Originally Posted by
Sekopej
Kulüpler ceza vermez, sonra oyuncu küserse naparlar. Oyuncular istediklerini yapıyorlar, bu konuda kulüplerimizin yönetim biçimlerini beğenmiyorum. Rijkaard verirse sadece o cesaret edebilir cezaya. Ve ülkemize getirdiği farklı bakış açılarına bunu da ekler umarım.
Geçen sene oynanan derbide yaşanan rezalatten sonra 2 kulüp de herhangi bir oyuncusuna ceza verdi mi? Hatırlamıyorum ben.
Ceza verilmediği için bunlar oluyor.Ayrıca galatasaray'ın yenilmesinin tek nedeni aşırı derecede gergin olması oyuncuların ister 10 senedir oynasın ister yeni gelsin kaldıramıyorlar Kadıköy'ü.Fenerbahçeli oyunculara bakıyorum maçtan önce çok rahatlar.RAHAT OLURSAN KAZANIRSIN.OLMAZSAN KAYBEDERSİN BU KADAR BASİT.Bizim oyuncular alex gibi konsantre olacaklarına Cristiana veya diğer fenerbahçelilere onuda yapamazlarsa taraftara yöneliyor.Hiçbiri olmazsada birbirlerine saldırıyorlar.Bence maçtan önce psikiyatr mı olur psiklog mu artık böyle profesyonel şekilde maçtan önce eğitilmeliler.Bence galatasaray'ın kadrosu fenerbahçeden çok daha iyi ama daha az profesyonel