Galatasaray
Kayserispor
Berabere
Yahu Emre abi neyi yapmasın ? Ses çıkarmayalım mı yani, nedir ? İki sövdükten sonra tekrar hakemci mi olalım ?
Biz iyi oynamadık, kaybetmemize de vesile olundu. Son haftalarda yapıldığı gibi. Vesselam.
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Hakemin şerefinden haysiyetinden bahseden arkadaşlarım lütfen şu resime bakın ve 9.15metre olup olmadığına siz karar verin!
![]()
Taktik ve dizilis hakkindaki yorumunda tamamiylen haklisin, ben de dile getirdim bunlari.
Ama,bir takimi degerlendirmek icin istatistiklere bakmanin yeterli olacagini düsünmüyorum. Eger maci izlemissen görmüssündür, Lincoln atilana kadar tek kale oynuyorduk. Kayserispor'un pozisyonu yoktu. Ondan sonra oyuncular gerildi, Skibbe yanlis degisiklikler yapti ve bu nedenler maca dogrudan etki etti.
Simdi sen nasil Trabzonspor'un hakem hatalarindan dolayi puan kaybettigi maclar da buraya cikip, " eeyyyyy hakemler " diye elestirisel yorumlar da bulunuyorsan, buradaki Gsli arkadaslar da bu yüzden buraya gelip hakemi elestirebilirler(tabi baska takimlara satasmadiklari sürece,üslup düzgün oldugu sürece). Cünkü hakemin maca direk etki eden kararlari var ...
Bunun tıpa tıp aynısını , şampiyonlar ligi'nde Yaya Toure yapmıstı hakem uyardı sadece , ama ogulcan aslında sana göre biz 7 kişi oynamalıydık![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Çok Net Kırmızı İkiside Doğru Resim Çok Net
İşte diyorum ki siz böle diye diye avutun kendinizi. Kayseri maçında ne olmuş ? Bizim golümüz gol değil , Kayseri'nin penaltıdan attığı gol de penaltı değildi.
Sen büyük takımsan kendi sahanda 10 kişi kalsan bile Kayseri'yi yenmelisin en azından kendi sahanda oynuyorsun hadi onuda geçtim kaleye bile 3 şut çekilmiş hangi Balans ayarından bahsediyorsun. Bizim Sivas ve Bursa maçlarında peşpeşe toplam 3 puanımız gitti hemde yapılan hatalar taraflı tarafsız herkesin evet bu %100 penaltıydı ve evet 1.5 metre ofsayt vardı cinsinden hatalar. Neyse siz yiyin kendi kendinizi burdan sizleri izlemek çok hoş![]()
Lincoln atılana kadar hiç pozisyon yoktu, gol de kornerden sekerek karambolde geldi.Sadece Kayseri'nin değil Galatasaray'ın da yoktu, Kayseri boşuna en az gol yiyen takım değildi.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Diğer takımlar içinde hatalar yapılıyor, onlara birşey dediğimiz yok ki. Ama 3 maçtır maçın gidişatını direk etkileyebilecek kartlar ve kararlar çıkıyor bizim maçlarımızda, dikkat çekiyor ister istemez.
Türk liginde hakemler yerine göre çok katı oluyor, yerine göreyse ılımlı. Peki neye veye kime göre ? UEFA standartlarına hiçbir şekilde ulaşamıyoruz.
Toledo topu oyuna sokana kadar Lincoln önünde, itiraz yok. Ama hareket eden topa ayağıyla müdahele edince kıyamet kopuyor, ilginç.
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Bu yorumlardan sonra sevgili Galatasaraylı arkadaşlarım ;
Bu dakikadan sonra , ortalıgı geren , ortalıgı verveleye veren arkadaşlarımıza , cevap vermiyelim , bu arkadaslara ''hee'' deyip geçelim![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
O zaman boşuna kırmızı gördü lincoln..Bu arada Ahmet Çakar şuanda pozisyonu yorumluyor ve kart haksız bir kart diyor Lincolnün 2. sarı kartına.
Hakem barajı ayarlamadan oyuncu serbest vuruşu hemen kullanırsa oyun devam eder.Anca oyuncu topun başına gelip kullanmasını engellerse sarı görür diyormus oyun kural kitabı.Lincol de böyle birşey yapmadığına göre.Oyun kuralları kitabının 122. sayfasındaymış...
Arkadaşlar yazdığınız her mesajın değerlendirileceğinden ve karşılığında ceza alabileceğinizden haberdar bir şekilde yazarsanız mesajlarınızı ve olayı farklı yerlere çekmezseniz sizin açısından en hayırlısı olur.