Sayfa 51 / 483 İlkİlk ... 41495051525361101151 ... SonSon
1,501 ile 1,530 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ancar View Post
    Hüseyin abi sana bir şey dediğimiz yok zaten sadece anlamak istemediğim şey milletin ağzı açık şekilde FB düştü denmesini beklemeleri beni sinirlendiriyor. Bir diğer anlamadığım husus ise sanki bundan önce lig su gibi şeffaftı da biz mi göremiyorduk onu anlamıyorum. Şu kırmızı ile ifade ettiğim yer beni daha çok sinirlendiriyor bana bunu birisi açıklasın yani yanda ben anlamak istemiyorum ne biliyim

kabak bizim başımız-d-a patla(tıl)dı. hem de yok yere!

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    [B]
    Şampiyonluğumuzu alıp; ligin reytingi düşmesin, yayıncı kuruluşun kulüplere dağıtacağı para azalmasın gibi gerekçelerle bizi düşürmemek cinayettir. Bir takımın şampiyonluğu niye alınır? Şike yaptığı için... Şike yapan takım ne olur? Bir alt lige gönderilir. Bu kadar basit... Şampiyonluğumuz elimizden alınıp düşürülmezsek asıl skandal budur! Benim şampiyonluğumun tescil edilmeyeceği ligde işim ne? Giderim bir alt ligde ve paşa paşa Şampiyon olurum. Şampiyonluğumun tescil edilmeyip, üstelik eksi puanla başlayacağım bir ligde, rakiplerim zarar etmesin diye kukla gibi at koşturacağıma, bir alt ligde göğsümü gere gere oynarım. Hedef ligde kalmak değil; hedef ŞAMPİYONLUĞUMUZA sahip çıkmak olmalı... Masaya ligde kalmak şartıyla oturmak ihanettir.
    Aynen Metin Sipahioğlu'nun iddaası gibi ligin reyting meselesi ve aslan payının paylaşılmasıyla alakalı bi durum ve bu yüzden bu kadar yaygara yapıyorlar.Hakan abinin dediklerine harfiyen noktası virgülüne katılıyorum.

Bir çok şey söylemek istiyorum ama cidden dozunu ayarlayamamaktan korkuyorum o yüzden sürekli böyle atıp tutan Hasan Hüseyin hocama (nannar) onun nezlinde diğer arkadaşlarda üzerine alınabilir genel bi sorum olacak. Son hafta kazanılmış 8-0 lık Galatasaray şampiyonluğu hakkında ne söylemek ister. Yada onlarında araştırılıp aynı durumda Galatasarayın bulunmasını istermi yada aynı durumda böyle Galatasaraya ileri geri konuşulmasını istermi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aziz Yıldırım hastaneden çıkıyor şu an.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    kabak bizim başımız-d-a patla(tıl)dı. hem de yok yere!
    Yok yere demişsin de niçin bunu kullandığını açarmısın.4-5 tane yönetici vs.tutuklandı Fenerbahçe'de bişeyler yapılmışki bu adamlar tutuklanmış yani mesela Şekip Mosturoğlu'nu keyfi atmamışlardır galiba

Nesil
    2006
    Yer
    -

http://www.youtube.com/watch?v=I32Fc...ature=youtu.be

Son kararı federasyon verecekse(güvenmiyorum ama) ve sağlam deliller yoksa benim hala umudum var. Zaten olayın ne kadar saçma olduğu belli. 19 maçta şike yapılmış tek bir futbolcu var. Siyasi olduğuna kesin olarak inanıyorum artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Somut delil yoksa bu adamları nası içeri alabiliyorlar ? Bunu anlamıyorum bende. Delil olmaz bişey olmaz serbest kalır adamlar. Ama 6 ay içerde yatıcak diyolar. E somut delil yoksa nası içeri atabiliyorlar ?

İllaki var işte bişeyler. Ya delil, ya şike , ya teşvik. Mutlaka birşey varki içeri attılar adamları.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

heralde yöneticilerin anlaşmasıyla maç karşı tarafa verilmiş oluyor. görünen o ki topu futbolcular oynamıyor. 19 maçta şike ve tek futbolcu ilginç..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Yok yere demişsin de niçin bunu kullandığını açarmısın.4-5 tane yönetici vs.tutuklandı Fenerbahçe'de bişeyler yapılmışki bu adamlar tutuklanmış yani mesela Şekip Mosturoğlu'nu keyfi atmamışlardır galiba
    yöneticilerin şikeyle alakaları olmadıklarını o kadar açık ve net ki. eğer şike varsa o işin içinde futbolcular da vardır. ancak sadece bir tane futbolcu var. o da korcan.

neden tutuklanma kararı alınan korcan haricinde bir futbolcu yok? yöneticiler kendi aralarında mı şike yapıyor? kaldı ki korcan'ın avukatı korcan hakkında para aldığına dair bir delil olmadığını söylüyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Aynen Metin Sipahioğlu'nun iddaası gibi ligin reyting meselesi ve aslan payının paylaşılmasıyla alakalı bi durum ve bu yüzden bu kadar yaygara yapıyorlar.Hakan abinin dediklerine harfiyen noktası virgülüne katılıyorum.

Bir çok şey söylemek istiyorum ama cidden dozunu ayarlayamamaktan korkuyorum o yüzden sürekli böyle atıp tutan Hasan Hüseyin hocama (nannar) onun nezlinde diğer arkadaşlarda üzerine alınabilir genel bi sorum olacak. Son hafta kazanılmış 8-0 lık Galatasaray şampiyonluğu hakkında ne söylemek ister. Yada onlarında araştırılıp aynı durumda Galatasarayın bulunmasını istermi yada aynı durumda böyle Galatasaraya ileri geri konuşulmasını istermi
    Güzel güzel konuşalımBir Galatasaraylı olarak eğer şu durumda Galatasaray olsa küme düşürsünler 2.ligte paşa paşa oynar şampiyon olur lige çıkarız en azından pisliklerden kurtuluruz başımıza da kolay kolay bişey gelmez diye düşünürüm.Hem konu Galatasaray değil neden ısrarla konuyu saptırıyorsunuz başka yerlere götürmeye çalışıyosunuz bilmiyorum.Araştırma imkanı varsa araştırılsın ama öyle bi imkan yok ister talih deyin ister başka birşey sizin şampiyon olmanızın üstüne gelen şike soruşturması bence talih,şans gibi birşey fazlasını düşünmüyorum ben

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Somut delil yoksa bu adamları nası içeri alabiliyorlar ? Bunu anlamıyorum bende. Delil olmaz bişey olmaz serbest kalır adamlar. Ama 6 ay içerde yatıcak diyolar. E somut delil yoksa nası içeri atabiliyorlar ?

İllaki var işte bişeyler. Ya delil, ya şike , ya teşvik. Mutlaka birşey varki içeri attılar adamları.
    19 maçta şike var fakat sadece 1 futbolcu tutuklu.Bu nasıl oluyor peki? Yöneticiler mi kendi aralarında şike yapıyorlar?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Bu -30 puan haberleri ŞAMPİYONLUĞUMUZU ELİMİZDEN almak için yapılıyor. İki gün önce de aynısını yazdım. Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek... Normal bir hukuk devletinde; yargının bağımsız olduğu, güçler ayrılığının tıkır tıkır işlediği, mahkemelerin kuru gürültüye papuç bırakmayıp, sadece somut delillere dayanarak karar verdiği sağlıklı bir ülkede hiç kimse şu delillere bakarak, Fenerbahçe'ye en ufak bir ceza veremez. En ufak bir hakkını gaspedemez. Bizim için hedef ligde kalmak değil; ŞAMPİYONLUĞUMUZA SAHİP ÇIKMAK olmalı... "Bizi ligden düşürecekler mi" diye değil; "şampiyonluğumuzu alacaklar mı" diye tedirgin olun! Şampiyonluğumuza sahip çıkalım.

Korcan dışında bizi şikeyle iliştirecekleri hiçbir durum yok. Korcan'ın avukatı da "bu bir hukuk skandalı" dedi; "en ufak belge yok" dedi. Ama Korcan'da bırakılsaydı, şike meselesi bütünüyle ellerinde patlayacaktı. Korcan'ın da aklanması durumunda bize HUKUKUN BAĞIMSIZ OLDUĞU MEDENİ BİR ÜLKEDE kimse en ufak ceza veremez. Suç örgütü, mafya gibi durumlardan belli kişiler ceza alacaktır; almalıdır da... Bütün bilgi ve belgeler böyle bir örgütün varlığını işaretliyor. Ama bu belgeleri şike ve Fenerbahçe ile bağlamaya kalkınca mızrak çuvala sığmıyor. Kuru gürültüden başka hiçbir şey yok. Hani paraların seri numaraları, görüntüleri; veya havale makbuzları, vesair... Hani futbolcuların para sayarken çekilmiş görüntüleri? Yok, yok, yok... Futbolcu yok, hakem yok... Eeee, bu şikeyi kimle yaptık? Kale direklerini mi ayarladık, meşin topa mı rüşvet verdik, ceza alanı çizgisini mi satın aldık? Şike futbolcuyla ve hakemle yapılır. 19 maçta şike varsa en az 19 zanlı lazım; futbolcu ve hakem toplamı...

Şampiyonluğumuzu alıp; ligin reytingi düşmesin, yayıncı kuruluşun kulüplere dağıtacağı para azalmasın gibi gerekçelerle bizi düşürmemek cinayettir. Bir takımın şampiyonluğu niye alınır? Şike yaptığı için... Şike yapan takım ne olur? Bir alt lige gönderilir. Bu kadar basit... Şampiyonluğumuz elimizden alınıp düşürülmezsek asıl skandal budur! Benim şampiyonluğumun tescil edilmeyeceği ligde işim ne? Giderim bir alt ligde ve paşa paşa Şampiyon olurum. Şampiyonluğumun tescil edilmeyip, üstelik eksi puanla başlayacağım bir ligde, rakiplerim zarar etmesin diye kukla gibi at koşturacağıma, bir alt ligde göğsümü gere gere oynarım. Hedef ligde kalmak değil; hedef ŞAMPİYONLUĞUMUZA sahip çıkmak olmalı... Masaya ligde kalmak şartıyla oturmak ihanettir.
    harfi harfine katılıyorum. ne diyim ki herşeyi yazılmış...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İçeri alınma nedenleri şikeyle ilgili değil. Korcan dışında... Onunda avukatları tek belge yok diyor. Federasyondan soru çalınması, hatta kara para işleri filan olabilir. Bu işin içinde şu veya bu takım yöneticileri de olabilir. Mesela Şekip Mosturoğlu'nın sınav sorularının çalınmasıyla ilişkisi varsa bunun Fenerbahçe'yi ilgilendiren en ufak bir yanı olmaz. Delil var ama Fenerbahçe maçlarında şike yapıldığına dair tek bir belge ve delil yok. Hani bahsedilen para sayma görüntüleri... Hukuken rüşveti ispatlamak için paraların seri numaralarının kaydı yahut itiraf lazımdır. Yahut banka üzerinden havale makbuzu vesair... Sadece kamera görüntüsü bile yetmez; ki o görüntüler de yok zaten. Bir suç örgütüne yönelik operasyona son anda talimatla Fenerbahçe'yi de katmaya ve şike yasasını uyarlamaya kalktılar; mızrak çuvala sığmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Güzel güzel konuşalımBir Galatasaraylı olarak eğer şu durumda Galatasaray olsa küme düşürsünler 2.ligte paşa paşa oynar şampiyon olur lige çıkarız en azından pisliklerden kurtuluruz başımıza da kolay kolay bişey gelmez diye düşünürüm.Hem konu Galatasaray değil neden ısrarla konuyu saptırıyorsunuz başka yerlere götürmeye çalışıyosunuz bilmiyorum.Araştırma imkanı varsa araştırılsın ama öyle bi imkan yok ister talih deyin ister başka birşey sizin şampiyon olmanızın üstüne gelen şike soruşturması bence talih,şans gibi birşey fazlasını düşünmüyorum ben
    Sen o şekilde düşünüyorsun ama senin gibi düşünmeyen binlerce GS'li var. İğne yerine çuvaldızı batırmaya kalktığınız zaman emin ol ki senin düşüncelerinden farklı düşünen GS'li arkadaşlar çıkacaktır. Sırf GS'li demek olmaz buna diğer takımlarda girer. Şu anda inanmıyorum ki ben diğer takımlara sorsak yapmaz diyen diğer taraftarların yüzde 5 yada yüzde 10 sana katılsın yada senin düşüncelerine örnek olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    19 maçta şike var fakat sadece 1 futbolcu tutuklu.Bu nasıl oluyor peki? Yöneticiler mi kendi aralarında şike yapıyorlar?
    Ben futbolcular ile ilgili bişey demedim. Bu işin başını en büyük sahtekarlığı yapanlardan söz ediyorum. Ki zaten içeri alınanlarda yönetimsel çalışmalarda yer alan adamlar. Şekip Mosturoğlu, Ümit Karan vs.

Bunu diyorum yani bir insanı, helede böyle zengin Türkiye'de tanınan Aziz Yıldırım gibi yada Şekip Mosturoğlu gibilerini içeri atmak kolay değildir. Yani delil mutlaka vardır ki içeri atmışlardır.

Ben bu şike olaylarında futbolcuları elçi gibi görüyorum. Üst mevkiiden ( başkan, yönetici vs. ) geliyordur emir. İşte bu maçta kötü oynayacaksınız yenileceksiniz vs. Futbolcularda çıkıp onu yapacaklardır. Ki bazı futbolcularda tehdit falan edilmiş zaten. Bu iş uzar gider böyle. Net bir kararın çıkmasıda çok zaman alıcak sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bu şike olaylarında futbolcuları elçi gibi görüyorum. Üst mevkiiden ( başkan, yönetici vs. ) geliyordur emir. İşte bu maçta kötü oynayacaksınız yenileceksiniz vs. Futbolcularda çıkıp onu yapacaklardır. Ki bazı futbolcularda tehdit falan edilmiş zaten. Bu iş uzar gider böyle. Net bir kararın çıkmasıda çok zaman alıcak sanırım.
    Burada söylediğine katılmıyorum şahsen. O şekilde dediğin maçlar eğer ki Sivas ve Eskişehir maçları ise tamam Fener kazandı ama kazanırken nasıl zorlandı. Eskişer'de ilk golü yiyen takım Fenerdi. Eskişehir maça çokta iyi başlamıştı bence gayet açık şekilde golü atana kadar kalemizden ayrılmıyordu. Sivas maçına gelince şike yapılmış bir maçta 4-3 bitme olasılığı benim gözümde düşüktür. Neden dersen şampiyonluğa oynayan takım neden kassın ki kendi her şekilde gol atacam nasıl olsa parayı verdik düşüncesiyle çıkar karşı takımda parayı aldık hadi göze batmasın bir iki atak yapalım mantığıyla çıkar oyuna benim görüşüm olarak. Ama Sivas maçına baktığımız zaman Sivas'ta rahat şekilde kalemize gelirdu. İlk golü attıktan sonra bir kaç dakika bocalama dönemimiz oldu hatta o sırada Sivas 2 net golü kaçırdı.

Kötü oynayacaksınız,yenileceksiniz diye tehdit ediliyor futbolcular fakat o Sivasspor son maçta adeta sezonun en iyi futbolunu oynuyor.Bir çelişki yok mu burada Eskişehirspor maçını da öyle çok kolay kazandığımız söylenemez,birkaç kırılma anı vardı o maçı bize getiren.(Batuhanın kafasının direkten dönmesi vs.)

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by ancar View Post
    Burada söylediğine katılmıyorum şahsen. O şekilde dediğin maçlar eğer ki Sivas ve Eskişehir maçları ise tamam Fener kazandı ama kazanırken nasıl zorlandı. Eskişer'de ilk golü yiyen takım Fenerdi. Eskişehir maça çokta iyi başlamıştı bence gayet açık şekilde golü atana kadar kalemizden ayrılmıyordu. Sivas maçına gelince şike yapılmış bir maçta 4-3 bitme olasılığı benim gözümde düşüktür. Neden dersen şampiyonluğa oynayan takım neden kassın ki kendi her şekilde gol atacam nasıl olsa parayı verdik düşüncesiyle çıkar karşı takımda parayı aldık hadi göze batmasın bir iki atak yapalım mantığıyla çıkar oyuna benim görüşüm olarak. Ama Sivas maçına baktığımız zaman Sivas'ta rahat şekilde kalemize gelirdu. İlk golü attıktan sonra bir kaç dakika bocalama dönemimiz oldu hatta o sırada Sivas 2 net golü kaçırdı.
    Senin mantığına göre bakarsakta hiç bir maçta şike yok o zaman. Yani izlerken hiç düşündünmü şike olabileceğini . Çünkü bi tanesi 4-3 bitiyo, bir tanesi 1-0 falan bitiyo. Yani 7-1, 4-0, 5-1 gibi sonuçlar hiç yok. Şike yapacaksın madem zaten ayarlarsın onuda. Sivas maçında Volkan'onda yedi gollerde hataları var. Ayarlı gibi geliyo bana valla.

Sayılan 19 maçın zaten herhangi birine baksanızda şike olabileceğini anlamassınız. Yani çünkü çok farklı skorlarla biten maç sayısı çok fazla yok. Buca ve Ankaragücü maçları sırıtıyor biraz o maçlardan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Korcan tek başına 19 maç satmış tebrik etmek gerek.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Galatasaray hariç tüm takımlarda şike soruşturması varmış NTVSpor'un haberine göre
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Kötü oynayacaksınız,yenileceksiniz diye tehdit ediliyor futbolcular fakat o Sivasspor son maçta adeta sezonun en iyi futbolunu oynuyor.Bir çelişki yok mu burada Eskişehirspor maçını da öyle çok kolay kazandığımız söylenemez,birkaç kırılma anı vardı o maçı bize getiren.(Batuhanın kafasının direkten dönmesi vs.)
    Deminde yazdım işte. Şike var yada yok. Açık açık şike yaptık diye bas bas bağıramayacaklarına göre çok çelişki olması normal yani. İşte 19 maç kesin netleşse yani delil falan çıksa ortaya kesin şike yapılmış diye ona göre konuşsak keşke.

Deminde yazdım işte. Şike var yada yok. Açık açık şike yaptık diye bas bas bağıramayacaklarına göre çok çelişki olması normal yani. İşte 19 maç kesin netleşse yani delil falan çıksa ortaya kesin şike yapılmış diye ona göre konuşsak keşke.
    Çaktırmayacaklarsa o zaman nasıl tehdit ediliyor futbolcular kötü oynayın diye,bunu anlamıyorum ben de işte O zaman herhangi bir tehdit edilme durumu olmaz ki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Senin mantığına göre bakarsakta hiç bir maçta şike yok o zaman. Yani izlerken hiç düşündünmü şike olabileceğini . Çünkü bi tanesi 4-3 bitiyo, bir tanesi 1-0 falan bitiyo. Yani 7-1, 4-0, 5-1 gibi sonuçlar hiç yok. Şike yapacaksın madem zaten ayarlarsın onuda. Sivas maçında Volkan'onda yedi gollerde hataları var. Ayarlı gibi geliyo bana valla.

Sayılan 19 maçın zaten herhangi birine baksanızda şike olabileceğini anlamassınız. Yani çünkü çok farklı skorlarla biten maç sayısı çok fazla yok. Buca ve Ankaragücü maçları sırıtıyor biraz o maçlardan.
    O zaman bende sana benim kafamdaki şikeli maçları söylemek istiyorum diğer takımın taraftarları yanlış anlamasın.

1-Sivas-Trabzonspor
    2-Trabzon-İBB
    3-Trabzon-Antep
    4-Karabük-Trabzon
    5-Buca-Trabzon

Bize kök söktüren takımlar bunlar maçlarda nedense bunlarda bir şey yok bizim oynadığımız Eskişehir ve Sivas'ta var.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ben tehdit dedim ama sanırım alacak verecek yüzündenmiş o tehditler. Dediğim gibi somut delillerle yada normal delillerle şu şu maçta gerçekten şike varsa bunu kanıtlasınlar herkes görsün. Ama bişey yoksada haksız yere kurum ve kişilere çok yüklenildi. Aklanmaları lazım.

@ancar

Evet doğru diyorsun. O yazdığın tüm maçlardada bir bit yemiği olabilir. Ben başka takım tutan biri olarak olaya tarafsız bakıyorum. Adam gibi bir federasyon adam gibi bir hukuk olsa karış karış lime ederdi zaten ligi. Ama yasadır falan Fenerbahçe'ye patladı. Yani öyle görünüyo.

Dün açıklama geldi 19 maçta şike olduğu delillendirildi diye hala neyi tartışıyorsunuz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@ancar

Evet doğru diyorsun. O yazdığın tüm maçlardada bir bit yemiği olabilir. Ben başka takım tutan biri olarak olaya tarafsız bakıyorum. Adam gibi bir federasyon adam gibi bir hukuk olsa karış karış lime ederdi zaten ligi. Ama yasadır falan Fenerbahçe'ye patladı. Yani öyle görünüyo.
    Tamam işte bende bunu söylemek istiyorum sürekli yani 2-3 maça bakıpta yapacaklarına 34 tane lig maçına bakılsın daha iyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Cr1minaL View Post
    Dün açıklama geldi 19 maçta şike olduğu delillendirildi diye hala neyi tartışıyorsunuz?
    niye tartışmayalarım konu " Türkiye'deki futbol olaylarının konuşulduğu platform " değil mi burası herkes istediği maçı istediği şeyi tartışabilir bence açıklamaya bakılmaksızın

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bana gore bu maclarda sike oldu

eskisehir - fenerbahce
    genclerbirligi - fenerbahce
    sivas - fenerbahce

Trabzona gelirsek trabzondakiler bana gore hatir sikesiydi
    trabzon - antep
    trabzon - karabuk
    Bu maclarda vardi..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Şimdi bazı arkadaşlar dün sanık avukatlarının elde somut delil olmadan tutuklandığını söyleyerek Fenerbahçeyi savunuyorlar. ben zaten bir avukatın da 'deliller çok güçlüydü, müvekkilim suçluydu, davayı kaybettik.' dediğini görmedim.

ikincisi şu EL OVUŞTURMA MESELESİ. kimsenin bunu yaptığı yok emin olun. hele de bu kadar şüpheli takım varken. şu anda görülen tek el ovuşturma, sezon içinde başkanlar arasında olan gibi gözüküyor. Fenerbahçe'nin şu anda temizlenmesi gereken durumu varken başka takımlara çamur atmayın, doğru değil.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Cr1minaL View Post
    Sanırım Beşiktaş'lısın. O zaman size de geçmiş olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Sanırım Beşiktaş'lısın. O zaman size de geçmiş olsun.
    19 maç içinde türkiye kupası maçı yok.

Mesaj Yetkileri