Sayfa 171 / 480 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon
5,101 ile 5,130 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Robi ve adebayor asla gelmez imkansız diyenler de gelmesini istemiyor bana kalırsa
    Gelmesini niye kim istesin ki zaten rakip olarak ? Bu arada caps lock açık kalmış sanırım.
    Last edited by DisCo : 13.Ağustos.2010 at 01:12 Reason: Alıntının tamamı büyük harfle yazılıydı. Orjinal mesaj düzeltilince bunuda düzelttim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen öyle Ahmet. .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ahmet rakiplerimiz istemiyor derken aman güçleniyorlar şampiyon olurlar düşüncesiyle istemiyorlar dememiştir bence..Çekememezlik benim şahsi düşüncem..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ahmet rakiplerimiz istemiyor derken aman güçleniyorlar şampiyon olurlar düşüncesiyle istemiyorlar dememiştir bence..Çekememezlik benim şahsi düşüncem..
    Adebayor ve Robinho gelmez demek mi çekememezlilik ? Dediğim gibi Q7 ve Guti müthiş transferler ama bu fikrimizi belirtmemize engel mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Gelmesini niye kim istesin ki zaten rakip olarak ? Bu arada caps lock açık kalmış sanırım.
    Evet kariyerde büyük harfle başlıkları attım kalmış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adebayor ve Robinho gelmez demek mi çekememezlilik ? Dediğim gibi Q7 ve Guti müthiş transferler ama bu fikrimizi belirtmemize engel mi ?
    Adebayor ve Robinho ikilisinden birinin gelmesi dünyayı sallamaz mı? Gelmez demenizin sebebi daha büyük transferler olacagı degıl mı? Bu durumda çekememezlik olması normal değilmi?
    Ben şahsım adına dedim zaten illa çekemiyorsunuz demedim.. Sebeplerden biri bu olabilir yani benim görüşümce..

Transfer döneminin başında Hazard,Krasic Fenerbahçe'ye gelmez diyenler niçin söylüyorsa; Adebayor,Robinho Beşiktaş'a gelmez diyenler de aynı sebepten böyle söylüyor,emin olun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben burada kimsenin çekememezlik yapacağını düşünmüyorum. Çünkü bu kişilerin yorumlarına sıkça rastlamıştım ve Beşiktaş'ın transferlerine çokça olumlu tepki göstermişlerdi. Transfer komitesini övmüşlerdi. Bende Robinho ve Adebayor'un geleceğini pek düşünmüyorum. Ama ikisinden birisi gelse bile bu yılın transferlerinden biri olur Q7 ve Guti'yi gölgede bırakır. Burada çekememezlik yapacak bir durum yok ki zaten ortada

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ben burada kimsenin çekememezlik yapacağını düşünmüyorum. Çünkü bu kişilerin yorumlarına sıkça rastlamıştım ve Beşiktaş'ın transferlerine çokça olumlu tepki göstermişlerdi. Transfer komitesini övmüşlerdi. Bende Robinho ve Adebayor'un geleceğini pek düşünmüyorum. Ama ikisinden birisi gelse bile bu yılın transferlerinden biri olur Q7 ve Guti'yi gölgede bırakır. Burada çekememezlik yapacak bir durum yok ki zaten ortada
    Nokta (.)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Adebayor ve Robinho ikilisinden birinin gelmesi dünyayı sallamaz mı? Gelmez demenizin sebebi daha büyük transferler olacagı degıl mı? Bu durumda çekememezlik olması normal değilmi?
    Ben şahsım adına dedim zaten illa çekemiyorsunuz demedim.. Sebeplerden biri bu olabilir yani benim görüşümce..
    Sallar tabi de bunun ne alakası var onu anlayamadım.Benim düşüncem Robinho ve Adebayor Beşiktaş'ı tercih etmez.Varonil'de açıklamış...Ben burda Bjk'yi küçümsemiyorum zaten anlaman gerek...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bjk yi küçümsediğinden demiyorumki kardeşim benim.. Şahsen benim rakibim böyle bir transfer yapıyor olsa imrenirim yani çekememezlik yanlış bi kelime oldu belki.. Zamanında Anelkalar'a Appiahlar'a imrenmiştik yani..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten şuanda imrenmemek elde değil Beşiktaş'ın transferlerine..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Yaw sallayın hepiniz boşverin Gelirse sevinen sevinir gelmesse de zaten birşey kaybetmiş olmayacağız kimse "haha nasıl alamadı Robi ve Adebayoru beşiktaş" demeyecek o yüzden anın tadını çıkaralım bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten kafaya takılan birşey yoktu. "Eleştirilere" cevap verdik

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    İddia ediyorum iki oyuncu da gelmeyecek. Adebayor genç ve düşüşte değil, satılacak olsa bir sürü kulüp ister. Robinho da Türkiye'ye gelmek istemez, overrated bir oyuncu ve daha genç. Eğer ikisi de gelirse bu konuya bir daha mesaj yazmam.
    Aynen böyle düşünüyorum.Böyle düşünenlere de yüklenilmesini anlayamıyorum.Guti ve Q7 tamam önemli transferler.Onlara bir sözümüz yok ama Robinho ve Adebayor ihtimal olarak bu 2 oyuncuyla aynı seviyede değil kim ne derse desin.Robinho Beşiktaş'ta gibi kesin söylemlerde bulunanlar da bana daha çok inanmak isteyenler gibi geliyor dolayısıyla.
    Adebayor Tamam Form Grafiği Yüksek ve Gelmez Ama Robinho İçin Dediklerinize Kesinlikle Katılmıyorum. Dos Santostan Hiç Bir Ama Hiçbir Farkı Yok Düşüşte ve 2side Genç Oyuncu Robinho Kendini İspatlamak İçin İstediği Parayı Veren Her Kulübe Gider Paragöz Bir Oyuncudur.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Abi sanki diğer yabancılar oyuncular doğuştan Gsli Bjkli Fbli diye geliyor

Ne Doğuşu Yahu Tamamen Duygusal

Bu Arada Robinho Aman Eksik Kalsın Gelse Bile Gelmesini Hiç İstemiyorum Ama Adebayor Mükemmel Oyuncu Havada Ağzı Açık Kapmak Lazım Kurt Misali

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Robinho Dos Santos'tan farklı olarak daha popüler ve piyasası olan bir oyuncu. Beşiktaş'tan daha iyi takımlara gidebilir. Robinho zaten overrated bir oyuncu, Beşiktaş'a faydadan çok zarar verir.
    Adebayor'un gelmesini ben de çok isterim ama Adebayor zaten Dünya'nın sayılı santraforlarından biri.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Robinho Dos Santos'tan farklı olarak daha popüler ve piyasası olan bir oyuncu. Beşiktaş'tan daha iyi takımlara gidebilir. Robinho zaten overrated bir oyuncu, Beşiktaş'a faydadan çok zarar verir.
    Adebayor'un gelmesini ben de çok isterim ama Adebayor zaten Dünya'nın sayılı santraforlarından biri.

ne overrated oyuncusu yaww? Sen Robinho'yu Real Madrid'lere gelmeden Santos'ta kaç kere izledin ? Brezilyalıların genel görünümüdür o bir süre sonra düşüşe geçme işi. Bazı oyuncular hariç tüm Brezilyalılar yaşıyor bunu. Örnek : Denilson,Ronaldinho,Adriano vs vs... Bu düşüş oyuncuyu overrated yapmaz
    Last edited by nannar : 13.Ağustos.2010 at 10:50
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bana nedense sanki Robinho Beşiktaş'a gelecekmiş gibi bir his var. Adebayor'u bilemem ama..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence ikisi de gelmeyecek yine popüler bir isim gelecek forvete

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tecrübeli futbolcu Tomas Sivok, ülkesi Çek Cumhuriyeti`nde başarılı bir operasyon geçirdi.

Çek Cumhuriyeti`nin başkenti Prag`da sol diz ön çapraz bağlarından ameliyat olan Sivok, 2 gün hastanede kalacak.

Kulüp doktoru Devrim Urgun`un kontrolünde yapılan ameliyat yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Ameliyatın başarılı geçtiğini belirten Urgun, "Sivok, pazartesi günü
    taburcu olacak ve tedavisine aynı hastanede devam edilecek" diye
    konuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by vego View Post
    Tecrübeli futbolcu Tomas Sivok, ülkesi Çek Cumhuriyeti`nde başarılı bir operasyon geçirdi.

Çek Cumhuriyeti`nin başkenti Prag`da sol diz ön çapraz bağlarından ameliyat olan Sivok, 2 gün hastanede kalacak.

Kulüp doktoru Devrim Urgun`un kontrolünde yapılan ameliyat yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Ameliyatın başarılı geçtiğini belirten Urgun, "Sivok, pazartesi günü
    taburcu olacak ve tedavisine aynı hastanede devam edilecek" diye
    konuştu.

Resime bakilirsa devlet hastanesinde ameliyat olmus herhalde

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Çek cumhuriyetinde o yüzden olmuştur.Sigortalı

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Balotelli City'de Robinho geliyor

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ahmet robinho ibra için kullanılabilirmil rob+45m sterlin

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Barça mali krizde kredi çektiler sokağa atacak 1 milyon euroları bile yok yıllık maaşı yüksek oyuncuları elden çıkarmak istiyorlar. Zlatan'ı bu yüzden satarlar satacaklarsa ki Henry'i gönderen kulüp Henry'den daha fazla bir ücret vererek Robinho'yu transfer etmez. Villa ve Pedro'yu değerlendirecekler bu sene forvette.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ahmet'in de dediği gibi,Barça bu sene hücum hattına daha fazla takviye yapmaz gibime geliyor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Balotelli City'de Robinho geliyor
    Mancini, Robinho'yu 25 kişilik kadroya dahil etti. Robinho City'de kalacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Mancini, Robinho'yu 25 kişilik kadroya dahil etti. Robinho City'de kalacak.
    Robinho kalmayacak

Mesaj Yetkileri