Sayfa 6 / 19 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 542 sonuç

Konu: Taktik Tartışma Platformu

birazda fmnin tadini kazanin diye paylaşmiyorum.her seride zorluklar vardir bulunca sizde rahatlayacaksiniz.sadece rakibi mutlaka rahatsiz edinki her hatadan veya her turlu hatali paslari kendilerine gol olarak dönsun.böyle dusunun ve taktik yapmaya başlayin.

2. Default

Quote Originally Posted by puskas View Post
    birazda fmnin tadini kazanin diye paylaşmiyorum.her seride zorluklar vardir bulunca sizde rahatlayacaksiniz.sadece rakibi mutlaka rahatsiz edinki her hatadan veya her turlu hatali paslari kendilerine gol olarak dönsun.böyle dusunun ve taktik yapmaya başlayin.
    abi paylaşsan nolucak

3. Default

Quote Originally Posted by puskas View Post
    Dostum oyuncu talimatları hakkında biraz ipucu versen ?

oyuncu rollerinin eski sistemdeki karşılığını bilen varmı ? forward runs gibi

O kadar varyasyon denedim eğer tutturabilirseniz en iyi istikrar 3-5-2 sisteminde. Çoğu taktik başarıyı yakalayabiliyor ama sonrasında bi bodozlama süreci oluyor. Ama şu ana kadar 3-5-2 de böyle bi sorunum olmadı, en garanti sonuçlar bu taktikle alınabiliyor. Taktikte ki en kilit noktaysa bek özellikleride bulunabilen 2 tane kanat oyuncusu. örnek vermek gerekirse coentrao, filipe luis çünkü bek açıklarınızı bu oyuncularla kapatabiliyorsunuz. Hem bu oyuncularla oyunu geniş bi alana yayıp çok rahat ataklar yapabiliyorsunuz. Ayrıca top rakipteykende hemen rakibin kanat oyuncularını savunmaya geçebiliyor bu tür oyuncular. 3-5-2'nin eksilerinin yanında bence baya bi getirisi var.

6. Default

Arkadaşlar 4 - 2 - 4 net . İlk maç 11-1 bitti . Emre çolağı sağ kanada koydum %10.0 ortalamayla oynadı , 4 gol bir asist. Bruma 9.60 . 2 standart orthasaha . Drogba pivot santafora koydunmu iş bitti . Eski fmlerdeki gibi sorun yok artık topu ayakta tutma uzaktan sutları kısıtlama falan . Meşur real madrid taktğini oturtturabiliyorsunuz . Uzun riskli paslarla . Yerine gelince topu tutuyoruz tabi %61 le oynadık .
    Talimatlar : Dikine pas yap , koşu yoluna pas yap
    Not : Taktik bana ait değildir puskas arkadaşın taktiğini denedim tek kelimeyle mükemmel .
    Yardımcı olduysam ne mutlu bana

Default taktik

Quote Originally Posted by Berkerguney View Post
    Arkadaşlar 4 - 2 - 4 net . İlk maç 11-1 bitti . Emre çolağı sağ kanada koydum %10.0 ortalamayla oynadı , 4 gol bir asist. Bruma 9.60 . 2 standart orthasaha . Drogba pivot santafora koydunmu iş bitti . Eski fmlerdeki gibi sorun yok artık topu ayakta tutma uzaktan sutları kısıtlama falan . Meşur real madrid taktğini oturtturabiliyorsunuz . Uzun riskli paslarla . Yerine gelince topu tutuyoruz tabi %61 le oynadık .
    Not : Taktik bana ait değildir puskas arkadaşın taktiğini denedim tek kelimeyle mükemmel .

cok sevindim.başarilar dostum.

Nesil
    2013
    Yer
    09

Çok saçma kıytırık takımlar bana top göstermiyor, daha hazırlık döneminde kapattım oyunu Koflok falan bulunca taktik indirip oynucam, benim amacım taktik yapmak değilki oturmuş taktikte oyuncu alım satımı yapmak, her sene bir sürü oyuncu rolü koyarak saçmalıyorlar ne gerek var bu kadar karışıklığa, millet yapsın en iyi taktiklerini ben onları indirip bi ordan bi burdan karma bir taktik yapayımda keyfini süreyim, zaten bikaç saatim var, keyif almak varken niye sinir olayım

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Bu tarz mesajları gördükçe FM'e yeniden aşık oluyorum "Bu işi ben çözdüm" diyemiyorsa kimse,demek ki FM çok kaliteli ve basmakalıptan uzak bir oyun sürmüş yine piyasaya. Ben bu oyunu 16 senedir oynuyorum ama her seride taktiksel anlamda başarılı olmak için baya uğraşıyorum.işler çok kolay olsa oyunun zevki de kaçardı.
    Merhaba abi.
    Bu foruma 2010'dan beri üyeyim ve senin hazırlamış olduğun rehberlerin ile heyecan buluyorum. 2010'da üye olduğumda pdf olarak hazırlamış olduğun taktik rehberini indirmiştim o zamanlar 08 oynuyorduk arkadaşlarla. Gece gündüz o belgeyi inceleyip kağıt kalemle taktik ayarlamaya çalışıyordum.
    Forumda mesajım yok ancak takip etmediğim anlamını taşımıyor. O rehberler gerçekten çok güzel ve insanın içinde yeni heyecanlar uyandırıyor.
    FM 14 çıktığından beri taktik yapmaya çalışıyorum ve her seferinde hüsrana uğruyorum ve kapıyorum. Yarım saat geçmeden şu mesajlarına bakıyorum ve hevesle oyuna giriyorum taktikler çıkarmaya çalışıyorum yine ve yine ..
    Kusura bakmayın konu ile alakasız olmuş olabilir ama 3-4 senelik teşekkürü birden etmek istedim
    Herkese iyi eğlenceler

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

11. Default

Quote Originally Posted by Berkerguney View Post
    ligde ve şl de sonuçlar nasıl

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

yok ya taktik tutturamadım Beşiktaşta oyuncuları oynatamıyorum fernandes her mac 6,50 nin üstüne cıkmıyor ya..
    bu taktik olayını nasıl cözecegiz ya..

Sonunda istikrarlı bir taktik tutturabildim. Sadece taktik deneme amaçlı açtığım Fenerbahçe kariyerinde hazırlık maçlarının ilk dönemi kötü geçsene maç istatistikleri, defansa açıklarına bakarak ve yardımcı önerilerini de göz önünde bulundurarak güzel sonuçlar almaya başladım. Tabi bazı maçlarda her ne kadar topa hakim olsam da sakatlıklar, kartlar maça etki ediyor ve pozisyon vermeye başlıyorum. Anca domine ettiğim maçlarda ise göze hoş gelen, akıcı ve güzel paslaşmalar izliyorum. Sezon sonuna kadar bu taktik ile devam edelim bakalım daha neler göreceğiz Bir kaç resim paylaşmak istiyorum.

Bu da kaçar mı dedirten bir pozisyon..

[YOUTUBE="QumwwHnqllU"]ctnslh[/YOUTUBE]
    Last edited by salihcetin : 06.Kasım.2013 at 15:46

Quote Originally Posted by salihcetin View Post
    Sonunda istikrarlı bir taktik tutturabildim. Sadece taktik deneme amaçlı açtığım Fenerbahçe kariyerinde hazırlık maçlarının ilk dönemi kötü geçsene maç istatistikleri, defansa açıklarına bakarak ve yardımcı önerilerini de göz önünde bulundurarak güzel sonuçlar almaya başladım. Tabi bazı maçlarda her ne kadar topa hakim olsam da sakatlıklar, kartlar maça etki ediyor ve pozisyon vermeye başlıyorum. Anca domine ettiğim maçlarda ise göze hoş gelen, akıcı ve güzel paslaşmalar izliyorum. Sezon sonuna kadar bu taktik ile devam edelim bakalım daha neler göreceğiz Bir kaç resim paylaşmak istiyorum.

Bu da kaçar mı dedirten bir pozisyon..

[YOUTUBE="QumwwHnqllU"]ctnslh[/YOUTUBE]
    Güzel pozisyon umarım taktik işe yarar...

15. Default

Ligde ve ya şl'de güçlü rakipler karşısında forvetten 1 adam eksiltip orta sahanın gerisine bir regista ya da defansif oyun kurucu iyi oluyor

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by salihcetin View Post

Merhaba abi.
    Bu foruma 2010'dan beri üyeyim ve senin hazırlamış olduğun rehberlerin ile heyecan buluyorum. 2010'da üye olduğumda pdf olarak hazırlamış olduğun taktik rehberini indirmiştim o zamanlar 08 oynuyorduk arkadaşlarla. Gece gündüz o belgeyi inceleyip kağıt kalemle taktik ayarlamaya çalışıyordum.
    Forumda mesajım yok ancak takip etmediğim anlamını taşımıyor. O rehberler gerçekten çok güzel ve insanın içinde yeni heyecanlar uyandırıyor.
    FM 14 çıktığından beri taktik yapmaya çalışıyorum ve her seferinde hüsrana uğruyorum ve kapıyorum. Yarım saat geçmeden şu mesajlarına bakıyorum ve hevesle oyuna giriyorum taktikler çıkarmaya çalışıyorum yine ve yine ..
    Kusura bakmayın konu ile alakasız olmuş olabilir ama 3-4 senelik teşekkürü birden etmek istedim
    Herkese iyi eğlenceler

Teşekkür ederim... Yardımcı oluyorsa ne mutlu bana. o zamanlar çok vaktim oluyordu ama şu aralar yogunum. Fakat en kısa sürede yeni bir taktikle karşınıza olacağım. Atölyede yapım aşamasında İsmail yaptığın diziliş değil ama mentalite benim oturtmaya çalıştıgıma benziyor. Bu oyunda en önemli nokta takımı sahanın dikine dar alanda oynatmak.Yani savunmanın son adamı ile forvetler çok uzak olmamalı.Yaptıgın sistemde bu şekilde. Forvetler orta alana yaklaşarak hücum ettikleri için sürekli pas varyasyonu olur. Dikine ve koşu yoluna paslarla da kanatlar çok etkili olur. bakalım benim sistem nasıl işleyecek
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Oyunda taktik konusunda sıkıntım yok. Tanıyanlar az çok bilirler.

Ama oyunu dün gece aldım. İndirdim. Yine taktik konusunda sıkıntı yaşamadım. Güzel güzel topumuzu oynuyoruz. Ama şu kalecilere bir türlü direktir veremiyorum. Sözümü dinletemedim. Degaj yapmasını istemiyorum. Sağ beke oynasın istiyorum. Yapmıyor inatla degaj yapıyor.

Bu sorun sadece bende mi var acaba ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ersun Hoca'nın taktiğini yaptım. Paylaşmamı ister misiniz?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Paylaşır mısın abi, merak ettim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Paylaşır mısın abi, merak ettim.
    Bir süredir uğraşıyordum zaten. Deneyebilirsiniz. Teşekkürler

Hatta eksik bir tarafı varsa paylaşırsanız tamamlayabiliriz. Yorumlarınızı bekliyorum. FB 2013-14 taktiği diye paylaşırız forumda. Aynı Fenerbahçe nasıl ileride oynuyorsa 3 forvet, aynen öyle dizin kadroyu.

Bekler komple çıkıyor ve taktiğin en önemli tarafı. O yüzden Caner, Gökhan, olmazsa eğer Hasan Ali, Mehmet Topuz olarak kullanın lütfen.

İNDİR:
    http://www.mediafire.com/?fau63l0wu63fhc2

(linkte problem olursa forum aracılığı ile bildirin)
    Last edited by Cengo : 06.Kasım.2013 at 23:43

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

şahsen ben de isterim gsli olarak aboo, araştırmacı yaklaşımları bizim gibi bilgisizler için önemli

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    şahsen ben de isterim gsli olarak aboo, araştırmacı yaklaşımları bizim gibi bilgisizler için önemli
    Estafurullah. Diğer takımların taktiğini yapmayı da denerim. Hemen söz vermeyeyim, bugüne ya da bir iki güne yetişmez.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Abi şimdi ben oyunda epey bir ilerledim, kadrom bu taktiğe hiç uygun olmamasına rağmen deniyorum. İlk maçım Galatasaraylaydı. bekler, 14.5 km koşmuşlar ve pozisyon vermedik. kanat oyuncuları çok pozisyona giriyor, benim kanat oyuncularım golcü olmadıkları için tek tek harcadılar
    Last edited by sui generis : 07.Kasım.2013 at 00:09
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Arkadaşlar bi sorunum var gerçi sorun bendemi oyundamı takımdamı bilemedim ama sorun şu takım orta yapmıyor herşeyi denedim kanada iniyor bomboş önünde kimse yok topu ceza sahası dışına çıkartyor deli oldum sırf bu yüzden orjnal oyun aldığıma pişman olmak üzereyim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ultRAPatron View Post
    Arkadaşlar bi sorunum var gerçi sorun bendemi oyundamı takımdamı bilemedim ama sorun şu takım orta yapmıyor herşeyi denedim kanada iniyor bomboş önünde kimse yok topu ceza sahası dışına çıkartyor deli oldum sırf bu yüzden orjnal oyun aldığıma pişman olmak üzereyim.
    Taktiğiniz ile alakalı. Dolu yağdırır gibi orta yapıyor benim takım.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Taktiğiniz ile alakalı. Dolu yağdırır gibi orta yapıyor benim takım.
    ne yapmamı önerirsiniz ? her defasında kanattan gelip topu dışarı çıkartıyorlar

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ultRAPatron View Post
    ne yapmamı önerirsiniz ? her defasında kanattan gelip topu dışarı çıkartıyorlar
    Her bir oyuncunun profillerinde Daha sık orta yap ya da Çizgiye inmeden orta yap seçeneklerini seçmeniz lazım. Sizde sadece Daha Az riskli pas seçili sanırım, diğer ikisinden biri değil.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bir süredir uğraşıyordum zaten. Deneyebilirsiniz. Teşekkürler

Hatta eksik bir tarafı varsa paylaşırsanız tamamlayabiliriz. Yorumlarınızı bekliyorum. FB 2013-14 taktiği diye paylaşırız forumda. Aynı Fenerbahçe nasıl ileride oynuyorsa 3 forvet, aynen öyle dizin kadroyu.

Bekler komple çıkıyor ve taktiğin en önemli tarafı. O yüzden Caner, Gökhan, olmazsa eğer Hasan Ali, Mehmet Topuz olarak kullanın lütfen.

İNDİR:
    http://www.mediafire.com/?fau63l0wu63fhc2

(linkte problem olursa forum aracılığı ile bildirin)
    Hocam taktiğini indirdim ve 6-7 maçtır kullanıyorum sonuçlar mı? Harika ötesi ayrıca Galatasarayda kullanıyorum ve verim süper ben bazı arkadaşlar gibi zaman yüzünden fm yi hep başkasının taktiğiyle oynuyorum hep fm 2014 ü kurduğumdan beri indirdiğim taktiklerden hiç verim alamamıştım senin taktiğini indirene kadar çok teşekkür ederim bu arada detaylı olarak paylaşırsan memnun olurum çünkü beklerim sıkıntı veriyor detaylarla birlikte daha verim alırım gibi geliyor bu arada 6-7 maçta 1 beraberlik kalanı galibiyetti ss isteyen olursa paylaşabilirim teşekkürler tekrar

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

hmn indirdim taktigi aksam gidince deneyecegim..

Eline sağlık abooo indirdim gece bi deneyeceğim bakalım takım taktiğe alıştıktan sonra maçları oynayıp sonuçları paylaşırım.

Sayfa 6 / 19 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri