bunlar yeni olaylar degilki ha gecen yil ha bu yil , hersene olan seyler!
Fenerbahçe
Beşiktaş
Beraberlik
bunlar yeni olaylar degilki ha gecen yil ha bu yil , hersene olan seyler!
Maçtan önceki ve maçtan sonraki hali noter tespiti ile görüntülenmiş ve kayıt altına alınmıştır. Yapılan her zararın faturası Beşiktaş Kulübü'ne gönderiliyor. Deplasmana giden her taraftar bunu yapıyor, faturayı kendi kulübü ödüyor, değişen bir şey yok.
"YÜCE ATATÜRK"
Bobo: Carlos artist olmuş
![]()
Derbide sonradan oyuna giren ancak bekleneni veremeyen Bobo, vatandaşı Roberto Carlos ile bir tartışma yaşamıştı. Olaya açıklık getiren Brezilyalı golcü, “Carlos’un davranışlarına inanamadım. Bir artist gibi davrandı. İkili mücadelede topa hamle yaparken, ayağına darbe aldı. Kesinlikle kasti birşey yapmadım. Bağırarak kendini yere attı. Daha sonra kalktı ve ileri geri laflar söylemeye başladı. Hakeme çok sert şeyler söyledi. Ancak hakem söylediklerini anlamadı. Normal bir hakem, o söylediklerine kırmızı kart verirdi. ‘Tamam, oyna işte. Faul’ dedim. Böylesine kariyerli bir futbolcuya, bu tavırları yakıştıramadım” ifadesini kullandı.
Carlos küfür ettiyse hakemin atması gerekirdi diyeceğim de, hakemler Türk futbolcuların küfürlerine bile göz yumarken yabancı bir oyuncunun söylediğinin tam olarak ne olduğunu bilmeden atacak cesareti sergileyemezler.
Stadımız çok güzel diyerek millete yalakalık yapıyoruz. Ne yaparsın işte ihtiyacımız var ona, buna yağ çekmeye. ( ! )
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Her ne kadar Mustafa Denizli defansif bir kadro ile çıkmış gibi gözüksede aksine sahadaki 11 oyuncumuzundaki ilk amacı rakibi karşılamak değil,hücum yapmaktı.Bu oyun tarzı çok hoşuna gidiyor bizlerin fakat gözden kaçırılmaması gereken futbol gerçekleri var.Zaten bu yüzden topla daha çok oynayan taraf bizdik fakat bu topla oynamayı tehlikeli hale getirecek,Fenerbahçe defansını sürekli rahatsız edecek eleman sayısı azdı.Tek forvet ile sahaya çıkmamızdan bahsediyorum.Açıkcası Mustafa Denizli Cumartesi akşamı sahaya çıkarttığı kadro ve düşündüğü strateji -her ne kadar 10 kişi kalmamızla bozulsada- yanlıştı.Beşiktaş atak yaparken geride Gökhan Zan ve Zapotocny gibi hızları iyi olmayan oyuncular kalınca Güiza sezon başından beri bir maçta yakalamış olduğu en çok net gol şansını yakaladı.Arkaya bir çok kez kaçtı.Birinide gol yaptı.Fenerbahçe'ye karşı defansı sağlam tutup ortadan delmeye çalışsa idik daha faydalı olurdu bence.Tabii bu bir varsayım..
Keşke şöyle bir kadro ile çıksaydı hocamız..
Rüştü
S.Kurtuluş-Toraman-Zapo-İbo
Uğur-Cisse-Sivok
Delgado
Holosko-Nobre(Bobo)
Bekler fazla ileri çıkmayacak.Zaten ileri çıktıklarında çokta etkili olduklarını söyleyemeyiz.Fenerbahçe'yi ortadan yıkacaktık böyle bir 11 ile.Zaten Aragones'in kurduğu 11 ile Fenerbahçe orta sahası bomboştu.Ayrıca Fenerbahçe savunmasınında en büyük zaafının ortadan gelen toplar olduğunu biliyoruz.Cumartesi akşamı Mustafa hocanını düşüncesi kanat organizasyonlarından fazla pozisyon bulamadık.Sadece 1 gol bulduk oda G.Gönül'ün defansa döneceğine hakeme itiraz etme hatasından dolayı..Maçtan önce Mustafa hocanın stratejisi maçın kaderini belirleyecek demiştim.Neyse maç biteli çok oldu.Fakat içimde kalmasın istedim..![]()
So what?
Saike
Carlos'un küfür edip etmediğini bilemeyiz. Ama şu var, hakem maç sırasında Portekizce küfür eden birisin küfür ettiğini nerede anlayacak? Hadi onu geçtim TR.CaPTAiN dediği gibi Türk oyuncular görmezken yabancıların görmesi abes kaçar.
bu kadar defansif bir kadroyla cikmak mantiksizdi bana gore. fenerbahce macindaki kadro basariliydi ama planlar istendigi gibi gitmedi kirmizi kart yuzunden. eger senin soyledigin kadro ile cikilsaydi kanatlar bombos olurdu hem biz atak yapamazdik hemde fenerbahce cok rahat gelirdi ki ibrahim uzulmez ve serdar kurtulus bu kadar formsuz iken. macta gordukki besiktas kanatlardan cok etkili geldi serdar ozkan ve ekrem dag sagdan ve soldan cok onemli pozisyonlar yaratti.
kesinlikle sampiyonluk umudum zerre eksilmedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben nedense fenerbahce veya galatasaray inonuye geldiginde besiktas tribunu olarak isliklayip susturmaya calismiyorum. zaten 90 dakika bagiran bir taraftar oldugumuz icin karsi taraftar bagirsa bile duyulmuyor. sadece maratonda bizim taraftar en fazla 2 bin kisilik grup ve migrosta bir grup bagirdi. toplasan 4 bin bile etmez. ki bagirdi derken fener taraftarinin sadece gollerden sonra ve mac baslarken bagirdi. besiktas taraftari mac icinde 75 85 dk lari arasi disinda hep bagirdi. fenerbahce isliklayarak susturmaya calisti.
bilmiyorum inonu stadina geldinmi hic aktif bagiran sayisi 3-4 bin demissin. zaten sadece kapali ust un kapasitesi 3 bin falan bide alti sayarsak toplam kapalinin kapasitesi 7 bin civari. ve besiktasin lig kupa avrupa her macinda kapalinin yuzde 90 i bagirir. buda 6 bin civari ediyor. besiktas in taraftariyla diger takim taraftarlarini karsilastirmak bile deliliktir.
Last edited by brotha : 02.Aralık.2008 at 06:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tamam iyi olabilirsiniz. Türkiyenin en sağlam organize grubuda olabilirsiniz ama çıkın artık şu tanrı modundan. Oyunlarda ölümsüzlük hilesi yapan ufak çocuklar gibisiniz savunmalarınızda. Zaten beşiktaş taraftarına tribün açısından kötü diyen biri var mı şu anda? Ayrıca önümüzdeki hafta 1 yıl aradan sonra tekrar kapalıda maç seyredeceğim. Önemli maçlar haricinde ise 3-4 bin kişi oluyor bu konuda ciddiydim. Derbi maçlarda bu sayı 8-9 belki skora göre 12-13 bin bile olabiliyor. Aktif bağıran demek maçın başından sonuna kadar durmadan bağıran demektir. Bizim gfb, grup Ck misali. Ayrıca dediğin gibi değil rıdvan üzgünüm ama. Geldiğim son 2 deplasman maçında da yaptığımız her tezahürat öncelikle ıslıkla susturulmaya çalışıldı inönüde de. Uzun uzadıya tribün muhabbetine girmek istemiyorum ama bence biraz karşıdaki insan Fenerli, kesin yalan söylüyordur ya da sallıyordur. Aaa bu Gsli kesin atmıştır veya adam Bjkli eminim söyledikleri yanlıştır triplerinden kurtulmak gerekiyor. Farkındaysanız herkese göre gerçekler farklı. Ama ben son maç dahil inönüde kendi taraftarımın sesini TV'den gayet çok duydum. Şampiyon olduğumuz sene inönüde totalde rahatlıkla 15-20 dakika kendi tezahüratlarımla inledi o stad. Böyle şeyleri inkar etmeye gerek yok. Bu maçta da Bjk tribünü gayet iyi performans gösterdi. Farklı tezahüratlar denediler. Çekilen üçlüler dışındakiler çok anlaşılmasa da sesleride geldi TV'ye.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !