Uzantıdan değiştiririm problem değil. Biraz yaparım baktım sıkıldım, bırakırımBak bu resimleri senin için jpeg yaptım buyurasın.
SECOND LEAGUE 9.MAÇ
Oyuncu Değişiklikleri:
Renato Queiros ( dk.45 ) -> Fabio Luis
Asist:
1- Rodolph Amessan
Vallahi ne diyeyim, lig liderine özel bir taktikle çıktım. Oyunu yavaşlatan ve hücuma çıktığımızda kaleyi gören vursun taktiği oldu. Nitekim istediğimi de aldım, Naval bizden iyi oynamadı hatta biz biraz daha üstündük. Rodolph Amessan'ın yaptırdığı penaltıdan golü de bulduk ancak son dakikalar kenar talimatlarından taktik değişikliği yapayım dedim, yapmaz olaydım. O taktik değişikliğinden sonraki pozisyon gelme olayı vardır ya klasik, gol olur. Aynen o oldu ve çok balık bir gol attılar. Naval buradan 1 puan çıkartıp liderliğini korudu bizi de 2.likte tutmayı başardılar. Trofense yenilince de Portimonense bizim arkamıza, 3.lüğe geçti 2 puan fark ile. Bakalım.
TAÇA DE PORTUGAL 4.TUR
Oyuncu Değişiklikleri:
Gareth Williams ( dk.23 ) (SAKATLIK) -> Joel
Sassa ( dk.47 ) ( SAKATLIK ) -> Fabio Luis
Luis Martins ( dk.77 ) -> Sergio Machado
Asistler:
1-Toni, Fabio Luis
* Malafaia ve Fabio Luis gollerinde kendi toplarını tamamladığı için o gollerde asist yok.
Zaten fark atmayı bekliyordum da, alt ligimizden bir ekip. Rahat bir oyun, top 32'yi geçip top 16'ya kaldık. Bir turumuz daha var bekleneni gerçekleştirmek için. Bir de kazanırmışızBu Gondomar çok da çirkef bir takımmış, Sassa kariyeri adına ilk golünü attı Boavista'da, hemen sakatladılar, Gareth Williams'ı sakatladılar. Zaten yenilecekleri belli, bırakın sakatlamadan oynayın
Fabio Luis de Boavista'daki ilk golünü attı. Ne takımız ama
Bu arada Gondomar'ı da Türkler basmış gördüğünüz gibi. Portekiz'de bir türk akını var. Emre Kart ve Rıdvan Koçer, biri Kırıkhanspor'dan biri Keçiörengücü'nden bu sene Portekiz'lere gelmişler
Türkler harbiden basıyor Portekiz'i, haydi bakalım. Bu arada 5.tur rakibimiz:
Penafiel kimdir? Alt ligimizin kuzey grubunda bulunuyorlar. Bu sene şu an için lider götürüyorlar. Top 32'de bizim ligimizden olan ancak düşme potasında bulunan Aves'i yendiler. Potansiyel yer değiştiren takımlar olabilirler. Yine de bizim ligimizde bulunan bir takımı yenmişlerse kalite vardır diyeceğim ama ne olacak bu alt ligin takımındanYönetimin bizden istediği 6.round yani çeyrek final bu maçı kazanınca olacak ve hedefe ulaşmış olacağız. Ancak Çeyrek Finalde de şanslı bir kura falan gelirse, ben artık burada finale çıkmayı ve finalde de Porto-Sporting gibi bir takımla karşılaşmayı umuyorum ki UEFA bileti alalım
![]()
Taa alt ligden UEFA'ya gideriz
Para gelir azıcık
İKİ SAKATLIK HABERİ!
Ciddi iki sakatlık. Bu üzücü oldu. Williams değerliydi bizim için o mevkide. Sassa'nın alternatifi var ama adam tam da çok güzel bir gol atarak açılmıştı.Yazık oldu. Çabuk iyileşmelerini bekleyeceğiz.
Bro sanırım benim nette sorun var hepsini yavaş açıyor ehuehueh
bu arada 4 atmaya başlamışsın hayırdır![]()
Hocaaa kupadan para gelmiyor mu hiç ya![]()
Sakatlıklar da kötü olmuş ama asla şampiyonluk için asla engel olamazlar..Bu arada sen şu dükkanı aç bence tekrar..Zorlu maçlarda uğraşmazsın motive edicem diye..Bir tabak yemeğe gazı alırlar , çıkarlar , yeneler![]()
KASIM AYI DEĞERLENDİRMESİ
Üst lige çıkmamız hiç işe yaramadı çünkü borcumuz 7M'i bulacak sezon sonu bu gidişleAbramoviç'in bizi satın alması falan gerekiyor
Gerçi yine az da olsa giderde düşme var
STADIMIZDA KÜÇÜLME
Üzülmüyorum, seviniyorumMasraf da düşme olacak
10-20K falan düşse kârdır
İyi oldu güzel oldu bu iyi aferim iyi yaptılar
20.000'lere kadar düşebilir stad zaten 3500 kişiye oynuyoruz
SECOND LEAGUE 10.MAÇ
Oyuncu Değişiklikleri:
Matteo Alberti. ( dk.66 ) -> Cadinho
Rodolph Amessan ( dk.66 ) -> Fabio Luis
Asist:
1- Joel
Yani ilk yarı adamları ezdik büzdük, 2 tane ccc kaçırdık ama herifler kornerden gelip attılar tek pozisyonda :x İkinci yarı ise onlar açıldı biraz ama yine de nolursa olsun kazanmamız lazımdı. Averajla ikincilik koltuğundan olduk. Bu arada Freamunde'nin kadroya dikkat ederseniz İsa Bağcı dışında Kemal abimiz var bir türk dahaPortekiz'de bu sene gördüğüm 8.türk oluyor bu. Yuh kardeşim burayı da bastık ya daha ne diyeyim bilemedim
TAÇA DE PORTUGAL 5.ROUND
Oyuncu Değişiklikleri:
Dede ( dk.40 ) (SAKATLIK) -> Renato Queiros
Rodolph Amessan ( dk. 73 ) -> Cadinha
Matteo Alberti ( dk.73 ) -> Joel
Asistler:
1- Leo Bonfim, Ricardo Malafaia
Alt ligimizin kuzey liderini ( sanki dünyanın kuzeyini yöneten ülke gibi oldu bu, çok strateji oyunu çekti canım şuan böyle düşününce, önerisi olan varsa.. asdasd ) rahat bir oyunla ama zor bir skorla yendik. Zaten derdimiz bu, iyi oynasak kazanamıyoruz, oynamasak bala kazandığımız maçımız çok oluyorYönetimin bizden istediği çeyrek finali şanslı kuralarla yaptık ve hatta o kadar şanslıyız ki, çeyrek finalde ki tek SuperLiga olmayan takımıyla eşleştik:
Yani yuh desem, tam oturacak. Şansa bak yaBizden başka bir tane daha alt lig takımı olsa, yarı finalde de onla eşleşirdik herhalde yani. Hepsi şike aslında kulübün borcu hep ordan yani, federasyona para aktarıyoruz ehuehueh yalnız şaka maka Uniao Madeira'yı geçme şansımız yüksek, ligde deplasmanda 2-1 yenmiştik ve bu maç evimizde. Final yaparsak bir de UEFA'ya gitmeyelim mi
Hayal ama olsun, belki şansımız tutar
SAKATLIKLAR BİZİ BIRAKMAZ MI KARDEŞİM?
Ortasahanın en önemli oyuncusuydu belki de, antremanda sakatlandı. Yani Gareth Williams da yokken, 3 mc ile oynayan şu taktik çökecek bu ikili gelene kadar. Çift ortasahaya döneceğiz gibi Joel-Malafaia ikilisi ile. Ya da Cadinha'yı bir şekilde sokacağım bir taktik değişikliği de gelebilir. Emin değilim, bakacağız.
*** Bu arada bugün akşam İzmir'e gidiyorum, 3 gün ila 1 hafta arasında yokum. Bu akşama kadar yine oynarım kariyeri ama sonrasında bekleyeceksiniz. Kariyer düşmesin diye altlara, siz burada takılın. Biriniz desin kesin çıkar Boavista, biriniz desin yok küme düşer şu ana kadar hep ballı falan. Sonra kavga edin 3-4 gün burada. Araya birileri girsin iyice tutuştursun. Hadi bakayım yapın görevinizi emi
Sayende stad küçülmesinide görmüş olduk hocam ama ne gibi bir masraftan kurtarıcakki stad küçülmesi![]()
Bilmiyorum, olur herhaldeMasraflardan eksilme olur diye düşündüm statla alakalı bir sürü masraf var aralarında bu da vardır herhalde
Yok ancak bunun için sürekli yönetimden istekte bulunuyorum, sürekli kabul ediyorlar ama sonuç olarak bulamadıklarını söylüyorlar.
Yönetimde bulamıyoki![]()
![]()
Geçen serilerde 3-4 ay ararlardı bizim başkan 3-4 gün arayıp geliyor yok diye![]()
SECOND LEAGUE 11.MAÇ
Oyuncu Değişiklikleri:
Renato Queiros ( dk.50 ) ( Sakatlık ) -> Thibaut Vion
Fabio Luis ( dk.58 ) -> Cadinha
Asist:
1-Rodolph Amessan
Bu maç Renato Queiros'u verip Thibaut Vion'u aldık gibi oldu. Vion sakatlıktan döndü ama Queiros sakatlandı. Vion ise dönüşünde golünü attı. Gerçi kontrada kendi ceza alanımıza yakın bir yerden topu alan Amessan oyuncuları dize dize sol kanata kadar gelip ortayı açtı, Vion'a öyle bir top geldi ki, penaltı noktasında aldı, hiç bir defans yok, kaleci kale çizgisinde daha, çok rahat bir gol attı Vion. Net pozisyon bulan taraf galibiyeti almış oldu. İstatistiklere aldanmayın, kötü oynamadık. Hatta daha iyi bile oynadık. Ve Portimonense lig 2.siydi averajla, şimdi 3 puan öne geçtik ve 2. olduk, Portimonense'yi ise aşağıya ittik.
QUEIROS UZUN SÜRELİ SAKAT
Alma verme işine geldi, birini kurtarıyoruz başkasını veriyoruz. Renato Queiros'un sakatlığı da idare edilebilir Vion'un dönüşüyle ancak Renato'ya da ihtiyacımız var.
SECOND LEAGUE 12.MAÇ
Oyuncu Değişiklikleri:
Edson ( dk.45 ) -> Mario Loja
Emerson ( dk.72 ) -> Cadinha
Asistler:
1- Sergio Machado, Thibaut Vion
Ortasahadaki sıkıntıyı satmayı düşündüğüm ve geçen sene bile çok az forma verdiğim Emerson'la çözmeye çalıştım bu maç, nitekim idare de edebildi, kötü oynamadı. Zaten defansif özellikleri yüksek, yapmasını istediğim de defansifti. Leixoes ligde 1.olması beklenen ama çok kötü günler geçiren ve hatta ligde 15.likte bulunan bir takım ki bu düşmek demek 16 takım arasında. Bu maçı yendik ama bu maçın şöyle bir önemi oluştu ki, lider Naval yenildi ve ilk yenilgilerini aldılar. Puan farkı ise 1'e indi liderle. Ayrıca Portimonense de puan kaybedince yerlerini Trofense'ye bıraktı ancak Trofense ile aramda 4 puan fark var, yani 3. ile de farkı açmış oldum.Ayrıca çok beraberlik aldık ancak ligin yenilgi almayan tek takımıyız yine de. 7 galibiyet, 5 beraberlik bize 2.liğe getiriyorsa ben bunla yetinirim.
EDSON'DA DA BİR SAKATLIK
Maç içerisinde sakatlanan ama devam edebilen Edson'ı asistanımın " oynayamaz " tavsiyesi ile kenara aldım devre arasında ki asistanım doğru bilmiş. Edson'ın da bir sakatlığı oldu. Alternatifleri var ama yine de Edson'ın dönmesi avantajı getirecek bize. Çok sakatlanmaya başladı takım. Bakalım ne olacak.
TAÇA DE PORTUGAL 6.ROUND - ÇEYREK FİNAL
Oyuncu Değişiklikleri:
Sergio Machado ( dk.90 ) -> Luis Martins
Joel ( dk.90 ) -> Cadinha
Matteo Alberti ( dk.116 ) -> Dede
Asistler:
1-Mario Loja, Thibaut Vion
HeleleleleyHOHOHOHOH YARI FİNALDEYİZ
Portekiz'in en prestijli kupasında yarı finaldeyiiz
Zevke geldim ya resmen
Üstün oynadık ama golü yedik. Daha sonra ikinci yarı risk alınca hemen golü bulduk. Vion'un pasını çok güzel bir vuruşla değerlendirdi Fabio Luis. Maç uzatmalara gidince de Vion müthiş ötesi bir gol attı. Daha sonra oyunu yavaşlattım ama son dakika bir pozisyon bulabildiler sadece onu da frikik organizasyonu ile kafa vuruşuyla attılar
Daha sonra penaltıya gitti ve eşit kalitedeki iki takımın penaltı atışları olunca bayağı bir tırsıntı geldi
Durum 3-3 olduktan sonra 4.penaltılarda Dede kalecinin üzerine vurdu ama bütün maç boyunca defansımızı maymun eden Toze Marreco da çatala vurunca rahatladım. Daha sonra Malafaia golü attı, Sampaio kaçırınca evde tur attım resmen. Çünkü çok heyecanlandım penaltılarda, bayağı heyecan yaptım ve kazanınca çok mutlu oldum
TAÇA DE PORTUGAL YARI FİNALİNDEYİZ!
![]()
Maç Sonu Basın Toplantısı
Muhabir: Kimse maçın penaltılara gitmesini beklemiyordu, ancak yine de galibiyeti son anda aldınız. Takımınızın mağlubiyete bu kadar yakınlaşmasından dolayı bir memnuniyetsizlik yaşadınız mı?
Doğay Kamar: LA YÖRÜ NE DİYON SEN HOHOHOY DAVULCU ZURNACI GELDİ Mİ HAYDE ÇİFTETELLİ HOHOHO
Muhabir: Müthiş bir geri dönüş! Takımınızın maçı bu şekilde döndürmesi çok hoşunuza gitmiş olmalı?
Doğay Kamar: HOHO NE DİYON YA NE KOYDU ÖYLE LUİS SONRA DA VİON AKIYOZ YA ŞAMPİYONLUK GELİYOR OLEEEEEEEEY OLEEEEEY OLEY
Muhabir: Bugünün sonucu sizi yarı finale taşıdı ve bundan memnun olmalısınız. Turnuvayı kazanabileceğinizi düşünüyor musunuz?
Doğay Kamar: KAÇ TAKIM KALDI 3 MÜ YA GETİRİN HEPSİNİ ALIRIZ AŞŞAA DE Mİ LAN SERGIO! AHA BAKIN BU DA BİZİM SOL BEK NE OYNADI BE YÜRÜÜÜ KOÇUUUUM HADEEE
Muhabir: Hakem bugün takımınıza bir çok kart çıkardı. Bu aşikar agresiflikten endişe duyuyor musunuz?
Doğay Kamar: NE ENDİŞESİ LAN YARI FİNALE GELDİK HALA SALAK SALAK SORULAR SORUYON YAV Bİ SUS DA GEL ÇİFTETELLİ AT YERİNE GEL HHOAHOAHAO RAKI SOFRASI NEREDE ULEYN
SECOND LEAGUE 13.MAÇ
Oyuncu Değişiklikleri:
Rodolph Amessan (dk.45) -> Nuninho
Matteo Alberti ( dk.81 ) -> Dede
Sergio Machado (dk.81) -> Luis Martins
Asistler:
1- Thibaut Vion, Nuninho
Vallahi istatistiğe baktığınızda çok kötü oynamışız gibi duruyorAncak maçı şöyle özetleyeyim. İlk 15 dakika 2-3 dakikada bir pozisyona girince hemen taktik değişikliği ile oyunu çevirdik ve çok güzel bir takım oyunu oynadık. Nitekim dakika 23'te de golü attık ve bu goldeki organizasyona bayıldım ne yalan söyleyeyim. Ama bizimki de 15 dakika kadar sürdü. İlk yarının sonuna kadar dengede gitti. İkinci yarı ise bastıran taraf Santa Clara oldu. Ne kadar gelseler de hem kalecimiz başarılıydı, hem de kaçırdılar
Arada 3-4 pozisyon bulduk, iki tanesini attık ki Joel'in attığında Nuninho öküz gibi faul yaptı adamın ayağını kırarak
Ama hakem vermedi
![]()
Bu galibiyetin şöyle bir önemi var ki, 1.Naval, 3.Trofense ve 4.Portimonense, hepsi berabere kaldılar. Bu şekilde 29 puanla lider olduk. Naval 28 puanda, Trofense 23 puanda, Portimonense 22 puan. Gerçi 5. ve 6. takımlarda 22 puan. Ama liderlikteyiz ve 6 puanla yükselme potasındayız.
Ligde 13 maçlık serimiz var, genelde de 18 maçlık yazan ss'yi son maçtan önce aldığım için, aslında 19 maçlık yenilmezlik serimiz var. Ligin başındaki lig kupasındaki mağlubiyetten sonra hiç mağlup olmadık, müthiş ilerliyoruz. Ligde 8 galibiyet, 5 beraberlikle mağlup olmayan tek takımız. Süper ilerliyoruz vallahi.
Kupayı getir reyiz![]()
Sporting'i falan eleriz di mi
Bu arada daha paylaşım yok 3-4 gün için. Salı günü İzmir'den döneceğim, orada otobüs biletiyle uğraşıp bulabilirsem tabi.
O kadar kavga edin dedim ptüü ahlaksızlar kimse mesaj bile atmamışNeyse arkadaşlar ben döndüm ama bilgisayar dönemedi. Şu an için bir problem var bilgisayarda ama hallettireceğim bugün. Yani bilgisayarcıya giderim, uzun sürmez inşallah.
İnşallah akşama halletmiş oluruz
![]()
Bekliyoruz Doğay
Beyler bilgisayara format atılıyor bugün, ama Belgelerim klasörünü yedeklemelerini söyledim, unutmazlarsa eğer oyuna devam ederiz yarın öbür gün. Oyunu yüklediğimde tabi![]()
Arkadaşlar şu an bilgisayar elimde ancak sanırım hiçbirşeyi yedeklemeyi başaramamış bilgisayarcı. Ücreti ödemeye giderken bilgisayarı da götüreceğim, belki düzelir. Ancak yedekleyememişse kariyer kapanacak. FM 2012'deki en zevkli kariyerimdi açıkçası ve bitiyor şimdi, ona çok üzülüyorum. Bakalım ne olacak.
Kesin yalan oldu Doğay![]()
Uzun süre önce demiştim bu kariyer yürümez diye. Doay'ın nikini görünce kaçacan arkadaş.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Beyler ayıp ediyonuz yaAma ehuehe gerçekten de biraz yalan olacak gibi. Bilgisayarcı bilgileri kurtarıp atmış bilgisayara ama attığı dosya kısayol halinde geçmiş, şu an açılmıyor. Götürdüm bilgisayarcıya, kendi harddiskinde de kısayol olmuş. Virüs varmış kendi bilgisayarında bilmemne dedi. Yani şu an bilgiler kayıp gibi duruyor. Ancak pazartesi götüreceğim tekrar bilgisayarı ve recovery ile bilgileri çekmeye çalışacağız. Dedi ki büyük ihtimal çekeriz, ama yine de kesin değil dedi. Herifin bilgisayarının virüsü yüzünden bilgilerin hepsi gitti ama hala ihtimaller var
![]()
selam söyle o bilgisayarcıya
Tanıdık olmasa dövecektim de neysee..Bakalım pazartesi götüreceğiz recovery ile çekebilirse inşallah çekecek.
Beyler fm'nin save dosyalarının uzantısını, dosya türünü falan biri söyleyebilir mi bakıp rica etsem?
.fm bro
Vallaha mı? .sav falan değilmiydi yaEyvallah bro sağolasın