Tamam kardeşim
@titates1
Aslında cevap alıntı yaptığın mesajın son paragrafında gizli. Gördüğümüz nereden baktığımıza göre değişiyor. İsmini bilmiyorum o şeylerin ama hani cips paketlerinden falan çıkardı üzeri resimli düz tutunca farklı çevirince farklı görüntüler ortaya çıkar onun gibi aynı. Yani sizin gördükleriniz de bizim gördüklerimiz de yanlış değil aslında. 5 kişi olsaydı o zaman niye 4 değil 6 değilde 5 kişi sorusu akla gelecekti.
Ben hiçbir mesajımda siyasi değildir veya siyasidir diye bir şey yazmadım, siyasidir diyenlerin öne sürdükleri sebeplerden bana mantıksız gelenlerin neden mantıksız geldiğini izah etmeye çalıştım. Hayır senin düşüncen yanlış demedim. Ben de şu şekilde düşünüyorum dedim. Farklı anlamlar çıkmışsa yanlış ifade ettiğimdendir.
Örgüt kurmaktan yargılanması ve davaya Özel Yetkili mahkemenin bakması davanın siyasi olduğuna bir işarettir savına, Aziz Yıldırım'ın örgüt kurmaktan yargılanması için gerekli koşullar var, bu da neden bu davaya Özel Yetkili Mahkemenin baktığını açıklayan bir sebeptir diye cevap verdim. Siyasi olduğuna dair bir işaret olabilir doğrudur ama olmadığını düşünmek için de gerekli şartlar mevcuttur. Ha bu mantıken yorumladığım bir şey, yanılıyor olabilirim, gözden kaçırdığım şeyler olabilir elbette, sonuçta amacım bir konu hakkındaki düşüncelerimizi tartışmak. Sen beni yanlış düşündüğüme, yanlış veya eksik bildiğime ikna edersin bende haklısın derim gocunmam yani.
Hep uzun uzun yazıyorum bu sefer kısa keseyim![]()

Alıntılı Yanıtla
denilebilir. Tabi bu işin şakası. Ama bir suçu daha önce işlememiş olmak hiç işlemeyeceğin anlamına gelmez. O zaman ülkedeki suçlulaların daha önce suç işleyip işlemediğine bakılsın, işlememiş olanlar serbest bırakılsın hepsi? Niye o 3 maçta yapmadı da geçen sezon yaptı sorusuna da mantıklı yanıtlar bulmak zor değil. Kaçan o 3 şampiyonluktan sonra aynı hüsranı yaşamak istememek olabilir mesela. Şunu da ekleyeyim bugün Aziz Yıldırım'ın masum olduğuna inanmayanların çoğunluğu bu tür işleri uzun yıllardır yaptığını düşünen insanlardır.