Galatasaray
Kayserispor
Berabere
Hakem barajı ayarlamadan oyuncu serbest vuruşu hemen kullanırsa oyun devam eder
Baraj kurma yok, serbest vuruş kullanılıyor ve oyun hemen devam ediyor. Müdahelede sorun olmaması lazım.
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Junkchorn , okadar iyi biliyorsin ki keşke hakem olsaydın.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
herlafa verilcek bir cevap var ama yoneticler uyarı yaptıgı için konuyu dagıtmak istemiyorum ayrıca olayalra bahane bulunması bir sucluluk psikolojisidir emre topu kesmiş ayhan çimi kesmiş falan filan haksız kırmızı kartlat ortada ayrıca bu grksiz tartışama fazla uzadı keselim artık
Fifa kokartlı bir hakemin böyle bir hata yapması çok üzücü . Hakemlerimiz ne kadar eğitimli belli oluyor .
Kayseri İstanbuldaki şanssızlığını sonunda kırdı , Tebrikler Kayseri ...
zaten faul ceza sahsı cevresi osa lincoln aynı şeyi yapsa isterse direk kırmızıdan atsınama orta sahanın nerdeyse gerisnden atılmış bir faule bu kdr onem vermk ilginç
![]()
Ne demiştim?
Olayı kişiselleştirme. Tek yapabildiğin bu mu? Adam gibi yaptığım yanlışa özür diliyorum. Sen olayı herkesle kişiselleştiriyorsun. Bir kerede çıkıp rakip takımı tebrik et, hayır! Kayserispor sahada o kadar koştu. İyi oynadı, kötü oynadı mücadeleyi futbol izleyicis olarak bir kere değerlendir!
Bu ikinci kişiselleştirme!
ben zaten onu sen özür dilemeden önce yazmıstık şimdi sorun yok![]()
Arkadaşlar tekrar araya girme ihtiyacı hissettim. Lütfen fikirlerinizi tartışın yoksa karşınızdakinin ne bildiği ne bilmediğini değil.
eğer 2. sarı karta haksız diyorsanız..
helal olsun size.. ikiside bal gibi sarı kart.
Kayserispor her geçen hafta kötü oyununa yenisini ekliyor.Bu kadar kötü olunmaz yahu.Selçuk Dereli o kadar kötü ki son dakikada Emre Aşık'ın eliyle topu kornere itmesine penaltı vermedi.Maç Galatasaray'ın hakkıydı 10 kişi yine de oynamaya çalıştılar.
Üstteki durum ceza sahası önündeki pozisyonlar için sanırım serbest vuruş diyor.Orta sahada etkili olmayacak bir yerde olanlar faul diye geçiyor.Faulde topa vurmasını engellerseniz kart yersiniz hatta birok tecrübeli oyuncu bazen bunu bilerek kart görme pahasına son dakikalarda yapabiliyor.
Hakemin yaptığı kural hatasıdır.hemde sonuca bariz etkisi var ama tekrar olacağını sanmıyorum..
Verilmeyen penaltılar, yanlış kartlar vs. herkese oluyor. Bizimde 2 haftadır haklarımız çalınıyor ama TV'de 90 dk yayınlanmadığı için bu kadar gündemde değil. Ya hataların arkasında art niyet aramıyacağız ya da sistem değişecek. Bugün GSye oldu yarın BJK'ya olcak....
Oldu bitti ,artık Uefa maçını ve Antalya macını düşünmeliyiz..
Yalnız yanılmamak lazım hakem kuralı yanlış uyguluyor, o nedenle bariz hakem hatası var. Kuralda sorun yok yani.![]()
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Beyler, bir konu hakkında tartışıyorsanız, karşınızdakinin görüşüne saygılı olmalısınız. Fikrine katılmayabilirsiniz. Ama bunu "allahım inşallah yarın fenere de böyle hakem çıkar" gibi bomboş yorumlarla bu forumda belirtemezsiniz.
Sizden düzeyli tartışma istiyoruz. Kimse kimseye saygı duymak zorunda değildir. Birisini sevmek zorunda değilsiniz. Ama ne olursa olsun fikirlerine saygı duyarak cevap vermelisiniz.
Kahve muhabbeti yapmayın burda.
ya ALLAH aşkına bunu hangi futbol bilgine göre konuşuyorsun yaa?
sen hiç gördün mü ya profesyonali bırak 10 yaşındaki çocuk bile orada baraj kurdurmaz sen kime anlatıyorsun ya bırak ALLAH için adam pozisyonu hızlandırmak için aldığı gibi başlatmak istiyor Lincoln çakal ya hani topun babası ya ondan başka kimse bilmiyor ya en çakalı o ya artistlik yapıp aklı sıra oyunu hızlı başlatmıcak.
bunun aynısını daha 1 hafta önce avrupa takımları arasındaki maçda gördüm direk sarı kart Türkler bir hakemliği beceremiyorr, ee avrupa ne demeli o zaman onlardamı bilmiyor