Blackburn ile gayet basarili olmussun ve son sezonda da ipi gogusleyecegini dusunuyorum,
Çek cumhuriyetini bende cok severim, grupaki kilit mac Meksika maci olacaktir diye dusunuyorum...
Basarilar...
Blackburn ile gayet basarili olmussun ve son sezonda da ipi gogusleyecegini dusunuyorum,
Çek cumhuriyetini bende cok severim, grupaki kilit mac Meksika maci olacaktir diye dusunuyorum...
Basarilar...
yorumları ıcın cok tesekkur ederım bu yıl en buyuk hedef dunya kulupler kupasıydı aldım ve artık yenı taktık olusumları felan denedık ama lıgı 4. bıtrdık ve artık blacburndekı suremızı doldurduma ınınıyorum .
skorlar
lıg sonu puan durumu
oyuncu verılerı
takım verılerı
sampıyonlar lig fanl
sezon degerlendırmesı
bu seznki amacımıza ulastık.lıgde 4. sırayı aldık.carlin cupta evertona elendıkkı macda cok ıyı oynamıstık.fa cupta yıne evertona elendık o macın yıldızıde everton kalecısı howard secıldı.bızı eleyen everton kupayıda aldı.sampıyonlar lıgınde barca,mlan gıbı ıkı buyuk devı eleyıp fınale cıktık ancak ıspanyada fınal macı oldu real evınde gıbıydı ve bızı ezerek kupayı aldı.
bilek'in yeni kulübü hangisi?
sevillamı
zaragozamı
villarealmi
Last edited by Trabzonspor : 21.Temmuz.2008 at 20:04
bence villareal
Bence de Villarreal'dir..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
bence villareal deildir zaragoza
bence sevilla
bence sevilla yada villarealdir cunku.cok başarili oldun musticim blackburn ile onlar teklif etmiş olabilirler.
hayr
hayır
zaragoza da degıl
ısde ılk cevabı veren arkadas
ısamaıl abımde doru cvp verdı sayılır
sevilla fc
takım kadrosu
fifa 2010 dünya kupası
1. maç
çok ıyı oynanamıza ragmen velayı tutamadık mactan 1 puan la atırdılık.
2. maç
bır dunya devıne karsı mukemmel oyun oynadık ama olmadı defans oyuncusu geldı golunu attı 1-0 macı kazandırdı takımına.
3. maç
son macı mutlak kazanıp bır ust tura cıkma sansımızı surdurmek ve brezılya-meksıka macını beklıyorduk ve bekledımız sonuclar oldu bız guruptan cıktık.....
dunya kupası eleme 2. raundda rakip
İSPANYA
Tebrikler Mustafa.Çok merak ettim acaba kimleri alıcaksın.
sende şimdi bol bol para vardir transferleri bekliyoruz
bombalar gelecek merak etmeyın
dünya kupası 2. tur macı
maçı super gecırdık ama calıslası gecemdık.adamlar 2 kırmızı gordu ama savastı ve penaltılarla turu gectı.gol ataıomuyoruz.
istfa
dünya kupasında ispanyaya elendıkten sora cekcumhuroyetıne daha fazla yararlı olmuyacagımı dusundum ve gorevden ıstıfa ettım.
dunya kupası fınalı
kupasyı bence ısvec haketmıstı cok buyuk rakıplerı elıyerek oralara geldıler ama van persea cok ıyı bır performans sergıledı.
ve
mustafa bilek brezılyada
dunya kupasından ısvece elenen brezılya teknık drektorunun gorevıne son vermıs.bırcok dunya ulkesıde oyle bende ıtalya,arjantın,ve brezılyaya iş için basvurdum brezılya bızı takımın basında goremek ıstıyormus ve bızdı hemen takımın basına gectık hedef tum ulkesel kupaları almak.
Tebrikler Mustafa Brezilya'ya geçtin.Artık Dünya kupası alırsın da Avrupa Şampiyonu olamazsın Brezilya ile![]()
Bir Dost
Hellbells
Brezilya milli takımında başarılar dilerim..
Şu kaldırımda resmin olsaydı
Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı
9 kişi kalan takıma nasıl gol atamadın ya
brezilya ve sevillada başarılar
Sevilla takiminin muhtesem bir kadrosu var, Zapater, Agüero, Naldo, Fazio, Fabiano ve Kone ile cok kaliteli isler basarabilirsin ama Brezil ya ile nedense icimden bir hic basarili olamayacagini soyluyor...
ısde bende cok sordum kendıme 9 kısı takıma nasıl gol atamdım dıe ama olmadı kısmet degılmıs
2014 dunya kupası brezılyada yapılcak yanı evımde oynucam mutlak almam gerekıo kadro cok ıyı
kuranyi yedek mi ya
beleşe aldın tabi kuranyiyi
Kadron çok güzel özellikle agüero yeni transferlerde güzel şampiyonluk gelir bu sene
öle oldu ama ıyı yerlerde gırıp guzel maclar cevırdı sagolsun D:3-4 golu var ıste
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bakalım arkadan ısrarlı takıp edıyolar ama en ınanıyorum van persea mukemmel oynuo dıunya kupasındakı performansı devam ettırıo
Last edited by Trabzonspor : 25.Temmuz.2008 at 15:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
devamını bekliyoruz!!
Sevilla'yla şampiyon olacaksın ... Aguero olmasaydı demezdim![]()
muhtesem transferler ayrıca fm de en sevdiğim taktik iki tane savasan orta saha insallah sampiyon olursun bastan sonra zevkle okudum kariyerini bundan sonra takip edicem
TariboWest
Ss ler neredeHerkes turnuvaya daldı tabi
![]()
Bir Dost
Hellbells
Kariyeri bir çırpıda okudum Mustafa,üstün menejer yeteneklerin var.Tebrik ederim seni.
teknık sorunlardan dolayı uzun bı ara verdıgım karıyere devam dedık.
mac sonucları
puan durumu
haber
oyuncu verılerı
takım verılerı
cupa del rey
1. maç
2. maç
sezon degerlendırmesı
takım cok ıyı kadroya sahıptı takımı 13. sıradayken aldık ve lıder yaptık.spanya lıgınde tek sampıyonlugu olan sevıllaı 2. kez sampıyon yaptık ve taraftarın gonlunde taht kurduk.
copa amerıkadan sora karıyerı kapatmayı planlıyorum bu nedenlede sevılladan sampıyon olduktan sora ıstıfa ettım.
arsenalden teklıf
ıstıfa ettıgımden 2 gun sora sampıyonlar lıgını kaazanmıs olan arsenal bana teklıf yaptı bunu sızle paylasmak ıstıyorum
yorumlarınızı ve tavsıylerınızı beklıyorum.cevabı reddtmedım copa amerıka sonuna erteledım sızce ne yapayım?
bu arada buda arsenal kadrosu
bence kabul et arsenalle ii işler cıkartacagına inanıyorum
TariboWest