Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

13 46.43%
  • Kayserispor

4 14.29%
  • Berabere

11 39.29%
Sayfa 6 / 16 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 460 sonuç

Konu: GaLatasaray - Kayserispor [ TSL 19. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Neyse 2 haftadır bir sekilde önümüz kesiliyor. Sonumuz hayrolsun.
    Emre sen bari yapma.

Hadi söyle abi sizin kesiliyor önünüz; eyvallah! Kimin önünü açıyorlar? Kimin aleyhine hata yapılmıyor? Kime havadan veriyorlar puanı?

Yahu Emre abi neyi yapmasın ? Ses çıkarmayalım mı yani, nedir ? İki sövdükten sonra tekrar hakemci mi olalım ?

Biz iyi oynamadık, kaybetmemize de vesile olundu. Son haftalarda yapıldığı gibi. Vesselam.
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hakemin şerefinden haysiyetinden bahseden arkadaşlarım lütfen şu resime bakın ve 9.15metre olup olmadığına siz karar verin!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Aziz Yıldırım nerden arkadaşın ?

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=52343

Lincoln kendini Kayseriliye taksın sonra penaltı, hakem hakkımızı yedi. Aghahowa'nın suçu kendisini Lincoln kadar güzel atamaması mıdır ?
    Aziz yıldırım bi yerden arkadaşım değil ben saygı duydugum kişilere bey veya abi veya kardeşim diye hitap ederim 2000-2001 seonunda ankaragucune teşvik primi vericek kdr emk leri caln bir kişiye dgil her Nekdr FENERBAHCE SPOR KLUBU baskanı olsada

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Gs bu maça niye sol beksiz çıktı ? Volkan Yaman niye oynamadı ? M.Güven ondan daha mı iyi ? Balans ayarı mı yaptırdılar ?. Neyse sizler böyle hakem hakem diye birbirinizi yiyin , gerçekleri görmeyin Trabzon ile Sivas aradan sıyrılıp 1 ve 2. sıraları paylaşsın

Şimdide maç istatistiklerine baktım Gs'nin 3 isabetli şutu varmış kaleye. Kayseri'nin ise 5.Hadi bakaLım balanscılar
    Taktik ve dizilis hakkindaki yorumunda tamamiylen haklisin, ben de dile getirdim bunlari.
    Ama,bir takimi degerlendirmek icin istatistiklere bakmanin yeterli olacagini düsünmüyorum. Eger maci izlemissen görmüssündür, Lincoln atilana kadar tek kale oynuyorduk. Kayserispor'un pozisyonu yoktu. Ondan sonra oyuncular gerildi, Skibbe yanlis degisiklikler yapti ve bu nedenler maca dogrudan etki etti.

Simdi sen nasil Trabzonspor'un hakem hatalarindan dolayi puan kaybettigi maclar da buraya cikip, " eeyyyyy hakemler " diye elestirisel yorumlar da bulunuyorsan, buradaki Gsli arkadaslar da bu yüzden buraya gelip hakemi elestirebilirler(tabi baska takimlara satasmadiklari sürece,üslup düzgün oldugu sürece). Cünkü hakemin maca direk etki eden kararlari var ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bunun tıpa tıp aynısını , şampiyonlar ligi'nde Yaya Toure yapmıstı hakem uyardı sadece , ama ogulcan aslında sana göre biz 7 kişi oynamalıydık
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Yahu Emre abi neyi yapmasın ? Ses çıkarmayalım mı yani, nedir ? İki sövdükten sonra tekrar hakemci mi olalım ?

Biz iyi oynamadık, kaybetmemize de vesile olundu. Son haftalarda yapıldığı gibi. Vesselam.
    Hakem tartışılır. Yapılmaması gereken sadece Galatsaray'a oluyormuş gibi davranmanız.

Tekrar diyorum bu herkese yapılıyor sadece Galatasaray'a değil. Kaldı ki yukarıya resim ekledim. Bir kez daha düşünün.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Çok Net Kırmızı İkiside Doğru Resim Çok Net

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ustacım tayfasından kasıt, maça atadığı hakem ve arkadaşları işte. Kararları ve maça etkileri ortada. Şikayeti herkes ediyor, biz sesimizi çıkarmayalım mı Allah aşkına ?

Alican kardeşim sende biraz sakin ol, değmezler.

Şu istatistik olayına gelince. Maçta 60 dk eksik oynayan bir Galatasaray var, Kayserispor ve hakem var. Ne bekliyordunuz ?

Trabzonspor ve Sivasspor sıyrılıp gidiyormuş, göreceğiz sene sonunda kimin nereye gittiğini. Trabzonspor'un kazandığı maçlardan da haberimiz var Kayserispor'a karşı. Balans olayını geçelim isterseniz.
    İşte diyorum ki siz böle diye diye avutun kendinizi. Kayseri maçında ne olmuş ? Bizim golümüz gol değil , Kayseri'nin penaltıdan attığı gol de penaltı değildi.

Sen büyük takımsan kendi sahanda 10 kişi kalsan bile Kayseri'yi yenmelisin en azından kendi sahanda oynuyorsun hadi onuda geçtim kaleye bile 3 şut çekilmiş hangi Balans ayarından bahsediyorsun. Bizim Sivas ve Bursa maçlarında peşpeşe toplam 3 puanımız gitti hemde yapılan hatalar taraflı tarafsız herkesin evet bu %100 penaltıydı ve evet 1.5 metre ofsayt vardı cinsinden hatalar. Neyse siz yiyin kendi kendinizi burdan sizleri izlemek çok hoş

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bunun tıpa tıp aynısını , şampiyonlar ligi'nde Yaya Toure yapmıstı hakem uyardı sadece , ama ogulcan aslında sana göre biz 7 kişi oynamalıydık
    Nerde dedim onu?
    Olayları çek farklı noktalara, sorduklarıma cevap verme Alican. Hakemin şerefini haysiyetini bırakma...

Lütfen olayı kişiselleştirmeyelim

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by De Guzman 10 View Post
    Aziz yıldırım bi yerden arkadaşım değil ben saygı duydugum kişilere bey veya abi veya kardeşim diye hitap ederim 2000-2001 seonunda ankaragucune teşvik primi vericek kdr emk leri caln bir kişiye dgil her Nekdr FENERBAHCE SPOR KLUBU baskanı olsada
    Bunu bir tek sen biliyorsun. Derin ilişkilerin olsa gerek. Kaldı ki Aziz Yıldırım milyonlarca taraftarı olan bir camianın lideri. Sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Çok Net Kırmızı İkiside Doğru Resim Çok Net
    tabikide dogru sana göre Bilica'nın ucan tekmelerine birşey yok bu saçma harekete direk kırmızı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Lincoln atılana kadar hiç pozisyon yoktu, gol de kornerden sekerek karambolde geldi.Sadece Kayseri'nin değil Galatasaray'ın da yoktu, Kayseri boşuna en az gol yiyen takım değildi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Diğer takımlar içinde hatalar yapılıyor, onlara birşey dediğimiz yok ki. Ama 3 maçtır maçın gidişatını direk etkileyebilecek kartlar ve kararlar çıkıyor bizim maçlarımızda, dikkat çekiyor ister istemez.

Türk liginde hakemler yerine göre çok katı oluyor, yerine göreyse ılımlı. Peki neye veye kime göre ? UEFA standartlarına hiçbir şekilde ulaşamıyoruz.

Toledo topu oyuna sokana kadar Lincoln önünde, itiraz yok. Ama hareket eden topa ayağıyla müdahele edince kıyamet kopuyor, ilginç.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

tabikide dogru sana göre Bilica'nın ucan tekmelerine birşey yok bu saçma harekete direk kırmızı
    Yav Alican Neden Önceki Konuları Açıyorsun Bilicanın Tekmeleri Kadar Barosun Yaptıklarıda Var

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu yorumlardan sonra sevgili Galatasaraylı arkadaşlarım ;

Bu dakikadan sonra , ortalıgı geren , ortalıgı verveleye veren arkadaşlarımıza , cevap vermiyelim , bu arkadaslara ''hee'' deyip geçelim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bunu bir tek sen biliyorsun. Derin ilişkilerin olsa gerek. Kaldı ki Aziz Yıldırım milyonlarca taraftarı olan bir camianın lideri. Sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın.
    derin ilişkilere falan sahip değilim telegol programında itirafcılar cıktı milyonlarca taraftarına saygı duyarım ama ona saygı duymuyorum neyse konun dısınada cıkmak istemiyorum ne hakemlerle puan kaznmk nede puan kybtmk istiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu arada Ahmet Çakar şuanda pozisyonu yorumluyor ve kart haksız bir kart diyor Lincolnün 2. sarı kartına.

Hakem barajı ayarlamadan oyuncu serbest vuruşu hemen kullanırsa oyun devam eder.Anca oyuncu topun başına gelip kullanmasını engellerse sarı görür diyormus oyun kural kitabı.Lincol de böyle birşey yapmadığına göre.Oyun kuralları kitabının 122. sayfasındaymış...
    O zaman boşuna kırmızı gördü lincoln..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Toledo topu oyuna sokana kadar Lincoln önünde, itiraz yok. Ama hareket eden topa ayağıyla müdahele edince kıyamet kopuyor, ilginç.
    Arkadaşım Sivasspor oyuna hızlı başlıyor. İlk anda Lincoln hakem ile diyalogda en son top çıktığı anda aşağıya doğru hamle yapıyor. Hep topun önünde değil. Video linki verildi, bir kez daha bak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu yorumlardan sonra sevgili Galatasaraylı arkadaşlarım ;

Bu dakikadan sonra , ortalıgı geren , ortalıgı verveleye veren arkadaşlarımıza , cevap vermiyelim , bu arkadaslara ''hee'' deyip geçelim
    katılıyoum ama bzn cvp vermk zorunlukugunda kalıyorum

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Ben bunu izah etmeye çalışıyordum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Orada Galatasaray baraj mı kurdu?
    Baraj için toplanıldı mı? Hayır.
    Lincoln topa vurulduğu an önüne geçti.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Arkadaşlar yazdığınız her mesajın değerlendirileceğinden ve karşılığında ceza alabileceğinizden haberdar bir şekilde yazarsanız mesajlarınızı ve olayı farklı yerlere çekmezseniz sizin açısından en hayırlısı olur.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

İşinize gelince Ahmet Çakar'a demediğinizi bırakmazsınız.Kart haksız diyince savunuyorsunuz..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by De Guzman 10 View Post
    derin ilişkilere falan sahip değilim telegol programında itirafcılar cıktı milyonlarca taraftarına saygı duyarım ama ona saygı duymuyorum neyse konun dısınada cıkmak istemiyorum ne hakemlerle puan kaznmk nede puan kybtmk istiyorum
    Yemek tarifçisi Cihan Oskay'dan bahsediyosun herhalde. Haklısın. :}

Bu arada 94'te Emre Aşık'ın elle kestiği pozisyon es geçilmiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Ortada baraj kurma olmayabilir. Ama kullanılan topun önüne geçip rakibi engellemeye çalışma da yok. Sadece rakibin ayağından çıkmış olan topa bir müdahele var, kural aynen buraya göre bakılırsa, hiçbir sorun yok.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    İşinize gelince Ahmet Çakar'a demediğinizi bırakmazsınız.Kart haksız diyince savunuyorsunuz..
    Ne alaka adam her zaman doğruyu mu söylüyor sence ? Ya da bir insan bir kere doğruyu söyleyince sürekli o mu savunulmalı ondan sonra ?

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Ha, SİZ çok farklısınız sanırım abicim ?

Ahmet Çakar'ı savunma yok, kuralı açıp hepimiz bakabiliriz. Ki ben az önce onu anlatmaya çalışıyordum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ortada baraj kurma olmayabilir. Ama kullanılan topun önüne geçip rakibi engellemeye çalışma da yok. Sadece rakibin ayağından çıkmış olan topa bir müdahele var, kural aynen buraya göre bakılırsa, hiçbir sorun yok.
    Kural diyor ki topa 9.15m uzakta duracaksın. Ahmet Çakar'ın dediği de aynı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    ikinci pozisyon sarı kart değil fifa oyun kurallarında varmış oyuncu oyuna hemen başlarsa topa 9.15ten önce dokunabilir.

Sayfa 6 / 16 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri