Abi bu yorumu yaptığına göre hem fikir olduğumuz, uzlaştığımız bir nokta olduğu kansındayım. Ayrıldığımız nokta ise şu madem gelişim tam anlamıyla olmadı neden bu haliyle çıkardılar? Burda bir sömürü bir etik olmayan bir davranış var. Yani fm 2009 da tamam ssancılı bir süreçti ama katlanılması gereken bir sebep vardı bir İLK şimdi ise olay YENİLİKTE ve sen bu yenilenmeyi %90 oranında bir başarıya getirmediğin sürece bu yenilik gelişti anlamında gelmez gelişmekte olduğu anlşamına gelir. işte ztn burda konu sahibinin kullandığı başlık cuk die oturuor 'Biz deneme tahtasımıyız?'
En azından sigames şunu yapsın fm 12 için 2012-2013 kadro güncellemesi yayınlasın. Orijinal oynuma 2. kurumların yamalarını yüklemek istemiyorum fm 13 de geliştireceği güne kadar oynamıyorum ama müşteri memnuniyeti ve tüketici hakları çerçevesinde bunu göz önünde bulundurmaları gerekli die düşünüorum ewt kimse oyunu zorla aldırmadı bana ama bu işte etik olmayan nokta HİÇ KİMSE bu oyunda bu şekilde sorunlar olduğunu ve bu sorunların belirlenmiş bir tarihte giderileceğini de belirtmedi...