Biz deneme tahtası mıyız?
Belki sert bir eleştirici olacak ama kimse kusura bakmasın. Biz burada para veriyoruz. Öğrenci halimizle şartlarımızı zorlayıp orijinal oyun alıyoruz. Bundan sonra orijinal oyun alma fikrim yavaş yavaş eriyor.
Eskiden böyle saçma sapan hatalar olmazdı oyunda. Ufak tefek hatalar olurdu, onlar da yamalarda düzeltilirdi. Bu son bariz ve büyük hatalar son 2 yıldır falan moda oldu. Arkadaş sen ciddi bir oyun çıkartıyorsun piyasaya. Önünde 12 ay gibi bir süre var ve sen bu süreyi böyle saçma sapan hatalar ile bizim karşımıza çıkartıyorsun. Sen profesyonel bir iş yapıyorsun. Biz deneme tahtası mıyız? Neymiş efendim hataları söyleyin ki biz forumlarda okuyarak hataları giderelim (Bunu Sİ forumları için söylüyorum). Banane arkadaş, ben paramı vermiyor muyum? Orijinal oyun almıyor muyum? Bir de sana hatalarını tespit ederek belirtmek zorunda mıyım ben? Böyle bir şey nerede görülmüş. Binlerce insan bu oyunu bu kadar seviyor diye resmen oyuncakları yapıyorlar bizi. Şuraya bak. Kaç tane güncelleme çıktı hala çıldırtan ve saçma sapan hatalar var. Ben bunları görmek, yaşamak zorunda değilim.
Şu andan itibaren önünde 12 ay var yapımcıların. Bu 12 ayı yatarak mı geçiriyorlar? Sizin işiniz bu yahu çalışın 12 ay boyunca nerede hatalar var diye milyon kere oynayın oyunu. Bunu biz yapacaksak ozaman oyunu bedava dağıtın. Biz sizlerin çalışanı değiliz.
2 yıldır lisanslı oyun alıyorum ve açıkçası çok pişmanım. Seneye alacağımı hiç zannetmiyorum böyle giderse. Madem hata ayıklayıp onlara bildirmek benim işim, o zaman neden yığınla para vereyim ben?