Ben Cem'i hic bi sekilde Batuhan'la kiyaslamadan soligim o zaman. Cem Sultan'nin en onemli yeteneklerinden birisi nerede ne yapicagini cok iyi bilen nerede nasil durucagini cok iyi bilen birisi olmasi... Enerjisini akilica kullanan deli danalar gibi kosmayan birisi... Cem akli ile oynayan bi oyuncu ayrica bence yasitlari arasinda en zeki oyuncudur bosu bosuna zaman zaman forvet arkasi oyun kurucu oynatilmiyor... Ayrica hava toplarindaki teknigi yani kafa vurus teknigi sonderece muthistir onemli bi ozelligi ve kendisine bu konuda baya guveniyor diye biliyorum... Mentalitesini anlamak icin de raportajlarina bi goz atin... son vurus konusuna girmicem bile yani Cem bunu yapabiliyor mu acaba diye sorguluyorsan artik... ha sag ayagini gelistirmesi lazim ki kendisi de bunun farkinda her zaman dile getiriyor. Cem A takima cikana kadar Batuhan ile kiyaslanmamali dogru ama Cem hakkinda bilgi sahibi olmayanlar da ona gore yorum yazmasinlar o zaman... Ayni seye geliyor...
Ne zaman izlediniz Kayserispor macinda mi? Yani 7-8 ay sonra ilk defa ilk 11'e cikmis ondan once de sadece 2 mac sonradan girmis cok agir bi sakatliktan yeni cikmis olarak? Peki sizce boyle bi sakatliktan yep yeni cikmis daha hic bi sekilde form yakalamamis genc bi oyuncu hakkinda cok dogru fikir sahibi olunabilir mi? Anca 2-3 aya kadar eski haline donebilicegini dusunuyorum ben ki ona ragmen 2 mactir ust uste hat-trick yapti ha dogrudur rakipler cok zayifti belki kendisinin fizik avantaji vardi vs. ama Genede kendi yasitlarinin cok ustunde oldugu cok cok belli... Cem'in yeri aslinda kesinlikle A takim seviyesi belki GS'nin ilk 11'i icin hazir degil henuz ama o da Batuhan gibi TSL'de bi takimda oynuyor olabilir di sakatlik gecirmese idi PAF'da oynucak hali yoktu artik... Bence asil konusulmasi gereken de o bu sakatliga ragmen yasitlarina karsi ustunlugu... Ha Batuhan mi daha iyi Cem mi daha iyi tartismasini ancak Cem A takima ciktiginda yapabiliriz bence o da ayri mesela ama surasi kesin ikiside de kendilerine gore onemli meziyetleri olan oyuncular ama saf futbol yetenegi yani top teknigi daha yuksek olan kesinlikle Cem Sultan'dir benim gozumde...