Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 91 sonuç

Konu: Timsah'la Yola Devam!!!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kaydırı kuppak View Post
    başarılar .. bu ankaragücüyle bursaspor ne olduda kardeş oldu ?

yıllar önce bursaspor tribünlerinde teksas oluşumunun ilk palazlandığı dönemlerde bir gencin başlattığı hareket. çocukluğundan beri bursasporun maçlarına giden bu genç liseyi bitirince üniversite sınavına girer ve ankara'da bir üniversite kazanır. futbol sevdasını devam ettirmek isteyen bu kişi bursaspor maçlarına gidemeyince ankaragücü tribünlerinde takılmaya başlar. yıllar birbirini kovalar ve arkadaş üniversiteden mezun olur. celp kağıdı gelen bu futbol sevdası kişiliğe doğu anadolu'nun kan ve barut kokan tepeleri gözükür. bu kişi vatani görevini yapmak için doğuya gider. günler geçer, pusular kurulur, çatışmalar yapılır ve bu şahıs şehit düşer. gencin bir gün bursa'daki ailesine askerlik şubesinden gelirler. olayı izah etmekte zorlanır subaylar, bir kere de anlatıp gitmek isterler. olay bursa tribünlerinde duyulur tam bir yas havası vardır. acılı haber aynı şekilde ankaragücü tribününe de gider. şehitin cenazesi bursa'ya gelir ve cenaze namazına ankara'dan yüzlerce ankaragücü taraftarı katılır. cenaze namazı kılınıp şehit toprağa verildikten sonra ankaragücünün ilk maçının onaltıncı dakikasında tüm tribün 'bursaspor' diye bağırır aynı şekilde kendilerine jest yapıldığını anlayan bursaspor taraftarları da altıncı dakika da 'ankaragücü' diye haykırır. o günden beri; bursasporun ve ankaragücünün tüm maçlarında bu uygulama devam ettirilmiş böylece ankaragücü ile bursaspor arasında bir dostluk, kardeş takım ilişkisi doğmuştur.

Bana texas'tan bir arkadaşımda anlatıığı olay budur.

92-93 sezonunda
    iki takım şampiyonluk yolunda
    hatırlayın ne oldu ankara'da
    8-0'ı unutma

ve iki takımın da Beşiktaş'a olan duyguları.

Artık şu kariyere bir yorum gelirse...
    Sentugo.

Quote Originally Posted by kaydırı kuppak View Post
    başarılar .. bu ankaragücüyle bursaspor ne olduda kardeş oldu ?
    İKİ TAKIMIN DOSTLUĞU

Dünkü yazımda Ankaragücü-Bursaspor dostluğundan söz etmiştim... Ve bunu yeni öğrenmiştim. Cumartesi günü iki takım arasında Ankara’da oynanan lig maçı öncesinde Ankaragücü ve Bursaspor’un binlerce taraftarı hep birlikte, ellerinde "Atatürk’ün izindeyiz" pankartlarıyla ve bu doğrultuda sloganlar atarak Anıtkabir ziyareti yapmışlardı. Statlarda kan gövdeyi götürürken, bu dostluk ilginç bir olaydı.

Dün yemekte bizim Ankara spor servisi şefi Meriç Enercan’la bu konuyu konuşuyorduk. Bu dostluğun kökenini bir kez daha araştırıp bana ileteceğini söyledi ve iletti. Olay şöyle:

Dostluk köprüsü 1981 yılında kuruluyor. Ankara’da oynanan TSYD Kupası maçlarına katılan Bursaspor’u Ankaragücü’nün binlerce fanatik seyircisi destekliyor. Aynı sezon Ankaragücü ile Galatasaray arasında Türkiye Kupası finali oynanacak. Ankara sahası seyircinin taşkınlığı nedeniyle kapalı. Federasyon maçı Bursa’da oynatıyor. Bursa seyircisi tam kadro Ankaragücü’ne destek veriyor.

Sonraki yıllarda Bursa’nın fanatik Teksas tribününden Abdülkerim Bayraktar, Hacettepe Üniversitesi’ne giriyor, Ankaragücü maçlarını yeşil beyaz Bursa renkleriyle Ankaragücü taraftarları arasında izlemeye başlıyor ve onlarla dost oluyor. Okulu bitiren Abdülkerim, askerde asteğmen rütbesiyle Mardin Savur’a gidiyor ve 11 Ağustos 1993 günü PKK saldırısında şehit oluyor.

Abdülkerim asteğmenin Bursa’da düzenlenen cenaze törenine Ankara’dan 15-20 otobüs dolusu Ankaragücü taraftarı katılıyor. Bu olay iki takım arasındaki dostluğu daha da perçinliyor.

1990’lı yıllardan beri iki takım arasında oynanan her maçta, maç Bursa’da ise 06. dakikada Bursa seyircisi Ankaragücü lehine, maç Ankara’da ise 16. dakikada Ankaragücü seyircisi Bursaspor lehine tezahürat başlatıyor, slogan atıyor. Cumartesi günü hep birlikte yaptıkları Anıtkabir yürüyüşü, bu dostluğun en son örneği.

İki takım arasında oynanan maçlarda bugüne kadar hiçbir olay çıkmamış, seyirci ve oyuncular kavga etmemiş.

Bursaspor’la Ankaragücü arasındaki bu bilinmeyen, benim de yeni öğrendiğim dostluk ve kardeşlik ilişkisi, Türkiye’de bir ilk. Belki dünyada bile örneği yoktur.
    Daha fazla bilgi için : http://www.futbolekstra.net/bursankara.php

Transefler çok güzel olmuş yerliler açısından söylüyorum. Takım içindeki sözleşmeleri de uzat derim...

Texas-GeceKondu Dostlugunu Anlatman Güzel Olmuş!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Transferler'den sonra brkaç hazırık maçı yaptım. Daha sonra Şampiynla Ligine gimkçin ön eme maçları oynadım.

Basel'i rahat geçtik.. Sıra Sevilla'ya gelmişti.

LİG MAÇLARI
    Sivaspor maçını kaybettim. Resmini çekmeyi unutmuşum..

UEFA GRUPLAR(GS-BEŞİKTAŞ-BURSASPOR)

UEFA GRUP İLK MAÇI

5. Hafta Lig Durumu

Türkiye Kupası Grubu

UEFA 2.MAÇ

TÜRKİYE KUPASI GRUP İLK MAÇ

UEA KUPASI
    Bir öceki maçıma Man. City'e 3-0 yenildim.. Resmi kaydettim gerçi ama bulamadım şimdi

BURSA BEŞİKTAŞ'TA COŞTU

12. Hafta Sonu Lig Durumu

Hadi Bakalım çok iyi gidiyorum..
    Sentugo.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Walla güzel gidiyosun devamı da böyle olur inş.

Stadyumunu büyültmeyi denedin mi hiç ? 17.000 lerle sürekli...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sayinriza View Post
    Walla güzel gidiyosun devamı da böyle olur inş.
    İnşallah hocam.. İnşallah artık bu sene şampiyon olalım bari..

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Stadyumunu büyültmeyi denedin mi hiç ? 17.000 lerle sürekli...

Bu arada Senin hatırlatman ile takımdan Sercan ve eren Albayrak ile 5'er senelik sözleşmeler imzalandı.. Diğer oyuncular satılabileceği için, ellenmedi..

BURSASPOR İLK YARIYI BİTİRDİ!

Türkiye Kupası Grup maçı

Lig

UEFA KUPASI GRUP MAÇLARI

Lig

UEFA KUPASI GRUP MAÇLARI

UEFA'DA SON MAÇLAR SONRASI SON DURUM

UEFA DEĞERLENDİRMESİ:
    Açıkçası Kuralar çekildikten sonra ben herhalde çıkamma diye düşünüyordum. Man. City ve Az çıkar demiştim ama Az ile oynanan karşılaşmalarda onları abarttığımın farkına vardım. İçerde yendim dışarda berabere kaldım onlarla.. Zaten grubun son maçında Man. City bize karşı yedek kadro ile çıktı. Çıkmasa gruplardan geçemezdik. Bakalım rakibimiz kim..

Galatasaray'da şans eseri çıktı gruptan. 6 puan bence hiç bir şey.. Onun dışında resimde gözükmüyor ama Beşiktaş'ta 13 puan toplayıp çıktı yine 2. olarak. Tüm Türk Takımları Avrupa'da devam ediyor.. Bakalım kupayı Türklerden biri kaldırabilecek mi ?

Lig - Ertelenen Maç

17 Maç Sonunda Oluşan Durum
    Resmi çekmeyi unutmuşum. Ve biraz ilerlediğim için geri dönemiyorum.. Ama 17. haftada neler olduğunu anlatabilirim.

Beşiktaş liderliğini sürdürüyor. Bursaspor onu takip ediyor. Aramızda 1 puan var. Daha sonra Konyaspor geliyor ki bu takım bu sezon çok üyük bir çıkış yaptı. Hatta bir ara liderlik koltuğuna bile oturdular.. Konyaspordan sonra Galatasaray ve Trabzonspor geliyor.. Fenerbahçe ise hala Aragones yönetiminde kötü sonuçlar alıyor ve 7. bitirdi ligin ilk yarısını.

Kalecimiz Villar geçen seneden çok daha az gol yedi. 10 Gol yedi takımımız ligin ilk yarısında..

TRANSFER HABERLERİ

BURSASPORDA TRANSFER BİTMİYOR!
    Tecrübeli Teknik adam Uefa Kupasında kalıcı bir sonuç için Takıma devre arasında bir çok kaliteli isim alınacağını açıkladı.Fanatik gazetesinin haberine göre Takımdan gidenler de olucakmış....

Takıma 2 Forvet, 3 orta saha ve 1 de kaleci transferi yapacağını belirten Yavuz Sultan, yaptığı bu trasnferlerin bu güne kadar yapılan tüm Transferlerden çok daha iyi olduğunu belirtti.

Çok kaliteli isimleri çok ucuza Bursaspor'da oynatmaya ikna eden ve bonservis bedellerinin 1 M Euro'yu aşmadığı transferler, takıma eskisiden çok daha katkı sağlayacaktır.

Bilindiği üzere Yavuz Sultan Türk Milli takımında oynayan Mehmet Topuz'u da Yeşil-Beyazlı renklere bağlamıştı..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

dostum sercan ve eren nasıllar?hiç geliştiler mi ?

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

çok güzel gidiyorsun bu sene şampiyonluk istiyoruz.

Sivas Maçını SS'sini Sonradan Ekleseydin Keşke

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    dostum sercan ve eren nasıllar?hiç geliştiler mi ?
    Sana sadece ufff diyoum. Sercan'ı ilk günden beri oynatıyoum.. Sercan için yapman gereken tek şey sürekli pohpohlamak. Bende 20 saat boyunca gol atamamıştı.. Şansızlıını kırdı ve şu anda 9 ortalama ile oynuyor.. Sadece pohpohlucaksın..

Eren Albayrak ise şu anda bende ilk 11 oynuyor. 2. sezonda A takıma çıkarttım ve ara ara oynattım, şimdi ise gerçekten çok iyi. O ikisi olmasa Bursa yok zaten

Quote Originally Posted by sayinriza View Post
    çok güzel gidiyorsun bu sene şampiyonluk istiyoruz.
    Aynen kardeşim.. Şimdi ikinciyiz ama daha sezon sonuna çok var..

Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Sivas Maçını SS'sini Sonradan Ekleseydin Keşke
    Evet aklıma gelmedi ama yenildim.. 1-0 olması lazım..

BURSASPOR'DA BAHSEDİLEN TRANSFERLER

EMRE BELEZOĞLU!!!

KEZMAN!!!

WIJNALDUM!!!!!

AYDIN YILMAZ!!

BATUHAN!!!!

KALECİ DUDEK!!

OĞUZ SABANKAY

Ve Bir Regen Oyuncu

TRANSFER DEĞENLEDİRMESİ:

Gelenler

Emre Belezoğlu; Fener'de ilk 11 oyamak istiyordu, oynatmıyorlardı. Bursaspor'a çok faydası olur diye trasnfer etmek istedim. Bu oyuncuyu Fener yönetimi Gereksiz Futbolcu olarak ayarladığı için çok ucuza bonservis bedeli ödedim.. Onun dışında haftlık maaşının 16,250 k oln kısmınıda Fenerbahçe ödeyecek. Benim verebildiğim 15,000 k...

Kezman; Bu trasnferde aynen Emre'nin trasnferi gibi oldu. 12,250 k lık kısmı Fenerbahçe yönetimi ödeyecek.. Kezman Avrupa kupalarında tecrübesi ile işimize çok yarayacak gibi gözüküyor.

Wijnaldum; Her oyunumda aldığım bir oyuncu.. -9 pa sı var. Kendisi zaten gözletimim altındaydı ve bir baktım Feenord bir şey önememiş bu oyuncu için, hemde kendi takımında oynatıyor.. Bende hemen kaptım. (Türkiye'ye hemen ayak uyduramadı)

Batuhan; Kendisini uun uğraşlar sonucu 1 M 'a aldık. Takıma çok katkısı olacaktır ileride diye düşünüyorum. Taraftar oyuncunun Beşiktaşlı olmasından dolayı pek sevmedi ama ileride attığı goller ile taraftarın gönlünü kazanacaktır.

Aydın Yılmaz; Sezon başında kendisini kiralamk istemiştim, ama Beylerbeyi benden önce davranmış.. Yarım sezon orda forma giydi.. Tabii ki orda oynadığı için değeri düştü.. Gs yönetmi de elinden çıkartmak istiyordu.. Ne yazık ki böyle bir oyuncu 45 k ye satıldı. Bende kendini bulabilirse (Mehmet Topuz var çünkü), ileride satılabilir..

Dudek; Neden transfe ettin demeyin.Avrupa maçlarım var. Eğer Villar sakatlanırsa ne Orkun'a ne de Sinan'a daha güvenemiyorum. Dudek mis gibi kaleci, Real'den de bedavaya alınca çok daha iyi oldu. Şimdi Sinan'ı geliştiricem, Dudek'ten tecrübe kazanmasını isticem..

Oğuz Sabankay; Valla açıkçası çok düşük bir bedel ödedim.. Benim tkaımda çok az oynayacak ama pa sının -8 olduğunu biliyorum. BU durumda leride satabilirim. Her kulüp almak isteyecektir bence.

Ahmet Uslu; Regen bir kaleci.. Daha 17 yaşında.. Hemen 18'lik takıma koydum, 3 sene altyapıda kalıcak.. Daha sonra kiralama yoluna giderek bir şekilde elimden çıkarıp kulübe maddi anlamda bir güç yaratmış olucam.. Ayıca eğer regen kuralım olmasaydı harbiden de oynayabilecek kapasitede bir kaleci..

GİDENLER

Mustaf Keçeli ve Ömer Erdoğan'a bu güne kadar yaptıkları katkıları için teşekkür edilip yaşları sebebiyle satılmışlardır.. Zaten artık ilk 11'de çok az forma giyen bu ikili, ileride belki koç olarak geri dönebilirler

Eren Göngör, Kayseriden alınmıştı.. Ama çok kötü bir oyuncu çıktı. Hiç kimse almasın mümkünse.Hiç bir gelişme gösteremedi. Oynatmıyorduk boşuna durmasın dedik ve sattık.

İsmail Göktaş, geçen sene fazlasıyla forma şansı bulup fazlasıyla katkı sağlamıştı. Altyapıdan yetişen bir oyuncu kendisi zaten. Ama Mehmet Topuz ve Aydın gelince onların altında ezilmemek için kendini transfer listesine kondurdu, Kayseri kaptı bu oyuncuyu. Çok iyi oyuncudur kendisini severim gerçekten. Ucuza bile gitti.

Cem Sultan ise Kezman ve Batuhan'ın takıma katılması ile bilikte az forma şansı yakalayacağını anladı ve bana "Beni kiralık yollayın deneyim kazanayım" dedi. Ben de başka kulüplere nerdim kiralık için ama kimse teklif etmedi bende Bursa Merinos'a yolladım...

Sinan Bolat ve Orkun'u da Avrupa deneyimleri olmadığı için ve Villar'ın arkasında kaldıkları için, maç deneyimlerni arttırmaları ve kendilerini geliştirmeleri için kiralık yolladım. Bunlardan Sinan takıma geri dönecektir ama Orkun'u isterlerse 1 M euro'ya alabilirler..

Mehmet Eren; Bİzde iyi bir sezon geçiriyordu ama zaten bu oyuncuyu alma sebebimiz maddi kazanç. Ara dönemde Emre gibi bir ismi aldığımız için ona gerek olmayacağını düşündüm. BU sene kiralık yolladım gelecek sene 1 M verip alabilir o takım..

Caner Celep; Beni bi çok maçtan kurtardı ama adını sevmiyorum bu oyuncunun. Sol kanatta oynuyor ve bende Eren Albayrak'ın daha fazla oynaması için bu oyuncuyu kiralık verdim, gene alabilirler.. Sol kanatta çok fazla alternatif vardı, bunları aza indirdim böylece..
    Last edited by sentugo : 12.Ocak.2009 at 01:18
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Flood a izin var mı ??
    Sentugo.

Kardeşim kariyerini takipteyim çok güzel gidiyorsun benim kariyere yorum yaptığı için çok tşekkür ederim kezman transferi çok iyi olmuş takımına çok katkısı olacaktır başarılar

Güzel bir kariyer oluyor. Dudek ile kaleyi sağlama almışın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by f4at1h View Post
    Kardeşim kariyerini takipteyim çok güzel gidiyorsun benim kariyere yorum yaptığı için çok tşekkür ederim kezman transferi çok iyi olmuş takımına çok katkısı olacaktır başarılar
    Aynen Kezman çok işe yarıyor.. Emre'den çok verim alamadım.. Genelde hep yorgun oluyor..

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Güzel bir kariyer oluyor. Dudek ile kaleyi sağlama almışın.
    Dudek ile Villar arasında bir fark yokmuş.. Villar oynamaya devam edecek ama sakatlanırsa falan diye çok kaliteli bir isim.. Daha sonraki senelerde Sinan Bolat'a deneyimlerini anlatıcak.. İnşallah mükemmel olur.. Çünkü Sinan Bolat Villar'dan sonra bir üst seviyede olması lazım. Yoksa 1-2 seneye yeni ir kaleci almak lazım. Vİllar'ı transfer listesinde olduğu için kolay trasnfer etmiştik.. Öyle bir kaleci bulmak zor..

Vee Biz Devam Edelim... Özlemişim zaten 1 haftadır.

BEŞİKTAŞ İLE KUPA

Lig

BEŞİKTAŞ KUPA

Lig

UEFA KUPASI

Lig

UEFA KUPASI

Lig

Türkiye Kupası

23. Hafta Lig Tablosu

Çok kötü gitmiyoruz. Liderle 4 puan var.. İnşallah düzelticez.

Lig

UEFA KUPASI

Lig

UEFA KUPASI

UEFA KUPASINDA SON DURUM
    [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v316/hiperkangaskan/uefaer****final.jpg[/IMG]

Lig

TRABZOSPOR'DAN MENEJERLİK TEKLİFİ

Trabzona gidecek halim yok

Lig

27. HAFTA LİG TABLOSU

VEEE İŞTE LİDERLİK. Bırakmıcaz. Devam edicez.. Yorumlarla coşalım
    Sentugo.

başarılar kardeş süper gidiyosun vala robert lewandowski ye bi bak alabilirsin kaliteli oyun forvet

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Wijnaldum derim başka bir şey demem. 2-3 seneye bir kulüp satın alabileceğin kadar para veriyorlar o adama

bu arada o yönetimi tekme tokat dövmek lazım. Adam şampiyonluğa gidiyor hala küçücük stat.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fifacan View Post
    başarılar kardeş süper gidiyosun vala robert lewandowski ye bi bak alabilirsin kaliteli oyun forvet
    Kardeşim şu anda oyunumda 4. sezonun 3. haftasındayım.. Yani Transfer dönemi bitti... Ama aldım. 4. sezonun devre arasında aldım.. Geliyor.. Takip et göreceksin.. Adam bu sene çok gol atamamış ama geçen senelerde 20 ye falan ulaşmış.. Sanırım bu sene bir sakatlık geçirmiş.. Boş adam değil hemde çok ucuz..

Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    Wijnaldum derim başka bir şey demem. 2-3 seneye bir kulüp satın alabileceğin kadar para veriyorlar o adama

bu arada o yönetimi tekme tokat dövmek lazım. Adam şampiyonluğa gidiyor hala küçücük stat.
    Aslına bakarsan bu konuda Yönetiminde yapacak bir şeyi yok. Çünkü Lack of Space.. Yeni alan yetersizliği.. Adamlar benim için yeni bir stad yapabilirler en fazla ki böyle bir şeyi kendi kariyerlerimde hiç görmedim (Çünkü geelde olan stadı büyütüyorlardı) GEnede her sezon sonu, yaptığımız başarıların ardından yönetime bunu ileticez.. Şansımızı zorlucaz...

Wijnaldum diyorum bende Çok şansa geldi. Tam 1 ay öncesinde para ile almak için bir ücret önerdim kendilerine ama kabul etmediler.. Bende 1 ay sonra baktım. KOntratı bitmiş Hemen kaptım. Acımam.. Şu anki performansından memnun değilim açıkçası.. Ancak biliyorum ki 15 M a falan satıcam Daha 20-21 yaşında çünkü...

Bİz devam edelim gece gece.. Yorum gelmicek ama olsun..

UEFA KUPASI YARı FİNAL'E GİRME MÜCADELESİ!

Galatasaray'a geçmiş olsun dileklerimizle... Helal olsun yinede

Lig

UEFA KUPASI YARı FİNAL'E GİRME MÜCADELESİ!

VEE BURSASPOR UEFA'DA YARI FİNALDE! Tarihinde bir ilk olan bu olay için Yavuz Sultan bir çok tebrik aldı.

Lig

Kupa

Lig

Kezman Şov..

UEFA KUPASI YaRI FİNAL!!!

VEE BURSASPOR'DA BİR SÜREDİR ULAŞMAK İSTEDİĞİM ANTRENMAN HOCALARI, GÖZLEMCİLER, DOKTORLAR,ASİSTANLAR.. FULL kadro 7 yıldızlı bir ekip. Çok iyi oldu.

31. Hafta Lig Tablosu.

Acaba Bursaspor bu sene Kupayı alacak mı ????

Bu sene müthiş bir for sergiliyoruz.. İnşallah devamı gelir.. SOn 3 maça bakmaz inşallah.
    Sentugo.

[quote=sentugo;1360662]Kardeşim şu anda oyunumda 4. sezonun 3. haftasındayım.. Yani Transfer dönemi bitti... Ama aldım. 4. sezonun devre arasında aldım.. Geliyor.. Takip et göreceksin.. Adam bu sene çok gol atamamış ama geçen senelerde 20 ye falan ulaşmış.. Sanırım bu sene bir sakatlık geçirmiş.. Boş adam değil hemde çok ucuz..

quıote]

biliyorum kardeş kaliteli adam o yüzden söledim bn o adamı 2 M ye aldım bide takitle almıştım peşin nakit 10 M sattım

saten takipcinimde cvp yazmıodum artık yazıcam ii gidiyosun başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Hemşom rica etsem Özgürcan'ın profili koyabilir misin bir de Eren'in merak ettim de

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

[quote=fifacan;1360681]
    Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Kardeşim şu anda oyunumda 4. sezonun 3. haftasındayım.. Yani Transfer dönemi bitti... Ama aldım. 4. sezonun devre arasında aldım.. Geliyor.. Takip et göreceksin.. Adam bu sene çok gol atamamış ama geçen senelerde 20 ye falan ulaşmış.. Sanırım bu sene bir sakatlık geçirmiş.. Boş adam değil hemde çok ucuz..

quıote]

biliyorum kardeş kaliteli adam o yüzden söledim bn o adamı 2 M ye aldım bide takitle almıştım peşin nakit 10 M sattım

saten takipcinimde cvp yazmıodum artık yazıcam ii gidiyosun başarılar
    Takip edenin çok olduğunu biliyorum.. Çünkü ben öyle gereksiz şeyler eklemiyorum bölümüme. Ne kendimle yaptığım röportajları ne öyle gerizekalı resimleri falan.. Ve de flood yapıyorum. Çünkü beni takip edenler eğlenmek için takip etmesinler. Gitsinler Cem Yılmaz seyretsinler. Beni takip edenler burada Transfer politikama, Başarılarıma falan bakarlar..

Ben daha bu kariyerde bir kupa kaldırdım mı hatırlamıyorum. Ama en azından ilk sezonda çok iyi hatırlıyorum son 6 haftada Ivankov'un sakatlanmasıyla birlikte kaçan 5. lik ve 6. olduk. İkinci sezonda Şampiyonluk kaçtı, 2. olduk. Türkiye Kupasında bir şekilde alamadık.

Kulübün maddi gücünü çok yükseklere çektik. Çok kaliteli futbolculara imza attırdık. Bunlar Emre,Kezman,Mehmet Topuz,Wijnaldum.. valla gece 2.25 te bu oyuncular geliyor aklıma. SAlgado yu almıştık. Dudek var. Artık yıldız oyuncular dahi kulübümüzü tercih ediyorlar. Gelecek sezonda göreceksiniz..

Bursaspor'a Bir kaç ufak pivot kulüp kazandırdık. Bunlar önemsiz olsada gereksiz değil.

Stad'ı büyütemiyoruz ama diğer şeyleri büyütüyoruz.. Yönetim anteram tesislerine oyanıyını verdi..

Daha bir çok şeyler yaptık. Azcık da yorum hak ediyoruz. 3. sezondayım. 3. sayfadayım ve mutluyum

Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    Hemşom rica etsem Özgürcan'ın profili koyabilir misin bir de Eren'in merak ettim de
    Bak bak bak.. Merak edersin tabi Sana 3'er adet koyucam..

Eren'i hiç oynatmazsan

Eren'i Azcık oynatırsan (Özellikleri gene fena değil, oyunu daha iyi)

Eren'İ çok oynatırsan GS kapar 7 M pound'a .. Ve Sadece Hızı'na bak

Özgürcan genelde hep aynı özellikte.. Burada Siena almış. 1,8 M a , Gol atıyor

Bu da benim oynumdaki 16 maçta 13 golü var.. Daha da attı da saymadıla bir şekilde, kend kalesine yazdılar vs.. Geçen sene gol krallığını kaçırdı... target Man oynatıyorum
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

ÖZELLİKLER DÜŞÜK AMA GOLLERİ ÇAKIYOR İLGİNÇ

haklısın kardeş çok doru sölüyosun bundan sonra sürekli takipcinim yeni maç sslerini bekliyorumm

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Moniz'i alman süper olmuş. Ben o adamı asistan yapmak istiyorum kabul etmiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hepinize teşekkür ediyorum.

Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    Moniz'i alman süper olmuş. Ben o adamı asistan yapmak istiyorum kabul etmiyor.
    İlk önce koç yap sonradan Asistana çevir.. DAha sonra diğer Asistanlarının kontratlarını iptal et. Bak bakalım nasıl olmuyormuş Moniz Asistan.

ŞAMPİYON OLDUK BU SENE

AVRUPA MACERASI BİTTİ

Lig

TÜRKİYE KUPASI BİZİMDİR

Lig

TÜRKİYE LİGİ KUPASI BİZİMDİR!

3. senede gelen bu 1. lik için tebrik almalıyım :P :P
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Takim: Bursaspor
    Sene: 2013-2014

Bursaspor takimini Dünya'nin en Zengin 20. Kulübü yaptim. Türkiye'de en zengin klüp zaten. Yaklaşık 162 M Pound!

Takimdaki Kaliteli oyuncular;
    Arda,Mehmet Topal,Mehmet Topuz,Sercan Yildirim,Ochoa,Keirrison,Wijnaldum,Rafael Forstler,Leo,Edulardo,Gerson

Takimdaki Maas dengesi ve Squad Harmony resimde de görülüyor zaten.

Takimdaki koçlar 7 yildizliktir. Takimdaki gözlemciler özenle seçilmistir. Begenmeyen olamaz.

Antrenman Programi hazirdir. Ancak bazi özel oyunculara özel programlar kendi tarafimdan belirlenmistir.

Takimda iki adet Commercial kulübümüz vardir. Yönetim yenisini ariyor simdilerde 2 Yurt içi, 1 yurt disi pivot klübümüz vardir.. (Not: Yönetim Commercial'ı bulamadı bende, Ama yurt içi başka bir pivot takım buldu, helal olsun yönetim.)

Yönetim sadece Stadı büyütememektedir. Diğer herşey ileride tamamlanacaktır. Antrenman sahaları ve Genç nesil için olan şeyleri yönetim şu anda yapıyor..

Bu güne kadar ki basarilar;
    2 Lig sampiyonlugu, 2 lig ikinciligi
    3 Türkiye kupasi sampiyonlugu
    1 Uefa Yari Final Heyecani.

Önemli Notlar:
    .Ochoa'yi elinizden çikarmaya bakin, Sanirim bir 20-25 lig maçi sonrasi klübe 40 M ödememiz gerekecek. Ochoa'yi satip, yerine yine ayni kalitede bir kaleci transfer edebilirsiniz.. Sinan Bolat ligte iyidir. Denedim.

.Takimdaki kiralik gönderdigim oyunculardan Leo hariç, digerlerinin hepsini satmaya bakin. Bir de takimda Kerson diye bir oyuncu var. Onu da satabilirsiniz. Ben satamadim. Devre arasinda iyi bir paraya gider.

.Takimda sadece Forvet Eksik gibi duruyor. Ama Özgürcan'in geçmisine bakildiginda anlarsiniz.. (Kiralik gönderdigim bir forvet oyuncusu daha var.. DIkkat edin)

.Berkin Arslan'a güvenin

Eglenin

Dosya Boyutu: 21 Mb.
    http://rapidshare.com/files/188797011/brsaspr.rar.html
    Last edited by sentugo : 26.Ocak.2009 at 15:06
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Hocam sen ne yapmışsın böyLe yahu.
    Umarım devam edersin.BaşarıLar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yok abi, şampiyon oldum 3. senemde. Tek bir yorum bile gelmedi. Bende oynadığım yere kadar olan save dostyasını paylaştım. İsteyen devam edebilir.
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

3 sayfa yorum aLmışsın daha ne ?
    Bende aynı sıkıntıdan iki kariyer bitirdim beLki hatırLarsın son Man City kriyerimi,ama sonra anLadımki başarı geLdikçe yorum geLiyor.Sen başarıyı yakaLamışsın daha hiç bekLemeden pes diyorsun.Doğru mu?

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Dostum çok iyi gitmişin şimdi baktım...Ben de Bursala oynuyorum devam et bence senden öğreneceğim çok şey var

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri