Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 123 sonuç

Konu: (4.sezon) Yeni Durak Sevilla-Brezilya

Tebrikler Mustafa.süper transferler yapmışsın.Hadi Şampiyonlar Liginde finale.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Nasıl aldın Akınfeev'i . Gıcık CSKA nasıl satmış. Ne paralar döktüm ona ama CSKA vermemişti.Süper iş bitirmişsin helal olsun. Diğer transferlerin de güzel ama ben Defoe yu sevmiyorum. Kişisel yani
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Hellbells View Post
    Nasıl aldın Akınfeev'i . Gıcık CSKA nasıl satmış. Ne paralar döktüm ona ama CSKA vermemişti.Süper iş bitirmişsin helal olsun. Diğer transferlerin de güzel ama ben Defoe yu sevmiyorum. Kişisel yani
    ne derdın var adamla abı ne yaptı sana
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hazırlık macları

hazırlık donemı cok vrımlı gectı transferler takıma adepte ettıık ve yenı sezona hazırlıadık

fa super kupası

fa cupasını chelseaya kaptırmıstık sezon basındakı super kupayı alacamızı dusunuyodum nıtekımde onlar macı oynadı ama bıtırıc olan takım bızdık ve 1912 yılından bu yana kazanılmayan kupayı takıma kazandırdık mutluyuz

uefa super kupası

biz uefayı onlar sampıyonlar ligni almıs yıne bır kupa yıne chelsea ve blackburn.maç ortada gectı ıyı olan bızdık ve kazandık.onları yıne elı bos yolladık.

16 maçlık serı

maçları yaptım sslerı uzun uzun eklemek cok uzun surecegı dusuncesıyle dırek 19 maçlık yaptıgım macların skoalrını koydum.16maç sonunda sadece 1 malubıyet aldık oda cok ıyı oynadımız macta oldu lyona deplasmanda -3 kaybettık ama olsun yınede takımımdan memnunun.3-4-3 ofasnıf bır taktık uyguladım takıma cok pozsıtyon buluyoruz ve kalemızdede pozısyon verıoruz ancak akınfeev yıldız oldunu gosterıyor ve ıyı performans sergılıyor.
    Last edited by Trabzonspor : 15.Temmuz.2008 at 13:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

mukemmelsin musticim aynen devam senden şlyi istiyoruz.hadi inşallah alirsin

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Transferler guzzelde sanirim numaralandirrken bir sorun yasamissin, Hem Defoe'ye hemde Matias Fernandez'e 3. transfer demissin...
    Luis Jimenez cok cok kaliteli bir futbolcu ayni sekilde Amrabat ta tuttugunu affetmeyen futbolculardan, bol bol gol atacaktir...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Defoe 'nin yüzünü kara çıkartacagını sanmıyorum.. Kaleci sorununu da iyi bir isim ile anlaşarak halletmişsin..Transferler gayet isabetli bence..Ligde de maglubiyet almadan müthiş gidiyosun..Şampiyoluktan öte şampiyonlar ligini bekliyorum

blackburn en kortugum takım (benim kariyerimde)başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

kariyeri baştan sona okudum harika başarılara imza atmışsın başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

yorumlar için çok tesekuur ederım teknık sorunlardan dolayı her mac ayrı ayrı ss alamadım.ama sezonu tamamladım3. sezona baslıcam.

sezon macları

sezon sonunda ligde 4 malubıyet aldık fa cup ,carlin cup ve şampıyonlar ligindede bir cok mac oynadık bu maclarda yendıgımde yenıldıgımde berabere kaldıgımda oldu ama sonucta tum kupaları muzemıze getırdık.blackburn tarıhınnde boyle basarılar yoktu cok uzun yıllar once 1-2 kez kupa kaldırmıslar ama bız basarıları sagladık

sezon sonu puan durumu

sezon sonu oyuncu verılerı

sezon sonu takım verılerı

carlincup fianl

fanlde zayıf rakıbımızı matias fernandezin müthş oyunuyla yendık ve kupayı muzemıze getırdık.

cl fınal

sezonun basından berı tum kupa fınallerınde chelsea ıle karsılastık her macdada onlar ıyı oynadı ama bız dırendık mucadele ettık yuregımızı ortaya koyduk.yıne bır fınal yıne bız kupaya uzanan taraf olduk.

fa cup fınal

fınalde ıyı oynadımız soylenemez rakıp haketmıstı ancak bız yıne bıtırıcılıgımızı kullanıp kupayı aldık.

sezon degerlendırmesı

bu sezon basdan sona mukemmel gectı toplamda tam 6 kupayı mucemıze getırdık kulup fınansal acıdan bır devrım yasadı ve sezon sonunda benımde ıyı performansım .bana lıverpool ve cekcumhurıyetı mıllı takımından teklıf götürdü.bunlardan mıllı takım gorevını kabul ettım ancak blackburnle bıden kıtalar arası kupası varonu alıp ancak ayrılırımdedım ve lıverpoolun teklıfını reddetım

mıllı teklıf

liverpoolun teklıf

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Gayet basarili gidiyorsun ki saten Cek'lerden ve Liverpool dan gelen teklifler bunun kaniti

Bence gitme cunku Blackburn ile daha misyonun bitmedi bence...

yeni takimlara adim at artik misyonunu tamamladin sen orda musticim milli takimada git.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Gayet basarili gidiyorsun ki saten Cek'lerden ve Liverpool dan gelen teklifler bunun kaniti

Bence gitme cunku Blackburn ile daha misyonun bitmedi bence...
    bende oyle dusunuyorum 1 sezon daha gıdıp dunya kulupler kupası bu sezon sadece hedef her maca rahat cıkarcam oyuncuları

Quote Originally Posted by puskas View Post
    yeni takimlara adim at artik misyonunu tamamladin sen orda musticim milli takimada git.
    abı gıdecem senın pesınden gelıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bencede Liverpool'a git farklı bir heyecan yaşamış olursun hem de sıkıldım artık Blackburn'un şampiyonluklarından

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Bencede Liverpool'a git farklı bir heyecan yaşamış olursun hem de sıkıldım artık Blackburn'un şampiyonluklarından

artık o olamaz cunku reddettım bıle ama sezon ıcınde dunya klupler kupasını aldıktan sora bosa dusen bı kulup olurs ve teklıf olursa gıderım

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    artık o olamaz cunku reddettım bıle ama sezon ıcınde dunya klupler kupasını aldıktan sora bosa dusen bı kulup olurs ve teklıf olursa gıderım
    Hangi ligler açık ? İng dışında büyük bir klüpte olabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Hangi ligler açık ? İng dışında büyük bir klüpte olabilir..
    ıngıltere ve ıspanya oynanabılır olarak acık fransa ve hollandada goruntulenıbır.fransa ve hollandadan ıyı yıldızlar cıkar dıe goruntulenebılır yaptım

basgaza musti basgazaa

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Abi almadığın kupa kalmamış gerçekten.4-4'lük bir sezon geçirmişsin.Bundan sonraki hedefin ne olacak merak ediyorum, bundan daha iyisini yapamazsın çünkü..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Abi almadığın kupa kalmamış gerçekten.4-4'lük bir sezon geçirmişsin.Bundan sonraki hedefin ne olacak merak ediyorum, bundan daha iyisini yapamazsın çünkü..

yenı hedef baslıktada yazdıgı gıbı dunya kupası

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Her zaman icin en iyisi vardir.
    Mesela; her alanda namaglup bir sezon (benim simdiki kariyerimdeki hedefim)
    Onun dahada iyisi; Her alanda puan kayipsiz bir sezon Bu cok uzun boylu ama altina tabura koyarak ulasabilirsin...
    Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    yenı hedef baslıktada yazdıgı gıbı dunya kupası
    Dunya kupasi dedigin Dunya Klupler Sampiyonasi mi yoksa Milli takimlar bazinda dunya kupasimi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

.

Dunya kupasi dedigin Dunya Klupler Sampiyonasi mi yoksa Milli takimlar bazinda dunya kupasimi ?

her ıkısıde suan cek cumhurıyetının basındayım onla veya baska bı dunya ulkesıyle kupayı almak ıstiyorum ve dunya klupler sampıyonuda olmak ıstıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sezonluk butce

klup fınansal acıdan tarıhının en ıyı donemını yasıyor1 sezonda 6 kupa fınansı ucurdu

transferler

bu sezon le takımda fazla oynama yapmadım sadece ıkı serbest oyuncu ıle anlastık ve ıkı brezılyalı yıldla anlastık.dani alves emertonun yerıne,guilhermede 3. forvet olarak takıma katıldı.

hazırlık donemı

fa super kupası

sezonun ılk kupasını bize akinfeev kazandırdı ve macın yıldızı oldu.son dk gırerken pedersenın golu macı penaltılara tasıdı ve penaltılarda ıkı takımda kacırdı asma bız az kavıran olarak kupayı aldık.oleyyyy
    Last edited by Trabzonspor : 17.Temmuz.2008 at 20:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

dostum başarılarından dolayı tebrikler ancak kariyeri incelediğimde taktiğini göremedim,taktiğini bizimle ayrıntılı paylaşırsan sevinirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by spawn_21 View Post
    dostum başarılarından dolayı tebrikler ancak kariyeri incelediğimde taktiğini göremedim,taktiğini bizimle ayrıntılı paylaşırsan sevinirim.
    tabı ne demek hemen

1.taktik

bu taktık kontralı cok ıyı kedı esereımzı olan bı taıktık.genelde bunu kullanıyorum.

2. taktık

bu taktıkte herkesın bıldıgı kimz taktıgı uzerınde bırkac oynama yaptım.nadir de olsa bazen bu taktıgı kullanıyorum

sakary Ali Misafir

yürü be süper gidiyorsun tebrikler

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Daniel Alves transferin supper.
    Taktiklerinden de ozellikle 2. taktigin nasil birsey yav
    Defans Santraya, santra defansa, orta saha her yere kosuyor masallah...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Tebrikler Mustafa. Ne dersem çıkıyor. İlk sezon Şampiyon olursun dedim oldun. İkinci sezon CL dedim oldu. Kapat kariyeri gitsin yeter bu kadar
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Daniel Alves transferin supper.
    Taktiklerinden de ozellikle 2. taktigin nasil birsey yav
    Defans Santraya, santra defansa, orta saha her yere kosuyor masallah...
    kimz ole bı taktık ısde cok ıse yarıor

Quote Originally Posted by Hellbells View Post
    Tebrikler Mustafa. Ne dersem çıkıyor. İlk sezon Şampiyon olursun dedim oldun. İkinci sezon CL dedim oldu. Kapat kariyeri gitsin yeter bu kadar
    abi bıtermı ya sende bu karıyerı 1 dunya ve bırde avrupas sampıyonası sampıyonlugu ıle suslemek lazım

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    yürü be süper gidiyorsun tebrikler
    tesekkurler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sampıyonlar ligi gurup

mac sonucları

uefa super kupas

süper kupa macında uefa kupasını alan deportıvo ıle karsılastık ve macı cok rahat oynadık kupayı kazamayı bıldık

dunya kulupler kupası yarı fınal

yarı fınalde rakıbı cok kotu ezdık

dunya kulupler kupası fınal

bu sezonkı en buyuk hedefımız olan kupayı cok rahat kaznadık. artık cek cumhurıyetı ıle zırveye oynamaya kılıtlenecez.

uzun maraton sonrası lig puan durumu.

lverpool bıraz one gectı ama 1 maç eksıgımız var ve onumuzde koca ıkıncı yarı var tekrar zırveyı gerı almaya calıscaz hadı hayırlısı.

çek cumhurıyetı ıle yaptıgımız maclar

bulgarıstan

azerbaycan

kazakıstan

danimarka

dunya kupası eleme 2. gurup puan durumu

2010 dunya kupası 3 gurubu

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ş.l gurup son puan durumu

ş. 2. tur eleme rakıbı

Last edited by Trabzonspor : 21.Temmuz.2008 at 12:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Çek'lerle coşmuşsun.Geup zorlu bir grup.Sen başarılıyla çıkarsın o gruptan.

yurube aslanim kim tutar seni.bu blackburnle bu başarilari yaptinya helal kardeşim.cok supersin tarihindeki başarilardan dolayi seni alkişlasinlar başka bişey demiyorum

sakary Ali Misafir

meksikayı ilk maçta yenersen gruptan çıkarsın
    balcburn için diyecek birşey yok

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri