Aman gözünüzü seveyim Beşiktaşlı arkadaşlardan biri bu konulara girmesin, çocuklar gibi biz istediğimizi alırız konuları olmasın ya da biz sizden daha büyüğüz söylemleri...
Printable View
Adana baskaninin politikasinda bir hata gormuyorum. Kagitta olmayan bir maddeye gore mi hareket edecekti? Kendi kulubunun menfaatini dusunuyor, adamin tek hatasi oyuncunun istegine (ki kalpten istegini bilmiyoruz biz) kulak asmamasi.
Besiktas laf olsun diye oyuncu almaz, baskalarinin lafiyla oyuncu almaz. Ersan'i izlemissen ve begenmissen basarsin parayi alirsin. Tanimiyorsan da birinin ittirmesiyle oyuncu almazsin, senin altyapinda Furkan, Sezer, Atinc duruyor. Duyan da Barcelona'dan oyuncu kiraliyoruz zannedecek.
Şimdi Ersan ın yerine İbrahim Öztürk ü alıp gelirlerse, vay bizim halimize. Ersan ın gelmemesiyle sağ bekte yabancı da oynatamayacağız. Şu an en iyi stoper ikilimiz Toraman-Sivok olur yine. Keşke ayağı düzgün, iyi bir yabancı stoper alsalar ama yaptıkları büyük hata, gerçekten fena oturdu içime...
AKGÜL AÇIK KAPI BIRAKTI
Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Ersan Adem Gülüm’ün transferiyle ilgili flaş bir açıklama yaptı.
BEŞİKTAŞ’LA BELLİ BİR NOKTAYA GELDİK; ANLAŞMA SAĞLANAMADI; ANCAK KAPILAR TAMAMEN KAPANMADI
Akgül, “Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’le bugün bir görüşme yaptık. Belli bir noktaya geldik; arada fiyat farkı kaldı. Bu şekilde ayrıldık. Ancak buradan kapıların tamamen kapandığı anlamında algılanmamalı. Beşiktaş, Ersan’ı almaktan vazgeçti iddiaları ortaya atıldı; ancak bize Beşiktaş böyle bir şey söylemedi. Ama biz bugünden itibaren başka kulüplerle görüşeceğiz” dedi.
BUGÜNDEN İTİBAREN BAŞKA KULÜPLERLE GÖRÜŞEBİLİRİZ
Galatasaray’la gelecek günlerde görüşebileceklerini ifade eden Akgül, “Galatasaray’dan şu ana kadar gelmiş bir şey yok; ancak tabii ki bir takım bilgiler var: Biz de şu andan itibaren Galatasaray’la görüşmekte serbestiz” diye konuştu.
Kaynak: Radyospor
Lig Tv'de; "Demirören'in Ersan defterini tamamen kapattığı ve Bursaspor'lu İbrahim için başkan Yazıcı ile görüşeceği belirtildi. " dedi...
Hayran oldum yönetimin kıyas anlayışına... Mustafa Pektemek ile Ersan a aynı bonservis bedelleri verilmeye çalışılıyor. Ersan bu takımda kalırsa çok büyük ihtimalle as çıkacak, Pektemek hangi mevkide düşünülürse düşünülsün 3. ya da 4. yedek olacak... İbrahim Öztürk falan alınmasın, 30 yaşındaki stoper için çöpe atacağımız milyon eurolar yerine yabancı bir stoper ya da sağ bek alalım.
İsmail için 5 milyon euro ve Serdar Kurtuluş u veren, 8 milyon euro ya Tabata yı alan da bu yönetim değil miydi? Şimdi 1.5 milyon euro için nasıl anlaşılamaz, defans hattı bu sene de iptal, demedi demeyin.
Bazı yorumlarda sağ bek falan diyorlar ama Rıdvan'a bence güvenilirse zaten o da dünyaca ünlü bir bek olur. Ayrıca Tanju da iyi bir alternatif.. Beşiktaş'ın Rıdvan'ı harcamaması lazım, yeni Gökhan Gönül
'GENÇLERBIRLIĞI'NE GITMIYORUM'
Beşiktaş'ın Mustafa Pektemek transferinde Gençlerbirliği'ne önerdiği Ali Kuçik Kartalbakisi.com'a konuştu.
Beşiktaş'ın flaş transferi Mustafa Pektemek için paranın yanısıra Ali Kuçik'i de verdiği iddia edilmişti.
Kartalbakisi.com'un ulaştığı Ali Kuçik iddiaların doğru olduğunu ancak Ankara kulübüne gitmeyi istemediğini söyledi.
'KAFAMDAN AŞŞAĞI KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ'
Bucaspor'a kiralanırken maç eksiğini gidermek için böyle bir karar alındığını ancak döndüğünde Beşiktaş formasını uzun yıllar giymeyi umduğunu söyleyen Kuçik, 'Yaşanan son gelişme bendi çok şaşırttı. Ben Beşiktaş'ın çocuğuyum. Yıllardır Beşiktaş forması giyiyorum. Siyah beyazlı forma ile kaptanlık hayalleri kurarken Gençlerbirliği'ne gönderilmek istemem beni çok şaşırttı. İlk duyduğumda başımdan adeta kaynar sular döküldü.' dedi.
'SERDAL ADALI KARARI BANA BIRAKTI'
Konuyla ilgili Serdal Adalı'nın kendisi ile görüştüğünü ve çok iyi bir yaklaşım ortaya koyduğunu ifade eden Kuçik, 'Serdal Bey bana eğer istek istemezsem Beşiktaş'ta kalabileceğimi söyledi. Kararı tamamen bana bıraktı. Kararıma da saygı göstereceklerini eğer Gençlerbirliği'ne gitmeyi istemezsem başka bir formul üreteceklerini söyledi. Ben de Beşiktaş'ta kalmayı herşeyden çok istediğimi söyledim.' dedi.
'TEKLİFİ KABUL ETMEDİM'
Gençlerbirliği'nin teklifini kabul etmediğini söyleyen Kuçik, 'Tekliflerini kabul etmedim. Anlaşmaya varamadık. Söylediğim gibi ben Beşiktaş'ta forma giymekten başka bir şey düşünmüyorum. Tayfur Hoca ile konuyla ilgili henüz konuşmadım ama duyduğum kadarı ile benim Gençlerbirliği'ne önerilmem onun da hoşuna gitmemiş.' ifadelerini kullandı.
Kartalbakisi.com özel haberi.
Aha 2. Aydın vakası olacak gibi : ) Neyse, Gençlerbirliği 1-2 milyon arasında parayıda koparır Gençler'den.
FIFA'ya tasinirsa bu olay oyuncu her zaman hakli cikar, buna benzer olaylarda (bkz Pandev, Ali Turan) oyuncuya oncelik taniniyor, Turkiye'deki paragoz baskanlarin aksine FIFA oyuncuyu kole olarak gormuyor. Ki Ersan GS'ye imza atmayi reddederse zaten Adanaspor kendi menfaati icin tipis tipis BJK'ye gelecek. Ersan bir Kaka, Aduriz, Ali Turan kadar olamayacaksa zaten bize hic gelmesin.
Ben gercekten hayranim yonetimin anlayisina. Pektemek 3 senedir 1. ligde oynayan ve kendisini fazlasiyla kanitlamis, sakatliktan 13 macta 7 golle donmus, 90 mac yapip iyi bir gol ortalamasi yakalamis bir oyuncu. Ersan ise bizde topu topu 10-15 mac oynamis 2. lig topcusu, daha 1 sene evvel almaya kalksan 1 milyona alirdin. Ki Ersan ciddi bir sakatlik gecirdi, bu sakatligin kurbanlari olarak Eren Gungor ve Ugur Boral'in durumuna bakabilirsin. Keske biraz duygusal degil de mantikli yaklassan olaya. Tabata ile ne alakasi var anlamadim, gecmiste hata yaptik diye tekrar yapacak degiliz.
Benim sakatlığıyla ilgili fikrim yok, bu konuda belki haklısındır o zaman rahatlayabilirim. Tam olarak ne sakatlığı vardı? Az çok tıpla alakam vardır :) Tabata konusuna gelirsek, bu adamlara milyon eurolar saçan yönetim, 1.5 milyon euro için, sakatlıktan tamamen kurtulmuş bir Ersan ı rakibine kaptırıyorsa yazıklar olsun.
Biraz kurcaladım, anladığım kadarıyla ön çapraz bağ yırtığı varmış da, bu konuda sonucun ne olduğunu bilmiyoruz, cerrahi sonucu eklemde sıkıntı var mı yok mu belli değil ki... Tamam kolay bir olay değildir ama her hastada bir olmaz zaten. Neredeyse her hastalık kişiye özgü semptomlar içerir. Bu şartlar altında bekleyip görmekten başka çaremiz yok. Zaten çok büyük ihtimalle başka bir takıma gidecek, orada göstereceği performans ve özellikle de diz ekleminin durumu yönetimin doğru ya da yanlış yaptığını gösterecek. Sonuçta bu takımın kendi işinde iyi olan birçok doktoru var benim bildiğim... Ayrıca aylardır da bu adam takımla birlikte, hasarın ne boyutta olduğunu görmek için illa maça çıkmasını beklemeye gerek yok. Sadece şöyle birşey var, iyileşme sürece daha yeni tamamlandı ve bağ sakatlıkları, iyileşme sürecinin sonundan itibaren aylar da geçse yine semptom verebiliyor. Sanırım o riske de 4 milyon euro yu uygun gördüler. Hayırlısı olsun artık, inşallah bu işin sonunda çok ah vah demeyiz...
Bağları koptu diye biliyorum Ersan'ın. Uğur bu sakatlıktan dolayı 1,5 senedir çekiyor. Aynı şekilde Eren Güngör'de 2 yıldır bu sakatlığın pençesinde. Kasları kuvvetli olmayan oyuncuların toparlanması zor oluyor. 6 milyon € vermekte intihar.
On baglari kopmustu.
Zamaninda milyon eurolar sacmis olabilirler, ama son 1 senedir artik bunu yapmiyorlar, goruyoruz. Hatalarindan donmusken tekrar hata yapmaya gerek yok. Tabata 2 sene evvelinde kaldi. Yeni Tabatalar olmasin diye vermesin diyoruz zaten. Bana gore 4 milyon bile astronomik ve fazla bir para.
Mehmet Akyüz için Beşiktaş da devrede
27 Mayıs 2011 18:52 | NTVSpor.net
Galatasaray'ın büyük ölçüde anlaşmaya vardığı Tavşanlı Linyitspor'un başarılı oyuncusu Mehmet Akyüz için Beşiktaş'ın da devreye girmesi bu transferi çıkmaza soktu.
Galatasaray'ın büyük ölçüde anlaşmaya vardığı Tavşanlı Linyitspor'un başarılı oyuncusu Mehmet Akyüz için Beşiktaş'ın da devreye girmesi bu transferi çıkmaza soktu.
Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Selçuk İnan'ı kadrosuna katarak, yerli oyuncu transferine hızlı bir giriş yapan Galatasaray, şimdi de Tavşanlı Linyitspor'un başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Akyüz ile anlaşmak üzere.
Ancak Mehmet için devreye giren Beşiktaş da, bu oyuncuyu kadrosuna katmak için ciddi bir teklifte bulundu. Beşiktaş adına Mehmet Akyüz transferini yöneten Serdal Adalı, teknik direktör Tayfur Havutçu'nun da kadrosunda görmek istediği oyuncu için Tavşanlı Linyitspor'a bir teklif götürdü.
Bank Asya 1. Lig'de geçtiğimiz sezon Tavşanlı Linyitspor adına 31 maçta forma giyen Mehmet, 15 gole imza attı.
Gözünüz doysun abi yeter daha ne alcağınız :D
BaşarıLı orta saha oyuncusumu :D Adam forvet yahu.
ÖZGENÇ: 'BEŞIKTAŞ ILE ANLAŞTIM'
Kartalbakisi.com Genel Yayın Yönetmeni Erdem Ulus'un Beşiktaş'a önerdiği Boluspor'un sağ beki Erdem Özgenç siyah beyazlı kulüple anlaştığını açıkladı.
Radyospor'a telefon bağlantısı ile açıklamalar yapan Özgenç Beşiktaş ile anlaştığını ve gelecek sezon büyük olasılıkla siyah beyazlı formayı giyeceğini söyledi.
Savunmanın sağında görev alan 27 yaşındaki Bolusporlu futbolcu ceza alanı dışından attığı sert ve isabetli şutlarla da tanınıyor.
Erman Özgenç, Erdem Ulus'un TRT için anlattığı bir maçın ardından kendisi ile ilgili yazdığı ve Beşiktaş'lı yöneticilerin kesinlikle alması gerektiğini ifade ettiği yazı ile gündeme gelmişti.
Kartalbakisi.com
27 yaşında adı sanı duyulmamış 2. lig topçusu. Gerek yok.
Herhalde 17 tane transfer yapacaz bu dönemde, halbuki şu ana kadar güzel transferler yaptık, yabancı olarak Bobo gidecekse bir forvet alırız, Ersan'ı resmen alırız, onun dışında elimizdeki kadro güzel.
Ben de korkuyorum iki üç güzel iş yaptıktan sonra ipin ucunu kaçırmalarından valla.
ADANASPOR GALATASARAY İLE ANLAŞTI
27.Mayıs.2011 21:11
Geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Ersan Gülüm önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyecek.
Bonservisi konusunda Beşiktaş ile anlaşamayan Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Galatasaray ile Ersan transferinde el sıkıştığı öğrenildi.
-HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Ersanla da anlaşmışlar mı Kaan ?
Ersan için Beşiktaş olmazsa -ki olmamış gibi duruyor- Galatasaray ihtimali daha yüksek gibi.
Ersan gerçekten sağlam bir Beşiktaşlı. Demirören 2 Milyon € için yazık ediyor bence. Türkiye piyasası yükseldi yabancı sınırı yüzünden iyice. Yapacak birşey yok.