Aynen Metin Sipahioğlu'nun iddaası gibi ligin reyting meselesi ve aslan payının paylaşılmasıyla alakalı bi durum ve bu yüzden bu kadar yaygara yapıyorlar.Hakan abinin dediklerine harfiyen noktası virgülüne katılıyorum.
Bir çok şey söylemek istiyorum ama cidden dozunu ayarlayamamaktan korkuyorum o yüzden sürekli böyle atıp tutan Hasan Hüseyin hocama (nannar) onun nezlinde diğer arkadaşlarda üzerine alınabilir genel bi sorum olacak. Son hafta kazanılmış 8-0 lık Galatasaray şampiyonluğu hakkında ne söylemek ister. Yada onlarında araştırılıp aynı durumda Galatasarayın bulunmasını istermi yada aynı durumda böyle Galatasaraya ileri geri konuşulmasını istermi
Aziz Yıldırım hastaneden çıkıyor şu an.
http://www.youtube.com/watch?v=I32Fc...ature=youtu.be
Son kararı federasyon verecekse(güvenmiyorum ama) ve sağlam deliller yoksa benim hala umudum var. Zaten olayın ne kadar saçma olduğu belli. 19 maçta şike yapılmış tek bir futbolcu var. Siyasi olduğuna kesin olarak inanıyorum artık.
Somut delil yoksa bu adamları nası içeri alabiliyorlar ? Bunu anlamıyorum bende. Delil olmaz bişey olmaz serbest kalır adamlar. Ama 6 ay içerde yatıcak diyolar. E somut delil yoksa nası içeri atabiliyorlar ?
İllaki var işte bişeyler. Ya delil, ya şike , ya teşvik. Mutlaka birşey varki içeri attılar adamları.
heralde yöneticilerin anlaşmasıyla maç karşı tarafa verilmiş oluyor. görünen o ki topu futbolcular oynamıyor. 19 maçta şike ve tek futbolcu ilginç..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
yöneticilerin şikeyle alakaları olmadıklarını o kadar açık ve net ki. eğer şike varsa o işin içinde futbolcular da vardır. ancak sadece bir tane futbolcu var. o da korcan.
neden tutuklanma kararı alınan korcan haricinde bir futbolcu yok? yöneticiler kendi aralarında mı şike yapıyor? kaldı ki korcan'ın avukatı korcan hakkında para aldığına dair bir delil olmadığını söylüyor.
Güzel güzel konuşalımBir Galatasaraylı olarak eğer şu durumda Galatasaray olsa küme düşürsünler 2.ligte paşa paşa oynar şampiyon olur lige çıkarız en azından pisliklerden kurtuluruz başımıza da kolay kolay bişey gelmez diye düşünürüm.Hem konu Galatasaray değil neden ısrarla konuyu saptırıyorsunuz başka yerlere götürmeye çalışıyosunuz bilmiyorum.Araştırma imkanı varsa araştırılsın ama öyle bi imkan yok ister talih deyin ister başka birşey sizin şampiyon olmanızın üstüne gelen şike soruşturması bence talih,şans gibi birşey fazlasını düşünmüyorum ben
İçeri alınma nedenleri şikeyle ilgili değil. Korcan dışında... Onunda avukatları tek belge yok diyor. Federasyondan soru çalınması, hatta kara para işleri filan olabilir. Bu işin içinde şu veya bu takım yöneticileri de olabilir. Mesela Şekip Mosturoğlu'nın sınav sorularının çalınmasıyla ilişkisi varsa bunun Fenerbahçe'yi ilgilendiren en ufak bir yanı olmaz. Delil var ama Fenerbahçe maçlarında şike yapıldığına dair tek bir belge ve delil yok. Hani bahsedilen para sayma görüntüleri... Hukuken rüşveti ispatlamak için paraların seri numaralarının kaydı yahut itiraf lazımdır. Yahut banka üzerinden havale makbuzu vesair... Sadece kamera görüntüsü bile yetmez; ki o görüntüler de yok zaten. Bir suç örgütüne yönelik operasyona son anda talimatla Fenerbahçe'yi de katmaya ve şike yasasını uyarlamaya kalktılar; mızrak çuvala sığmadı.
Sen o şekilde düşünüyorsun ama senin gibi düşünmeyen binlerce GS'li var. İğne yerine çuvaldızı batırmaya kalktığınız zaman emin ol ki senin düşüncelerinden farklı düşünen GS'li arkadaşlar çıkacaktır. Sırf GS'li demek olmaz buna diğer takımlarda girer. Şu anda inanmıyorum ki ben diğer takımlara sorsak yapmaz diyen diğer taraftarların yüzde 5 yada yüzde 10 sana katılsın yada senin düşüncelerine örnek olsun
Ben futbolcular ile ilgili bişey demedim. Bu işin başını en büyük sahtekarlığı yapanlardan söz ediyorum. Ki zaten içeri alınanlarda yönetimsel çalışmalarda yer alan adamlar. Şekip Mosturoğlu, Ümit Karan vs.
Bunu diyorum yani bir insanı, helede böyle zengin Türkiye'de tanınan Aziz Yıldırım gibi yada Şekip Mosturoğlu gibilerini içeri atmak kolay değildir. Yani delil mutlaka vardır ki içeri atmışlardır.
Ben bu şike olaylarında futbolcuları elçi gibi görüyorum. Üst mevkiiden ( başkan, yönetici vs. ) geliyordur emir. İşte bu maçta kötü oynayacaksınız yenileceksiniz vs. Futbolcularda çıkıp onu yapacaklardır. Ki bazı futbolcularda tehdit falan edilmiş zaten. Bu iş uzar gider böyle. Net bir kararın çıkmasıda çok zaman alıcak sanırım.
Burada söylediğine katılmıyorum şahsen. O şekilde dediğin maçlar eğer ki Sivas ve Eskişehir maçları ise tamam Fener kazandı ama kazanırken nasıl zorlandı. Eskişer'de ilk golü yiyen takım Fenerdi. Eskişehir maça çokta iyi başlamıştı bence gayet açık şekilde golü atana kadar kalemizden ayrılmıyordu. Sivas maçına gelince şike yapılmış bir maçta 4-3 bitme olasılığı benim gözümde düşüktür. Neden dersen şampiyonluğa oynayan takım neden kassın ki kendi her şekilde gol atacam nasıl olsa parayı verdik düşüncesiyle çıkar karşı takımda parayı aldık hadi göze batmasın bir iki atak yapalım mantığıyla çıkar oyuna benim görüşüm olarak. Ama Sivas maçına baktığımız zaman Sivas'ta rahat şekilde kalemize gelirdu. İlk golü attıktan sonra bir kaç dakika bocalama dönemimiz oldu hatta o sırada Sivas 2 net golü kaçırdı.
Kötü oynayacaksınız,yenileceksiniz diye tehdit ediliyor futbolcular fakat o Sivasspor son maçta adeta sezonun en iyi futbolunu oynuyor.Bir çelişki yok mu buradaEskişehirspor maçını da öyle çok kolay kazandığımız söylenemez,birkaç kırılma anı vardı o maçı bize getiren.(Batuhanın kafasının direkten dönmesi vs.)
Senin mantığına göre bakarsakta hiç bir maçta şike yok o zaman. Yani izlerken hiç düşündünmü şike olabileceğini. Çünkü bi tanesi 4-3 bitiyo, bir tanesi 1-0 falan bitiyo. Yani 7-1, 4-0, 5-1 gibi sonuçlar hiç yok. Şike yapacaksın madem zaten ayarlarsın onuda. Sivas maçında Volkan'onda yedi gollerde hataları var. Ayarlı gibi geliyo bana valla.
Sayılan 19 maçın zaten herhangi birine baksanızda şike olabileceğini anlamassınız. Yani çünkü çok farklı skorlarla biten maç sayısı çok fazla yok. Buca ve Ankaragücü maçları sırıtıyor biraz o maçlardan.
Korcan tek başına 19 maç satmış tebrik etmek gerek.
Galatasaray hariç tüm takımlarda şike soruşturması varmış NTVSpor'un haberine göre
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
O zaman bende sana benim kafamdaki şikeli maçları söylemek istiyorum diğer takımın taraftarları yanlış anlamasın.
1-Sivas-Trabzonspor
2-Trabzon-İBB
3-Trabzon-Antep
4-Karabük-Trabzon
5-Buca-Trabzon
Bize kök söktüren takımlar bunlar maçlarda nedense bunlarda bir şey yok bizim oynadığımız Eskişehir ve Sivas'ta var.
Ben tehdit dedim ama sanırım alacak verecek yüzündenmiş o tehditler. Dediğim gibi somut delillerle yada normal delillerle şu şu maçta gerçekten şike varsa bunu kanıtlasınlar herkes görsün. Ama bişey yoksada haksız yere kurum ve kişilere çok yüklenildi. Aklanmaları lazım.
@ancar
Evet doğru diyorsun. O yazdığın tüm maçlardada bir bit yemiği olabilir. Ben başka takım tutan biri olarak olaya tarafsız bakıyorum. Adam gibi bir federasyon adam gibi bir hukuk olsa karış karış lime ederdi zaten ligi. Ama yasadır falan Fenerbahçe'ye patladı. Yani öyle görünüyo.
Dün açıklama geldi 19 maçta şike olduğu delillendirildi diye hala neyi tartışıyorsunuz?
bana gore bu maclarda sike oldu
eskisehir - fenerbahce
genclerbirligi - fenerbahce
sivas - fenerbahce
Trabzona gelirsek trabzondakiler bana gore hatir sikesiydi
trabzon - antep
trabzon - karabuk
Bu maclarda vardi..
Şimdi bazı arkadaşlar dün sanık avukatlarının elde somut delil olmadan tutuklandığını söyleyerek Fenerbahçeyi savunuyorlar. ben zaten bir avukatın da 'deliller çok güçlüydü, müvekkilim suçluydu, davayı kaybettik.' dediğini görmedim.
ikincisi şu EL OVUŞTURMA MESELESİ. kimsenin bunu yaptığı yok emin olun. hele de bu kadar şüpheli takım varken. şu anda görülen tek el ovuşturma, sezon içinde başkanlar arasında olan gibi gözüküyor. Fenerbahçe'nin şu anda temizlenmesi gereken durumu varken başka takımlara çamur atmayın, doğru değil.