Originally Posted by
eGowiCh
Sana tamamen katılıyorum.
Bizim basınımızın, medyamızın, insanlarımızın özelliği bu olsa gerek. Bir oyuncu 2 maç iyi oynadığı için hemen abartılıveriyor. Uğur Boral 2 maç iyi oynadı diye bütün özelliklerinin arttırılması isteniyor, ben buna tamamen karşıyım. Basında da çıktı, yok efendim Uğur milli takımı istiyormuş. Sen 2 maç iyi oynadın diye hemen milli takımda mı oynayacaksın? Basının, spor yazarlarının abartmaları bunlar. Uğur iyi futbolcu değil, şu an Fenerbahçe'de oynayacak kalitede hiç değil. Uğur en iyi Anadolu kulüplerinde oynar. İlhan Cavcav "5 maç oynayamaz" demişti, yanılmadı, haklı çıktı.
Uğur'u en son Trabzonspor maçında gördük, saç baş yoldurdu, perpetua'nın dediği çok doğru, saydığı özellikler gerçekten de vasat veya vasatın altında. Bu yüzden Uğur'un özellikleri yükseltilmemeli, aksine düşürülmelidir.
Oyuncuların çoğunun mevkiilerinde oynama yapılması taraftarıyım. Örneğin, Deniz Barış'ın DL özelliği kaldırılmalı, DM olmalı. Ali Bilgin'e AMC özelliği de eklenmeli. Vederson'a ML özelliği de eklenmeli.