Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

14 31.82%
  • Fenerbahçe

23 52.27%
  • Beraberlik

7 15.91%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 214 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe [ TSL 1. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tek forvet oynamak çok kolay değil arkadaşlar..şuana kadar eve güiza beklenenin çok altında kaldı ama tek forvet oynamak öyle kolay birşey değil..

forvet arkasındaki hücum attının çok aktif olması gerekiyor..bence Fenerbahçe deki asıl sorun orda bunun asıl nedeni de Aragones in orta sahaya güvenemeyip takımı çok ileri çıkarmaması..

şayet senna gelirse Fb nin taktiği Güiza yı daha iyi besler..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Antep tek kelimeyle Feneri ezdi büzdü. Antep'e helal olsun gerçektende. Fener ezildi resmen sanki beraberliğe oynayan Fenermiş gibi. Antep baya iyi geliyor bu sezon.

Güiza'ya gelirsek ben alışma süreci vs vs şeylere pek inanmıyorum. Adam olacak çocuk bellidir. Kewell geldiği gibi yeteneklerini sergiledi.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Guiza da aynı Kezman gibi taktik kurbanı olacak demedi demeyin. Tek forvet oynamak o kadar kolay değil 6 kişinin arasında adeta ezildi Guiza.

Aragones'in bu duruma el atması gerekiyor. Bir röportajında demişti önce gol atmayı öğrenmeliyiz diye hakikaten doğru demiş MTK'ya 5 gol atmak değilmiş süper lig'de top oynamak.

Ayrıca bugün de takımın en iyisi Roberto Carlos ile Maldonado idi tartışmasız.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Olurda Guiza ilerleyen haftalarda patlama yaparsa, Şuan hakkında atıp tutan arkadaşları görmek isterim. 4 maçta adamı yerden yere vuruyorsunuz. O defansın arasında kim olursa olsun dünyanın en futbolcusu olsun tek başına bir varlık gösteremez. Guiza'nın bugün tek hatası bence kaleciyle karşı karşıya kalıp kaleye şut atmak yerine topu içeri Burak'a çevirmesiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

La Liga kralını 4 maçla yerden yere vuracak kadar gelişmiş bir futbolumuz, ligimiz var.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Olurda Guiza ilerleyen haftalarda patlama yaparsa, Şuan hakkında atıp tutan arkadaşları görmek isterim. 4 maçta adamı yerden yere vuruyorsunuz. O defansın arasında kim olursa olsun dünyanın en futbolcusu olsun tek başına bir varlık gösteremez. Guiza'nın bugün tek hatası bence kaleciyle karşı karşıya kalıp kaleye şut atmak yerine topu içeri Burak'a çevirmesiydi.
    Güiza 25 gol atsa sevinmeyeceğimi mi sanıyorsun ? HFenerbahçe gibi bir takımda TSL gibi bir ligde çok atmak çok mu zor sanki 14 milyon euroluk bir oyuncudan tabiki patlama yaomasını 20 25 gol atasını bekleyeceğiz ama zor çok zor ? Dünya yıldızımızı eleştirmeye hakkım yokmuş bu sitede Onun hakkında daha fazla yorum yapmayacağım İnş. ben yanılırım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Gaziantep haketti ve kazandı tebrikler.Maçta sadece 3 kez falan 5 er dakikalık bölümleri oynadık diğer bölümlerde bir iş yapmadık.Alex ve Semih takım için birşey yapma çabasındaki oyunculardı.Diğerleri tatilde gibiydi.Özellikle 2 bekimiz çok kötü sürekli arkalarına sarktı Yozgatlı ve Erman Özgür.

Güiza'nın kötü olduğu yok yalnız kalıyor ben onu zaten next Kezman olarak görüyorum.En yakın oyuncu Alex arada 20-30 metre fark var.Takım yine geniş alanda oynamaya başlamış zaten Edu ile Lugano yaslanmışlar arkaya bekliyorlar.

Maldonado aynı değişmemiş sürekli yan pas yan pas değişen birşey yok.Hadi pası geçtim top kapma da yok.

Bence bu takıma bir sol kanat ,bir önlibero,birde forvet lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Guiza en azında birşeyler yapmaya çabaladı..Kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda egoistlik yapıp vurabilirdi..Pas attı olmadı...Vursa Eleşitirsiniz Pas verse eleştirirsiniz..Hep Olumlu şeyler olmuyor ne yazık ki..Bu Akşam yerden yere vurursunuz 2-3 hafta sonra Guiza neymiş be Abi nersiniz...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Hakem çok kötüydü bugun, Fenerbahçenin kötü oyununa hakemin de kötü performansı etkilenince ortaya böyle bir sonuç çıktı.

Bırakmıyorlar ki futbolcular ağız tadıyla topunu oynasın, en ufak hareket de faul. Bir ingilter premier, ispanya la liga ligine bakıyorum bir de içinde bulundugumuz Türkiye Süper ligine. Hakemlerimizin Uluslararası yapılan turnuvalarda görev almaması bence hiç de gocunulacak cinsten degil. Uefa doğruları görüyor ve bence en iyisini yapıyor.

Bilmem farkında mısın ama bunca Fenerbahçeli arasında kötü düşünüp de kendi oyuncusunu 4 maçla yerden yere vuran, yani hiçbir dayanağı olmadan sallayan bir sen varsın. Diğer herkes 4 maçla adam değerlendirilmeyeceğinin farkında ve objektif, sabırlı ama sen istiyorsun adam ilk maçında çıksın 3 gol atsın, ikinci maçında çıksın 4 tane atsın, sonra çıksın 2 tane atsın. Neden? 14 milyon Euro verildi. Başka isteğin?

FM oynamıyoruz burda yüklü bir bedele iyi bir santrafor alıp da koy forvete bir başına gol atsın ileride. Futbol FM değil!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bilmem farkında mısın ama bunca Fenerbahçeli arasında kötü düşünüp de kendi oyuncusunu 4 maçla yerden yere vuran, yani hiçbir dayanağı olmadan sallayan bir sen varsın. Diğer herkes 4 maçla adam değerlendirilmeyeceğinin farkında ve objektif, sabırlı ama sen istiyorsun adam ilk maçında çıksın 3 gol atsın, ikinci maçında çıksın 4 tane atsın, sonra çıksın 2 tane atsın. Neden? 14 milyon Euro verildi. Başka isteğin?
    Güiza'nın kötü performansı bir yana ben işin orasında değilim Fenerbahçe'de TSL'de gol atmak çok zor olmamalı bir forvet oyuncusu için Ben Güiza'nın en az 16 17 gol atacağını düşünüyorum ama Güiza'nın Fenerbahçe ve Fenerbahçe'nin hedefleri için yetersiz bir oyuncu olduğunu transfer olduğuundan beri söylüyorum bu adamla olmaz oyun içinde verim alamayız Bunu sizinle transfer bölümünde de çok tartıştık ilk 4 5 maça baktığımızda malesef Güiza vasat oynadı Ben bu durumu eleştiriyorum Güiza Avrupua kupalarında ilerisini hedefleyen bir klüp için yetersiz bir oyuncu Nokta umarım sizlere vereceğim son cevap olur artık yoruldum cevap yazmaktan bu konuyla ilgili daha mesaj yazacağımı sanmyıorum Herkese İyi Geceler

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bugün tüm takım iyi oynadı da Güiza mı sırıttı ? Yoksa kaleye vurmak yerine arkadaşına vermeyi tercih etti -bana göre doğru olanı yaptı- diye mi Güiza
    tartışılıyor ? Biz bugün Güiza'ya sahip çıkmazsak yarın QTM'den bu adamın La Liga gol kralı olduğunu bilmeyen adamlar bile Güiza'ya sallamaya başlar.
    Last edited by goosfraba : 24.Ağustos.2008 at 02:04
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

çok kötü oynadık umarım oturtulcak bir taktikle ve oyuncuların disiplinlerini üst düzeye taşıdığında böyle olmaz partizan ve bu maçta defansımızın verdiği açıkları antep bize vermedi bakalım ilerleyen zamanlar bize neleri getircek.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bu arada eklemeden edemem. Güiza'nın pozisyonu kesinlikle penaltı ve kırmızı karttı.. maçın kaderini değiştirdi bunu vermemesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Alonso için kimse Fenerin aradığı tip değil demedi tam aksine gelirse bomba olur dedi. Ayrıca Deivid gol makinesi zaten değil.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Aragones: "Ciddi iyileştirmeler yapmalıyız"

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aragones, takımda her mevkii de ciddi iyileştirmeler yapılması gerektiğini belirtti.

Luis Aragones, Fenerbaçhe'nin bugün yeterince hızlı bir şekilde top çeviremediği, sadece ileri uçta değil, takım içinde her mevkii de ciddiyetle iyileştirmeler yapmaları gerektiğini söyledi.

Maç sonrası açıklamalar yapan Aragones, "Bugün, bizim alışık olduğumuzdan farklı bir oyun sergiledik. Topu, istediğimiz kadar hızlı çeviremedik. Maç aslında dengeli gitti. İki ekip de maçı çevirebilirdi. Aslında sadece Fenerbahçe gol pozisyonu bulmakta zorlanmadı. İki ekip de gol pozisyonu sıkıntısı çekti. Tabii ki ben, Fenerbahçe'nin daha fazla gol pozisyonuna girmesini isterim. Sadece ileri uçta değil, her alanda ciddiyetle iyileştirmeler yapmalıyız. Sadece ileri uçta değil, defansta ve orta sahada da iyileştirmeler yapmalıyız" diye konuştu.

Aragones, transfer konusundaki soruları ise, "Transfer konusunda çok fazla söylenecek bir şey yok. Tabii ki takımı güçlendirmek için çalışmalar yapıyoruz. Ama bu konu tamamen bana bağlı bir konu değil" diye cevap verdi.

-------------------------

Alex: "Bu mağlubiyeti unutturacağız"

Fenerbahçe'nin kaptanı Alex, Çarşamba günü oynayacakları Partizan maçıyla taraftarlarına bu mağlubiyeti unutturacaklarını belirtti.

Fenerbahçe'nin Gaziantepspor'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından bir açıklama yapan kaptan Alex, Partizan maçıyla taraftarlara bu maçı unutturacaklarını belirterek şunları söyledi: "İki ekip adına sıkıntılı bir maçıt. Bizim de onların da yakaladığı şanslar vardı. Bunlardan birsini değerlendiren Gaziantep oldu. Zemin çok kuru olduğu için paslarımız istediğimiz hızda gitmiyordu. Ama tabi bahanelerin arkasına sığınmamak gerekiyor. Çarşamba günü taraftarımız stadı doldurursa onlara bu mağlubiyeti unutturacağız."

Nesil
    2007
    Yer
    34

Çok kötüydük ..
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Gaziantepspor kesinlikle haketti ve kazandı. Tabata'ya Fm'de bakmak lazım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Kötü oynadık ve kaybettik.Bir tek Maldonado'yu beğendim.Eskisi gibi sürekli sağ sola pas atmadı, ileriye oynadı, araya pas attı, şut çekti...
    Tebrikler Antep..

Bu manzarayı geçen da gördük. Muhammed dediklerinde sonuna kadar haklı, Tabata konusunda tamamen katılıyorum ve bir örnek daha vermek istiyorum.

Geçen yıl Ağustos'un bir cuma gününde oynanan İBB-Fenerbahçe maçının sonunda İBB galip gelen taraftı ve göklere çıkarılan bir isim vardı, Efe İnanç. Yine bir maçla futbolcu değerlendirenler iş başındaydı ve Efe'yi göklere çıkarıp ileride milli takıma bile gireceğini iddia ettiler. Ben de aksini savundum, Efe'yi daha gençken çıplak gözle izlediğimi ve abartıldığı kadar iyi bir futbolcu olmadığını söyledim ve sonuç olarak haklı da çıktım. Dileyen arşivden geçen yılki o konuyu bulup bakabilir.

Şimdi de aynı yanılgıya düşülüyor ve 1 maçla bir oyuncu (Tabata, M.Ceylan, Beto vs.) göklere çıkarılırken, 1 maçla da bir oyuncu (Güiza) yerden yere vuruluyor. Bunun önüne geçmek imkansız herhalde Türkiye'de.

Güiza süperman veya robocop ya çıkıp 4 tane gol atacak zaten, insan bu insan, robot değil! İnsanlara özgüdür bazı şeyler ve bugün Güiza'nın yaptığı da insana özgü şeylerdir, eğer robot olsaydı ve 14 milyon Euro verilseydi o zaman eleştirilerinizde haklı olabilirdiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şimdi de aynı yanılgıya düşülüyor ve 1 maçla bir oyuncu (Tabata, M.Ceylan, Beto vs.) göklere çıkarılırken, 1 maçla da bir oyuncu (Güiza) yerden yere vuruluyor. Bunun önüne geçmek imkansız herhalde Türkiye'de.

Güiza süperman veya robocop ya çıkıp 4 tane gol atacak zaten, insan bu insan, robot değil! İnsanlara özgüdür bazı şeyler ve bugün Güiza'nın yaptığı da insana özgü şeylerdir, eğer robot olsaydı ve 14 milyon Euro verilseydi o zaman eleştirilerinizde haklı olabilirdiniz.
    Bak yine aynı yanılgıya düşüyorsun 1 ay önce seninle Güiza transferini sayfalarca tartışmadık mı yazılanları arattırma bana o zaman söylediklerimle bu zaman söylediklerim arasında ne değişti söyler misin farklı bir şey sölüyor muyum ??

Güza ilk geldiğinde onun formasını alıcam , o bir dünya yıldızı , Güza geldi bir maçta 6 gol atar gibi naralar atsam ve bugün Güiza'yı eleştirsem söylediklerinde sonuna kadar haklısın dersin ki skora göre yorum yapıyorsun ama kusura bakma ben dün söylediklerimi 1 ay öncede eksiksiz söylüyordum ve 1 ayda değişen hiçbir şey olmadı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Basın tarafından insan dışı bir varlık olarak gösterilince Guiza insanllarında beklentileri farklı oluyor ve bir maçta yerden yere vuruyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
    Basın tarafından insan dışı bir varlık olarak gösterilince Guiza insanllarında beklentileri farklı oluyor ve bir maçta yerden yere vuruyor..
    Kesinlikle katılıyorum sana bu kadar abartılırsa ilk maçlarda golde beklenir herşey beklenir.

Ek olarak Ronaldinho'nun Türkiye'ye gelmesine gerek yok Alex'in koşan hali çok var Türkiyede kaptan kafanı yorma sen. (Duran toplar hariç tabi.)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu manzarayı geçen da gördük. Muhammed dediklerinde sonuna kadar haklı, Tabata konusunda tamamen katılıyorum ve bir örnek daha vermek istiyorum.

Geçen yıl Ağustos'un bir cuma gününde oynanan İBB-Fenerbahçe maçının sonunda İBB galip gelen taraftı ve göklere çıkarılan bir isim vardı, Efe İnanç. Yine bir maçla futbolcu değerlendirenler iş başındaydı ve Efe'yi göklere çıkarıp ileride milli takıma bile gireceğini iddia ettiler. Ben de aksini savundum, Efe'yi daha gençken çıplak gözle izlediğimi ve abartıldığı kadar iyi bir futbolcu olmadığını söyledim ve sonuç olarak haklı da çıktım. Dileyen arşivden geçen yılki o konuyu bulup bakabilir.

Bak mesela bugün Antep'te Erman diye bir adam var çok güzel oynadı benim düşüncem gayet yetenekli biri. Tabata'da öyle. Ama önemli olan istikrar. Bak mesela Yattara süper yetenek ama istikrarı yok.
    Last edited by gerrrard : 24.Ağustos.2008 at 03:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by gerrrard View Post

Ek olarak Ronaldinho'nun Türkiye'ye gelmesine gerek yok Alex'in koşan hali çok var Türkiyede kaptan kafanı yorma sen. (Duran toplar hariç tabi.)
    .
    Haklısın Alex Türkiye'de artık sembol olduğundan her gelen direk Alex ile kıyaslanıyor. Artık sadece Alex ile kıyaslamak da kesmiyor yanına bir de koşan hali, uçan hali ekleniyor. Lakin sezon sonu ortada ne uçan oluyor ne koşan.

____

Geçen yılın gol kralı, EURO 2008'de de Milli Takım'ın kralıydı. Hazırlık maçlarında banko oynadı, MTK karşısında tarihe geçti ama lig başlayınca gerçek yerine geri döndü!

Onun adı 'Nöbetçi golcü'ydü. Ağzıyla kuş tutsa, hiçbir teknik adamın gözüne giremedi. Gol kralı oldu, Euro 2008'de harikalar yarattı, hazırlık maçlarının gözdesiydi, hatta Şampiyonlar Ligi elemesinde şov yaptı ama o unvanından kurtulamadı bir türlü. Çoğu maçta yedek kalmasına rağmen sezonu gol kralı olarak tamamlayan Semih, aynı görevi Milli Takım'da da başarıyla yerine getirdi. Hep son anda kurtarıcı oldu, asla 'as' olamadı. Herkes ona güvendi, ama onbirde forma verecek kadar güvenemedi!

MAKUS TALİHİ BIRAKMADI

Aragones'in de gözbebeği oldu sezon öncesi. Hatta MTK karşısında 4 gol atıp, bir Avrupa Kupası maçında rakip fileleri en çok havalandıran futbolcu olarak Fethi Heper'le beraber Sarı-Lacivertli kulübün şanlı tarihine geçti... Ama ne zaman ki sezon başladı, gerçeklerle yüz yüze geldi 'Nöbetçi golcü'. İspanyol teknik adam ligin ilk maçında yine takımın en golcü ismini kulübeye gönderdi. O da makus talihine razı olmuş bir şekilde yerine geçti, dergisini okuyup zamanının gelmesini bekledi.

Fanatik

Dün kanatlarımızın çalışmadığını, kanat oyuncularımızın istikrarsız olduğunu bir kez daha gördük. Bu saatten sonra hem sol kanat hem sağ kanat hem defansif orta saha alınamayacağına göre Semih'i, Alex'i, Güiza'yı bir arada oynatmak için 4-3-1-2 sistemine geçilmesi gerekiyor. Fakat bunun için de ortasahaya alınacak adamın çok iyi olması gerekiyor. Yılların tecrübesi Aragones umarım bu işe bir çare bulur çünkü Semih'in yedek kalması can sıkıcı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Alex'i savunmayın lütfen. Alex bu sistemde de forvet arkasında oynadığı yerden başka yerden oynayınca Fenerbahçe golü yedi.

Buyrun:

Görüntüde Alex'in olması gerektiği yerde olmadığını görüyoruz. Tabata'yı rahatsız edebilecek bir tane bile oyuncu yok.

Bu resimde de Alex'in sadece izlediğini, savunma adına birşey bile yapmadığını Fener'in golü yediğini görüyoruz.

Tamam, Alex'in rolü o değildir ancak porfesyonel futbolcu sahada oynadığı bölgenin hakkı verecek. MC oynatılıyorsa rakibinin peşinden biraz koşacak. Bunu yapmazsa, ne yaparsa yapsın profesyoneliğinden şüphe ederim.

Bunda Aragones'in de hatası var tabii.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Alex'i savunmayın lütfen. Alex bu sistemde de forvet arkasında oynadığı yerden başka yerden oynayınca Fenerbahçe golü yedi.

Buyrun:

Görüntüde Alex'in olması gerektiği yerde olmadığını görüyoruz. Tabata'yı rahatsız edebilecek bir tane bile oyuncu yok.

Bu resimde de Alex'in sadece izlediğini, savunma adına birşey bile yapmadığını Fener'in golü yediğini görüyoruz.

Tamam, Alex'in rolü o değildir ancak porfesyonel futbolcu sahada oynadığı bölgenin hakkı verecek. MC oynatılıyorsa rakibinin peşinden biraz koşacak. Bunu yapmazsa, ne yaparsa yapsın profesyoneliğinden şüphe ederim.

Bunda Aragones'in de hatası var tabii.
    Bu golde Maldonado'nun hatası mevcuttur. Koyduğun bütün resimlerde boş bir alanda duruyor. Bir savunması olarak orada Tabata'ya topun gelmesini engellemesi gelse bile vurmasını engellemesi gerekiyordu. Alex geldiği günden beri savunma yapmıyor zaten. Ama dün Fenerbahçe'de ki en iyi isimdi. Koştu mücadele etti ve pozisyon yarattı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

İlk maç, Antep sıcağı, sahanın aşırı kuruluğu, yeni teknik direktör gibi etmenler bir tarafa dursun yenilgimizin nedenini Antep takımının geçen yıl Fenerbahçe'ye kendi sahasında üstelik paf takımına 5-0 yenilmesinin bilinç altında yarattığı etki artı lig öncesi ilk ve en önemli müsabakalardan biri olan bu maçta alınacak puanın son derece ehemmiyetli olduğunu bilerek çıkıp sağlam bi defansif anlayışla oynamalarına bağlamaktayım .. Bu maçı Antep Fenerbahçe değil de başka takımla oynasaydı bence yenilirdi : ) Ama bence bizim için iyi oldu ben hep kötü başlamaktan yanayım, insan kendi hatasını görmeli eksiğini görmeliki ona göre kapatsın açığını gediğini..

Guiaza'ya verilen paranın son derece anlamsız olduğunu savunan insanlardan biri de bendim, ama bir futbolcu 3-5 maç ile yargılanamaz ..

Maldonadoya şans verilmesinden yanaydım ben , bilenler bilir , yine aynı şeyi düşnüyorum , bence alıcaksak sol kanada bir adam almalıyız uğur istikrarlı bi şekilde solda oynayamaz ..

Semih'e de gerçekten üzülüyorum Almanya maçını hatırlarsanız o kadr uzun boylu ve sayıca fazla olan defansın arasından tüm topları indirmiş çalmıştı , bugün bi guizadan bunları göremedik ve bu adam oturup üzülmez mi morali bozulmaz mı, adamın suçu ne ya Türk olmak mı ? gol atıyor mu atıyor .. oyuna girerken ki yüz halini hatırlıyorsanız bana hak verirsiniz ..

Antep'i tebrik eder ve bu galibiyetle rehavete kapılmamalarını tavsiye ederim..
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Antepin maca asilacagini biliyodum ama boyle bi skor beklemiyodum. Fenerbahce toparlar haftaya ve ondan sonra yoluna devam eder

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

antep hakettiği bir galibiyet aldı tebrik etmek gerek.. fenerbahce hftaya evınde telafı edecektır

sakary Ali Misafir

Antep Fenere oranla daha fazla kazanmak istedi daha iyi oynadı aslında skor daha farklı olabilirdi FB nin şöle güzel hiçbir pozisyonu yoktu Antep'in direkten dönen topu o topun dönüşünde boş kaleye kaçan pozisyon Volkan'ın kurtardığı toplar bence Antep hakettli ve kazandı...

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri