Ozan çok iyi oynuyor nazar değmesin.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tolga'nın yan toplada zaafiyeti vardır-yoktur başka konu ama altı pas önündeki vuruşlarda kaleciler hiç bir şey yapamaz. Kabul edelim lütfen artık bunu. Kalecilerin de insan olduğunun farkına varmak lazım.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Arda'nın top attığı yere 3 kişi hücum ederse öyle hiç olur pozisyon
İyi oynadı bütün takım,zevk aldım en azından.
Ozan Tufan müthiş oynuyor müthiş
Screw you guys, I'm goin' home
Ozan Tufan çok iyi yanlız.
Konu dışı da,Kazakistan maçını izleyen var mı?![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Takimin birinci forveti umut olmali bence. Terim bu konuda doğru bir secim yapmis. Etkisiz ama gol atan burak yerine macin genelinde etkili olabilen umut'u tercih ederim.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ne olum uğraşasım geldi
Takım iyi oynuyor,moralim iyi şimdilik.
Tolga antrenmanda falan mı sanıyor acaba kendini?
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Caner bas bas bağırıyordu dakikalardır,normal golün gelmesi.
Ya Selçuk yalvarırım futbolu bırak. Maaşını ben vereceğim sen yeter ki bırak.
Tolga için de iyi oldu oynadığı TV de izleyeceğine net yerinde izliyor maçı. Selçukdan ne zaman vazgeçilecek acaba yani daha kaç maç batırması gerekiyor.
Hollanda'nin kendinden bu kadar taviz verdigi bir grupta ikide sifir yapiyorsak soylenecek pek birsey de yok acikcasi.
Ayrica bir Galatasarayli olarak Selcuk'un milli takıma cagrilmasini hatta ve hatta ilk on birde oynamasına anlamiyorum. Selcuk'un yaptigi isi turkiye liginde oynayan herhangi bir oyuncuda gayet güzel bir sekilde yapabilir.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
İzlanda ve Hollanda kazanıyor.Maç boyle biterse ikinci maçtan havlu atacağız gibi görünüyor.
Screw you guys, I'm goin' home
Spikerin heyacanından belli ne halde olduğumuz![]()
Az önceki hareket penaltı değil miydi, bana mı öyle geldi?
Ligimiz, futbolumuz felaket..Gidişat 4. ve 5. torbaya doğru
Neyse, baya uzun zamandır ilk kez fazla kanser etmeden yenildiler. Buna da şükür. İlk yarı performansı gayet iyiydi. Hakemin yediği %1000000 penaltı maçın kaderini etkiledi muhtemelen.
En önemli sıkıntımız 2 hücumcu bekle oynayıp onlar ileri çıktığında yerlerini dolduracak kimsenin olmaması. Üçlü savunma yok, Half Back yok, orta ikili Selçuk-Ozan öne çıkıyorlar. O yüzden kanattan kolay atak yiyoruz, stoperlerin de dengesi bozuluyor.
Bu arada Ozan tam "wonderkid" performansı sergiledi, helal olsun. Keyif aldım izlerken.
Biz kiiiim, Çek Cumhuriyetini yenmek kim.
Hadi geçmiş olsun.