Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 64.10%
  • Trabzonspor

8 20.51%
  • Beraberlik

6 15.38%
Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 272 sonuç

Konu: Galatasaray - Trabzonspor [ TSL 7. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

G.Saray gol olup yağıyor

Turkcell Süper Lig'de puan cetvelinde istediği yerde bulunmayan Galatasaray, gol yollarında sıkıntı çekmiyor. Kadrosunda Milan Baros, Shabani Nonda ve Ümit Karan gibi golcüleri bulunan, ayrıca Cassio Lincoln, Harry Kewel ile Arda gibi gol becerileri yüksek orta saha oyuncularına sahip olan ''Cim bom'', bu sezon ligde 7. hafta sonunda en çok gol atan takım unvanına sahip.

Ligde 7 maçta rakip filelere toplam 17 gol gönderen sarı-kırmızılılar, 2.42'lik bir ortalama yakaladı. Lider Beşiktaş'ın 2 gol ortalamasını, 4. sırada olmasına rağmen geçen Galatasaray, puan cetvelinde üstünde bulunan Trabzonspor (11 gol 1.57 ortalama) ve Bursaspor'u (12 gol 1.71 ortalama) da geride bıraktı.

-ARTI 11 AVERAJI VAR-

Galatasaray, bu sezon attığı 17 gole karşın kalesinde 6 gol görüp elde ettiği artı 11'lik averajla ligin en iyi takımı unvanına da sahip. Lider Beşiktaş'ın ligde artı 9 averajı bulunurken, 2. sıradaki Trabzonspor ( 11-8 ) ve 3. sıradaki Bursaspor'un (12-9) ise sadece artı 3 averajları var. Galatasaray ligde, yediği gol açısından da sadece Kayserispor ( 4 ) ve Beşiktaş'a ( 5) geçildi. Ligde Sivasspor da Galatasaray gibi kalesinde 6 gol gördü.

-GALATASARAY'IN GOLCÜLERİ-

Galatasaray'ı 7. hafta sonunda ligin en golcü takımı yapan golleri atan futbolcular şöyle:

Maç: Goller:
    ---------------------------------------------------------
    Denizlispor Kewell, Hakan Balta, Barış, Lincoln
    Antalyaspor Nonda
    Kocaelispor Baros ( 2), Nonda, Kewell
    Konyaspor Baros ( 2), Lincoln, Kevell
    Bursaspor Arda
    Trabzonspor Arda, Servet, Lincoln

20.10.2008
    Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

galatasaray çok gol bulmadıgı maclarda puan kaybettı antalya ve bursa
    Last edited by Trabzonspor : 20.Ekim.2008 at 16:44

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bursa ya Arda atmıştı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Alpaslan Dikmen Atkıları çok güzel duruyor.

Galatasaray gerçekten her maçı farklı kazanıyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Teşekkürler tolga son 2 maçtır bize kıyak geçiyor sağolsun..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu skora takılıp kalmamak gerekiyor şuan 2.sıradayız ve 2 derbi oynadık 7.haftaya kadar. Güzel bir kadromuz var aksayan bölgeleri umarım Ersun Yanal bu maçta artık tam anlamıyla görmüştür. Kaleci ve sağ bek . Sylva kaleye gelir , Serkan'ı ortasahada değerlendirmek için de kötünün iyisi Ferhat sağ beke gelir.

Birşeyler hedefliyorsan eğer önce kalecin sağlam olacak ki diğer oyunculara da ekstra güç olacak bu. Özellikle maçın 2.yarısında Song bile anladı kı bu Tolga kaleci falan değil , hiçbir geri top çıkarmadı Tolga'ya bence de en iyisini yaptı zaten.

Arda'nın ortasından yediği golde önde durması , 2.golde her ne kadar Servet'in eline çarpsa da top o topu normal bir kalecinin çıkıp müdehale etmesi gerekirdi bu golde her ne kadar Tolga'da suçlu olsa da Servet'i boş bırakan savunma da hatalıydı adam paylaşımı nerde..

3.gol zaten bi önem taşımıyor 2-0 dan sonra mecbur açık oynayacaktık .

Yine de bulduğumuz pozisyonlar ve korkak oynamadığımız oyun ilerisi için umudumu kaybettirmedi bana. Artık yeni yüzlere şans verilmesi gerekiyor.

Sylva,Giray belki de Ferhat gibi..

Ancak şu maça sol kanadında Arda sola yakın oynayan Kewell gibi oyuncuların karşısına Song-Giray-Egemen-Cale dörtlüsüyle çıkılsaydı daha sağlam bir savunma hattı oluşurdu.

Giray'ın kulubude unutulmaması gerekiyor.

Transfer döneminde de alınan Isaac, Gökhan Ünal gibi 2 forvet oyuncusunun yanında Yattara,Umut gibi 2 oyuncu daha bulunuyor ve bu 4 oyuncunun aynı anda 11'de başlaması intihar olur. Ha belki kendi evimizde oynadığımız maçlarda yada geriye düşüp son şans olarak görülen maçlarda bu oyuncular değerlendirilir.

Ama kesinlikle Umut- Gökhan Ünal ikilisi birbiriyle çok uyumsuz artık bu ikilide ısrar edilmemesi gerekiyor.

İlerde sadece Gökhan Ünal , sola yakın Isaac , sağa yakın da Yattara oynamalıdır bana göre en ideal diziliş bu. Umut da maçın durumuna göre oyuna girer artık ne diyim.

Takımda bir tane sol açık yokken bu kadar forvete ne gerek vardı ki.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Galatasarayımız Bu Oynadığı Futbolu Olympiakos Karşısında Oynarsa Kesinlikle Evimizde Kazanırız Ama 2 Ön Libero Çıkmamız Şart

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Galatasarayımız Bu Oynadığı Futbolu Olympiakos Karşısında Oynarsa Kesinlikle Evimizde Kazanırız Ama 2 Ön Libero Çıkmamız Şart
    sence olımpıyakosun teknık drektörü ersun hoca kadar hata yapacakmı yada onlar bızım kadar kotu oynucakmı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Biz dün iyi oynamadık, ts kötü oynadı da mı kazandık ts verdi macı yani (:

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post

mesajda ben ole bıse demedım farkındaysan dedımkı bızım kadar kotu oynamaz bız ıyı oynamadık gs ıyı oynadı aldı bız oyuncu yanlısıs yapmasydı hoca daha ıyı bı mac olurda olımpıyakos bızım gib olmaz dedm olmucakta stau bürkreş örenği var unutmayalım bunu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tabiki öyle.. Bizim oynadığımız her takım o hafta kötü oynar yoksa biz maç felan kazanamayız..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Arkadaşlar maçı nasıl izlediniz siz ? İlk yarıda durum 0-0 iken Gs savunmasının arkasına atılan 2-3 top ile pozisyon bulduk tabi bunları Gökhan ve Umut değerlendiremedi. İlk gole kadar oyun çok dengeliydi hatta bizim daha net pozisyonlarımız vardı.

Arda aynı yerden 10 tane orta yapsa yada size göre bilerek şut çekse kaç tanesi faso alıp o şekilde gol olur ? hadi Tolga'nın hatasını saymıyorum bile. 2.golde yan toptan gelen talihsiz bir gol ee maç 2-0 olmuş. Bu skordan sonra tabikide maçın seyiri değişecek.

Yani Gs dün gece aman aman bir top oynamadı.

Ali Samiyende Gs , Trabzonspor'a karşı kontradan pozisyonlar buluyorsa oturup düşünmek lazım. Burda ne gibi hatalar var diye.

Yediğimiz goller bir yana zaten yanlış oyuncu seçimleri ve yanlış bir sistemin de kurbanı olduk. Nasıl Konya maçında şansımız yanımızda olduysa bu maçta da tam tersiydi.

Gs iyi oynadı dıyebılırız ama Trabzonspor'da kötü oynamadı yani bu kadar yanlışlıklara rağmen pozisyonları değerlendirebilseydik maç belki de daha farklı olurdu. En azından ilk yarıda 2-0 dan sonra Gökhan Ünal'ın kaleciyle karşı karşıya kaldığı %100 gollük pozisyonu gole çevirebilse 2.yarı çok değişik bir maç olurdu.

Olympıakos da Tolga gibi bir kaleci de yok hocalarında Ersun Yanal'ın yaptığı hataları yapmayacaktır buna eminim.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

bende bunu dıyorummm işde onların kalede tolga gıbı bı adam yoktur + ersun gıbı fabtazi hastası bi hocada yoktur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Biz az geldik öz geldik. Kewell ın ilk yarı sonunda sutu, Arda nın ilk yarıda ayagından actıgı top, Baros un Song , Tolga yı calımlayıp boş kaleye kacırdıgı pozisyon. Yine macın hemen basında Arda nın ortasında Baros un 6 pas dan auta vurdugu kafa vs vs. Biz de az pozisyon bulmadık. ts nin coğu pozisyonu da zaten mac 2-0 , 3-0 olduktan biz 10 kişi kaldıktan sonra oldu. Yani iş bitmişti.

Bu araada dün Uğur Meleke Macın gizli kahramanının Baros oldugunu söyledi Yaptıgı koşular, verdigi paslar ile oynaması gerektigi gibi oynadıgını belirtti. 2 de net pozisyon kacırdı 1 ini atsaydı cok daha iyi olurdu. Yine Ugur Meleke attığımız 3. golün son yıllarda süper lig de atılan en güzel gollerden biri oldugunu, son zamanlarda Avrupada bile böyle bir gol izlemedigini söyledi. Gercekten de o 3. gol mükemmel paaslasmalar ve sanki penaltı kullanıyormuş gibi kaleciyi ters yatıran usta gol vuruşu ile muhtesem bir gol oldu...

Galatasaray her sezon , her türlü kadrosuyla yarışa ortaktır. Şampiyonlugun her daim en büyük adaylarındandır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şimdi arkadaşlar ilk mesajlara bakıyorum bide şimdi ki mesajlara bakıyorum. Sanki geçen haftalarda farklı bir hoca ve farklı bir Trabzonspor kadrosu varken bu maçta Ersun Yanal kontrolünde kalede Tolga, hiç yüklenmeyen Galatasaray karşısında dağılan bir defans, oyun kuramayan bir ortasaha, kale haricinde her yere topu vuran bir forvet hattı varmış gibi hissettim.

Sizler Trabzonspor'u göklere çıkarmıştınız. Herkesi yeneriz diyordunuz. O günde aynı teknik adam aynı kadro vardı. Bugün ise hocaya oyunculara demediğiniz kalmadı. Takım sevdası uğruna fark atarız diyenlerle kıyasıya tartışıyordunuz. Açıklamanız neydi onuda söyliyim. "Siz hakem yardımıyla, dandik takımlara karşı galibiyetler aldınız. Steau'yu yenemediniz. Bellizona'yı zar zor yendiniz. Bizi bırakın yenmeyi bide fark atmadan bahsediyorsunuz" demiştiniz. Galatasaray dün hiç ama hiç top oynamadan 3-0 gibi net bir skor elde etti ve farkı yakaladı. Şimdi soruyorum. Galatasaray, küçümsediğiniz takımları hakem yardımıyla yenmiş yine küçümsenen Steau'yu yenememişti. Trabzon'u böyle rahat yendiğine göre Trabzonspor bu takımlardan da mı küçük takımdı. Burdan nereye geliyorum dikkatinizi çekerim.

Futbolda galip gelme anlayışınız bu olmamalıdır. Bir takımın iyi olması ve istikrar yakalaması sadece güven verir. Diğer maçların garantisi değildir. Eğer siz tek maçlık durumlara göre gelecek maçları tayin ediyorsanız kendi takımınıza hakaret etmiş oluyorsunuz. Şimdi de Olympiaskos bizim gibi olmaz. Öyle kolay yenemezsiniz diyorsunuz. Galatsaray çıkıp onada 5 atınca ne diyeceksiniz merak ediyorum.

Sonuç olarak maçı daha çok isteyen, inanan, oynayan taraf kazanıyor, geçen hafta galip gelen takım değil...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Ben Trabzonsporluyum şuanda bile 'benim takımım herkesi yener' diyorum bunu inkar eden yok .. Ersun hocayı eleştiren var fakat çeksin gitsin diyen yok .. Futbolculara aşırı derecede yüklenildiğini düşünümüyorum .. Tolga ve Tayfun konusunda da yıllardan gelen bir birikim söz konusu .. Colman'da Gökhan'da Selçuk'ta bişey oynamadı ama taraftar çokta abartmadı bu olayı .. Dolayısıyla futbolcuları ve hocayı eleştirme konusunda herhangi bir çelişkiye düştüğümüze inanmıyorum .. Biz yıllardan beri Tolga için aynı şeyleri söylüyoruz .. Transfer başlıgında bolca örneklerini görebiliriz ..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aslında amaç burda sen bunu dedin bak bugünde bunu dedin demek değildi ancak bahsetmek istediğim konuyu anlatma adına örneklemek zorunda kaldım. Hatta şimdi biraz daha açacağım.

Ben Trabzonluyum diye konuya girdin ve kendini ifade ettin. Baktığımızda örneklediğim konularda olmasa bile başka yorumlarda çeliştiğin noktaları bulabilirim. Mesela Mustafa'dan yola çıkayım. Trabzonspor'un kaybedeceği yorumlara karşı çıkarken bugün Olimpiyakos bizim gibi değildir yani biz yenildik bu haldeyiz onlar bizim gibi değildir diyor. Sonra Galatasaray Olimpiyakos'u yenecek ardından Eskişehirspor, Olimpiyakos değildir diyecektir. Bunun gibi bir çok örnek mevcuttur.

Neyse dediğim gibi bahsettiğim konuyu anlatabilme adına örnekledim ve Mustafa'nın affına sığınarak konuyu detaya indirdim. Şimdi demek istediğim noktaya gelelim.

Trabzonspor'un iyi bir performans çizgisi göstermesi asla yenilmeyecektir anlamı taşımaz. Gördük ki çok övülen savunması Galatasaray'dan 3 yemekle kalmadı bir o kadarda pozisyon verdi. Bugün bakıyoruz Fenerbahçe ne durumda. Bu durumu güven vermiyor ama yarın kesinlikle Arsenal'i yenemez demek değildir. Yine Galatasaray Trabzon'u yendi diye Uefa maçını garanti kazanır diyemeyiz. Bu tarz yorumlar getirildiğinde ben sağlıklı bir tartışma ortamı olduğuna inanmıyorum ve zaten bu yazdıklarımlada bu tartışma şeklini eleştiriyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

başkan 96 ruhunu geri getircez dedğinde yeni bi kaleci olmalı demiştik çünkü o yıllarda baya kaleci hatalrımız olmuş.ayrıca ersun yanala hıc kotu gısın demdık sadece fantazıyı sevıyo adam sürekli hucum oynatmayı düşünüyor ama büyük takımlara kadrosu kalıtelı takımlara karşı böyle oynanamaz bunu heralde anlamadı yada anlıyoda zoru başarmak stiyor.takım tam kapasıte oynasın bırazda şans olsun yenemıcegı takım yok bencede ligde defansın hatalarını hep yeriyoduk bu kadarda övdümüzü düşünmüyorumm ben

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Sizler Trabzonspor'u göklere çıkarmıştınız. Herkesi yeneriz diyordunuz. .

Bunu kim dedi ? Trabzonspor herkesi yener bunu kim dedi alıntı falan yapıp koyabılırmısın buraya ?

Rahat yendik diyorsun istatistiklerde kalemize isabet eden 3 şut var , rahat yenen bir takımın en az 10-15 şutu olur isabetli , karşı takım yarısahasından çıkamaz vs.. bunların hiçbiri olmadı.

Ben her zaman haddimi bilirim ama Ersun Yanal haddini bilmeyerek takımı bu kadar saçma bir sistemle çıkarması Gs'nin ekmeğine yağ sürdü. Madem Gs bu kadar iyi oynuyor neden Bursa ve Kayseri'ye puan kaybetti ? Çünkü bu takımlar hadlerini bilerek akıllı bir şekilde oynadılar ve istediklerini aldılar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3-0 gibi bir skor yakalamışız, bundan öte rahatlık mı olur ? Lincoln lakayit olmasa kırmızıyı görmeseydi 5 e kadar yolu olurdu bu macın.

3-0 da farklı ve net skor. İstedigimizi aldık.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Bunu kim dedi ? Trabzonspor herkesi yener bunu kim dedi alıntı falan yapıp koyabılırmısın buraya ?

Rahat yendik diyorsun istatistiklerde kalemize isabet eden 3 şut var , rahat yenen bir takımın en az 10-15 şutu olur isabetli , karşı takım yarısahasından çıkamaz vs.. bunların hiçbiri olmadı.
    Aslında haklısın rahat kazanmadık rahatın ötesinde rahat kazandık. Neden mi? Galatasaray'da kim ne derse desin Ayhan çok kötüydü. Meira ofansif anlamda hiçbirşey katmadı. Kewell yine çok kötüydü. Savunmamız evlere şenlikti. Trabzonspor kalesine hiç yüklenmedik. Üstüne 10 kişi kaldık. Maç 3-0 bitti ve inanırmısın bu maç 5 gün daha oynansaydı Trabzon atamaz Galatasaray farkı artırırdı. Ya 10 kişi kalmasaydık ya Galatasaray yüklenseydi neler olurdu bilmiyorum.

Kim bunu dedi diye belirttiğin soruya gelince bazen birşeyleri söylemek için direk belirtmeye gerek yoktur. Sen A dersin ama B'yi kastedersin. Benim bahsettiğim durumda budur.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

İyide kaç kez diyecem Arda idmanda o noktadan orta yapsın yada şut çeksin kaç tanesi acaba o şekilde kaleye girer ? yada 2.golde ki gibi Servet'in eline çarpması savunmanın , kalecinin müdahale edememesi vs..

Bunun adı rahat kazanmak mı ? Yoksa şans yanımızdaydı mı ?

İlk yarı bu 2 gol dışında kaç tane net pozisyonunuz vardı ki ? Bu kadar rahat Gs'ye karşı ilk yarıda Gökhan ve Umut ile net pozisyonlar bulduk .

Asıl takımınızı olduğundan daha güçlü gösteren sizlersiniz. Dedim ya dediğiniz kadar olsa Gs şuan lig lideri , Şl'de gruplarda olurdu.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    3-0 gibi bir skor yakalamışız, bundan öte rahatlık mı olur ? Lincoln lakayit olmasa kırmızıyı görmeseydi 5 e kadar yolu olurdu bu macın.

3-0 da farklı ve net skor. İstedigimizi aldık.
    Siz hala olsaydı , etseydi lerdemisiniz ? O zaman Gökhan Ünal o golleri atsa , Umut boş pozisyonda dokunabilse , Ersun Yanal Isaac'ı çıkarmasa vs vs uzar gider.

Sanki diyoruz ki maçı biz hakettik , akıllı oynadınız kazandınız ama 5 e kadar yolu vardı bu maçın diyerek hala amacının ne olduğunu iyice ortaya koyuyorsun. Doğruya nasılsa size herşey serbest biz bişeyler yazınca ya silinir ya ceza alırız.
    Last edited by shamur1 : 20.Ekim.2008 at 21:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İyide kaç kez diyecem Arda idmanda o noktadan orta yapsın yada şut çeksin kaç tanesi acaba o şekilde kaleye girer ? yada 2.golde ki gibi Servet'in eline çarpması savunmanın , kalecinin müdahale edememesi vs..
    Varsayımlarla konuşursak Song bir topu kesmese Baros karşı karşıya kalacaktı. Arda giderken bir çalım daha atsa oda kaleci ile karşı karşıya kalacaktı. Biz bir korner attık savunma onu uzaklaştırmasa Servet kafayı vuracaktı. Futbolda var mı böyle birşey.

Dipnot olarakta ekleyeyim. Servet'in top eline çarpıyor bunu inkar etmek olmaz. Ancak futbolda top ele çarpmaz diye bir kural yoktur.. Topu elle oynarsanız kural ihlali olur. Pozisyonda mesafeyi ortaya katıyorlarda dünkü pozisyonun aynısı olsun diyelim ve Arda topa ortasahadan vurmuş olsun. Servet'in topa elle kasıtlı vurmadığını, topun çarptığını görmek bu kadar zor mu? Yine mesafe olarak bakarsak saniyeler içinde gelişen bir pozisyonda Arda'nın vurduğu top o mesafeden gelecekte Servet aaaa top buraya gidiyor elimle atayım diyecekte... Servet'e önceden olayı haber verseniz orda elini ayarlayıp topa vuramaz.

Takımı büyük gösterme noktasına gelince Galatasaray büyük bir camiadır. Bizim göstermemiz gerek yok. Yine Trabzonspor'da öyledir. Biz Trabzon rezilde vezirde olsa Trabzonla oynadığımızın bilinciydeydik ve sizlerede aman dikkat ne kadar iyi olursanız olun Galatasaray'la oynuyorsunuz dedik.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Bunun adı rahat kazanmak mı ? Yoksa şans yanımızdaydı mı ?

İlk yarı bu 2 gol dışında kaç tane net pozisyonunuz vardı ki ? Bu kadar rahat Gs'ye karşı ilk yarıda Gökhan ve Umut ile net pozisyonlar bulduk .

Asıl takımınızı olduğundan daha güçlü gösteren sizlersiniz. Dedim ya dediğiniz kadar olsa Gs şuan lig lideri , Şl'de gruplarda olurdu.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Siz hala olsaydı , etseydi lerdemisiniz ? O zaman Gökhan Ünal o golleri atsa , Umut boş pozisyonda dokunabilse , Ersun Yanal Isaac'ı çıkarmasa vs vs uzar gider.

Sanki diyoruz ki maçı biz hakettik , akıllı oynadınız kazandınız ama 5 e kadar yolu vardı bu maçın diyerek hala amacının ne olduğunu iyice ortaya koyuyorsun. Doğruya nasılsa size herşey serbest biz bişeyler yazınca ya silinir ya ceza alırız.
    İlk defa maç yorumlarına bakayım dedim.Pek fazla ilgilenmem.Ama gördüğüm şuki maç bitmiş ve siz halen günü kurtarmaya çalışıyorsunuz.Ts çok kaçırdı diyorsunuz.Kaçırmasaydı ? futbolun en kesin kuralı Atamayana atarlar bkz Steau İşaretlediğim yere gelirsem sabahtan beri yorumlarınızı okuyorum Shamur1 abi çok kışkırtıyorsun galatasaraylıları.Bi yorumlarını okursan ne demek istediğmi anlarsın Kimse Trabzon çok kötü takım vs demedi.Ama kaybetti ve halen şansa atılan 2 golden bahsediyorsunuz.Diyorsunki Arda oradan 20 tane orta açsa hangisi gol olurdu.Çok doğru? Şayet ceza sahası dışından atılan golleri tekrarlasak kaç defada bir girer ? veya kornerlerden atılan goller ? 10 tane korner kullanırsın biri girer.Futbol budur.Ceza sahası dışından atılan her gol şanstır.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Senin varsayımların cidden ilginç ama . Song tabikide kesecek topu kesmesinde gol mu yiyelim ? Yani maç sonlarında genelde ne denir ? Ah ulan Gökhan o gol nası kaçırdı vs. ama hiç gördünmü şu Song o topu kesmeseydi Baros kaleci ile karşı karşı kalacaktı ..

Zaten bu konuyu varsayımlara getiren de ben değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Senin varsayımların cidden ilginç ama . Song tabikide kesecek topu kesmesinde gol mu yiyelim ? Yani maç sonlarında genelde ne denir ? Ah ulan Gökhan o gol nası kaçırdı vs. ama hiç gördünmü şu Song o topu kesmeseydi Baros kaleci ile karşı karşı kalacaktı ..

Zaten bu konuyu varsayımlara getiren de ben değilim.
    Varsayım varsayımdır öncelikle burada anlaşalım. Golü atsaydı, topu kesmeseydi aynı anlamlara çıkıyor. İşte sen Song kesmesin mi dersen bizde Gökhan atsaydı deriz işin içinden çıkılmaz. Suçlama olarak görme ancak varsayım işini ben başlatmadım desende sen başlattın. Biz maçın başında kaçırdık diyorsun. Yani atsaydık böyle olmazdı anlamına geliyor. İşte bazen A deyip B'yi kastedersin derken bunun gibi laflardan bahsetmiştim. Açık açık biz golü atsak maç böyle bitmezdi demiyorsun ama biz ilk dakikalarda golleri kaçırdık diyerek dolaylı olarak ima ediyorsun.

Doğruya nasılsa size herşey serbest biz bişeyler yazınca ya silinir ya ceza alırız.
    Kim hangi takımın fanatizmini yaparsa mesajı silinir. Kim kışkırtıcı herhangi bir mesaj atarsa silinir. Yine kim anlamsız bir mesaj atarsa silinir. Bu yöneticisi içinde böyledir, üyesi içinde böyledir. Gün gelir sizi tahrik eden birşeyi gözden kaçırabiliriz. Onuda rapor edersiniz gereken yapılır.

Bu forumda demeyeceğim çünkü her forumda bu durum vardır. Herkes kendi mesajı silindiğini sanır. Kişiye göre değil kurallara göre mesajlar siliniyor. Olaya bu yönden bakmak yerine ben mesajlarımda biraz dikkatli olayım dersek sorun kalmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by PcGamer View Post
    İlk defa maç yorumlarına bakayım dedim.Pek fazla ilgilenmem.Ama gördüğüm şuki maç bitmiş ve siz halen günü kurtarmaya çalışıyorsunuz.Ts çok kaçırdı diyorsunuz.Kaçırmasaydı ? futbolun en kesin kuralı Atamayana atarlar bkz Steau İşaretlediğim yere gelirsem sabahtan beri yorumlarınızı okuyorum Shamur1 abi çok kışkırtıyorsun galatasaraylıları.Bi yorumlarını okursan ne demek istediğmi anlarsın Kimse Trabzon çok kötü takım vs demedi.Ama kaybetti ve halen şansa atılan 2 golden bahsediyorsunuz.Diyorsunki Arda oradan 20 tane orta açsa hangisi gol olurdu.Çok doğru? Şayet ceza sahası dışından atılan golleri tekrarlasak kaç defada bir girer ? veya kornerlerden atılan goller ? 10 tane korner kullanırsın biri girer.Futbol budur.Ceza sahası dışından atılan her gol şanstır.
    Dostum benim kimseyi kışkırttığım falan yok. Maç öncesinde fark atacaz dediler ne yani birşey yazmıyacakmıyız ? Şimdi gelmiş yok Lincoln laubali olmasa 5 e kadar yolu vardı deniliyor. Benmiyim bu durumda kışkırtan ?

Maç sonu yorumuma bakarsan ne kimseyi kışkırtacak ne de Gs yi eleştirecek birşeyler dedim. Benim tek eleştirim Ersun Yanal ve Tolga idi.

İnsan bi yerden sonra sıkılıyor böyle cevap vere vere.. Uzatmayalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Dün maç ortada idi ama gs yetenekli iismleriyle maçı aldı arda ilk golü çok süper attı bu yıl GSnin kadrosu en iyisi kanımca takım oturunca daha iyi olurlar

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by DisCo View Post

Kim hangi takımın fanatizmini yaparsa mesajı silinir. Kim kışkırtıcı herhangi bir mesaj atarsa silinir. Yine kim anlamsız bir mesaj atarsa silinir. Bu yöneticisi içinde böyledir, üyesi içinde böyledir. Gün gelir sizi tahrik eden birşeyi gözden kaçırabiliriz. Onuda rapor edersiniz gereken yapılır.

Bu forumda demeyeceğim çünkü her forumda bu durum vardır. Herkes kendi mesajı silindiğini sanır. Kişiye göre değil kurallara göre mesajlar siliniyor. Olaya bu yönden bakmak yerine ben mesajlarımda biraz dikkatli olayım dersek sorun kalmaz.

Bu konu hakkında sadece birşey söylemek istiyorum .. Bu konudaki 184 nolu mesaj inan sadece düzeltmeyle geçiştirilecek bir mesaj değildi bana göre .. Ayrıca o arkadaşında ilk vukuatı değildi .. Üstelik raporda etmiştim o mesajı ..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Bu konu hakkında sadece birşey söylemek istiyorum .. Bu konudaki 184 nolu mesaj inan sadece düzeltmeyle geçiştirilecek bir mesaj değildi bana göre .. Ayrıca o arkadaşında ilk vukuatı değildi .. Üstelik raporda etmiştim o mesajı ..
    Mesaj tarafından Dün Saat 21:10 itibari ile değiştirilmiştir.

Siz ne zaman rapor ettiniz bilmiyorum ama mesajın atılış zamanı 21:09 düzeltilme zamanıda tam tamına 1 dakika sonradır. Yani gereken müdahale yapılmıştır. Düzeltmeyle geçiştirilecek birşey değildi diyorsunda biz bu mesaja uyarı versekte vermesekte bu bizle mesajı yazan kişi arasındadır. Belkide düzeltmeyle geçiştirilmedi ve uyarı sistemi uygulandı. Bunu bilmediğinizden ötürü geçiştirilecek bir mesaj değildi ithamı ağır kaçıyor. Başlığın konusu bu değil ama sanki biri çok kötü bir mesaj yazmış ve sizlerde rapor etmenize rağmen müdahale edilmemiş gibi anlatıyorsunuz.

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri