- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Öyle bir dedin ki sanki sürekli Fener'le maç yaptıkta ondan dolayı 40 puan fark oldu. Sizin katkınız sadece + 6 puandır (Tam hatırlamıyorum 2 maçıda sonucunu ama yenilmiş olursak bile + 6 oluyor). Geri kalan 34 puan bizim kendi kayıbımız. Bu Fenerin başarısı değil bizim başarısızlığımızdır.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Derbi galibiyetleri ve yenilgilerine, şampiyonluk yarışına bakarak söylemiyorum ben başarısız diye. Bahsettiğin sezonda Trabzonspor'da aynı puan farkını attı, 8. olduk önümüzdeki takımların hepsinin antrenörü harikaydı o zaman.
Ben bir Galatasaray'lı olarak Aykut Kocaman'a bakıyorum, Daum'dan farkını göremiyorum. Uzan vadede fark yaratacak bir görüntüsü yok, kısacası Aykut Kocaman'lı Fenerbahçe beni korkutmuyor. Lige ambargo koyacak, maçlarda futbol anlamında rakiplerini ezecek bir görüntü vermiyor. Hal böyle olunca da şahsım adına uzun yıllar Fenerbahçe'de kalsın istiyorum. Şampiyonluk yarışında olur olmaz, bizi yener yenemez o başka bir şey, sonuçta Fenerbahçe'dir, derler ya formasını koysan tepeye oynar.
Kişisel görüşümdür bu, laf sokup polemik yaratmaya çalışmak sizin bileceğiniz iş.
Ceza meselesine gelince, her fırsatta Fatih Terim'in ertelenme muhabbetinden dem vuran arkadaşlar, azıcık araştırın bi talimatı okuyun. Hocanız ceza almış, erteleme talep edilmiş ama reddedilmiş, çifte standart varmış gibi tepkiler var şimdiden. Erteleme isterse gider savunması yapar %99.9 da alır zaten.