Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
75. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

38 50.67%
  • Beraberlik

12 16.00%
  • Galatasaray

25 33.33%
Sayfa 7 / 14 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 411 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [10.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

emre baros pozisyonunda da sanssızlık yahu cidden isteyerek yaptıgına inanan var mı aranızda zaten ayagı ile olmadı temas dizleri carpıştı galiba düştügünde olduğunu söylüyo genelde yorumcular muhabirler.ben dizleri carpıstıda dizi döndü zannettim ama kırık varmış üzücü cidden umarım daha erken dönebilir tabi tam sağlıklı olarak
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tebrik ederek başlayalım...

Oyuna kötü başladık , Emre'nin Baros'a arkadan sert müdahelesine kart verilmedi sonrasında ki bana göre ofsayt çünkü carlos vuracak diye Servet hemen arkasına gidiyor , gitmese Alex'e vurdurmaz idi , Baroni'nin ardaya tokadımı dirsegimi ne vardı hep ellerini kullandı , Gökhan Gönül'ün Elano'nun arkasına geçip ensesini sıkmasını hakem nasıl görmedi anlayamıyorum.

Penaltı pozisyonundada Alex cok uyanıktı hafif dokundu ve kendini yere müthiş attı , Keita'nın kırmızı kartı son derece haklıydı Carlos rakibini kündeledikten sonra kim olsa o hareketi yapardı herhalde , Emre herhalde müthiş gaza gelmiş olacak ki Ayhan'a arkadan kartlık hareketine hakem kart bile görmedi , çok kötüydü hakem.

Yinede tebrik ederim Aslanları 10 kişi iyi mücadele ettirler , ölüm yok sonunda
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ardanın durduk yere basit bi itişmeyi abartmasıyla basladı maç 1 saat falan öncesinden
    Az önce maratonda gösterdiler. O itişmeden sonra Arda da yoluna devam ediyor zaten. Sonradan ne olduysa oluyor, onu yakalayamamşlar.

Quote Originally Posted by HHAPY View Post
    Arkadaşım bugünkü yenilginin tek nedeni hakemmidir.Yapmayın yahu.Hep aynı konu ben mümkün olduğunca hakemi kullanmamaya çalışıyorum sizde öyle yapın..
    Tabii ki bugünkü yenilginin nedeni sadece hakem değildir.

bizim Cimbomlular adam olupta biraz mücadele etseydi.Bunların hiç birine gerek kalmıcaktı.Aslında GS'ninki mücadele etmeyen,çarpışmayan bir takımın dramı oldu diyebiliriz.
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 02:35

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Az önce maratonda gösterdiler. O itişmeden sonra Arda da yoluna devam ediyor zaten. Sonradan ne olduysa oluyor, onu yakalayamamşlar.
    anladım tv yok evde ögrenci evi işte o yüzden detaylı takip edemiyorum bende ama yani arda cok sakin bi oyuncu sayılmaz bizim baronide de hafif sinsilik var kızdırmıstır caktırmadan ardayı.aynı şekilde elanonunda gökhanı kızdırdıgını düşünüyorum.Abartılacak kadar olaylı gecmedi bence sagduyu olmak en iyisi gsyi tebrik ederim aydın güzel vurup 2-2 yapsa herşey cok değişik konusulurdu şu anda.

Alexin penaltı pozisyonuna gelirsek hafifte olsa kaleciyi gecerken dokunmuşsa kaleci her oyuncu o kaleciyi attırmak için kendini bırakır.Hakkıdır da zaten bu.Taraftarımız daha ii olabilirdi lazer olayınada bi cözum bulmak lazım yani sürekli tuttu adam.Alex penaltı atarkende topa tutuyodu mesela
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Bugün stattaydım ve gerçekten müthiş bir akşam oldu.Atmosfer süperdi ama bazı kendini bilmezler sürekli şişe atıp durdular sahaya.Öndeyken bile bunu yaptılar gerçekten yazık.Bu arada tribünlerdeki pankartlarda müthişti gerçekten

Maça gelince maç öncesinde gerginlik vardı.Isınma hareketleri sırasında GS'li futbolcular GS tribününün oraya gidiyorlardı ve Cristian Arda'ya çarpmamak için biraz itti onu.Sonra da dönerken baktım bir anda kavga çıktı.Neden çıktığını görmedim açıkçası.

Maça baskılı başladık.Ve Alex ile golü de bulduk.İlk yarının sonlarında Lugano'nun kafa vuruşu vardı gol olsa daha rahat olurduk diye düşünüyorum.İkinci yarıda Alex'in penaltı pozisyonunda Leo Franco'ya kırmızı kart çıkması gerekiyordu ama hakem sarı kart verdi.Alex maçtaki 2. golünü attı penaltıdan ve GS hemen cevap verdi bu gole karambolden gelen bir golle.Sonra beraberlik için bastırdılar ama Keita'nın atılması bütün planlarını bozdu.Tabii maçın beraberliğe gelmemesinde bizim defansımızın müthiş performansı da etkiliydi.Ve son dakikalarda Okçu ile skoru 3-1 yapıp bu önemli mücadeleyi kazandık.

Maçın yıldızı Alex'ti bana göre..Onun dışında Lugano,Gökhan ve Emre etkililerdi..

Tebrikler takımımıza

Blog yazımı burada da paylaşayım;

"Ve bugün de bir Fenerbahçe – Galatasaray derbisi vardı. Maç Şükrü Saraçoğlu’nda heyecan maçtan saatler önce doruğa çıkmış vaziyette, maçı dört gözle bekliyoruz. Neyse arkadaşlarla kahveye beraber gidip izleyelim, izlemeyelim derken saat 18:40′ı buldu ve tek gitmeye karar verdim. Gittiğim kahvede pek iyi anılarım yoktu, bir Galatasaray derbisi kaybetmiş Ali Sami Yen’de bir de unutulmaz şampiyonluk kaçırılan Denizlispor maçını. (Maç sonu bir alt kattan neşeyle ve tezahüratlarla ayrılan Galatasaray’lıların yüzü hala aklımdadır) Gittim, verdik 5 tl girdik içeri. 12-13 kişi var daha, iyi bir yerden kendime bir yer buldum. Zaman geçmek bilmedi, mekân doluyordu ama maç başlamıyordu, bir de hakemlerin geç gelmesi buna eklendi…Neyse oyuncuların hazırlıklarını izlerken oyuncular bir anda kavgaya tutuştu, dedim tamam kafa göz yarılacak ama çok önemli birşey olmadı. Olay sonrası tekrar tekrar gösterilen Kazım’ın Aydın’ı savuruşunu ise tüm kahve alkışlarla destekledi.
    Öyle böyle maç başladı ama Fenerbahçe öyle bir presle oynuyor ki gol atması işten değil. Kahvede de her an bir gol olup bağırabilecek bir potansiyel, bir kıpraşma var. Nitekim oldu da, sağdan Alex’in kullandığı frikiği köşede zor kontrol edip çeviren Vederson ve Lugano’nun golü atışı…Bir curcuna koptu gitti, “GOOOOLLL!!” bağırışları gittikçe yükselirkeeeen…DIŞARDAN ÇEVRİLDİ!
    Ben alışkındım böyle şeylere, gol olunca asla sevinmez bir 5-6 sn durumu çözer, faul, ofsayt ya da herhangi bir şey olmadığını görüp işimi garantiye alınca sevinirdim. Ancak bugün gelen ilahi bir güç “sevin gitsin” dedi ancak sevincim kursağımda kaldı. Ben biliyordum abi böyle birşey olacağını.
    Fenerbahçe inanılmaz bir presle oynuyor, Arda ve kanatlardaki Galatasaray oyuncuları topla buluşunca 2-3-4 Fenerbahçe’li etraflarını sarıyordu. Maçın genelinde de böyle gitti diyebiliriz, Galatasaray oyununu oynayamadı Fenerbahçe ise çok iyi pres yaptı.

Dakika 12 soldan atak gelişiyor, Carlos içeri koşuyor ve ben anlamaya başlıyorum bu atak Carlos’la gol olacak, derken Vederson ortalıyor, Carlos es geçiyor ve tıpkı seneler önce olduğu gibi Alex aynı yerden topu boş ağlara bırakıyor.

1-0

Sevinç bağırışları sarıyor dört bir yanımızı maçı izlemeye devam ediyoruz. İlk yarı öyle böyle Fenerbahçe’nin üstünlüğüyle bitiyor ve bizde ter içinde su alıyoruz. 2. yarı başlıyor, Galatasaray’da hafif bir kıpırdanma ama telaşa gerek yok. 50. dakikalarda bir atak gelişiyor ve Alex ustaca topu önüne alıyor, Leo Franco’yu geçiyor derken yerde ve PENALTI!

Yine bir sevinç bağırışları, topun başında Alex kimsenin tereddütü yok ki top ters köşeye gitmesin…

2-0

Çok geçmiyor, 4 dakika sonra bir korner, Arda kullanıyor Volkan zorda olsa tutuyor ama şans Fenerbahçe yanında değil. Hakan Balta kolaylıkla topu ağlara yolluyor.

2-1

Golden hemen sonra gol yenmesi herkesi üzüyor ve sıkıntılı dakikaların başlayacağını herkes kavrayabiliyor. Çünkü skor oldukça handikaplı. Galatasaray ataklarını geliştiriyor, oyunu Kewell giriyor, ataklar sıklaşıyor ve bir Keita – Roberto Carlos ikili mücadelesinde yumruklar konuşuyor. Keita kırmızı kart görürken Carlos’ta sarı kartla cezalandırılıyor. Biz Fenerbahçe’liler artık rahatlıyor, karşılıklı ataklar geliştiriliyor, Vederson ve kanat oyuncuları yorgun ama hala iş yapabilecek vaziyette. Uzatmalar geliyor +4 veriliyor. Tribünlerde 3-3-3-3-3 sesleri ve sonrasında bir frikik, kahvedekiler Carlos’u anıyor. Ve topun başına o geçiyor, derken bir pas ve top Santos’ta, içeri ortalıyor Güiza’yı aşıyor, ama arkada Gökhan Gönül var, ön direğe ortalıyor ve Güiza harika bir hareketle topu ağlara bırakıyor, herkes rahatlıyor ve bir Galatasaray derbisi daha kazanlıyor
    "

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bu maçta büyük ihtimal ilk yarı Galatasaray ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlanacak. İlk yarı oynayanlar 2 çeksinler. Daha sonra Fener açılıp maçı 3-1 yapacak gibi geliyor nedense. İçimde böyle bir his var. İlk önce 1-0 mağlup duruma düşeceğiz ve 3-1 çevireceğiz gibi. Ama ben 1-0 kazanmayı yeğlerim ki bu maç 1-0 bitmez..
    Öncelikle skor tahminim doğru çıktı. O açıdan ayrı sevinçliyim..

Maç başlamadan Arda ile Baroni arasında ki olay gereksiz yere büyüdü. Kim haklı kim haksız önemli değil. Baroni koşacağı sırada arda önüne geliyor, oda hafif ittiriyor. Arda şaka amaçlı yaptığını sanıp önce gülüyor ama bakıyorkii Baroni ciddi yitmiş sonrasında gidip birşeyler diyor. Orada iki oyuncuda sarılıp öpüşüp böyle bir olay bile olmayan şeyi bitirmeleri lazımdı. Neyse maça gelirsek, öncelikle kötü oynadı fener diyenlere hiç katılmıyorum. Bugün taktik anlamda belki çok iyi değildik ama iyi pas, iyi mücadele en azından genel olarak çok top tutan ve tarihi fark olabilecek kadar net fırsatlara giren ve çoğunu kaçıran Fenerbahçe vardı. Pas trafiği güzeldi. Kazım 3-4 kez net pozisyon sayılabilecek topları acayip kötü vuruşla tamamladı. Alex Güiza yada Kazım a da şut konusunda ders verir. oyundaki 150 CA değeri bana göre az oldu Alex için. En az 155-156 olabilir. Sakatlıktan çıktı ama maçı aldı. Ben araştırmacıların verdiği her değeri yada CA-PA yeteneklerini şöyle olsun böyle olsun diye irdelemem ama Alex ayrı bir konu.

Attığımız ilk gol santimle ölçülecek kadar ofsayt. O hakem onu verebilirse onu zaten CL de belki finalde izleyebiliriz. Ama vermeyince ölümüne eleştiremeyiz. Penaltı pozisyonu bana göre doğru ve kırmızı kart olmalıdır. Eliyle vurarak düşürüyor. Zaten Alex işi bitirmiş boş kaleye atacak, orada kendini attı desen mantıksız olur atmasada gol yapacak son adam kaleci. Dolayısı ile hakem sarı kart veriyor ama bariz boş kaleyi görmüyor Ya penaltı verme yada at kaleciyi.

vedo nun pozisyonunda çok emin olmamakla birlikte tespitim, hem Wedonun ayağının tam sahanın içindeyken hareket etmesini, hemde vurduktan sonra topun, kalecinin ayağına çarpması nedeniyle tam çıkmamış olduğudur. Dikkat edin kalecinin top çarpan ayağı çizgi üstünde ve o hizadaki bir top %100 çıkmamıştır. Ama bu zayıf bir görüntü ve varsayımdır. Kesin karar değildir olamazda. Ama dönen top lugano yine gol yapacaktı

Yediğimiz golde Volkan hatalı ama öncesinde ise, Vederson boşta kalabilir diye düşünüp hakan balta gibi o bölgeye 2-3 adım atmıyor. Hakan kimsenin yapmadığını yapıp top daha sekmeden oraya koşuyor..

Yine Keita nın atılmasında karar doğru. Carlos sarı gördü. Güzel karar verdi. Ama gerçek şuki; Carlos ve Vederson Keitayı bitirdiler. Maçtan öncede bu başlıkta Carlosun zorlanacağı tahmin ediliyordu. Ben bile zorlar diye düşündüm ama Gs pozisyona bile giremedi.

Bu maçta üzüldüğüm şeylerden birisi ise; Barosun daha hiç oynayamadan sakatlanmasıydı. Bir futbolcunun yıkıldığı andır sakatlık anı. Kötü oldu. Geçmiş olsun.

Lig Tv yide kınıyorum Derbi heyecanı yaşamak istiyoruz, Zart seremoni öncesi, zurt tokalaşma öncesi reklam reklam bu ne yaa? Benim bu derbilerde ve milli maçlarda en çok merak ettiğim ve sevdiğim şeydir seremoni, tokalaşma sahaya ilk çıkış, tvde ilk seyir. Maç içindede aşırı reklam kirliliği vardı. Hiç beğenmedim. Ayrıca pilot kamera çok zayıf. Espanyol-Sevilla maçını o kalitede izledikten sonra bu maç bana çekim açısından çok sıradan geldi. Bir Slow Motion kameralar iyiydi. Birde yeni led reklam panolarımız hizmete girdi. Son teknoloji hayırlı olsun.

Rijkaard iyi hoca bana göre. 2.de olsa devam edilmeli. Destek bitmemeli. Daha 10. hafta. ligde çok şey olacaktır.

[YOUTUBE]ZxtA_HCMYxU[/YOUTUBE]
    Last edited by SAİT71 : 26.Ekim.2010 at 02:50

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

TaktikseL hamLeLer macı beLirLedi.
    En büyük etkiyi de hakem yaptı. BöyLe büyük maçLarda bir kez de hakem ön pLana cıkmasa şaşarım zaten.

1. GoL kesin ofsayt.
    2. GoL ALex e sarı kart veriLmesi gerek. ALdatmadan doLayı. Leo boş oLarak koLunu saLLamasa hakem yutmayacaktı bu hareketi ama gereksiz koLunu uzatması yağ,tuz,reçeL oLdu karara.
    3. Keita nın atıLması doğru.

Emre ve Baros un pozisyonda Baros un sakatLığı Emre nin müdahaLesinden ziyade yere kontroLsüz düşüşünden kaynakLı bence.

Zevksiz bir derbi oLdu. OLayLarı ve yanLış kararLarı iLe bence seyiri güzeL bir maç değiLdi.

Kazanan takımı tebrik ederiz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Rijkaard iyi hoca bana göre. 2.de olsa devam edilmeli. Destek bitmemeli. Daha 10. hafta. ligde çok şey olacaktır.

[youtube]ZxtA_HCMYxU[/youtube]
    Zaten kimsenin itirazı yok kimse Rijkaard istifa etmeli demedi , tabiki Rijkaard iyi hoca

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zaten kimsenin itirazı yok kimse Rijkaard istifa etmeli demedi , tabiki Rijkaard iyi hoca
    Sana demedim zaten, Telegolde Ahmet Çakar vs. şuan Rijkaardın ne taktik bilgisini ne başka şeyini bıraktı bende bu tür söylemlere kulak asabilecek arkadaşlara söyledim

Sende iyi hoca olduğuna inandığına göre ve fikrimi desteklediğine göre sorun yok. Zaten illa bir fikir belirtmek için, bu başlıkta birilerinin mesajına karşılık, yada birilerinin illa birşeyler yazmasını bekleyipte onlara istinaden birşey söylemeye gerek yok. Bu kendi fikrimdi. Kimsenin mesajına cevap olarak söylemedim. Artı eğerki hocalarına güvenmeyenler varsa sabretmelerini belirtmek istedim. Olayı farklı boyutlara getirmeyelim. Provakatif bir amacı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Baştan söyleyeyim de sonra demedi denmesin. Hakemler çok kötü bir yönetim gösterdi. Taraflı demiyorum, kötü bir yönetim gösterdiler. Eğer Galatasaray'ı doğramak ya da Fenerbahçe'nin kazanmasını isteselerdi, ilk golde ofsaytı göremeyen hakem Vederson'un pozisyonuna içeride derdi ve golü verirdi. Yine maçın hakemi Fenerbahçe'yi kollamış olsa bana göre faul olmayan Kazım'ın 2 pozisyonunda oyunu devam ettirir ve gol pozisyonuna girerdi Kazım.

Yine Galatasaray'ı doğramak istese, penaltı pozisyonunda kırmızı çıkartırdı çünkü artık kaleci son adam, Alex topu boşa çekip kaleye yuvarlayacak. Franco elini sokunca ve topa müdahale edemeyince verilen karar doğrudur.

Yine yardımcı hakemlerin ofsayt olmadığı halde kestikleri 2 pozisyonu var Fenerbahçe'nin.

Hakemler kötüydü, doğrudur ama hakemler tek tarafa kötüdür görüşüne asla ve asla katılmıyor.

Maça gelirse, Fenerbahçe ofsayt verilmiş olsa sonraki pozisyonda golü bulacaktı mutlaka, çünkü maça iyi başlayıp, pozisyonlar üretiyordu. Alex'in fırsatçılığı ile öne geçtik, takım ilk olarak rakibe boş alan bırakmayıp hızlı çıkmayı düşünüyordu. Kazım önde çok pres yaptı, Servet ve Gökhan ile boğuştu adeta ve onları sinirlendirdi diye düşünüyorum. Aldığı topları alakasız şekilde kötü şutlarla bitirmesi haricinde çok iyi oynadı, görevini yaptı ve çıktı.

Takımda çok öne çıkan oyuncu yoktu, takım olarak oynadık, herkes görevini çok iyi yaptı, ligin en golcü takımına pozisyon vermeden maçı tamamladık. Carlos'u Brezilya'ya göndermesi beklenen Keita'yı Carlos bir süreliğine tatile gönderdi. Vederson'un da Fenerbahçe'de oynadığı sayılı iyi maçlarından biriydi sanırım bu maç.

Baros'un şanssız şekilde sakatlanması ise kötü oldu, bir oyuncunun sakatlanması ve uzun süre oynayamayacak olması gerçekten üzücü. Emre'nin orada yaptığı hareket faul ama Emre Baros'un solundan müdahele yapıyor, Baros sağ ayağını yere basarken düz basamadığı için sakatlanıyor. Hiçbir oyuncunun başına gelmesini istemediğim bir durum, Allah şifa versin diyorum.

Fenerbahçe adına maçın adamı kesinlikle Daum'dur. Galatasaray'ı yeneceğim diyerek ofansı düşünen bir kadroyla çıkmadı, dersine iyi çalışmış, Galatasaray'ı iyi analiz etmiş, rakibin etkili ayaklarını sürekli 2-3 oyuncu ile sıkıştırarak ve rakibe boş alan vermeyerek etkisiz hale getirdi. Galatasaray sezonun en kötü maçını oynadı bence. Maça göre oyuncu tercihleri de doğruydu, Rijkaard'ın ben sisteme bakarım, rakibe bakmam düşüncesi bu maçta tutmadı. Hücum oyuncularına belki çok güvendi Elano, Arda ve Keita'ya ama onlar etkili olamadı belki de Baros'un sakatlığı oyunun gidişatını etkiledi bilemiyorum. Yine de bu kadar kötü beklemiyordum Galatasaray'ı.

Son 9 sezondur Kadıköy'de tüm maçlarda yendiğimiz tek takım Galatasaraymış. Bu da ilginç gerçekten. İddaa'da skor tahmini olarak 5-2 ve 3-1 oynamıştım. 5-2 fantastikti doğru ama 3-1'lik 1'e 10 veren skoru tutturduğum için çok mutluyum.

Bir de yaşanan olaylar var, onlara hiç girmiyorum, ne zaman ki tribünde olay çıkarana helal olsun nasıl da attın demek yerine, bu yaptı diyerek görevlilere şikayet etmeye başlarsak o zaman birşeyler düzelmiş olur yoksa her derbide görürüz bunları. 1 maç saha kapama gelecektir muhtemelen ama bu Ankaraspor maçına denk geldiği için sonraki maçta ceza uygulanacak herhalde yoksa çok olay çıkar.

10. haftada 5 puanlık fark yakaladık, Ankaraspor'dan oynamadan alınacak 3 puanı da eklersek, o hafta rakiplerin puan kaybetme ihtimali olduğundan fark daha da artabilir. Şimdi takımdan aynı mücadeleyi aynı yardımlaşmayı diğer maçlarda da görmeyi bekliyoruz, derbiyi kazandık gerisi önemli değil demezler umarım. Kayseri deplasmanında yaşanacak puan kaybı, bu maçta alınmış 3 puanın önemini alır götürür.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu arada hakemle ilgili tek taraflı yazmışım gibi olmuş, hakeme bir de bu yönden bakış açısı olduğunu göstermek için o örnekleri verdim. Yoksa Galatasaray aleyhine verdiği hatalı kararlar da var, onları görmüyor mu denmesin.

Yanlış anlaşılmamak için amma çabaladım ha.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

Arkadaşlar daha ligin başı ve daha çok maç var.Bence yenilmemiz bir bakıma iyi oldu eksiklerimizi artık teknik direktörden başkana,taraftara herkes bu maçta gördü.Bu günden itibaren hatalara daha fazla yönelir teknik direktörümüz(ismini yazamadım ) Galatasaray camiası böyle maçlardan sonra diğer takımların aksine çok daha iyi birbirine kenetlenir.Bizim amacımız bence bu sene Avrupa ligini kazanmak olmalı ve daha güçlü rakiplerle karşılaşmadan hatalarımızı görmek ve düzeltmek adına bu maç çok önemliydi.Hatalardan ders alırsak 3 kulvardada kupayı kaldırabilecek bir kadroya sahibiz.Akşamdan beri yorumcuları dinliyorum herkes Galatasaray'a yükleniyor haklılarda kendilerince ama 2 gün sonra Galatasaray'ı tekrardan övmeye başlayacaklar.Fenerbahçe hep kötü gidişattan sonra Galatasaray maçlarıyla kendisine gelirdi ama bu sefer bence tam tersi olacak çünkü Fenerbahçe'nin eksiklerinden artık kimse konuşmuyor daha 1 hafta önce Antep'e yenilen Fenerbahçe'de SOS veriyor bence ve bu galibiyet bunu görmelerini engelleyecektir.Tekrardan Fenerbahçeli arkadaşlarımızı tebrik ederim bu maçta iyi olan hakeden kazandı.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Panik ve agresif bir atmosfer yüzünden aldığımız yenilgi, bizi ne güzel takımımızdan nede kaliteli t.direktörümüzden vazgeçerir.En azından ben öyle düşünüyorum.

Yenilgi için ise çok panik yaptık diyorum.Özellikle Ayhan'ı hiç böyle kötü görmedim.Elano'yu beğendim.Özellikle 4 kişinin arasından çıkışı çok güzeldi.Bugün yenildik, sağlık olsun.Yarın var.Yarında yenilirsek diğer gün var.Zaten işin zevkide bu..
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 02:39
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

maçtan sonra didik didik her pozisyonu 100 kere oynatıpta hakem böyle doğramış şöyle yapmış diye tvlerde tartışılmasını doğru bulmuyorum. Yasaklanmalı. Türk futbolunun geleceği için. Bu medya her defasında provake ediyor. Nede olsa hepsi objektif değil ve her biri ayrı telden çalıp sadece taraftarları dahada hırçınlaştırıyor. Buda sahaya ve hakemlerin kararlarına, performansına kadar yansıyor. Ben son derece karşıyım pozisyon tartışmaya. Genel anlamda konuştum..
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 02:40

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Keita'yı geçelim isterseniz o olaya kart verildi.

Peki Baroni'nin yumruklarını birşey verildi mi ?

Nesil
    2006

Valla bekledigim oldu Fener kazandi. Galatasarayin burdan tek cikabilmesi icin Keita ve Ardanin ustun performans gostermesi gerekti, yada elano uzaktan bitane atardi. Ama Daum muthis akilli oynatti, Arda ve Ozellikle Keitaya top geldiginde hep etrafinda 3 tane adam vardi(baroni,carlos,wederson). Keita geldiginden beri en kotu futbolunu oynadi.Bunun ustune Galatasarayin zayif defans anlayisi eklenince Fenerin yenmesi surpriz olmadi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu maçta yapmayacaksın işte, Galatasaray oyunu dengelemişti, belki beraberliği yakalasa Fenerbahçe panikleyecek ve 1 gol daha yiyecekti. Keita orada atılarak maçı Galatasaray için bitirdi. Bir oyuncu gereksiz atılıyorsa ben her zaman tepkimi veririm, Lugano 5 maç ceza aldığında hemen takımdan gönderilsin dedim, çünkü yaptığı giydiği formaya yakışmayacak bir hareketti ama gönderilmedi, üzerine peşinden koşuldu.

Aynı şekilde sezon başından beri Emre bir yerde atılacak diye yaptıklarından dolayı sürekli kendisine kızıyordum ve atıldığı maçtan sonra aldığı 3 maçlık cezada da tepkimi gösterdim.

Futbolcuysan bunları yapmayacaksın, oyun içerisinde pozisyon gereği kırmızı görürsen kimse sana kızmaz ama rakibe kafa atarsan, yumruk atarsan tepki de alırsın. Tabi bu tepkiyi futbolu futbol olduğu için izleyenler verir, taraf olup fanatik düşünenlerin zaten yeri geldiğinde kendi oyuncularını bile eleştirebilmelerini beklememek gerek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Peki Baroni'nin yumruklarını birşey verildi mi ?
    Olayın içinden sadece Baroniyi cımbız ile çekip çıkarırsan sence bu objektif olur mu?

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

Keita LYON gibi üst düzey bir takımda oynamış bir oyuncu ve bu hareketi ne olursa olsun yapmamalıydı takımını 10 kişi bırakarak çok büyük yanlış yaptı.Bir Galatasaray'lı olarak Keita'yı ne olursa olsun savunmam.Bence keita'ya federasyon dışında klüpte para cezası vermeli sonuçta Türkiye'nin en büyük derbisinde gereksiz yere 1 sarı kart ardındanda direk kırmızı kart görüyorsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yumruk atan iki oyuncu var biri Keita biriden Baroni...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by xuq View Post
    Keita LYON gibi üst düzey bir takımda oynamış bir oyuncu ve bu hareketi ne olursa olsun yapmamalıydı takımını 10 kişi bırakarak çok büyük yanlış yaptı.Bir Galatasaray'lı olarak Keita'yı ne olursa olsun savunmam.Bence keita'ya federasyon dışında klüpte para cezası vermeli sonuçta Türkiye'nin en büyük derbisinde gereksiz yere 1 sarı kart ardındanda direk kırmızı kart görüyorsun.
    Kulüpler ceza vermez, sonra oyuncu küserse ne yaparlar? Oyuncular istediklerini yapıyorlar, bu konuda kulüplerimizin yönetim biçimlerini beğenmiyorum. Rijkaard verirse sadece o cesaret edebilir cezaya. Ve ülkemize getirdiği farklı bakış açılarına bunu da ekler umarım.

Geçen sene oynanan derbide yaşanan rezalatten sonra 2 kulüp de herhangi bir oyuncusuna ceza verdi mi? Hatırlamıyorum ben.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben Keita nın bu hareketini Luganonun ki gibi doğru bulmuyorum. Ama Keita yeni bir futbolcu, ilk derbisi, atmosfer farklı. Psikolojisi o an ne getirdi bilemeyiz. O nedenle bu olay yüzünden sadece uyarırdım(İlk olması nedeniyle ve oyuncunun yeni olması bahanesi ile) ve ilerki maçlara konsantre ederdim. Çünkü Keita kaliteli ve Gs ye çok şey verebilecek birisi. Ama böyle bir durumda çökerse, hayal kırıklığı oluşturabilecek te birisi.

Şunu söyleyebilirim ki; Bir futbolcu önceki hatalarından ders çıkarmıyorsa, ve aynı hataları devirdaim yaparak tekrarlıyorsa onun zihinsel anlamda futbol eksikliği vardır kafasında o oyuncuyu göndereceksin. Ancak ligimize zarar verir.

Yumruk atan iki oyuncu var biri Keita biriden Baroni...
    Ben görmedim Baroniyi yumruk atarken. Eğer atmışsa hakem niye atmadı merak ettim doğrusu. Şayet açık ve net şekilde rakibi indirdiyse ve hakem atmadıysa yazıklar olsun o hakeme..

hiç sevmediğim bir topçuydu bu görüşüm bu gün değişti
    Birde abicim merak ettim samimi olarak soruyorum; Alex ne yaptı size ya niye sevmiyorsunuz. Alex sadece topunu oynar. Samiyende taraftarlala diyaloğa girdiğini felanda hatırlamıyorum. Mesela benim Galatasaray da sevmediğim gıcık olduğum bir topçu yok.Aksine Hakan Baltayı severim çok uslu, sakin birisi. Yakışıklıda topçu

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Kulüpler ceza vermez, sonra oyuncu küserse naparlar. Oyuncular istediklerini yapıyorlar, bu konuda kulüplerimizin yönetim biçimlerini beğenmiyorum. Rijkaard verirse sadece o cesaret edebilir cezaya. Ve ülkemize getirdiği farklı bakış açılarına bunu da ekler umarım.

Geçen sene oynanan derbide yaşanan rezalatten sonra 2 kulüp de herhangi bir oyuncusuna ceza verdi mi? Hatırlamıyorum ben.
    Ceza verilmediği için bunlar oluyor.Ayrıca galatasaray'ın yenilmesinin tek nedeni aşırı derecede gergin olması oyuncuların ister 10 senedir oynasın ister yeni gelsin kaldıramıyorlar Kadıköy'ü.Fenerbahçeli oyunculara bakıyorum maçtan önce çok rahatlar.RAHAT OLURSAN KAZANIRSIN.OLMAZSAN KAYBEDERSİN BU KADAR BASİT.Bizim oyuncular alex gibi konsantre olacaklarına Cristiana veya diğer fenerbahçelilere onuda yapamazlarsa taraftara yöneliyor.Hiçbiri olmazsada birbirlerine saldırıyorlar.Bence maçtan önce psikiyatr mı olur psiklog mu artık böyle profesyonel şekilde maçtan önce eğitilmeliler.Bence galatasaray'ın kadrosu fenerbahçeden çok daha iyi ama daha az profesyonel

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bu maçta yapmayacaksın işte, Galatasaray oyunu dengelemişti, belki beraberliği yakalasa Fenerbahçe panikleyecek ve 1 gol daha yiyecekti. Keita orada atılarak maçı Galatasaray için bitirdi. Bir oyuncu gereksiz atılıyorsa ben her zaman tepkimi veririm, Lugano 5 maç ceza aldığında hemen takımdan gönderilsin dedim, çünkü yaptığı giydiği formaya yakışmayacak bir hareketti ama gönderilmedi, üzerine peşinden koşuldu.

Aynı şekilde sezon başından beri Emre bir yerde atılacak diye yaptıklarından dolayı sürekli kendisine kızıyordum ve atıldığı maçtan sonra aldığı 3 maçlık cezada da tepkimi gösterdim.

Futbolcuysan bunları yapmayacaksın, oyun içerisinde pozisyon gereği kırmızı görürsen kimse sana kızmaz ama rakibe kafa atarsan, yumruk atarsan tepki de alırsın. Tabi bu tepkiyi futbolu futbol olduğu için izleyenler verir, taraf olup fanatik düşünenlerin zaten yeri geldiğinde kendi oyuncularını bile eleştirebilmelerini beklememek gerek.
    Kalınlaştırdığım yere bir de sadece kendi takımlarına karşı hoşgörülü olanlarıda kat

Demek istediğim şeyi tekrarlıyorum.Keita doğru bir şey yaptı yada olur böyle şeyler es geçelim demiyorum.Sadece sanki başka kimse bunu yapmamış gibi bu ligde, bu tür maçlarda ve bu maçta(Baroni) Keita'ya bu yaptığı çok ayıp, insanlığa sığmaz falan bu kadar ağır yüklenilmez.Çünkü oda farkında kendinden beklenenin o yüzden yoğun stresi ve Carlos'un yeteneklerinin bittiği anda Kuala gibi sarılmasına, onu engellemesine kızdı ki geçse çok farklı şeyleride konuşuyor olurduk!.

Her neyse dediğim gibi yaptığı yanlıştır, cezası verilmelidir fakat infaza gerek yok.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yaşar anlıyorum seni ama anlaşamadığımız nokta yaptığının gerçekten ayıp olması. Ve yazdığın önceki mesajdan da bu mesajdan da anladığım, Carlos'un rezil olmasını beklemen ama olmamasının verdiği hayal kırıklığı. Orta sahada Carlos sarı kart görmeyi göze alarak tutup indirdi, formasını çekip de indirebilirdi. Carlos'un yetenekleri öyle 1 maçla bitmez merak etme, yaşlanmıştır, eski gücü ve hızı yoktur, doğrudur ama kullandığı kafa hala aynı kafa. Ne yapması gerektiğini bilir zaten.

Sadece kendi takımlarına hoşgörülü olanlar zaten yeri geldiğinde kendi takımını eleştiremeyenlerdir. Olaya hep hoşgörüyle bakarlar, kötü yan görmezler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by PcGamer View Post
    Kalınlaştırdığım yere bir de sadece kendi takımlarına karşı hoşgörülü olanlarıda kat

Demek istediğim şeyi tekrarlıyorum.Keita doğru bir şey yaptı yada olur böyle şeyler es geçelim demiyorum.Sadece sanki başka kimse bunu yapmamış gibi bu ligde, bu tür maçlarda ve bu maçta(Baroni) Keita'ya bu yaptığı çok ayıp, insanlığa sığmaz falan bu kadar ağır yüklenilmez.Çünkü oda farkında kendinden beklenenin o yüzden yoğun stresi ve Carlos'un yeteneklerinin bittiği anda Kuala gibi sarılmasına, onu engellemesine kızdı ki geçse çok farklı şeyleride konuşuyor olurduk!.

Her neyse dediğim gibi yaptığı yanlıştır, cezası verilmelidir fakat infaza gerek yok.
    Bir de ben burada Keita'ya o kadar yüklenildiğini görmedim. Geçen sene oynanan maçın konusunda orada olay çıkaranlara kat kat daha fazlası yazılmıştı, ben yazmıştım en azından Lugano'ya da Semih'e de. Emre 5 hafta önce atıldığında da demiştim, başkalarına denmiyor demen de bazıları başkalarına demiyor şeklinde olursa daha doğru olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

Bazı arkadaşlarda Servet'e yüklenmişler sorarım size bu adam galatasaray'a geldiğinden beri sakat bile olsa her maçta aralıksız oynamadı mı bu adam Milli takımda sürekli oynamıyor mu bu adamın galatasaray'dada milli takımdada yedeği yok insan üstü bir tempoyla maçlara çıkıyor ve dinlendirilmesi için yedeğide yok.Bırakında bazı maçlarda kötü oynasın.Fener maçına denk gelmesi talihsizlik tabiiki ama bu kadar basit eleştirmeyelim.Gökhan Zan'a gelirsek galatasaray'da ilk 11 oynayabilecek bir adam değil bence zaten yönetim yerine yabancı bir stoper araştırıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

O değilde, Şahsen; Galatasaray yabancı kontenjan hakkını böylesine hatalar yapan bir kaleciden yana kullanmamalı. Bu maçtaki performansı kadar bence ufuk Ceylan rahat oynar. Kontenjanıda bir sağ bek veya stoper-sağ bek oynayabilen bir yabancıdan yana kullanmak hem kalenin daha sağlam olması hemde savunmanın sıkılaşması anlamında daha akıllıca olabilir. Çünkü defans sağlam olmadıktan, aksadıktan sonra en iyi kaleci çözüm değil. Kaldıki bugün izlediğimiz Leo gibi Türk kaleci bulabilmek mümkün. Ufuk bu seneden sonra devralmalı. Yabancı kaleci çok doğru gelmiyor bana..

Sayfa 7 / 14 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri