Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

31 60.78%
  • Berabere biter

10 19.61%
  • Beşiktaş kazanır

10 19.61%
Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 259 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş [TSL 5.Hafta ]

Beşiktaşlı taraftarlar Galatasaray'lı taraftarların ''Yıldırım Demirören Yeter '' ve ''Mustafa Denzili Şampiyon Yap Bizi'' gibi yaptıkları şakayla karışık tezahüratlara sinirlenip küfür ettiğini düşünüyorum Tabii yenilginin verdiği sinirle de olabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Öncelikle tebrikler G.Saray...

Maçtan önce en büyük umudum kontra yaparak G.Saray'ın ağır savunmasını hızlı oyuncularla delerek pozisyona girmekti...

Ama maçın başında bu strateji terse döndü...

Maça 1-0 geride başlamak bütün oyun düzenini alt üst etti.Biranda biz yüklenmeye başladık G.Saray Keita,Kewell ve Baros gibi süratli adamlarla arkaya sarkmaya başladı.Bu gidişat zaten maçın skorunu belirledi.İki kontra ile iş bitti...

Orta sahada daha iyiydik.Daha çok koştuk,topu daha iyi bir isabet oranı ile dolaştırdık.Bunun neticesinde yerden kısa paslarla birçok pozisyona girdik.Olay orada koptu zaten G.Saray'ın ikinci golüne kadar girdiğimiz pozisyonların birisini değerlendirip beraberliği yakalayabilsek çok daha farklı bir maçı yorumluyor olabilirdik şuanda...

Orta sahada daha iyi top yapmamız M.Sarp ve Topal'ın teknik kapasitelerinin yetersizliğinden ve Arda'nın yorgunluğundan kaynaklandı.Yorgun Arda'yı Ekrem çok iyi marke etti...

Birinci yediğimiz golde Rüştü'ye fazla kızamıyorum.M.Sarp'ın boş kalması ve arka direkte kimsenin olmaması büyük hata.Ama ikinci golde o topu nasıl elinden kaçırıp klasik yardımcıya el kaldırma hareketini yapar anlamış değilim.Hakan iyi bir form yakalamıştı,böyle yaparak onuda etkiliyoruz aslında...

Oyuncu değişikliklerinde Nihat'ın çıkması doğru.Hem milli takımdan sakat dönmesi,hemde oyunun onun istediği gibi gitmemesi nedeniyle kabul edilebilir bir değişiklik.Ama Tabata'nın çıkması yanlıştı...

Oynanan oyuna baktığım zaman,mücadeleyi gözümün önüne getirdiğim zaman takıma isyan edemiyorum.Yazıklar olsun,nasıl futbol,rezil olduk falan diyemiyorum.Çünkü umut veren bir oyun var.Farkın 9'a çıkması ve aynı zamanda Ş.Liginde oynayacak olmamız lig için baya dezavantajlı duruma gelmiş olduğumuzu göstersede takıma hala inanıyorum.Çünkü kötü değiliz kesinlikle.Zaten bu gecenin skoru bu değildi...

Sabri hayatının maçını oynadı.Defansta muhteşem müdahaleleri,kademeleri,ileri çıkışlardaki zamanlamarı ve ortalar çok iyiydi...

Bizde ise en sevindiğim nokta Serdar'ın iki haftadır müthiş oynaması.Sorumluluk alması,hem oynaması hem oynatması.Bugün belki kaçırdığı golleri sonuçlandırabilse maçın yıldızı olacaktı ama olsun böyle oynamaya devam etsin.En büyük isteğim Arda modelini bizde uygulaması.Çünkü bu potansiyel onda var.İki kankanın karşılıklı olarak maça kaptan çıkmaları çok güzel bir olaydı...

Tekrar tebrikler G.Saray...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Galatasaray eski açıgın üstünü kapatırken neden rakip takım tribününün üstünü kapatmadı bilgisi olan var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sarp özür diledi !

Galatasaraylı futbolcu Mustafa Sarp, "Tabata olmak üzere herkesten özür diliyorum" dedi.

Galatasaray-Beşiktaş derbisinin ilk golünü atan Mustafa Sarp, attığı golle ilgili olarak, ''Pozisyonu görmedim ama dokunmasam da topun içeriye girdiğini söylüyorlar. Ama tabii orada bulunmak, topa dokunmak önemliydi'' diye konuştu.

Mustafa, Tabata ile yaşadığı olayla ilgili olarak ise, ''O pozisyonda Tabata'nın samimiyetine inanmıyorum. Çok kötü bir yere darbe aldım, ayağım kırılabilirdi. O acının stresiyle yapmış olduğum bir hareketti. Bana yakışan bir hareket değil. Başta Tabata olmak üzere herkesten özür diliyorum'' dedi.

A.A.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Galatasaray eski açıgın üstünü kapatırken neden rakip takım tribününün üstünü kapatmadı bilgisi olan var mı?
    Yetişmedi. Orası da kapanacak. Gerçi bence gereksiz, zaten 3-4 maçta doluyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

bizim takımın en iyilerinden birinin Sabri olduğunu gördük. Mustafa Denizli'nin şapkasını önüne koyup iyice bir düşünmesi gerekiyor Sabri'yi nasıl maçın adamı yaptık diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Mustafa Denizli ya 2. goldü yada 3'te gülüyordu. Ben daha ne yapayım mesajını aldım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

3.golden sonra güldü

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Mustafa Denizli ya 2. goldü yada 3'te gülüyordu. Ben daha ne yapayım mesajını aldım.
    Son zamanlarda skor yazarları çok agresifleştiğini,eski Denizli'nin böyle olmadığını söyleyip duruyorlardı.Onlar için güldü heralde...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İnşallah Demirören taraftarın gazına da gelip Denizli'yi yollamaz, başarının ana koşulu istikrar.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by sananes View Post
    şey gibi aslında bu emre belözoğlu birine sarpın yaptıklarını yapınca bu söyle terbiyesiz oyuncu böyle cirkef oyuncu falan diye yorum yapılıyo ama emreye benzer kışkırtmalara sarp gelince kim olsa aynı şeyi yapar deniyo.Ben 5. sınıfı bitirdigimden beri lisanslı olarak futbol oynuyorum amatorde olsa.buda 10-11 yıl falan oluyo.zamanında genclerbirliği secmeleri denemem falan oldu ama herneyse işte sahaya cıkan bilir mustafaya yapılan harekete genelde mustafanın verdigi tepki verilir ama genelde mustafanın yaptıgı yapılıyo diye bu dogal yada dogru olan değildir yapmayacaksın kardesim tabata görecek cezası neyse hakem orda korkuluk değil sonucta.Ayrıca hakem dikkat ederseniz faul vermedi orda hakem atısıyla basladı sonradan oyun.bu kararda sacmalık zaten ama orda sarp kafasıyla rakibini ittirip yumruk gösterip bagırmışsa sonra bide düşeken tekme savurmuşsa karsılıgı bende kırmızı karttır
    Yazdığım mesajı tekrar okumanı tavsiye ediyorum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    tek soyleyebilecegim sey, sonucunda hakemin konusulmadigi mac olur insallah. Yeneriz yeniliriz bilemeyecegim, Galatasaray bir adim onde ama beraberlik surpriz olmaz.
    dilegim gerceklesti, hakem konusulmuyor ama bunun nedeni mustafa denizli ve rustunun 1 ve 2 numarayi almis olmalari. Keske bu sekilde degilde, hakemin adil mac yonetesini ve hata yapmamasini dileseydim.

bkz.leo franconun butun sahayi ceza sahasinin ici sanmasi(kirmizi)
    bkz.mustafa sarpin hafizasini kaybedip tabata ile street fighter oynadigini sanmasi(kirmizi)

galatasaray bekledigimin cok cok altinda oynadi, bundan once sadece 2 macini izlemistim birisi ankaraspor maciydi. ankaraspor macindada gercekten kotu oynamisti ama arada bir olur boyle dususler diye dusunurken galatasarayin cok fazla sisirildigini dusunmeye basladim.

Rustunun sacma sapan hatalari olmasa Mustafa Denizlinin ve bizim istedigimiz olucakti ama olmadi. Ama yapma be rustu ilkini yaptin, planlar alt ust oldu toparladik beraberlik gelicek 70 dakikadir top bizde 2. si oldu ve mac koptu. ( NOKTA)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

dilegim gerceklesti, hakem konusulmuyor ama bunun nedeni mustafa denizli ve rustunun 1 ve 2 numarayi almis olmalari. Keske bu sekilde degilde, hakemin adil mac yonetesini ve hata yapmamasini dileseydim.

bkz.leo franconun butun sahayi ceza sahasinin ici sanmasi(kirmizi)
    bkz.mustafa sarpin hafizasini kaybedip tabata ile street fighter oynadigini sanmasi(kirmizi)
    "sözlük dili" ekolünün yayılmasını rahatsız edici bulanların aksine olumlu görüyorum ben,
    tabii ki biraz daha yaratıcı espriler ile okuması da daha hoş olurdu, aslında. herneyse.

biraz daha objektif olmaya çalışarak pozisyon tekrarlarını izlediğinizde göreceksiniz ki,
    -leo franco' nun çizgi üstünde -ve devamında çizginin dışına taşan- el ile müdahalesinden hemen önce, aynı topa; Ernst' in inkar edilemeyecek kadar açık bir el ile müdahalesi var.
    -Mustafa Sarp' ın çıldırdığı pozisyondaysa, Tabata' nın kasti bir hamlesi var ki Mustafa Sarp' ın ayağının kırılması ile sonuçlanması işten bile değildi. Ardından bir anda, Tabata labut gibi devrilip bacaklarını kollarının arasına çekiyor ve açıyor ağzını çenesi el verdiğince. Canının yandığını düşünmemiz lazım heralde bu noktada. Sarp onu görünce, sinirleniyor. Yerden kafası ile bir hamle yapıyor tabata' ya doğru. Sonra da eli ile vurma tehdidi savuruyor yumruğunu göstererek yerde anıran Tabata' ya. Ardından Ferrari gelip itiyor Sarp' ı. Yere düşürüyor. Düşerken Sarp' ın ayağının yerde halen yatan Tabata' nın kafasına geldiğini görüyoruz. Bu durumda Mustafa ve Rodrigo 'nun kırmızı, Ferrari' nin sarı kart haketmesi makuldur. Hakemin 3 sarısından ikisi kırmızı olmalıydı.

Şimdi tekrar edelim, "hakem iki takıma da eşit uzaklıktaydı" .

Nesil
    2006

ilk once saolasin olumlu elestirin icin, yalniz orda tamamen ironi degilde gercekcilikde vardi,dogru mustafa sarp cok fazla street fighter oynuyor demek sacma belki ama cok fazla kurtlar vadisi izledigine emin oldum bir kez daha izledikten sonra.

tabatanin orada kasti bir bicimde ayagina basmadigini ve asil faulun tabataya yapildigini anlamak zor degil. mustafa sarpin yerden kalkip tabataya kafa atmasina ise kafa ile hamle yapiyor demek cok hafif kacar. tamam abartacak birsey olmayabilir ama bu her yerde kirmizi karttir dunyada. hadi onu da gectim salya sumuk tabataya bir seyler soylerken ve yumrugunu sikarken sanirim halini hatrini sormuyodu tabatanin, ve goruyorumki eli ile vurma tehditi futbolda cok normalmis gibi konusuyorsun. bir de bunun ustune ayagiyla tabatanin kafasina vurmasina da geldi demende cok iyimser. senin soyledigine bakarsak hayatda ne buyuk tesadufler varmis arka arkaya neler olmus boyle.

diger pozisyona gelirsek;
    futbolda elle oynama kabul edilmesi icin gorundugu gibi el ile oynanmasi yani kasti olmasi gerek. leo franco elini kasti uzatti burada hem fikiriz sanirim. ilk top ile temasi ceza sahasi cizgisinin uzerindeydi tamam burada birsey yok,ama el ile ceza sahasi disina ciktikten sonra kesildigi icin bu dunyanin her yerinde elle oynamadir. son adam oldugu ve bariz gol pozisyonu oldugu icinde kirmizi karttir. ama bu pozisyonuda ernstin eline carpan topu emsal gostererek yok saymak yanlis bir dusunce. ki ernstin pozisyonuyla uzaktan alakasi yok cunku ernst topa eliyle dokunmadi,top eline carpti. bunu anlamak icin pozisyonu 1-2 kere izlemek cok yeterli.

zaten hakemde senin dusuncenden yola cikip ernstin pozisyonunu el olarak dusunup pisman olup,bu pozisyona el vermeyip bariz bir sekilde eyyam yapmistir.

ve bu bulent yildirim adli hakem trabzonspor besiktas macinda rustunun gogsune carpan topa kirmizi kart veren hakem.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bravo Sarp'a. Dün yaptığı hareketlerle tamamen gözümden düşmüştü ancak çıkıp adam gibi özür dilemiş.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sarp delikanlı çocukmuş. Tabatanın çirkefçe hareketine rağmen kendisi özür diledi. Tabata 8 m euro ya gelmişsin. Derbide oynuyorsun. Takımın kilit adamısın. Üstelik çoğu as oyuncu oynamazken tüm umutlar sana bağlanmış sen gidip oyuncunun ayağını kırabilecek şekilde kasti faul yapıyorsun yazık vallahi. Atılsaydın tüm suçlu sen olacaktın.

Ayrıca Hakemin Leo Franco nun eliyle golü kesmesini göremediğini sanmıyorum gördüğü halde vermedi yazık etti Beşiktaş'a.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    ilk once saolasin olumlu elestirin icin, yalniz orda tamamen ironi degilde gercekcilikde vardi,dogru mustafa sarp cok fazla street fighter oynuyor demek sacma belki ama cok fazla kurtlar vadisi izledigine emin oldum bir kez daha izledikten sonra.

tabatanin orada kasti bir bicimde ayagina basmadigini ve asil faulun tabataya yapildigini anlamak zor degil. mustafa sarpin yerden kalkip tabataya kafa atmasina ise kafa ile hamle yapiyor demek cok hafif kacar. tamam abartacak birsey olmayabilir ama bu her yerde kirmizi karttir dunyada. hadi onu da gectim salya sumuk tabataya bir seyler soylerken ve yumrugunu sikarken sanirim halini hatrini sormuyodu tabatanin, ve goruyorumki eli ile vurma tehditi futbolda cok normalmis gibi konusuyorsun. bir de bunun ustune ayagiyla tabatanin kafasina vurmasina da geldi demende cok iyimser. senin soyledigine bakarsak hayatda ne buyuk tesadufler varmis arka arkaya neler olmus boyle.

diger pozisyona gelirsek;
    futbolda elle oynama kabul edilmesi icin gorundugu gibi el ile oynanmasi yani kasti olmasi gerek. leo franco elini kasti uzatti burada hem fikiriz sanirim. ilk top ile temasi ceza sahasi cizgisinin uzerindeydi tamam burada birsey yok,ama el ile ceza sahasi disina ciktikten sonra kesildigi icin bu dunyanin her yerinde elle oynamadir. son adam oldugu ve bariz gol pozisyonu oldugu icinde kirmizi karttir. ama bu pozisyonuda ernstin eline carpan topu emsal gostererek yok saymak yanlis bir dusunce. ki ernstin pozisyonuyla uzaktan alakasi yok cunku ernst topa eliyle dokunmadi,top eline carpti. bunu anlamak icin pozisyonu 1-2 kere izlemek cok yeterli.

zaten hakemde senin dusuncenden yola cikip ernstin pozisyonunu el olarak dusunup pisman olup,bu pozisyona el vermeyip bariz bir sekilde eyyam yapmistir.

ve bu bulent yildirim adli hakem trabzonspor besiktas macinda rustunun gogsune carpan topa kirmizi kart veren hakem.
    faul pozisyonu nu birkaçkez izlede bak bakalım çarpıyormu vuruyor mu? o kadar naik bir tekme görmedim ben açıkçası.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    o kadar nazik bir tekme görmedim ben açıkçası.
    Last edited by el.nino : 13.Eylül.2009 at 15:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

tabatanin orada kasti bir bicimde ayagina basmadigini ve asil faulun tabataya yapildigini anlamak zor degil.

...

burdan konuşması ne kadar zevkli. öyle bir ortamda burdan kaç kişi bulundu ki m.sarp hakkında olumlu veya olumsuz yorum yapabiliyor? maç esnasında tabata nasıl bastıysa artık sarp'ta öyle yaptı. bu kadar basit. sonuç ne oldu? ikisinede sarı kart. normal geçin.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Tebrikler Galatasaraya Bu Farkı Bekliyordum Ve Çok Bişey Oynamadan Kazandı Galatasaray Ama 1-0ken Leo Franconun Atılması Gerekirdi Tarafsızca Bakarsak Atılsaydı Franco ÇoK Farklı Olabilirdi Çünkü Beşiktaş Kötü Oynamıyordu
    Beşiktaşta Denizli İstifa Ederse Daha Kötü Olabilir Kalması Beşiktaş İçin Daha İyidir Bence

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Franco atılmalıydı diyorsunuz da o pozisyonun başlangıcında Ernst topu bariz bir şekilde eliyle düzeltip önüne aldı.
    Bu arada Franco'ya şüpheli yaklaşmıştım, dün gerçekten şahaneydi. Özellikle Yusuf'un şutunu mükemmel tuttu, ayakta alkışlıyorum hep böyle devam etsin yeni Mondi olsun inşallah...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ernst in pozisyonuna düzeltme denemez yapmayın arkadaşlar. Resmen çarptı top..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Avantaj sağlıyor baya. Kasti değil ama elle düzeltip önüne düşürdü topu.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Ernst in pozisyonuna düzeltme denemez yapmayın arkadaşlar. Resmen çarptı top..
    Tam emin olmamakla beraber futbol kurali der ki;

Eger oyuncu topa eliyle mudahale ettigi zaman kendine avantaj sagliyorsa oyunu durdurman gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ali Sami Yen'e küfreden Beşiktaş taraftarına pek birşey diyemiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yahu dün Ahmet Çakar bile bir şey yok dedi Ernst in pozsiyonuna ne avantajı bu?

Ahmet Çakar da bilmiyor diyemeyiz heralde
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Böyle bir kural olsa söylemez mi Çakar ?
    Last edited by SAİT71 : 13.Eylül.2009 at 17:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bencede Ernst'in pozisyonunda pek birşey yok fakat Leo Franco'da önce saha içinde eliyle müdahale ediyor sonra saha dışınada taşıyor bu müdahale ama ne kadar hızlıca elini çekebilirki bi oyuncu?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Biz burda elimizde görüntü olmasına ragmen tartışıyoruz hakem saniyelik olarak görüp hemen yorumlamak zorunda. Biraz düşünceli olmak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Tam emin olmamakla beraber futbol kurali der ki;

Eger oyuncu topa eliyle mudahale ettigi zaman kendine avantaj sagliyorsa oyunu durdurman gerekir.
    Zaten o pozisyonda top Ernst'in eline çarpmasa bile o topu kontrol ederdi Ernst. Bence hiçbirşey yok o pozisyonda. Devam kararı doğru bana göre.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Hiçbir taraftar grubu hiçbirşeye duyarlı değil.

Duyarlı demek herşeye duyarlı demektir.

Tüm taraftar grupları Anneler gününde pankart açar. Sonra anneleri içeren her türlü küfür basarlar.

Şiddete hayır derler bırak rakip taraftarla yapmayı kendi tribünlerinde birbirlerine dalarlar.
    Katılmamak elde bile değil.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri