Sen ne anlarsın oğuz oyuncudan
Gaitan özellikle çok iyi oldu aslında her kariyerde sol kanattan sıkıntı çekiyordum , Astori'nin de italyan olması çok iyi
Az önce bahsetmiştim , Bonservis ortaklığından kazık yedim diye İnsigne'yi ortaklık yaparak , Milan'a kaptırdım yedek Forvetim 1 tane var bir forvet daha lazım genç ola bilir öneri bekliyourm
Erik Lamela Ofansif orta saha 'da Hamsik'in önünde oyun kurucu olarak oynayacak , zaman zaman sağ kanat'ta oynatmayı planlıyorum , o sağ kanat'a geçince de Wijinaldum , onun yerine görev alacak , genel itibari ile transferi kaapdık sadece alternatif bir forvet bakıyorum , şunu da belirteyim normalde almak istediğim oyuncular çok daha farklıydı , çok deli paramız var ama itibar o kadar yok.
Bu arada İtalya Liginde ilk defa oynuyorum , biraz acemiyim şu bonservis ortaklığından bi kazık yediminş. 2 ab dışı oyuncuda da patlamam
![]()
Gaitan berbat transfer! Nefret ediyorum o lavuktan.
İnsigne'yi ortaklı yapınca oyuncunun sende kalacağını sanıyordun galiba , adamlar boşamı para veriyor![]()
![]()
Gabbiadini'yi alabiliyorsan hemen kap derim hocam![]()
Yedek forvet lazımsa al Abel Hernandesi ucuza![]()
Chelsea iyi başlamış , bu kariyerde herkes maçını kendi paylaşacak galiba![]()
Aynen öyle sanıyodum![]()
Oda ortaklı galiba bakim hemeneyv.
Olabilir ama farklı biri olursa daha iyi olur, son çare onu alırım , yinede sağol
Yok onların ligi erken başladığı için paylaşıyorlar 1 eylülden itibaren 3 lü paylaşıcaz , fikstüre baktık %90 aynıyız ttarihler de sadece erken başlayanlar falan var
chealsea nin kadrosu tabi çok üstün ama napoli transferde nokta atışı yapmış o kadroyla oynamak çok zevkli olur favorim napoli![]()
3 oyuncun performansı nasıl olacak bilmiyorum daha önce Callejon ve bek teki oyuncularla oynamadım eğer onlarda takıma ayak uydurursa bizim açımızdan çok keyifli geçer Higuain ile 2010 da oynamıştım en son , o zaman çok abartılı gol kaçırıyodu inş. burada öyle olmaz , hazırlıklarda 2010'un sinyallerini verdi biraz![]()
Chelsea Dortmund güzel olmuş , bakalım nolcak
BaşarılarFavorim Yok
Geç kaldım biraz, hepinize başarılar öncelikle. Ama Chelsea varken hiç bi takım tutmam benForza Chelsea <3 F Grubu da ölüm grubu olmuş.
Chelsea DortmundGüzel olmuş
İlginç olabilir
![]()