Sayfa 435 / 436 İlkİlk ... 335385425433434435436 SonSon
13,021 ile 13,050 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ofsayttan atılan golü kaç gün geçmesine rağmen örnek veriyorsun, kırmızı karta karşı aman ne var canım modundasın. İşte tam da bunu anlatıyorum.

Herkes işine gelen yeri kendince değerlendirip yaşantılara kapalı olarak devam etmeyi yeğliyor.

Bu zamana kadar gelişen bir olayın doğru değerlendirildiğine dair bir adet örnek gösterebilir misin? Hep bir bahanesi var. Ya Galatasaray ayarlamıştır ya Fenerbahçe ya federasyon ya hükümet ya cemaat ya yorumcular ya gazeteler ya bilmem kimler de kimler...

Stadtaki konuya dönersek eğer Galatasaray'da Fenerbahçe'nin halini görüyorum. Stadı yapılır yapılmaz değişen, sürekli övülen, örnek gösterilen taraftar profili var. Ağırlığı fazla olan ve 4-3 kaybedilen Beşiktaş maçı sonrası alkışlamanın benzerleri var. Oluşan bu profil karşısında mecburi bir uyum gösterme var. Günü geldiğinde Galatasaray tribünleri de mecburiyetten bastırdığı içindeki duyguları ortaya dökecektir. Zihniyetler aynı kaldığı sürece değişim gerçekleşmez.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by nannar View Post
    sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar Siz rüyada göremezsiniz,kupa bizim müzemizde!

iyi geceler arkadaşlar. yeter artık yatın yahu Mesai amma uzun sürdü bu gece.
    Yani lafı atıyorsun sonra iyi geceler beyler diyip iyi adam kabuğuna bürünüyosun sanki biri gelmişte editleyip yazmış o üsttekini tövbe bismillah.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar Siz rüyada göremezsiniz,kupa bizim müzemizde!

iyi geceler arkadaşlar. yeter artık yatın yahu Mesai amma uzun sürdü bu gece.

burda gsli bazı arkadaşların ikiyüzlülüğü var hemen açıklıyım
    uefa kupasını aldığı sene bazı gsli olmayan arkadaşlar avrupada gs tarafını değil de yabancı tarafı tutuyor yada öyle yorum yapıyordu galatasaraylıların da şu savunması vardı
    -ne biçim adamsınız biz burda türkiyeyi tesil ediyoruz
    ben de galatasarayın attığı her golde o sene özellikle finalde en az gsli kadar sevinmiştim bu kupa sizin olduğu kadar türk futbolunun da kupası fenerbahçe alsa buda türk futboluna mal edilebilecek bir şey zaten kupadan sonra gsnin avrupada yavaş yavaş silinmesi de türk futbolunun saçmalığının yada aziz yıldırımın dediği gibi sistemsiz plansız projesiz bir başarının eseri olduğunun göstergesi
    madem kupayı oynarken kendini türkiyeye mal ediyosun kupayı da türk futboluna mal edeceksin tabi o kadar spor ahlakı şimdi pek kimsede yok ama bunu gönülden söyleyebiliyorsa onunla çok güzel spor muhabbeti edilebilir sporcunun zeki çevik ve ahlaklısı lazım değil mi bize

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post

burda gsli bazı arkadaşların ikiyüzlülüğü var hemen açıklıyım
    uefa kupasını aldığı sene bazı gsli olmayan arkadaşlar avrupada gs tarafını değil de yabancı tarafı tutuyor yada öyle yorum yapıyordu galatasaraylıların da şu savunması vardı
    -ne biçim adamsınız biz burda türkiyeyi tesil ediyoruz
    ben de galatasarayın attığı her golde o sene özellikle finalde en az gsli kadar sevinmiştim bu kupa sizin olduğu kadar türk futbolunun da kupası fenerbahçe alsa buda türk futboluna mal edilebilecek bir şey zaten kupadan sonra gsnin avrupada yavaş yavaş silinmesi de türk futbolunun saçmalığının yada aziz yıldırımın dediği gibi sistemsiz plansız projesiz bir başarının eseri olduğunun göstergesi
    madem kupayı oynarken kendini türkiyeye mal ediyosun kupayı da türk futboluna mal edeceksin tabi o kadar spor ahlakı şimdi pek kimsede yok ama bunu gönülden söyleyebiliyorsa onunla çok güzel spor muhabbeti edilebilir sporcunun zeki çevik ve ahlaklısı lazım değil mi bize
    Anlatamazsın ki. Ben GS'yi avrupada hep destekledim zamanında. Karşılığı ne oldu? Bizim UEFA kupamız var sizin yok. Bu mu yani olay?

Şimdi desteklemiyorum GS'yi. Ama tutup GS'nin rakibini de desteklemiyorum. Ama bazı arkadaşlar ipin ucunu kaçırıyor bu konuda(Chelsea'yi havaalında karşılamalar, stadında yabancı takım lehine tezahürat yapmalar).

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Yahu arkadaş diğer konudan çekiliyoruz diyoruz oraya yazmayalım ortam gerilmesin kimse sinirlenmesin.Burada aramızda konuşuyoruzz adamlar buraya geliyor yine ortalığı karıştırıyor.Derdiniz ne sizin gidin o konuda ne yazıyorsanız yazın!!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Yahu arkadaş diğer konudan çekiliyoruz diyoruz oraya yazmayalım ortam gerilmesin kimse sinirlenmesin.Burada aramızda konuşuyoruzz adamlar buraya geliyor yine ortalığı karıştırıyor.Derdiniz ne sizin gidin o konuda ne yazıyorsanız yazın!!
    Tabi ki gelip burada alakasız konulara girenleri desteklemiyorum. Biz çok başka bir konu üzerinde fikir paylaşırken gereksiz yere Uefa niye açıldı anlamadım.

Ancak adı Fenerbahçe sohbet alanı diye bu alan Fenerbahçe'lilere ait bir alan değildir. Sadece Fenerbahçe'nin konuşulduğu bir başlıktır. O yüzden isteyen istediği zaman yazabilir.

Ha illa bu başlıkla ilgili hak iddia edilecekse öneri üzerine bu başlığın açılmasını kararlaştıran ve bu konuyu açanın kim olduğuna bakmak lazım.

Buralar benim o zaman bir daha yazmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Tabi ki gelip burada alakasız konulara girenleri desteklemiyorum. Biz çok başka bir konu üzerinde fikir paylaşırken gereksiz yere Uefa niye açıldı anlamadım.

Ancak adı Fenerbahçe sohbet alanı diye bu alan Fenerbahçe'lilere ait bir alan değildir. Sadece Fenerbahçe'nin konuşulduğu bir başlıktır. O yüzden isteyen istediği zaman yazabilir.

Ha illa bu başlıkla ilgili hak iddia edilecekse öneri üzerine bu başlığın açılmasını kararlaştıran ve bu konuyu açanın kim olduğuna bakmak lazım.

siz yokken biz vardık burda hiçbiriniz yoktunuz biz vardık

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by DisCo View Post

Biz ordan kaçıyoruz tartışma büyümesin diye , geliyorlar bizi kovalar gibi burada yazmaya devam ediyorlar.Amaç ne anlamış değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Acaba PFDK veya Tahkim ne zaman toplanıp şu Emre olayını çözmeyi düşünüyorlar ? Malum 2 gün sonra maç var. Yoksa 2 hafta bekleyip lig bittikten sonra" itiraz sonrası yaptığımız incelemede daha önce verdiğimiz kararda herhangi bir değişiklik olmadı" mı diyecekler ?
    Peki ya Rüştü perşembe günü sahada ki yerini alacak mı ? Keşke rakibimiz gibi bizim de mücadelemiz sadece 90 dakika olsaydı.

İşine gelince apar topar toplananlar bi ses verin da...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    11

Tarafsız medya...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Fazla ceza kesmese bari Demirören

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Fazla ceza kesmese bari Demirören
    Quote Originally Posted by attirson View Post
    [B]Bu sene ilk kez uygulanan Play-Off sistemi Fenerbahçe'ye pahalıya patladı. Dün sezonun son maçında yaşanan olaylardan sonra Fenerbahçe'ye en az 5 maç saha kapama cezası gelmesi bekleniyor.
    Cevap yukarıda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

canım polisim , asla sövmeyin ve karşı çıkmayın arkadaşlar , onlar her zaman bizim güvenliğimiz için çalışıyorlar =(

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aziz Yildirim'dan cok sey ogrenmis Ozdemir.Yakinda istifa edip geri gelebilir.yok kulubu terim mi yonetiyor falan.karistirirsin kulubu he canim he gulum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Ee madem öyle niye goygoy yapiyorsunuz dünden beri. Hakkimiz olan kupayi orda aldik sindirin madem yöneticinizden baslayip taraftariniza kadar. O kupa orda kalkmasin diye isiklar kapatmak, sulandirma acmak, mars calmak neyin nesi o zaman
    Ben orada değildim, marş çalınmış mı duymadım, bilmiyorum, sulama açılmış görmedim bilmiyorum. Ama Aysal'ın ortalıkta yoktular lafına karşılık, isim verilerek Galatasaray yöneticileriyle federasyonla irtibat halindeyiz denmiş. O irtibat halinde oldukları çıkar, açıklama yaparlar, öğreniriz tavırlarının ne olduğu.

Şunu anlamıyorsunuz, düdük çaldığında Galatasaray şampiyon olmuş muydu? Evet olmuştu. 55 bin taraftar ayakta takımını alkışlıyordu, bu taraftar sizinle gurur duyuyor diyordu, Fenerbahçe buraya diye bağırıyordu.

Yani direk Galatasaray'ın şampiyonluğuyla alakalı olsa, maç bittiği anda sorun çıkardı ki benim izlediğim kadarıyla da polisle sıkıntı vardı.

Sonrasında neler yaşandı, olayların tanığı olmadığım için bilemem ama sizler yanlış diyebildiğiniz bazı şeylere, rakibi tahrik etme durumu diyerek, kendi tarafınızdakilere de yanlış demelisiniz ki, art niyet aramayayım.

Yoksa çıkarılan olayların tasvip edilmediğini ve sorumlularının yakalanması için her türlü yardımın yapılacağı da söylenmiş.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    1 asırı aşkındır o yarış sürüyor sen ne diyorsun yahu
    Sürsün tabi ama böylesi gerçekten şu ana kadar yorum yapan kimseye yakışmıyor.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Polis kim pardon?

Türk Polisi bilmemne ayaklarına yattığınız zaman böyle devam eder bu. Adam facebook adresinden olayların resmini koyup hacı oldum yazıyorsa, bir daha gelin bir daha döveriz diye tweet atıyorsa ben ona Türk Polisi demem işte.

Oyunun durmasını sağlayacak en ufak bir şey olmadı. Kornerlerde sadece 1-2 defa bir şey atıldı onlarda anında uyarıldı zaten. Anons bile yapılmasına gerek kalmadı.

Olaylar tamamen polisin kışkırtması. Çağlayanda yaşananların birnevi devamı. Parfüm sıkar gibi biber gazı sıkmak nedir?

3 yaşında, 4 yaşında çocuklar gazdan nefes alamazken burada Fenerbahçe taraftarıyım diye geçinen biri hangi akla hizmet bu olaylarda piyon olarak kullanılan kişilere terörist diyor çözemedim.
    Last edited by meddah : 17.Mayıs.2012 at 20:51 Reason: Kural 5

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Polis kim pardon?

Türk Polisi bilmemne ayaklarına yattığınız zaman böyle devam eder bu. Adam facebook adresinden olayların resmini koyup hacı oldum yazıyorsa, bir daha gelin bir daha döveriz diye tweet atıyorsa ben ona Türk Polisi demem işte.

Oyunun durmasını sağlayacak en ufak bir şey olmadı. Kornerlerde sadece 1-2 defa bir şey atıldı onlarda anında uyarıldı zaten. Anons bile yapılmasına gerek kalmadı.

Olaylar tamamen polisin kışkırtması. Çağlayanda yaşananların birnevi devamı. Parfüm sıkar gibi biber gazı sıkmak nedir?

3 yaşında, 4 yaşında çocuklar gazdan nefes alamazken burada Fenerbahçe taraftarıyım diye geçinen biri hangi akla hizmet bu olaylarda piyon olarak kullanılan kişilere terörist diyor çözemedim.
    O profil fake, emniyet açıklama bile yaptı. Bir insan fenerbahçe sayfalarının paylaştığı bu tarz şeylere nasıl inanır anlamak çok zor.

Oyun bir kere bile durmadı demişsin ama Selçuk korner kullanırken yağan çakmaklarda Emre gibi rakibi kışkırtmak için yere atsaydı kendini o maç 1 değil 10 kere dururdu her defasında olayların şiddeti biraz daha artardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    O profil fake, emniyet açıklama bile yaptı. Bir insan fenerbahçe sayfalarının paylaştığı bu tarz şeylere nasıl inanır anlamak çok zor.

Oyun bir kere bile durmadı demişsin ama Selçuk korner kullanırken yağan çakmaklarda Emre gibi rakibi kışkırtmak için yere atsaydı kendini o maç 1 değil 10 kere dururdu her defasında olayların şiddeti biraz daha artardı.
    Yere atmak? Hakemin gözü önünde gelen cisim kameraya çok net yansıyor. GS sayfalarında mı yazıyor kendini yere attığı?

Ayrıca o kişinin açık adresi, bilgileri vb. şeyler paylaşıldı. Ardından profili kapandı. Resim de mi fake?

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Salih Uçan'ın açıklamaları ;

Fenerbahçe'deki ilk senesinin kendisi için çok önemli olduğunun altını çizen genç oyuncu, bu sürede kulübün tesislerinde kalacağını bildirdi. Salih, sarı-lacivertli kulübün Temmuz ayında başlayacak hazırlık kampına katılacağını ve kamp bitiminde Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın vereceği karar doğrultusunda hareket edeceğini dile getirdi.
    Kocaman'ın kamp süresince kendisini yeterli görmesi durumunda takımda kalacağını, aksi halde Bucaspor'a bir yıllığına kiralanacağını açıklayan milli oyuncu, teknik heyetin gözüne girmek için elinden geleni yapacağını söyledi. Fenerbahçeli taraftarlardan destek isteyen Salih, “Yaşım genç olduğu için bana sahip çıksınlar. Ben de sahada her şeyimi ortaya koyacağım. Hem kulübüm hem de onlar için oynayacağım” dedi.
    Marmaris gibi önemli bir tatil bölgesinde yetiştiğine dikkat çeken Salih Uçan, İstanbul'un renkli yaşantısının kendisini kesinlikle değiştirmeyeceğini sözlerine ekledi.

6 Ocak 1994'te doğan Salih, 21 Aralık 2010'da, Fenerbahçe'ye karşı da görev yaptı. Samet Aybaba, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 3-2 kazandıkları kupa maçının son 3 dakikasında o tarihte 15 yaşında olan Salih'e şans vermişti.

KAYNAK : SPORX

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aykut Kocaman ceza almaz umarım, biz bu haliyle çok seviyoruz kendisini.
    Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Aynı şekilde , katılıyorum.

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Aykut Kocaman uzun yillar takiminin basinda kalmali.biz memnunuz.

2010-11 sezonunda siz ilk 10'a girebilme mücadelesi verirken, aynı hocanın size 40 puan fark attığını çabuk unutmuşsunuz.A-a.E ayıp ama.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    2010-11 sezonunda siz ilk 10'a girebilme mücadelesi verirken, aynı hocanın size 40 puan fark attığını çabuk unutmuşsunuz.A-a.E ayıp ama.
    Öyle bir dedin ki sanki sürekli Fener'le maç yaptıkta ondan dolayı 40 puan fark oldu. Sizin katkınız sadece + 6 puandır (Tam hatırlamıyorum 2 maçıda sonucunu ama yenilmiş olursak bile + 6 oluyor). Geri kalan 34 puan bizim kendi kayıbımız. Bu Fenerin başarısı değil bizim başarısızlığımızdır.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Sende o zamanlar nasıl yönetildiğimizi ve başımızda ki teknik adam sayılan şahısları unuttun galiba !
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Olsun biz yinede memnunuz iyi ki atmış 40 puan fark.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Derbi galibiyetleri ve yenilgilerine, şampiyonluk yarışına bakarak söylemiyorum ben başarısız diye. Bahsettiğin sezonda Trabzonspor'da aynı puan farkını attı, 8. olduk önümüzdeki takımların hepsinin antrenörü harikaydı o zaman.

Ben bir Galatasaray'lı olarak Aykut Kocaman'a bakıyorum, Daum'dan farkını göremiyorum. Uzan vadede fark yaratacak bir görüntüsü yok, kısacası Aykut Kocaman'lı Fenerbahçe beni korkutmuyor. Lige ambargo koyacak, maçlarda futbol anlamında rakiplerini ezecek bir görüntü vermiyor. Hal böyle olunca da şahsım adına uzun yıllar Fenerbahçe'de kalsın istiyorum. Şampiyonluk yarışında olur olmaz, bizi yener yenemez o başka bir şey, sonuçta Fenerbahçe'dir, derler ya formasını koysan tepeye oynar.

Kişisel görüşümdür bu, laf sokup polemik yaratmaya çalışmak sizin bileceğiniz iş.

Ceza meselesine gelince, her fırsatta Fatih Terim'in ertelenme muhabbetinden dem vuran arkadaşlar, azıcık araştırın bi talimatı okuyun. Hocanız ceza almış, erteleme talep edilmiş ama reddedilmiş, çifte standart varmış gibi tepkiler var şimdiden. Erteleme isterse gider savunması yapar %99.9 da alır zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Şike Şike Şike Şike herşeyi ''Şike''ye bağlayın hep Şike yaşasın Şike

Şike'de olmasa ne yapardık biz ? Bıktım usandım artık ne söylesek temizsiniz ne söylesek Şikeci biziz...

Böyle devam..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Volkan Demirel ‏@_1VolkanDEMIREL
    Destek veren herkese teşekkürler. Yarın Aykut Hoca istifa ederse ben de futbolu bırakırım. Bizde söz namustur ! İyi geceler !
    Demek ki ikna ettiler Aykut Kocaman'ı.

Edit:Fake'miş
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Volkan Demirel ‏@_1VolkanDEMIREL
    Destek veren herkese teşekkürler. Yarın Aykut Hoca istifa ederse ben de futbolu bırakırım. Bizde söz namustur ! İyi geceler !
    https://twitter.com/1VolkanDEMIREL

Bu değil mi Volkan'ın hesabı ? Yeni bir tweet yok.

Evet buymuş. O hesap fake abi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maç başlığına yazacaktım ama her zaman ki gibi Fenerbahçe kazanınca Hakem, Federasyon, Tff, Uefa, Nasa vs konuşuluyor : )

Her maç sonrası klişe bir cümlemiz var "Hatalarımızdan ders çıkaracağız" inanın hala bu dersin çıkarılacağı günü merakla bekliyorum. Her maça aşırı kontrollü başlıyoruz, baskı kurmuyoruz, golü de yiyoruz üzerine aynı oyun anlayışına bir süre sonra daha ediyoruz, bazen 2'yi yiyoruz bazen direkten dönüyoruz ve aklımız o an başımıza geliyor, Sahada olması gerektiği gibi rakip kalede daha etkili olacak adamları oyuna alıyor, sistemi gömülmekten kurtarıyor ve aynı anda hücum alanında skor yaratabilecek adamları sahada tutuyoruz, baskı kuruyoruz, golü atıyoruz, bazen ya kazanıyor ya da bir puanla yetiniyoruz... Peki haftaya ne oluyor biliyor musunuz veya sonraki haftaya ?

Aynı şeyler... Bugün bu maçta bu hatamız yüzünden sahada Şampiyonluğu da bırakabilirdik aklım, mantığım, futbol bilgim hiç bir şeyim açıklayamıyor bu durumu. Neden sürekli bile bile aynı hata içinde oluruz, gerçekten şaka gibi.

Artık telafisi olmayan bir süreçteyiz, 3 kulvarda devam ediyoruz ama bundan sonra hatalarımızın bedeli daha ağır olabilir, çok dikkatli olmalıyız.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Maç başlığına yazacaktım ama her zaman ki gibi Fenerbahçe kazanınca Hakem, Federasyon, Tff, Uefa, Nasa vs konuşuluyor : )

Her maç sonrası klişe bir cümlemiz var "Hatalarımızdan ders çıkaracağız" inanın hala bu dersin çıkarılacağı günü merakla bekliyorum. Her maça aşırı kontrollü başlıyoruz, baskı kurmuyoruz, golü de yiyoruz üzerine aynı oyun anlayışına bir süre sonra daha ediyoruz, bazen 2'yi yiyoruz bazen direkten dönüyoruz ve aklımız o an başımıza geliyor, Sahada olması gerektiği gibi rakip kalede daha etkili olacak adamları oyuna alıyor, sistemi gömülmekten kurtarıyor ve aynı anda hücum alanında skor yaratabilecek adamları sahada tutuyoruz, baskı kuruyoruz, golü atıyoruz, bazen ya kazanıyor ya da bir puanla yetiniyoruz... Peki haftaya ne oluyor biliyor musunuz veya sonraki haftaya ?

Aynı şeyler... Bugün bu maçta bu hatamız yüzünden sahada Şampiyonluğu da bırakabilirdik aklım, mantığım, futbol bilgim hiç bir şeyim açıklayamıyor bu durumu. Neden sürekli bile bile aynı hata içinde oluruz, gerçekten şaka gibi.

Artık telafisi olmayan bir süreçteyiz, 3 kulvarda devam ediyoruz ama bundan sonra hatalarımızın bedeli daha ağır olabilir, çok dikkatli olmalıyız.
    Bu maçı diğerleriyle karıştırmamak lazım. Daha ne oynadığımızı görmeden gol yedik çünkü.

Mesaj Yetkileri