Eskilerden Kim Kaldı? 1883
Uzun zamandır iş yoğunluğum vs. gibi sebeplerden sadece kendi halimde oynuyordum bu seriye de o şekilde başlamıştım ama artık işsiz bir adam olarak zamanım biraz bolca en azından yeni bir iş bulana kadar.
Bu seri de taktik tutturmak biraz kolay gibi geldi bana,takıma göre dizilişlere gittiğim de genelde max. verimlilik ile takımlarımdan faydalandım.Özellikle 14.2'de artık işi bitirmiştim ve müthiş keyifli bir 6 sezonluk Crewe kariyeri çıkarttım.Yeni versiyon yeni kariyer ile beraber hikayemi burada da anlatmaya karar verdim.Biraz daha acı adına alt liglere yöneldim yine ve sonuç :) ;
Geçmişimiz de başarılar yok,tesislerimiz kötü,alt yapı kötü e bu durumun ardından kadromuzda tabii ki oldukça yetersiz,hem sayı olarak,hem yetenek olarak.Maddi durumun da iyi olmadığını düşünürsek,gerçekten zorlu olacak gibi.Medya ligi 22. olarak bitireceğimizi öngörüyor,lig öncesi oyuncular ile tanışma toplantımız da da ligde kalmayı ümit ettiğimi belirttim,onlar da bu hedef için gerekli özveriyi göstereceklerini belirttiler.
Oyuna dün başladım ve biraz da ilerledim tabii ki,gelişmeleri bir sonra ki postta detaylı şekilde vereceğim,ancak şunu söylemiliyim bu seri de bir çok kariyer yaptım,bu kadar yeteneksiz bir takım görmedim :D