Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 116 sonuç

Konu: Yenilmez Armada Olmak İstiyorsanız Buyrun İçeri(Yenilmez Armada Taktik Paketi)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    Yorumları oku bide indirip dene sen karar ver
    Ben denemeyeceğim.Yanlış anlama taktik kötü demiyorum.Squad Harmony %0.Evet bildiğin %0 şuanda

Ligde 15.yim.(BJK ile ). hiçbir taktik yaramıyor.O yüzden bu duurumda taktiği deneyip kötü sonuçlar alıp buraya koyarak , diğer arkadşların taktiği kötü zannetmesini istemem İşler yolunda giderken deneyeceğim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

taktiği çok begendim cidden çok baskılı oynuyo takım dizilişi ilk gördügümde bi acaba oldum ama yok abi basarılı yani tebrikler
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by sananes View Post
    taktiği çok begendim cidden çok baskılı oynuyo takım dizilişi ilk gördügümde bi acaba oldum ama yok abi basarılı yani tebrikler
    Teşekkürler yorum yazdığın içinTebrikler başarılı olduğun için

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Arkadaşlar elinde çift forveti olup taktiğim yüzünden tek forvet oynamak zorunda kalan arkadaşlara taktiğimin çift forvetli versiyonunu geliştirdim.Ve sizlere sunuyorum.Yine paket şeklindedir ve içinde bu sefer Çift Forvetli Taktiklerde vardır.
    Diziliş Şöyle

Bu taktikle çok maçlar yaptım.Önemli gördüğüm 2 maçı koyuyorum şimdilik.
    Benfica deplasmanında 1-0 kazandık ama top daha fazla bizdeydi ve daha olgun ataklar bizden geldi.

Sttutgart deplasmanında 90+4 de gelen penaltı golüyle kazandık ama istatistiklere dikkatinizi çekerim.Deplasmanda olmamıza karşın böyle zor bir takım karşısında böyle istatistik çok zor diyebiliriz.

Not:Oyuncu özellikleri ilk sayfadaki gibidir.Forvetleriniz normal forvetler olsun ama buldumu atsınlar.Grafite-Dzeko ikilisi örnektir.

Bu da taktiğin linki
    http://www.2shared.com/file/7735718/...ik_Paketi.html

Yorumlarınızı eksik etmeyin arkadaşlar

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Teşekkürler denerim

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Teşekkürler denerim
    Sonuçları beklerim

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Arkadaşlar takım taktiğe alıştıktan sonra sonuçlar şu şekilde gelişti.Farklı sonuçlara şaşırmayın

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Arkadaşlar taktikle ilgili görüşlerinizi yazmayı eksik etmeyin

Teşekkürler,Role Theory kötü gelmişti bunu kullanacağım.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Ririshii View Post
    Teşekkürler,Role Theory kötü gelmişti bunu kullanacağım.
    Sonuçları yazarsan çok memnun olurum

Trabzonspor ile oynuyorum şampiyonlar ligine ilk kez katıldım 3. senem oyunda. ilk 2 maçta puan kazanamamıştım. 3. maçım Porto ile ve taktiğini denedim hocam. Çift forvet oynattıgımdan ilk yarı çift forvet taktiğini kullandım ancak dogruyu söylemek gerekirse, bi baskı yaratamadım ve üzerine 2 gol yedim bir gol attım. Ancak 2. yarı tek forvetli taktiğine geçip gerekli değişiklikleri yapınca oyun içinde, gerçekten bi farklılk yarattı. Daha önceki deplasman maçlarımda pek bir atak yapamıyordum çok cılız kalıyordu ataklarım. Ancak tek forvetli taktiğinle gerçekten iyi işler çıkardı takımım. Screenshot larıda koyacagım hocam birazdan. Taktiğe biraz alıştırmam gerekiyor sanırım takımı, ancak tek forvet pek favorim olmadıgımdan sanırım sadece ECC de kullanacagım taktiğini, çift forvet içinde tavsiyelerin varsa beklerim. Teşekkürler.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by hapnez2 View Post
    Trabzonspor ile oynuyorum şampiyonlar ligine ilk kez katıldım 3. senem oyunda. ilk 2 maçta puan kazanamamıştım. 3. maçım Porto ile ve taktiğini denedim hocam. Çift forvet oynattıgımdan ilk yarı çift forvet taktiğini kullandım ancak dogruyu söylemek gerekirse, bi baskı yaratamadım ve üzerine 2 gol yedim bir gol attım. Ancak 2. yarı tek forvetli taktiğine geçip gerekli değişiklikleri yapınca oyun içinde, gerçekten bi farklılk yarattı. Daha önceki deplasman maçlarımda pek bir atak yapamıyordum çok cılız kalıyordu ataklarım. Ancak tek forvetli taktiğinle gerçekten iyi işler çıkardı takımım. Screenshot larıda koyacagım hocam birazdan. Taktiğe biraz alıştırmam gerekiyor sanırım takımı, ancak tek forvet pek favorim olmadıgımdan sanırım sadece ECC de kullanacagım taktiğini, çift forvet içinde tavsiyelerin varsa beklerim. Teşekkürler.
    Valla ben çift forvetlide de başarılı oluyorum.Ama bazı takımlara bazı taktikler hakkaten uymuyo.Senin sorunun o olabilir.Ama kadronu da koyarsan sana daha açıklayıcı olabilirim.Ayrıca çift forvette alışma diğerine göre biraz geç oluyo.

SS koyamıyorum şu anda ancak kadrom şu şekilde;
    GK;Rafael Alamo

DR; İlsinho Dc; Gİray kaçar Gürsoy hurma, DL; Cale

DM: Selçuk İnan

ML, MR; Taner Taktak, Wijnaldum

AMC ; Andrea Rusotto

FC; Victor Irineu , Robert Lewandowski

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

SS koyamıyorum şu anda ancak kadrom şu şekilde;
    GK;Rafael Alamo

DR; İlsinho Dc; Gİray kaçar Gürsoy hurma, DL; Cale

DM: Selçuk İnan

ML, MR; Taner Taktak, Wijnaldum

AMC ; Andrea Rusotto

FC; Victor Irineu , Robert Lewandowski
    Kadron fena değil ama o Gürsoy Hurma'yı hiç duymadım.Onun profili yada koyamıyorsan defansif özelliklerini yazabilirmisin??

GÜrsoy hurma regen olabilir hocam, Bende Asst. man. tavsiyesiyle aldım, pek genç bi çocuk 19 yaşında henüz ortalama bi profili var.. ss koyarım birazdan sağolun, ancak çift forvetli taktiğiniz üzerinde çalışmam gerekiyor, pek iyi atak geliştiremiyorum, tek forvette oynamak istemiyorum ikilemde kaldım

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

GÜrsoy hurma regen olabilir hocam, Bende Asst. man. tavsiyesiyle aldım, pek genç bi çocuk 19 yaşında henüz ortalama bi profili var.. ss koyarım birazdan sağolun, ancak çift forvetli taktiğiniz üzerinde çalışmam gerekiyor, pek iyi atak geliştiremiyorum, tek forvette oynamak istemiyorum ikilemde kaldım
    Mantalite ile oynayabilirsin.Mesela biraz düşür daha iyi olabilir

Hocam taktiğiniz ile portoyu rövanşta kendi evimde 4 - 1 yendim gerçekten takım alışması gerekiyor, 4 5 maç içinde güzel sonuçlar aldım ancak lig için aynı şeyi söyleyemiyorum SS atarım.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Hocam taktiğiniz ile portoyu rövanşta kendi evimde 4 - 1 yendim gerçekten takım alışması gerekiyor, 4 5 maç içinde güzel sonuçlar aldım ancak lig için aynı şeyi söyleyemiyorum SS atarım.
    O zaman ligte tek forvet Avrupa da çift forvet oynat

cift forvet banada yaramadi

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by kai1907 View Post
    cift forvet banada yaramadi
    tek forvet dene daha başarılı olacaksın

yaw hacı biraz tuhaf bir soru olacak ama arsenalde oynuyorum fabregası nereye koyacam bu taktikte

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by XPoseD View Post
    yaw hacı biraz tuhaf bir soru olacak ama arsenalde oynuyorum fabregası nereye koyacam bu taktikte
    Tek forvette ve çift forvette dmcleri mc'de oynatabilme özelliğin var

direk mc mevkinemi taşıyım dmc yi ?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

direk mc mevkinemi taşıyım dmc yi ?
    evet aynen

deneyim dostum 4-3-2-1 olacak ozaman

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

deneyim dostum 4-3-2-1 olacak ozaman
    Evet 4-1-4-1 yada 4-3-2-1 olabiliyor taktik sonuçları beklerim

4-5 maç deneyim bakalım ss atarım

Arkadaşlar bu taktik güzel ama sanırım benim forvette sıkıntım var. çok gol kaçırıyorum. küçük maçlarda yeniyourm ama büyük maçlarda genelde sıkıntılı geçiyor. Takımım Fenerbahçe. Guiza forvetim. Ciddi anlamda gerçek guiza gibi oynuyor Sanırım satacam birde teklif geldi rakamı artırınca vazgeçtiler sonra guiza mutsuz oldu Bana bu taktik için iyi bir forvet söyleyebilirmisiniz...

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by echonomi View Post
    Arkadaşlar bu taktik güzel ama sanırım benim forvette sıkıntım var. çok gol kaçırıyorum. küçük maçlarda yeniyourm ama büyük maçlarda genelde sıkıntılı geçiyor. Takımım Fenerbahçe. Guiza forvetim. Ciddi anlamda gerçek guiza gibi oynuyor Sanırım satacam birde teklif geldi rakamı artırınca vazgeçtiler sonra guiza mutsuz oldu Bana bu taktik için iyi bir forvet söyleyebilirmisiniz...
    Milevskiy,Vagner Love,Dzeko,Grafite,Luis Fabiono,Bi de İbrahimoviç

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri