Sayfa 240 / 480 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340 ... SonSon
7,171 ile 7,200 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Öyle yapacağa benziyor zaten. Uğursuz herif. Almeida bu takıma çok şey katacak daha!
    Adam müthiş pay alıyor transferden abi. Sattı mı satar valla.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence Almeida'ya 10 M €'luk teklif varsa hiç düşünmeden satın. O kadar kaliteli bir adam değil bence. Bobo daha iyi bir adam.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Bence Almeida'ya 10 M €'luk teklif varsa hiç düşünmeden satın. O kadar kaliteli bir adam değil bence. Bobo daha iyi bir adam.
    Bobo'nun sözleşmesiyle ilgili bi ses seda yok Eralp. Büyük ihtimal gidecek gibi duruyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ben 2 sininde gitmesi taraftarıyım hatta nihat ve nobrede gitsin. Almeidayı 10 üstüne satsak, bobo kafasına göre, nobre ve nihattanda 2.5 artı 2.2 milyon euro kar kırsak birazda demirören üstüne katar 1 tane üst düzey 2 tane Süper lig topçusu aldıkmı olay biter
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    ben 2 sininde gitmesi taraftarıyım hatta nihat ve nobrede gitsin. Almeidayı 10 üstüne satsak, bobo kafasına göre, nobre ve nihattanda 2.5 artı 2.2 milyon euro kar kırsak birazda demirören üstüne katar 1 tane üst düzey 2 tane Süper lig topçusu aldıkmı olay biter
    Bu hesapları gördükten sonra Aklıma Elano'nun satışı sonrası Galatasaray'ın yaptığı hesaplar geldi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

40 yapaar diye bir sona bağlayacaksın sandım bir an

Ben Almeida'nın gitmemesi taraftarıyım. He transferine tek kuruş para harcamadığımız bir adamdan 4 milyon euro gibi hatırı sayılır bir kar edeceğiz belki ama sportif başarıyı sağladıktan sonra 10a değil 15 e satmak var.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ama ciddi anlamda bize son vuruşları iyi olan sadece top ayağındayken değil topsuz alanda da hızlı bir forvet lazım çoğu zaman q7 veya simao topu alıp sürmeye başladığında almeida geride kalıyor yetişemiyor bu yüzden içerisi bomboş oluyor saçma sapan ortalar izliyoruz
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Almeida iyidir. Ben kesinlikle kalması taraftarıyım.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

ama ciddi anlamda bize son vuruşları iyi olan sadece top ayağındayken değil topsuz alanda da hızlı bir forvet lazım çoğu zaman q7 veya simao topu alıp sürmeye başladığında almeida geride kalıyor yetişemiyor bu yüzden içerisi bomboş oluyor saçma sapan ortalar izliyoruz
    evet sana katiliyorum öyle bir oyuncu lazim bize

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında bu bahsettiğin yetişememekten çok pozisyon bilgisi ile alakalı bence. Almeida 1.90 dan fazla boyu ile gayet süratli bir futbolcu bence. Ancak bazı pozisyonları süzmekte sıkıntı yaşıyor. Vieri , Berbatov , Trezeguet gibi isimler çok da hızlı olmadıkları halde atağın gelişimine göre her daim topun gideceği yeri çok iyi sezebilen ve orada bitebilen forvetler. Almeida'nın bu konudaki sıkıntısını aştığında bir sorun kalacağını sanmıyorum. Devamlılığı olan bir oyuncu, top saklama özelliği var , bitirici vuruşları orta şekerli , kafa toplarını saymıyorum bile. Daha ne istiyoruz ki ? Javier Hernandez çok genç yani henüz gelmez kusura bakmayın. Neymar'ı da Santos bırakmak istemiyormuş. Ona göre yani.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Aslında bu bahsettiğin yetişememekten çok pozisyon bilgisi ile alakalı bence. Almeida 1.90 dan fazla boyu ile gayet süratli bir futbolcu bence. Ancak bazı pozisyonları süzmekte sıkıntı yaşıyor. Vieri , Berbatov , Trezeguet gibi isimler çok da hızlı olmadıkları halde atağın gelişimine göre her daim topun gideceği yeri çok iyi sezebilen ve orada bitebilen forvetler. Almeida'nın bu konudaki sıkıntısını aştığında bir sorun kalacağını sanmıyorum. Devamlılığı olan bir oyuncu, top saklama özelliği var , bitirici vuruşları orta şekerli , kafa toplarını saymıyorum bile. Daha ne istiyoruz ki ? Javier Hernandez çok genç yani henüz gelmez kusura bakmayın. Neymar'ı da Santos bırakmak istemiyormuş. Ona göre yani.
    Sende haklisin pozisyon bilgisi ile alakali bugünki mac'da dikkat ettim bazen bir kac adamla güzel geliyoruz ama bakiyorum ayaginda top olan pas atacak adam bulamiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ben hala öyle düşünmüyorum baros değilde baros tipinde forvet lazım bize diye düşünüyorum son vuruşlarda etkili almeida kadar olmasada hava toplarını indirebilecek yada vurabilecek topsuz alanda sorunlar çıkartacak en azından q7 ye veya simaoya koridor yaratabilcek tarzda forvet.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

TOKAK'A KANCA

Yönetim, Karadeniz takımının defansının belkemiği olan 22 yaşındaki Kemal Tokak için kupa maçı sonrası teklif yapacak.
    Gelecek sezon için transfer çalışmalarına start veren Beşiktaş, kaliteli yabancıların yanı sıra gelecek vaat eden yerli gençler üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye'de özellikle genç yerli isimler üzerinde yoğunlaşan siyah-beyazlılar, rotayı Samsun'a çevirdi. Beşiktaş, dün Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Samsun'da forma giyen Kemal Tokak'a kanca taktı.
    Gelecek vadediyor
    KIRMIZI-beyazlı ekipte ortaya koyduğu başarılı futbolla defansın belkemiği olan 22 yaşındaki stoperi transfer edebilmek için ön temaslarda bulunulduğu öğrenildi. Bank Asya 1. Lig'de gelecek vadeden futbolcuların başında gelen Kemal Tokak için kulübüyle resmi görüşmelere 11 Mayıs'ta oynanacak Türkiye Kupası finali sonrası başlanacağı bildirildi.
    - FOTOMAÇ -

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Çok iyi olur,gerçekten çok gelecek vaadediyor. Eğer bu performansını sürdürebilirse Ersan'la birlikte en az 10 yıl götürürler işi...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Egemen'i aldığımız söyleniyor.Defansı türkleştirmek lazım en azından

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by vego View Post
    Egemen'i aldığımız söyleniyor.Defansı türkleştirmek lazım en azından

Katılıyorum. Defansımızı tamamen Türklerden kurarsak müthiş olan hücum hattımızdan fedakarlık yapmak zorunda kalmayız

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yalnız Kemal'in kaynağı fotomaç...Fotomaç'ın FM oynadığını düşünürsek yalandır bu haber

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Yalnız Kemal'in kaynağı fotomaç...Fotomaç'ın FM oynadığını düşünürsek yalandır bu haber
    Alırsak gerçekten iyi olur yalnız.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Lige yeni çıkmış olan Samsunspor'un kilit adamlarından brirni satacığını düşünmüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Kartal'ın ilk transferi Egemen

2 Mayıs 2011 17:06 | NTVSpor.net
    Bu sezon ligde istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, gelecek sezonun planlarına erken başladı. Siyah-beyazlı takım Trabzonspor'un tecrübeli savunmacısı Egemen Korkmaz ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Önümüzdeki sezon güçlü bir kadro kurarak 3 kulvarda başarı yakalamak isteyen Beşiktaş yönetimi, savunma ve hücum bölgesine transferler yapmak için düğmeye bastı. Siyah-beyazlı takımın ilk anlaştığı isim Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Egemen Korkmaz.
    Beşiktaş kulübünün ve Egemen'in daha önce daha önce kesin bir dille reddetmelerine rağmen, yeni sezondan başlayarak 3 yıllık anlaşmaya vardıkları ortaya çıktı.
    Trabzonspor camiasının tepkisinden çekinen yöneticiler ve Egemen'in bu olayın basına sızmasından dolayı oldukça rahatsız durumda.
    Beşiktaş yönetimi tecrübeli futbolcuya yıllık 1,1 milyon euro ödeyecek.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Hayırlı olsun , gayet iyi transfer , iyi bir alternatif. En büyük sıkıntımız yerli oyuncu kalitesiydi , Egemen ortalama üstünde bir kalitede ve yerli. Yararlı transfer olur umarım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok iyi transfer olmuş beşiktaş için Bjk bir de sağ beke bir çözüm bulursa önemli iş yapmış olurlar. Egemenin alınması ile yabancı kontejanında yer açılmış oldu sağ beke Hilbert geçebilir ya da transfer yapabilir oraya veya en son seçenek olarak Rıdvan orada devamlı oynayabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Egemen transferi gerçekleşmişse Beşiktaş iyi bir transfer yaptı diyebiliriz. Bize de bedavaya gelmişti, geldiği gibi gitti ama keşke 3-4 hafta daha sabretseydi. Takım kenetlenmiş bir şekilde şampiyonluk için savaşırken kendi arkadaşlarına ihanet etmiş oldu. Şenol Güneş'in yerinde olsam haber doğruluğunu ilk ağızdan öğrenir ve ona göre önümüzdeki maçlarda Egemen'e forma şansı tanımazdım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

menejeri yok öyle birşey filan demiş selçuk gibi oda anlaşmıştır bi klüple sezon bitiminde açıklar
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ah birde SeLçuğu aLabiLsek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ortasahaya başka transfere gerek kalmaz
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

SON NOKTAYI ADALI KOYDU!

02.Mayıs.2011 18:26

Bugün basında çıkan " Egemen Beşiktaş'ta "haberlerinin ardından ulaştığımız Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi başkanı Serdal Adalı, konu ile ilgili HABER1903'e konuştu.

Adalı yaptığı açıklamada;

" Egemen ile anlaştığımız haberleri doğruyu yansıtmamaktadır. Sezon bitene kadar her hangi bir yerli oyuncu ile görüşmemiz olmadı, olmazda. Bu etik olarak çok yanlış. Lig biter bizde kafamızdaki isimlerle ve kulüpleriyle görüşmelere başlarız. Yabancı transferi için Kupa finalini bekliyoruz. Final maçından sonra yurtdışında gerekli çalışmalara başlayacağız.''

- HABER1903 -
    Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

tam bunu kopyalamıştım
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Egemen transferi gerçekleşmişse Beşiktaş iyi bir transfer yaptı diyebiliriz. Bize de bedavaya gelmişti, geldiği gibi gitti ama keşke 3-4 hafta daha sabretseydi. Takım kenetlenmiş bir şekilde şampiyonluk için savaşırken kendi arkadaşlarına ihanet etmiş oldu. Şenol Güneş'in yerinde olsam haber doğruluğunu ilk ağızdan öğrenir ve ona göre önümüzdeki maçlarda Egemen'e forma şansı tanımazdım.
    Aynen gittiysede neden açıklanır ki bu dönemde.Hemde taraftarın en çok sevdiği adamlardan birisi olarak bu haber kötü oldu.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Trabzon yönetimi böyle birşey yok ancak varsa yanlıştır yapılan demiş... Herhalde anlaşılmış ama basına sızmasından dolayı herkes rahatsız, o yüzden de yalanlanıyor. Ntvspor da haber yapmış, kolay kolay yaş tahtaya basmazlar... Gelmişse iyi olmuş, hem de bayağı iyi olmuş. Stoperde öenmli ölçüde katkı sağlar... Hava hakimiyeti de gayet iyi, bu tür oyunculara ihtiyacımız var. Ama bizim yönetim böyle yapmış pek etik davranmamış, en azından duyrulmamalıydı.

Mesaj Yetkileri