Adam müthiş pay alıyor transferden abi. Sattı mı satar valla.
Printable View
Bence Almeida'ya 10 M €'luk teklif varsa hiç düşünmeden satın. O kadar kaliteli bir adam değil bence. Bobo daha iyi bir adam.
ben 2 sininde gitmesi taraftarıyım hatta nihat ve nobrede gitsin. Almeidayı 10 üstüne satsak, bobo kafasına göre, nobre ve nihattanda 2.5 artı 2.2 milyon euro kar kırsak birazda demirören üstüne katar 1 tane üst düzey 2 tane Süper lig topçusu aldıkmı olay biter :D
40 yapaar diye bir sona bağlayacaksın sandım bir an :D
Ben Almeida'nın gitmemesi taraftarıyım. He transferine tek kuruş para harcamadığımız bir adamdan 4 milyon euro gibi hatırı sayılır bir kar edeceğiz belki ama sportif başarıyı sağladıktan sonra 10a değil 15 e satmak var.
:D :D ama ciddi anlamda bize son vuruşları iyi olan sadece top ayağındayken değil topsuz alanda da hızlı bir forvet lazım çoğu zaman q7 veya simao topu alıp sürmeye başladığında almeida geride kalıyor yetişemiyor bu yüzden içerisi bomboş oluyor saçma sapan ortalar izliyoruz
Almeida iyidir. Ben kesinlikle kalması taraftarıyım.
Aslında bu bahsettiğin yetişememekten çok pozisyon bilgisi ile alakalı bence. Almeida 1.90 dan fazla boyu ile gayet süratli bir futbolcu bence. Ancak bazı pozisyonları süzmekte sıkıntı yaşıyor. Vieri , Berbatov , Trezeguet gibi isimler çok da hızlı olmadıkları halde atağın gelişimine göre her daim topun gideceği yeri çok iyi sezebilen ve orada bitebilen forvetler. Almeida'nın bu konudaki sıkıntısını aştığında bir sorun kalacağını sanmıyorum. Devamlılığı olan bir oyuncu, top saklama özelliği var , bitirici vuruşları orta şekerli , kafa toplarını saymıyorum bile. Daha ne istiyoruz ki ? Javier Hernandez çok genç yani henüz gelmez kusura bakmayın. Neymar'ı da Santos bırakmak istemiyormuş. Ona göre yani.
ben hala öyle düşünmüyorum baros değilde baros tipinde forvet lazım bize diye düşünüyorum son vuruşlarda etkili almeida kadar olmasada hava toplarını indirebilecek yada vurabilecek topsuz alanda sorunlar çıkartacak en azından q7 ye veya simaoya koridor yaratabilcek tarzda forvet.
http://i52.tinypic.com/igiv7r.jpg
TOKAK'A KANCA
Yönetim, Karadeniz takımının defansının belkemiği olan 22 yaşındaki Kemal Tokak için kupa maçı sonrası teklif yapacak.
Gelecek sezon için transfer çalışmalarına start veren Beşiktaş, kaliteli yabancıların yanı sıra gelecek vaat eden yerli gençler üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye'de özellikle genç yerli isimler üzerinde yoğunlaşan siyah-beyazlılar, rotayı Samsun'a çevirdi. Beşiktaş, dün Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Samsun'da forma giyen Kemal Tokak'a kanca taktı.
Gelecek vadediyor
KIRMIZI-beyazlı ekipte ortaya koyduğu başarılı futbolla defansın belkemiği olan 22 yaşındaki stoperi transfer edebilmek için ön temaslarda bulunulduğu öğrenildi. Bank Asya 1. Lig'de gelecek vadeden futbolcuların başında gelen Kemal Tokak için kulübüyle resmi görüşmelere 11 Mayıs'ta oynanacak Türkiye Kupası finali sonrası başlanacağı bildirildi.
- FOTOMAÇ -
Çok iyi olur,gerçekten çok gelecek vaadediyor. Eğer bu performansını sürdürebilirse Ersan'la birlikte en az 10 yıl götürürler işi...
Egemen'i aldığımız söyleniyor.Defansı türkleştirmek lazım en azından:)
Yalnız Kemal'in kaynağı fotomaç...Fotomaç'ın FM oynadığını düşünürsek yalandır bu haber :D
Lige yeni çıkmış olan Samsunspor'un kilit adamlarından brirni satacığını düşünmüyorum.
Kartal'ın ilk transferi Egemen
2 Mayıs 2011 17:06 | NTVSpor.net
Bu sezon ligde istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, gelecek sezonun planlarına erken başladı. Siyah-beyazlı takım Trabzonspor'un tecrübeli savunmacısı Egemen Korkmaz ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/141/egemenhaber_D7EUV.jpg
Önümüzdeki sezon güçlü bir kadro kurarak 3 kulvarda başarı yakalamak isteyen Beşiktaş yönetimi, savunma ve hücum bölgesine transferler yapmak için düğmeye bastı. Siyah-beyazlı takımın ilk anlaştığı isim Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Egemen Korkmaz.
Beşiktaş kulübünün ve Egemen'in daha önce daha önce kesin bir dille reddetmelerine rağmen, yeni sezondan başlayarak 3 yıllık anlaşmaya vardıkları ortaya çıktı.
Trabzonspor camiasının tepkisinden çekinen yöneticiler ve Egemen'in bu olayın basına sızmasından dolayı oldukça rahatsız durumda.
Beşiktaş yönetimi tecrübeli futbolcuya yıllık 1,1 milyon euro ödeyecek.
Hayırlı olsun , gayet iyi transfer , iyi bir alternatif. En büyük sıkıntımız yerli oyuncu kalitesiydi , Egemen ortalama üstünde bir kalitede ve yerli. Yararlı transfer olur umarım.
Çok iyi transfer olmuş beşiktaş için Bjk bir de sağ beke bir çözüm bulursa önemli iş yapmış olurlar. Egemenin alınması ile yabancı kontejanında yer açılmış oldu sağ beke Hilbert geçebilir ya da transfer yapabilir oraya veya en son seçenek olarak Rıdvan orada devamlı oynayabilir.
Egemen transferi gerçekleşmişse Beşiktaş iyi bir transfer yaptı diyebiliriz. Bize de bedavaya gelmişti, geldiği gibi gitti ama keşke 3-4 hafta daha sabretseydi. Takım kenetlenmiş bir şekilde şampiyonluk için savaşırken kendi arkadaşlarına ihanet etmiş oldu. Şenol Güneş'in yerinde olsam haber doğruluğunu ilk ağızdan öğrenir ve ona göre önümüzdeki maçlarda Egemen'e forma şansı tanımazdım.
menejeri yok öyle birşey filan demiş selçuk gibi oda anlaşmıştır bi klüple sezon bitiminde açıklar
Ah birde SeLçuğu aLabiLsek.
ortasahaya başka transfere gerek kalmaz :)
SON NOKTAYI ADALI KOYDU!
02.Mayıs.2011 18:26
http://www.haber1903.com/cmsfiles/im...u__5140518.jpg
Bugün basında çıkan " Egemen Beşiktaş'ta "haberlerinin ardından ulaştığımız Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi başkanı Serdal Adalı, konu ile ilgili HABER1903'e konuştu.
Adalı yaptığı açıklamada;
" Egemen ile anlaştığımız haberleri doğruyu yansıtmamaktadır. Sezon bitene kadar her hangi bir yerli oyuncu ile görüşmemiz olmadı, olmazda. Bu etik olarak çok yanlış. Lig biter bizde kafamızdaki isimlerle ve kulüpleriyle görüşmelere başlarız. Yabancı transferi için Kupa finalini bekliyoruz. Final maçından sonra yurtdışında gerekli çalışmalara başlayacağız.''
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
tam bunu kopyalamıştım :D
Trabzon yönetimi böyle birşey yok ancak varsa yanlıştır yapılan demiş... Herhalde anlaşılmış ama basına sızmasından dolayı herkes rahatsız, o yüzden de yalanlanıyor. Ntvspor da haber yapmış, kolay kolay yaş tahtaya basmazlar... Gelmişse iyi olmuş, hem de bayağı iyi olmuş. Stoperde öenmli ölçüde katkı sağlar... Hava hakimiyeti de gayet iyi, bu tür oyunculara ihtiyacımız var. Ama bizim yönetim böyle yapmış pek etik davranmamış, en azından duyrulmamalıydı.