatiyor hep

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

videonun altındaki bu yorumda çok güzelmiş

Adam tek cümlede, benim bir roman okuduğum nefesi alıp verdi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Beyler maç hakkında konuşalım lütfen.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Cluj maçı için yapılan basın toplantısını yorumluyoruz sonuçta ne var bunda ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Cluj maçı için yapılan basın toplantısını yorumluyoruz sonuçta ne var bunda ?
    Sana değildi o uyarı

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sana değildi o uyarı
    Beyler diyince üstüme alındım napayım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cihan sen kaç gündür yere yatan Beşiktaş'lılar hakkında geyik fotolar koyuyorsun. Bunda ne yanlış var ki onu konuşamıyoruz? Anlamadım ben ki amaç kötü de değil üstelik.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Cihan sen kaç gündür yere yatan Beşiktaş'lılar hakkında geyik fotolar koyuyorsun. Bunda ne yanlış var ki onu konuşamıyoruz? Anlamadım ben ki amaç kötü de değil üstelik.
    Birincisi geyik fotosu felan değil maç içinde olan bir fotoğraftı o. İkincisi kaç gündür değil bir anlık olaydı. Nasıl bu kadar abartabildin anlamadım ben. Üçüncüsü konu NTV Spor'un 3 Temmuz sürecindeki tutumuna kadar gitti. Önlem alınmazsa daha da uzar gider. Daha önce çok örneklerini gördük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birincisi geyik fotosu felan değil maç içinde olan bir fotoğraftı o. İkincisi kaç gündür değil bir anlık olaydı. Nasıl bu kadar abartabildin anlamadım ben. Üçüncüsü konu NTV Spor'un 3 Temmuz sürecindeki tutumuna kadar gitti. Önlem alınmazsa daha da uzar gider. Daha önce çok örneklerini gördük.
    Birincisi, baya baya geyik fotosuydu. Dalga geçildi gülündü edildi. Geyik olmasa gülmezdik değil mi En çok da sen gülmüşsün dikkatimi çekti (Gerek facebook üzerinden gerek buradan), ikincisi bir anlık ya da değil farketmez, sonuç olarak yapıldı. Düzelteyim ozaman "bir anlık" diyeyim. Üçüncüsü ise, ben 3 temmuz falan bilmem. Ben onu orada sadece gülmek maksadı ile koydum ki sen uyarana kadar kimse sorun yaşamadı. Bence büyüten ben değilim, sensin
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Benim uyarım sanada değildi. Daha neyi uyardığımı anlamamışsın bana büyütüyorsun diyorsun. Ben NTVSPOR, Rıdvan Dilmen, Murat Kosova vs muhabbetinden bahsediyorum. Senin eklediğin videoya birşey diyen yok.

Ayrıca bu maçta birşey olursa sende ekle maç anından foto geç dalganı. O konuda büyütülecek birşey yok.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Oynayan 11 kişinin ismi önemli değil gibi bu maçta önemli olan o formaların olumlu yönde terlemesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tartışaya gerek yok beyler futbol konuşalım ...

Cluj en iyi oyuncular kimler ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Tartışaya gerek yok beyler futbol konuşalım ...

Cluj en iyi oyuncular kimler ?
    Sougou, Kapetanos, Rafael Bastos 3'lüsü öne çıkıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Ambarabat, Hamit ve Rieralı kadro zorlar Galatasaray'ı bence. Ama 2-0,3-1 gibi kazanabileceğini düşünüyorum yinde de....Riera-Ambrabat kanatını umarım işlemez Cluj

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

terim o bolgede dannynin hizina guveniyor. kademeye girebilir diye planlamistir ki genelde oyle oldu braga macinda da. ama rieranin sol bek olmasi buyuk handikap GS icin, kontraataklarda sikinti olabilir o bolgede maalesef.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    terim o bolgede dannynin hizina guveniyor. kademeye girebilir diye planlamistir ki genelde oyle oldu braga macinda da. ama rieranin sol bek olmasi buyuk handikap GS icin, kontraataklarda sikinti olabilir o bolgede maalesef.
    Hakan Balta'da sorun mu var acaba? Hafta sonu oynadı.Herhalde maç kondisyonu yetersiz diye oynatılmıyordur

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Hakan Balta'da sorun mu var acaba? Hafta sonu oynadı.Herhalde maç kondisyonu yetersiz diye oynatılmıyordur
    Hakan balta'yı oynatması lazım'dı..Riera-amrabat hucuma dönük her ikiside her ...Hakan balta geride durur ordan gelicek atakalara karşılık verebildi..Amrabat yerine riera oynayabilirdi...

Sayfa 3 / 10 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri