Tebrikler Mustafa.süper transferler yapmışsın.Hadi Şampiyonlar Liginde finale.
Tebrikler Mustafa.süper transferler yapmışsın.Hadi Şampiyonlar Liginde finale.
Nasıl aldın Akınfeev'i . Gıcık CSKA nasıl satmış. Ne paralar döktüm ona ama CSKA vermemişti.Süper iş bitirmişsin helal olsun. Diğer transferlerin de güzel ama ben Defoe yu sevmiyorum. Kişisel yani![]()
Bir Dost
Hellbells
ne derdın var adamla abı ne yaptı sana
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hazırlık macları
hazırlık donemı cok vrımlı gectı transferler takıma adepte ettıık ve yenı sezona hazırlıadık
fa super kupası
fa cupasını chelseaya kaptırmıstık sezon basındakı super kupayı alacamızı dusunuyodum nıtekımde onlar macı oynadı ama bıtırıc olan takım bızdık ve 1912 yılından bu yana kazanılmayan kupayı takıma kazandırdık mutluyuz
uefa super kupası
biz uefayı onlar sampıyonlar ligni almıs yıne bır kupa yıne chelsea ve blackburn.maç ortada gectı ıyı olan bızdık ve kazandık.onları yıne elı bos yolladık.
16 maçlık serı
maçları yaptım sslerı uzun uzun eklemek cok uzun surecegı dusuncesıyle dırek 19 maçlık yaptıgım macların skoalrını koydum.16maç sonunda sadece 1 malubıyet aldık oda cok ıyı oynadımız macta oldu lyona deplasmanda -3 kaybettık ama olsun yınede takımımdan memnunun.3-4-3 ofasnıf bır taktık uyguladım takıma cok pozsıtyon buluyoruz ve kalemızdede pozısyon verıoruz ancak akınfeev yıldız oldunu gosterıyor ve ıyı performans sergılıyor.
Last edited by Trabzonspor : 15.Temmuz.2008 at 13:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
mukemmelsin musticim aynen devam senden şlyi istiyoruz.hadi inşallah alirsin
Transferler guzzelde sanirim numaralandirrken bir sorun yasamissin, Hem Defoe'ye hemde Matias Fernandez'e 3. transfer demissin...
Luis Jimenez cok cok kaliteli bir futbolcu ayni sekilde Amrabat ta tuttugunu affetmeyen futbolculardan, bol bol gol atacaktir...
Defoe 'nin yüzünü kara çıkartacagını sanmıyorum..Kaleci sorununu da iyi bir isim ile anlaşarak halletmişsin..Transferler gayet isabetli bence..Ligde de maglubiyet almadan müthiş gidiyosun..Şampiyoluktan öte şampiyonlar ligini bekliyorum
![]()
blackburn en kortugum takım (benim kariyerimde)başarılar..
kariyeri baştan sona okudum harika başarılara imza atmışsın başarılar
yorumlar için çok tesekuur ederım teknık sorunlardan dolayı her mac ayrı ayrı ss alamadım.ama sezonu tamamladım3. sezona baslıcam.
sezon macları
sezon sonunda ligde 4 malubıyet aldık fa cup ,carlin cup ve şampıyonlar ligindede bir cok mac oynadık bu maclarda yendıgımde yenıldıgımde berabere kaldıgımda oldu ama sonucta tum kupaları muzemıze getırdık.blackburn tarıhınnde boyle basarılar yoktu cok uzun yıllar once 1-2 kez kupa kaldırmıslar ama bız basarıları sagladık
sezon sonu puan durumu
sezon sonu oyuncu verılerı
sezon sonu takım verılerı
carlincup fianl
fanlde zayıf rakıbımızı matias fernandezin müthş oyunuyla yendık ve kupayı muzemıze getırdık.
cl fınal
sezonun basından berı tum kupa fınallerınde chelsea ıle karsılastık her macdada onlar ıyı oynadı ama bız dırendık mucadele ettık yuregımızı ortaya koyduk.yıne bır fınal yıne bız kupaya uzanan taraf olduk.
fa cup fınal
fınalde ıyı oynadımız soylenemez rakıp haketmıstı ancak bız yıne bıtırıcılıgımızı kullanıp kupayı aldık.
sezon degerlendırmesı
bu sezon basdan sona mukemmel gectı toplamda tam 6 kupayı mucemıze getırdık kulup fınansal acıdan bır devrım yasadı ve sezon sonunda benımde ıyı performansım .bana lıverpool ve cekcumhurıyetı mıllı takımından teklıf götürdü.bunlardan mıllı takım gorevını kabul ettım ancak blackburnle bıden kıtalar arası kupası varonu alıp ancak ayrılırımdedım ve lıverpoolun teklıfını reddetım
mıllı teklıf
liverpoolun teklıf
Gayet basarili gidiyorsun ki saten Cek'lerden ve Liverpool dan gelen teklifler bunun kaniti
Bence gitme cunku Blackburn ile daha misyonun bitmedi bence...
yeni takimlara adim at artik misyonunu tamamladin sen orda musticim milli takimada git.
Bencede Liverpool'a git farklı bir heyecan yaşamış olursun hem de sıkıldım artık Blackburn'un şampiyonluklarından![]()
basgaza musti basgazaa![]()
Abi almadığın kupa kalmamış gerçekten.4-4'lük bir sezon geçirmişsin.Bundan sonraki hedefin ne olacak merak ediyorum, bundan daha iyisini yapamazsın çünkü..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Her zaman icin en iyisi vardir.
Mesela; her alanda namaglup bir sezon (benim simdiki kariyerimdeki hedefim)
Onun dahada iyisi; Her alanda puan kayipsiz bir sezonBu cok uzun boylu ama altina tabura koyarak ulasabilirsin...
Dunya kupasi dedigin Dunya Klupler Sampiyonasi mi yoksa Milli takimlar bazinda dunya kupasimi ?
her ıkısıde suan cek cumhurıyetının basındayım onla veya baska bı dunya ulkesıyle kupayı almak ıstiyorum ve dunya klupler sampıyonuda olmak ıstıyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sezonluk butce
klup fınansal acıdan tarıhının en ıyı donemını yasıyor1 sezonda 6 kupa fınansı ucurdu
transferler
bu sezon le takımda fazla oynama yapmadım sadece ıkı serbest oyuncu ıle anlastık ve ıkı brezılyalı yıldla anlastık.dani alves emertonun yerıne,guilhermede 3. forvet olarak takıma katıldı.
hazırlık donemı
fa super kupası
sezonun ılk kupasını bize akinfeev kazandırdı ve macın yıldızı oldu.son dk gırerken pedersenın golu macı penaltılara tasıdı ve penaltılarda ıkı takımda kacırdı asma bız az kavıran olarak kupayı aldık.oleyyyy
Last edited by Trabzonspor : 17.Temmuz.2008 at 20:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
dostum başarılarından dolayı tebrikler ancak kariyeri incelediğimde taktiğini göremedim,taktiğini bizimle ayrıntılı paylaşırsan sevinirim.
yürü be süper gidiyorsun tebrikler
Daniel Alves transferin supper.
Taktiklerinden de ozellikle 2. taktigin nasil birsey yav
Defans Santraya, santra defansa, orta saha her yere kosuyor masallah...
Tebrikler Mustafa. Ne dersem çıkıyor. İlk sezon Şampiyon olursun dedim oldun. İkinci sezon CL dedim oldu. Kapat kariyeri gitsin yeter bu kadar![]()
Bir Dost
Hellbells
kimz ole bı taktık ısde cok ıse yarıor
abi bıtermı ya sende bu karıyerı 1 dunya ve bırde avrupas sampıyonası sampıyonlugu ıle suslemek lazım
tesekkurler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sampıyonlar ligi gurup.
mac sonucları
uefa super kupas
süper kupa macında uefa kupasını alan deportıvo ıle karsılastık ve macı cok rahat oynadık kupayı kazamayı bıldık
dunya kulupler kupası yarı fınal
yarı fınalde rakıbı cok kotu ezdık
dunya kulupler kupası fınal
bu sezonkı en buyuk hedefımız olan kupayı cok rahat kaznadık. artık cek cumhurıyetı ıle zırveye oynamaya kılıtlenecez.
uzun maraton sonrası lig puan durumu.
lverpool bıraz one gectı ama 1 maç eksıgımız var ve onumuzde koca ıkıncı yarı var tekrar zırveyı gerı almaya calıscaz hadı hayırlısı.
çek cumhurıyetı ıle yaptıgımız maclar
bulgarıstan
azerbaycan
kazakıstan
danimarka
dunya kupası eleme 2. gurup puan durumu
2010 dunya kupası 3 gurubu
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ş.l gurup son puan durumu
ş. 2. tur eleme rakıbı
![]()
Last edited by Trabzonspor : 21.Temmuz.2008 at 12:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Çek'lerle coşmuşsun.Geup zorlu bir grup.Sen başarılıyla çıkarsın o gruptan.
yurube aslanim kim tutar seni.bu blackburnle bu başarilari yaptinya helal kardeşim.cok supersin tarihindeki başarilardan dolayi seni alkişlasinlar başka bişey demiyorum
meksikayı ilk maçta yenersen gruptan çıkarsın
balcburn için diyecek birşey yok![]()