Umarım yarın Aziz Yıldırım bu sefer çuvaldızı kendine batırır.
Aziz Yıldırım'ın kararı götüreceği tahkimden de şüpheliyim.
Hayır adam suçsuzluğunu ispatlamak yerine sürekli olayı başka yönlere çekiyor, Mahkeme sürecinde şu şöyle yaptı, bu böyle yaptı yerine olayların daha çok üzerinde dursa belki yine ceza gelir belki gelmez ama bu kadar sulanmazdı. Uefa duruşmasında gidip Fransadan, oradan buradan örnekler sunacağına kendi durumunu kurtarmak ve aklamak için çabalama derdinde olsa, 2 yıl istenen Fenerbahçe'ye 3 yıl verilmezdi. Hayır sanki haklı olan taraf kendisi de bir de sağa sola saldırma derdinde. Usül gereği sen suçlu konumdasın ve üzerine yüklenen suçlardan arınmak için savunma yapmak yerine o da bu da böyle kafasındasın. Ertesi gün Hürriyette Ahmet Ercanlar ısmarlama haber yaptırmış bir de yok neymiş Uefa heyetinin ağzını açık bırakmışmış, şaşırtmışmış, zor durumda bırakmış da bilmem ne. Adamın hayatı hikaye yahu.
Yani ben Tahkim'den Cas'tan veya diğer tüm merciilerden de pek umutlu değilim. Böyle savunma mantığıyla suçlu olmasan da suçlusun derler.
...
Şu bir gerçek ki Fenerbahçe yönetimine Aziz Yıldırım belli bir zümreden adam almadığı (sokmadığı) için iktidar tarafından karşı cephede tutuluyor.
İmzamı atarım bir GS'lı olarak.
Daha açık konuşabiliriz.
Aziz Yıldırım bu klübü ben bu duruma getirdim diyor.
Şimdi ise bu büyük klübün üzerine konmak istiyor "iktidarın adamları".
Ayhan Şahenk "Messi"yi getirecekti haberinin yandaş medyada sallanması gibi.
Yavaş yavaş da bunu başarıyorlar.
Aziz Yıldırım-İktidar savaşları ise daha öncesine dayanıyor. Bir ihale hikayesi var tanınmış iş adamlarının da içinde bulunduğu.
İhaleye girecen girmeyecen muhabbeti. Aziz Yıldırım o ihaleye girmeyi kafasına takıyor tam o sırada da içeri alınıyor zaten.
NATO ihalesinden bahsediyorsun.. O ihaleye serdar adalı ve aziz yıldırım beraber girdiler ve ikisininde başına gelenler ortada.
Hem beşiktaş hem fenerbahçe şike yaptıysa bile gün yüzüne bu nato ihalesi ile çıkmıştır. İhaleye erdoğan'ın akrabasıda katılmıştır ve çok büyük tehditler almıştır aziz yıldırım (Bunu söyleyen kişi, aziz yıldırımdan nefret eden bir basın emekçisi, fenerbahçeli abi diyebiliceğim kişidir). Beni şuanda iktidar karşıtı olarak görebilirsiniz ama objektif bakmak en doğrusu.
Nato ihalesinden önce 48 saat içerde kalması aziz yıldırımın bu ihaleye girmesini engellemiştir. Ne yazıktır ki ülkede hala ahbap çavuş ilişkisinin yaşandığı bir milli takım varken bazı grupların elinde bulundurduğu ülke futbolu bu durumlara yıllar evvelden gelmiştir. İhsan kalkavanın uefa kupası finali öncesi galatasaray'lı bir grup oyuncu ile kimin yanına gidip kim tarafından dua aldığıda kendi ağzından söylemiştir.
Daha fazla olayı siyasi bölgeye çekmeden konuyu kapatayım. Ben beşiktaşlıyım ama eski yöneticilerimiz neden kasımpaşaya gidip takıma para yağdırıp o klübü yukarılara çıkarmıştır ? Madem bunu yapmaya güçleri var neden tuttukları takımı bırakıp kötü durumdan çıkarmak yerine kasımpaşaya gidip bu takımı kurtarmışlardır ?
Demirören'in beşiktaştan alacağı 100 Milyon liranın kaçta kaçı ona aittir ? İbrahim kızıl ile olan ortaklığı sayesinde antepspora 15m euro bonservis vererek aldığı tabata ve i.köybaşı'nın paraları neden antepspor kasasında gözükmüyordu ? ve nasıl olurda sözde beşiktaşı bu hallere getiren adam, türk futbolunun başına geçiyor ? Kim nasıl bir destek veriyor ve bu adam daha kendi şirketini yönetemezken büyük bir camiaya ve arkasından ülke futbolunun başkanı olabiliyor ?
Hepsinin cevabı çok açık, ya bizdensin yada değilsin..
Last edited by kumbara : 27.Haziran.2013 at 20:15
Olayın özetini gayet iyi çıkartmışsın. Ben galatasaraylıyım. Aziz yıldırım'ı hiç sevmem ama bu şike olayında aşırı çelişkili ve içi boş olan suçlamalar mevcut. Gerçi "ya bizdensin ya değilsin" diye geçinenlerin, onlardan olmayanları suçlama konusunda yaptıkları sevhen şeyleri biliyoruz.
Aziz yıldırım da bunlara kurban gidiyor maalesef.
Ortada bir şike mevzusu var,doğru yanlış bilemem ancak bu kadar iddaayı göz ardı edip,fırsattan istifade durumdan yararlanmaya çalışan hükümeti bunun bütün sorumlusu yapmak da doğru olmaz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hükümet Aziz yıldırımı sevmiyor olabilir,bitirmek istiyor da olabilir ama bunların hiçbiri şike yapmadığını kanıtlamıyor. şike yapmadığını söylemek yerine adam sürekli olarak başka kişiler ve başka olaylar üzerinden savunma yapıyor![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Tamam, iktidar veya iktidar grubunun belli bir kesimi Aziz yıldırım'ı sevmiyor, kulübü ve Türk futbolunu ele geçirmek istiyor olabilir. Ama sen ne yaptın bu süreçte ? Koskoca bir hiç?
Ona buna sataşmalar falan filan. Ne kadar hukuksuz bir mahkemede bile olsa konuyu sulandırmadan adam gibi savunma yapabilseydin, başka takım taraftarlarını, kamoyunu da arkana alır, mahkeme kararı ne kadar hukuksuz olursa olsun halkın vicdanında aklanırdın. Kusura bakmasın ben Aziz Yıldırım'ın şike yapmadığına inanmama rağmen bu tavırları dolayısıyla artık mahkum olmuştur ne yaparsa yapsın...
Şike yaptıysak eğer şike yaptığımız takımların oyuncuları açıklansın ve ceza alsınlar istiyorum ben. Mesela ankaragücü ibb sivas 3'lüsü ile şike yaptık kabul edelim. Sorgusuz sualsiz şike ve cezalar kabul ediliyor ya. Nerede bu takımlara cezalar? Nerede bu takımlar içerisinde bizden şike ücreti alan oyuncu ve yöneticiler. Nerede yahu bu kadar zor mu? Zira fenerbahçe şikeye teşebbüsten değil,şikeden ceza alıyor. Şikeden aldıysak teşebbüsün üstüne çıktık demektir. O zaman bu adice eylemi yapan diğer tarafı da cezalandırsınlar,açıklasınlar.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
33. haftadaki Ankaragücü maçının tamamını izlemek istiyorum. Nerden bulabilirim? Bilen var mı?
Yahu şike davasının görüldüğü yıllarda Fenerbahçe yönetiminde ve yönetim çevresinin büyük genelinde İktidar yanlıları vardı, Cihan Kamer, Kadir Topbaş'ın oğlu falan. Aziz Yıldırım kendi yediği naneler yüzünden ortalığı bulandırdı da bulandırdı olan Fenerbahçe'ye oldu, oluyor, olacak. Suç onun değil, Fenerbahçe kulübü sahipsiz, taraftar taraftar değil, genel kurul genel kurul değil, üye üye değil. Herkes seyirci ve Aziz Yıldırım'ın kulübün başına ördüğü çorapları izlemekten başka bir şey yapamıyor. Çaresizliğin Allah'ı.
...
Ben en çok Stoch'a üzüldüm. Adam transfer olduğunda "Şampiyonlar Liginde oynamak için Fenerbahçe'yi seçtim" demişti, 3 senedir kısmet olmadı şimdi bu cezalarla birlikte kariyerinin 5-6 senesi Şampiyonlar Liginde oynayamadan geçmiş olacak. Genç bir oyuncu için talihsiz bir durum gerçekten.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Yıldırım: Trabzonspor'un başkanları kadar o kulübe destek olmuşumdur. Onları 4. Büyük olarak yanımıza aldık.
Cok sagol Aziz baskan![]()
A.Yıldırım: "İnfantino ve Platini bizim üzerimizde baskı var diyor. Bu baskının kimin tarafından olduğunu açıklayacaklarını söylediler."
A.Yıldırım: 'Bu baskıların Türkiye'deki bazı kulüpler tarafından olduğunu biliyoruz. Ama 8-10 grup lobicik de yapıyor, biliyoruz.'
Aziz Yildirim: "Infantino'nun Fenerbahce 1 yil gitmezse baska islem yapmayacagiz dedigi ifadesi, yazisi var elimizde."
A.Yıldırım: 'Egemen Bağış'ın geçen gün söyledikleri bizim düşündüklerimizi destekliyor. Bizi üzmüştür. Bu organize bir iş.'
A.Yildirim: Bir isim esi ile birlikte Etik Kurulu uyeleri ile bir otelde bulusuyor ve kurula A. Yildirim'a ceza vermelisiniz diyor. Kim bu?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Susuyorum, sonra konusacagim.
Farkinda degilsin galiba, Turkiyenin en buyuk kuluplerinden birini dunyada "MATCH FIXER" olarak duyurtun.
Halen niye susup erteliyorsun.
tekrar soruyorum bu ankaragücü maçının tamamını izleyebileceğim bi link var mı bildiğiniz?
Türkiye'de temiz kulüp ve başkan olduğunu düşünen adam zaten saftır bu olayların arkasında ne olduğunu bilmesek de başka birşeyler olduğunu görmek zor değil , artık diğer takımları tutan arkadaşlar da görmeye başladı zaten , sevindirici.
inşallah mücadelemize devam edeceğiz.
Aziz Yıldırım'ın "Tahkim kurulunda çok iyi bir savunma yapacağız" sözünü duyduktan sonra içimdeki %1 umut bile bitti. Hatta ben tahkim kurulunda Aziz Yıldırım'ın yapacağı savunmayla beraber ceza arttırımı bile bekliyorum.
...
twitter'dan hiç dokunmadan kopyalıyorum.daha hiç yalan haberine rastlamadım bu arkadaşın bunun doğruluğu nedir bilmiyorum ama ?
Fenerbahce nin disiplin sorusturmasini hazirlayan rapotorun madrid teki bir universteden mezun oldugunu ve bu universitenin fetullah gulen++ile nasil baglantilari oldugunu biliyormuydunuz?Madridteki bu uniersitenin hukuk anabilimdali baskani todays zaman in kose yazari yorum sizin.Biraz once belirttigim gibi uefa mufettisi ve gulen iliskisini inceleyin arastirin ve sadece yorum yapin
Aziz Yıldırım'ı desteklemesemde bu dava hakkında söylediği şeyler benimde düşündüğüm gibi siyasi kararlar sonucu verilen bir ceza olduğu sonucuna çıkıyor. Bu konuda haklı ancak bu siyasi işleri neticesinde kulüp ismi lazım olmayan siyasiler tarafından bataklığa sürüklenmiştir. Aziz Yıldırım'ın yapacağı en şerefli iş bu davayı lehimize sonuçlandırıp istifa etmesidir. Yada direk istifa etsin o da yeter... Kendi özel işleri sonucunda kulübe zarar veren bir başkan bizi ileriye götürmez...
Bir tane arkadaş vardı dün tamamını izleyemeyeceğim işe gideceğim demişti ben sırf onun için buldum bir tanetamamını upload etmişler
http://www.youtube.com/watch?v=1Dj9V...ature=youtu.be