Gelmesini niye kim istesin ki zaten rakip olarak ? :) Bu arada caps lock açık kalmış sanırım.
Printable View
Aynen öyle Ahmet. .
Ahmet rakiplerimiz istemiyor derken aman güçleniyorlar şampiyon olurlar düşüncesiyle istemiyorlar dememiştir bence..Çekememezlik benim şahsi düşüncem..
Adebayor ve Robinho ikilisinden birinin gelmesi dünyayı sallamaz mı? Gelmez demenizin sebebi daha büyük transferler olacagı degıl mı? Bu durumda çekememezlik olması normal değilmi?
Ben şahsım adına dedim zaten illa çekemiyorsunuz demedim.. Sebeplerden biri bu olabilir yani benim görüşümce..
Transfer döneminin başında Hazard,Krasic Fenerbahçe'ye gelmez diyenler niçin söylüyorsa; Adebayor,Robinho Beşiktaş'a gelmez diyenler de aynı sebepten böyle söylüyor,emin olun ;;)
Ben burada kimsenin çekememezlik yapacağını düşünmüyorum. Çünkü bu kişilerin yorumlarına sıkça rastlamıştım ve Beşiktaş'ın transferlerine çokça olumlu tepki göstermişlerdi. Transfer komitesini övmüşlerdi. Bende Robinho ve Adebayor'un geleceğini pek düşünmüyorum. Ama ikisinden birisi gelse bile bu yılın transferlerinden biri olur Q7 ve Guti'yi gölgede bırakır. Burada çekememezlik yapacak bir durum yok ki zaten ortada :)
Bjk yi küçümsediğinden demiyorumki kardeşim benim.. Şahsen benim rakibim böyle bir transfer yapıyor olsa imrenirim yani çekememezlik yanlış bi kelime oldu belki.. Zamanında Anelkalar'a Appiahlar'a imrenmiştik yani..
Zaten şuanda imrenmemek elde değil Beşiktaş'ın transferlerine..
Yaw sallayın hepiniz boşverin :zuhaha Gelirse sevinen sevinir gelmesse de zaten birşey kaybetmiş olmayacağız kimse "haha nasıl alamadı Robi ve Adebayoru beşiktaş" demeyecek o yüzden anın tadını çıkaralım bence :D
Zaten kafaya takılan birşey yoktu. "Eleştirilere" cevap verdik :D
Adebayor Tamam Form Grafiği Yüksek ve Gelmez Ama Robinho İçin Dediklerinize Kesinlikle Katılmıyorum. Dos Santostan Hiç Bir Ama Hiçbir Farkı Yok Düşüşte ve 2side Genç Oyuncu Robinho Kendini İspatlamak İçin İstediği Parayı Veren Her Kulübe Gider Paragöz Bir Oyuncudur.
Abi sanki diğer yabancılar oyuncular doğuştan Gsli Bjkli Fbli diye geliyor :D
Ne Doğuşu Yahu Tamamen Duygusal:D
Bu Arada Robinho Aman Eksik Kalsın Gelse Bile Gelmesini Hiç İstemiyorum Ama Adebayor Mükemmel Oyuncu Havada Ağzı Açık Kapmak Lazım Kurt Misali:)
Robinho Dos Santos'tan farklı olarak daha popüler ve piyasası olan bir oyuncu. Beşiktaş'tan daha iyi takımlara gidebilir. Robinho zaten overrated bir oyuncu, Beşiktaş'a faydadan çok zarar verir.
Adebayor'un gelmesini ben de çok isterim ama Adebayor zaten Dünya'nın sayılı santraforlarından biri.
ne overrated oyuncusu yaww? :n: Sen Robinho'yu Real Madrid'lere gelmeden Santos'ta kaç kere izledin ? Brezilyalıların genel görünümüdür o bir süre sonra düşüşe geçme işi. Bazı oyuncular hariç tüm Brezilyalılar yaşıyor bunu. Örnek : Denilson,Ronaldinho,Adriano vs vs... Bu düşüş oyuncuyu overrated yapmaz :)
Bana nedense sanki Robinho Beşiktaş'a gelecekmiş gibi bir his var. Adebayor'u bilemem ama.. :)
Bence ikisi de gelmeyecek yine popüler bir isim gelecek forvete :)
Tecrübeli futbolcu Tomas Sivok, ülkesi Çek Cumhuriyeti`nde başarılı bir operasyon geçirdi.
Çek Cumhuriyeti`nin başkenti Prag`da sol diz ön çapraz bağlarından ameliyat olan Sivok, 2 gün hastanede kalacak.
Kulüp doktoru Devrim Urgun`un kontrolünde yapılan ameliyat yaklaşık 1,5 saat sürdü.
Ameliyatın başarılı geçtiğini belirten Urgun, "Sivok, pazartesi günü
taburcu olacak ve tedavisine aynı hastanede devam edilecek" diye
konuştu.
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos..._3808537_s.jpg
Çek cumhuriyetinde o yüzden olmuştur.Sigortalı:zuhaha
Balotelli City'de Robinho geliyor :)
Ahmet robinho ibra için kullanılabilirmil rob+45m sterlin
Barça mali krizde kredi çektiler sokağa atacak 1 milyon euroları bile yok yıllık maaşı yüksek oyuncuları elden çıkarmak istiyorlar. Zlatan'ı bu yüzden satarlar satacaklarsa ki Henry'i gönderen kulüp Henry'den daha fazla bir ücret vererek Robinho'yu transfer etmez. Villa ve Pedro'yu değerlendirecekler bu sene forvette.
Ahmet'in de dediği gibi,Barça bu sene hücum hattına daha fazla takviye yapmaz gibime geliyor.